- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.861
Ben yeni evliydik biz böyle bir cümleyi kurmayı denedi sevgili kocam ve yemeği götünüp karşı komşuya verdim tencereyle. Bir daha en güzel yemeği kimin yaptığı konusunda hep hemfikiriz
olmadıysa yakarım burayıTamamdır
ASLAAAAAAAANe zaman ciddi işim olsa burada muhabbet dönüyor yapamıyorum. Valla hesabı donduracağım böyle zamanlarda
Deneyimli evlililerden yeni evlilere hayat kurtaran öğütlerBen de çamaşır konusunda ayar verdiydim ben senin anan değilim arkanı toplamam kirliyse yere değil sepete yoksa bir daha giyemezsin dedim.. bence anladı
Yok zaten sonra açtırana kadar 2 gün bekleASLAAAAAAAA
Hadi yaaa birde öyle şeyler mi var bildiğim iyi olduYok zaten sonra açtırana kadar 2 gün bekle
Bebek kızsa cinsiyeti size böyle yazayımTamamdır
Evet bazen yazıyor ya üyede hesap geçici olarak pasiftir. Eğer üzgünde yazıyorsa ceza almış, üzgün yazmıyorsa üye kendi isteğiyle dondurmuş demek. Açmak içinde whatsuptan yazmak gerekiyor.Hadi yaaa birde öyle şeyler mi var bildiğim iyi oldu
Bebek kızsa cinsiyeti size böyle yazayım
zaten sırtı donuk popodan goruntu aldı doktor sıslık var dıyınce kafamız karıstı,bir tane kızım var onda dumduzdu bacak arası saglıklı olsunda ıns.yarın kontrolum var ne dıyecek bakalım heyecanla beklıyorum :)Bence erkek olabilir, benim 11. Haftada aynı böyle bir görüntüm var geçen hafta erkek olduğunu öğrendim baya net belirgin bir şekilde gösterdi. Yani kız değil demiyorum ama bu boşluk yanıltmasın erkek de olabiliyor. Paylaştığımda hatta AA orası boş gibiydi nasıl dolmuş falan demişti topikte
Oooooo bak bilmiyodum resmen bunlarıEvet bazen yazıyor ya üyede hesap geçici olarak pasiftir. Eğer üzgünde yazıyorsa ceza almış, üzgün yazmıyorsa üye kendi isteğiyle dondurmuş demek. Açmak içinde whatsuptan yazmak gerekiyor.
Kaç haftalıksın? Bu konuyu çok araştırdım 11 hafta erken gerçekten. Beklemek en mantıklısı.zaten sırtı donuk popodan goruntu aldı doktor sıslık var dıyınce kafamız karıstı,bir tane kızım var onda dumduzdu bacak arası saglıklı olsunda ıns.yarın kontrolum var ne dıyecek bakalım heyecanla beklıyorum :)
Ceza yemedin de ondan malum ben bdv de çok takılınca deneyimliyim bu aralar vakit bulamıyorumdaOooooo bak bilmiyodum resmen bunlarıCahillik başka birşey Yeniyim buralarda normal
Bundan sonra dikkat edicem ona
bakıldığında 12+0 dı suan 13+2Kaç haftalıksın? Bu konuyu çok araştırdım 11 hafta erken gerçekten. Beklemek en mantıklısı.
Ya ben de sanmıyorum aslinda doktor ilk haftadan beri kız olabilir ama kesin değil deyip durdu. Biz sefer kesin konuştu. Değişmez her halde4.ayımız bitiyor değişeceğini, net görememiş olabileceğini sanmıyorum canımayy artık kalışverişler başlasın mn.
Ben bişiler aldım gelsin paylaşıcam sizinle gelmesini bekliyorum
Ayyuy bi kere yedim yedimCeza yemedin de ondan malum ben bdv de çok takılınca deneyimliyim bu aralar vakit bulamıyorumda
Kız olsa bu ve 4.cü kız olacak emin olsam 2 kızım olsun diye bende isteyebilirdimYa ben de sanmıyorum aslinda doktor ilk haftadan beri kız olabilir ama kesin değil deyip durdu. Biz sefer kesin konuştu. Değişmez her haldebir diyor ki kız olacağına emin olsam bir tane de ben yapardım.
Vayyy sen bu işi hemen çözdün, bide şu buğulamayı çöz, ben onu hala çözemedimlay lay lom
Bakalım oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?