- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.261
Of goralı o kdar çok yemek istiyorum kiii ama sosisi hiç önermiyorlar pişse dahiAyyyyy klimada yapanınca yine soğuk oluyor heeçalışırken sadece etkisi var dimi
Ben dün kemik suyuna çorba yaptım, bitmedi bugunde onu yicez
Ama ayvalık tostu muhabbetinden sonra, yarın bende sosisli goralı fln yapıcam menüde o var aklımda
Senin ne var akşama
Benimki simdiden reklamlardaki bebeklere bebiş bebiş diye seviniyor cok seviyo kendi bebekliginede bebiş diyo 5 ay sonra gercegi gelcek bakalim napcak bende merak ediyorumBenim küçük de 2,5 yaşında. Kardeşe nasıl tepki verecekler bakalım
Amin canım benim inşallah dünyaya geldikten sonra da başımıza herşey gelebilir rabbim tüm melekleri kötülükten şerden korusunKotu dusunmeyelim,insallah sag salim dogar bebegin. Kimse bunu bilemez kimse garanti edemez %100 saglikli bebekler dogurucaz diye. Allah beterlerinden korusun. Hakkimizdsa hayirlisi olsun.
Önermiyolarmı abboowww ne yicez biz yaaOf goralı o kdar çok yemek istiyorum kiii ama sosisi hiç önermiyorlar pişse dahi
Her şey en ayrıntılı şekilde 20. hafta itibariyle görünecektir canım. Sizin için bir şok, beklenmedik bir durum olabilir ama çok mantıklı düşünüyorsunYaa teşekkür ederim canım. Bilmiyorum biz inançlı bir çiftiz şöyle düşünüyorum rabbim dilediğine veriyor dilediğine vermiyor. Dilediğine sağlıklı veriyor sonra onu çöpe atıyorlar veya diri diri gömüyorlar neler duyuyoruz malesef allah onları bildiği gibi yapsın.. Dilediğine de dünyaya getiremeden geri alıyor. Ben bunları düşündüğüm zaman bana da bir can emanet etti şuan karnımda doğurmak nasip olur mu bilmiyorum. Doktor ilerde meslek hayatında vs sorun yaşayabilir bunları göz önüne alarak eşinle bir düşün dedi. Ben onun canına kıyamam dedim. Ne olursa olsun gerekirse ben onun sağ kolu olurum eli kolu olurum yine de kıymam. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Elimden geleni yapacağım inşallah
O kadar da saaapma yahu ye gitsinÖnermiyolarmı abboowww ne yicez biz yaaValla salamda önermiyolar sanırım ama ben geceleri acıkımca hep salam kaşar ekmek arası yapıyom, inşallah kötü birşey yapmıyorumdır
Salam sosis kesinlikle önermiyolar canımÖnermiyolarmı abboowww ne yicez biz yaaValla salamda önermiyolar sanırım ama ben geceleri acıkımca hep salam kaşar ekmek arası yapıyom, inşallah kötü birşey yapmıyorumdır
Allahhh seni ya bu etiketledigim karilar 2 haftadir yoklardi hemen hemen sen 2 gun girmezsin ama 3. Gun buraya yazmadan durmazsinKızlar nasılsınız?
Dün giremedim önceki günü de hatırlamıyorumDaha doğrusu girip okudum da bir şey yazmadım.
Anteplililili kız beni hiç merak etmemişsin herkesten yoklama alırsın benim yokluğum anlaşılmamış teessüf ederim
Yarın dr kontrolüm var çok stresliyim bugün geçmek bilmez bana hele yarın Allah yardımcım olsun
Hem uzun zamandır görmediğim için sağlıklı mı bir sorunu var mı ense burun falan nasıl çıkacak stresi var hem de cinsiyeti belli olur mu stresi
Baktim ama henuz almadim canim Nisan da tasinicam insallah artik o zamanaBugün bebişe park yatak aldık
Ama hem annem hem kayınvalidem erken dedi, aranızda yatak vs alan var mı?
Ya buraya dun bir kar yagdi anlatamam rahat 50 cm var bu sebeple hatlarimjz çekmedi giremedim nete yoksa girmeden dururmuydum hic buraya
Doktorlar artık makine gibi davranıyorlar canım çünkü görevleri gereği tüm olasılıkları konuşmak gereği görüyorlar. Yani yarın öbür gün sen bana bu ihtimali söylemedin söyleseydin belki de doğurmayacaktım diyenler olacağı için.. Keşke gelen hastalarında duygularını, karakterini, yaşantısını bilseler.. Zaten ben ne olursa olsun doğuracağım test yaptırmak istemiyorum deyince gözlerindeki ışıkla içimdeki isteği ve beni anladığını hissettim. Keşke her insan bir olsa onlar da böyle sorunlar yaşamasalar..Her şey en ayrıntılı şekilde 20. hafta itibariyle görünecektir canım. Sizin için bir şok, beklenmedik bir durum olabilir ama çok mantıklı düşünüyorsunDoktorun söylediğine katılmıyorum, bu düşünme gerektirecek bir durum değil, hele de sizin gibi bilinçli bir aile karşısında..
Tabii evine göre al sen. Hepsi burada 'da indirim vardı park yataklarda aklında olsunBaktim ama henuz almadim canim Nisan da tasinicam insallah artik o zamana
Foto atsana gerci ben yurtdisindayim ama merak ettim yinedeTabii evine göre al sen. Hepsi burada 'da indirim vardı park yataklarda aklında olsun
Markası kanz orada da bulursun muhtemelen. Anne yanı olarak aldım ben. Yazlığa giderken falan rahat kullanırım diye.Foto atsana gerci ben yurtdisindayim ama merak ettim yinede
Güle güle kullanin canim hayirli olsunMarkası kanz orada da bulursun muhtemelen. Anne yanı olarak aldım ben. Yazlığa giderken falan rahat kullanırım diye.
ne zaman evleniyorsunGüle güle kullanin canim hayirli olsun
Teşekkür ederiz çok heyecanlıyım böyle büyük şeyler almak. Anneler birazcık moral bozsa da memnunumGüle güle kullanin canim hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?