- 7 Temmuz 2021
- 110
- 77
- 28
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.641
olacak olacak tabi de gün gün herşeye bi dünya da zam geliyor unisex bişiler alıp alıp atıyorum ama cinsiyetine uygun bişiler de almak istiyorum artık ya kızım ya oğlum diye seveyim fasülye kaldı çocuğum :) seninle aynı gidiyoruz galiba bir kaç gün var aramızda kasık ağrıların oluyor mu?Aynen elini ayağını bağlıyo cidden, hepimiz alışveriş yapmak için bekliyoz amaaa yok anam nazlılar bu bebişler galiba
O alışverşler elbett olucak yaaaa yarın ya öbürgünn
Yaani zor bişeyse diyelim dediğin erik zamanı değil ama canıö erik istedi belki saçmalmaa der ama kızmaz, ama canım ne istediyse gider alır yada sipariş ver der kızmaz yaniCanım ben ondan hiçbir zaman birşey istemedim. Ama canım istiyor dememe kızıyor mesela.
Ben hiç ona git bunu al asla demedim.
Ama canım istediği birşey olmasına burun kırıyor inanmıyor ve saçmalama diyor.
Normalde de canım isteyebilir.
Bu saçmalamakmı oluyor
Aynen bende bi kaç tane aldım unisex ama tıkalı kaldım daha alamıyorum şuanlık cinsiyet belli olsun bomba gibi patlama yaşıcam gibiolacak olacak tabi de gün gün herşeye bi dünya da zam geliyor unisex bişiler alıp alıp atıyorum ama cinsiyetine uygun bişiler de almak istiyorum artık ya kızım ya oğlum diye seveyim fasülye kaldı çocuğum :) seninle aynı gidiyoruz galiba bir kaç gün var aramızda kasık ağrıların oluyor mu?
bel ağrımın yanında çok şiddetli kasık ağrım oluyor enfeksiyon vardı fitil kullandım ama araştırdım rahim büyümesinden olabilir yazıyor 27 sinde kontrolüm var acaba beklemeyip gitsem mi?Aynen bende bi kaç tane aldım unisex ama tıkalı kaldım daha alamıyorum şuanlık cinsiyet belli olsun bomba gibi patlama yaşıcam gibi
Aynen 3 gün var aramızda, yok bende kasık ağrım hiç olmuyoAma bel ağrım oluyor, ayakda fazla kalınca iş yapınca çok kötü oluyorum
Sen sağ yada soluna yat, sırt üstü pek yatma , uygun görmüyolar o yatışıbel ağrımın yanında çok şiddetli kasık ağrım oluyor enfeksiyon vardı fitil kullandım ama araştırdım rahim büyümesinden olabilir yazıyor 27 sinde kontrolüm var acaba beklemeyip gitsem mi?
Birde geceleri kendimi tutamıyorum ya yüz üstü ya da sırt üstü yatıyorum eşim uyandırıyor düzgün uyu diyor acaba ondan kaynaklı mıdır diye düşünüyorum
ah be çocuğum beni mahvediyorsun diyecem olmayacak çünkü ona kavuşmak için çok mücadele ettim 4 sene bekledim :) sağlıkla gelsin inşallah çektiğim ağrı gözüme bile görünmüyor onca yaşadıklarımdan sonra yeter ki iyi olsun :) inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimizeSen sağ yada soluna yat, sırt üstü pek yatma , uygun görmüyolar o yatışı
Bu arada bende araştırdım yada hamilelik bilgilerinde görüyorum evet büyüdüğünde olabiliyomuş arada kasık ağrıları , bence 27si iyi kontrol zamanısanmıyorum bişi olmaz , şu zamnalarda onlar normal..
Tabi canım bel kasık ağrıları mide bulantıları neki yeterki sağlıklı bi şekilde doğsunlarah be çocuğum beni mahvediyorsun diyecem olmayacak çünkü ona kavuşmak için çok mücadele ettim 4 sene bekledim :) sağlıkla gelsin inşallah çektiğim ağrı gözüme bile görünmüyor onca yaşadıklarımdan sonra yeter ki iyi olsun :) inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize
hissetmeye başlayınca güzel olur diyorlar, ben henüz hissedemedim arada böyle sanki bir baskı bir var oluş hissediyorum o kadar sen hissettin mi? ilk gebelik mi?Tabi canım bel kasık ağrıları mide bulantıları neki yeterki sağlıklı bi şekilde doğsunlarama hamilelikde hiç beklediğim kadar güzel bişi değilmiş
Allah yardımcın olsun. Ailesi de problemliydi yanlış hatırlamıyosam aileden gelen durum galiba bu davranışlar Allah hepsinin kalbine merhamet versin.Canım ben ondan hiçbir zaman birşey istemedim. Ama canım istiyor dememe kızıyor mesela.
Ben hiç ona git bunu al asla demedim.
Ama canım istediği birşey olmasına burun kırıyor inanmıyor ve saçmalama diyor.
Normalde de canım isteyebilir.
Bu saçmalamakmı oluyor
Bende hissetmedim sanırım ilk gebeliğimiz diye hissedemiyoruz, bazı arkadaşlr bazen hissediyormuşhissetmeye başlayınca güzel olur diyorlar, ben henüz hissedemedim arada böyle sanki bir baskı bir var oluş hissediyorum o kadar sen hissettin mi? ilk gebelik mi?
genelde 20. haftadan sonra hissedilir ilk gebelikte diyorlar ama nedenini bilmiyorum kaldı 3-4 hafta zaten bu zamana gelmem bile bana mucize gibi geliyor :) karnın çıktı mı?Bende hissetmedim sanırım ilk gebeliğimiz diye hissedemiyoruz, bazı arkadaşlr bazen hissediyormuşogunler gelsin artık
Ne güzel doktorlar var, yeterki istesinBenim miniğim de cinsiyetini göstermek istemiyordudoktorum sağolsun iki sefer uzandırıp ayağa kaldırdı bir iki de egzersiz hareketi yaptırdı miniğim zor bela kendini gösterdi 13+5tim gördüğümüzde
Evet kaslardan dolayı sanırım oyuzden ozmanlar hissediliyormuş bi ara baya araştırmıştımgenelde 20. haftadan sonra hissedilir ilk gebelikte diyorlar ama nedenini bilmiyorum kaldı 3-4 hafta zaten bu zamana gelmem bile bana mucize gibi geliyor :) karnın çıktı mı?
Neyseki bebek iyiymiş darısı başımıza artıkEvet canım iki gün içinde başladı bende öksürük olmadı diye seviniyorum bugün doktora gittim bebek iyi dedi öksürük sanki kasıklarımda gibi acı veriyor
Tabiki öyle şey mi olur. İlk gebeliğimde eşim çekindi çekmeye çalıştı kalp atışını beceremedi. Doktorumuz tekrar tutup şimdi çekin dedi. Her muayenede de babası bak güzel görüntü vericem şimdi diyip önden söyledi. Bu doktorların derdi ne anlamadımValla ben bi muayeneye 500 TL verince prenses muamelesi bile bekliyorumgerçi doktor da baya ilgili tabi ama zaten bu süreçte sinir bozucu doktorla geçmez ki
Bide bizde hiç sormadık doktor anlatırken eşime işaret yaptım çıkardı çekti videoya niye çekmeyelim ki odayı çekmiyoz doktoru çekmiyoz kendi bebeğimizi çekiyoz hakkımız değil mi
göbek mi bebek mi bilmiyorum :)))) ama uzanınca elime avuç kadar bişiler geliyor gibiEvet kaslardan dolayı sanırım oyuzden ozmanlar hissediliyormuş bi ara baya araştırmıştımbiraz çıktı çok az ama zaten öncedende toplu birydim oyuzden çok az anlıyorum
Senin çıktımı
Aynen bende onu yüz üstü yatınca anlıyorum onu top gibi bişi var sert o şekildegöbek mi bebek mi bilmiyorum :)))) ama uzanınca elime avuç kadar bişiler geliyor gibi
Yüzeysel baktıAynen her ay sanırım bi hap veriyolar bencede gitmen lazımİnsan merakdan çatlar yoksa. Daha ikilinin sonucuna baktırmadın mı
evet bende de o şekilde, ama biraz daha büyüyünce daha net hissedilir gibi ya ben hala ilk gebelik ve sonraki gebelikle hissetme farkı neden oluyor onu anlayamıyorumAynen bende onu yüz üstü yatınca anlıyorum onu top gibi bişi var sert o şekilde
Keşke bütün doktorlar öyle olsaNe güzel doktorlar var, yeterki istesinDemekki biraz uğraşınca bebişler gösteriyorrr , şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?