- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.221
Ayyyyy dimi yaaa havada soğuk hiç iş yapılcak zaman değil gibiiiii valla tam oturmalık uzanmalıkBugün evdeyim miskin bir kedi misali köşemdeyim
Annem kalk çamaşırları katla diyor duymamazlıktan geliyorum şu anda
Abboowww cidden yurt dışında araba fiyatına o neyy öyleee niye pahalı okadarBende buradayım kızlar okuyorum yazdıklarınızı. Bugun bebek magazasına gittik,aman yarabbi begendigim bebek arabası 1,600 eur araba alırım ben o fiyataBende karar verdim ebaydan bakıcam oyle alıcam. Zaten 1 yıl kullanacak gerek yok o kadar paraya diye dusunuyorum 3. Oldu böyle oldu
Hava buz gibi ve burda doğal gaz yok klima ile ısınıyoruz. Her odada klima var ama şimdi kalkıp açsam ısıtana kadar çok zaman geçer yawAyyyyy dimi yaaa havada soğuk hiç iş yapılcak zaman değil gibiiiii valla tam oturmalık uzanmalıkohhhh missss .
Bende uykumu düzelttim ,eşim karşı koltuğumda uyudu, uyumamak için direniyorumbırdan birileriyle konuşmam lazım uyumamam için
O var planlarımda bi gelip alısveris yapmak istiyorum. Bilmiyorum ki deli paraAbboowww cidden yurt dışında araba fiyatına o neyy öyleee niye pahalı okadarsen para topla alışverşe buraya gel
Ayyyyy klimada yapanınca yine soğuk oluyor heeHava buz gibi ve burda doğal gaz yok klima ile ısınıyoruz. Her odada klima var ama şimdi kalkıp açsam ısıtana kadar çok zaman geçer yaw
Uyuma uyuma ben konuşurum senlebugün ne yiyoruz ? Dün topikçek Ayvalık tostu yemiş kadar olduk
Vallaa olucak iş değil .O var planlarımda bi gelip alısveris yapmak istiyorum. Bilmiyorum ki deli para
Köfte patatesAyyyyy klimada yapanınca yine soğuk oluyor heeçalışırken sadece etkisi var dimi
Ben dün kemik suyuna çorba yaptım, bitmedi bugunde onu yicez
Ama ayvalık tostu muhabbetinden sonra, yarın bende sosisli goralı fln yapıcam menüde o var aklımda
Senin ne var akşama
Bayılırımyedim benkumpirşimdi isteyen baksın
Ben eczaneme sahip çıkayım en iyisiCuma günü iki kutu için 200 lira aldılar benden. Şubatta da zamlanacağını söylediler hatta
Hem bayılıyorsun bir sürü şeye ama orada hem yapan yer yokBayılırımve burda yapan yok
Gerçi benim bayılmadığım bir şey yok o yüzden rahat olun
Ben bunlara Bursa da üniversite okurken bayılmaya başladımHem bayılıyorsun bir sürü şeye ama orada hem yapan yer yok
Ufffff beeeeeyedim benkumpirşimdi isteyen baksın
Aman iki dk hemen yaparsın ,al malzemeleri hemen en kolayıKöfte patates
Ben de üşenmezsem bir gün yapıcam ya da yapan bir yer bulucam
Sömestırda memlekete gideceğiz, buzluktaki şeyleri eritmeye çalışıyorumAman iki dk hemen yaparsın ,al malzemeleri hemen en kolayı
Ama köfte patateste güzelmiş şimdi
Bende ilk üniversitemi Uludağ'da okudumBen bunlara Bursa da üniversite okurken bayılmaya başladımyurt yemekhanesinde bile yapan bir bölüm vardı düşün
Olsun buzlukdakilerde güzelmiş, kemik suyuna çorba içmekden iyidirSömestırda memlekete gideceğiz, buzluktaki şeyleri eritmeye çalışıyorum
Kaç yılıydıBende ilk üniversitemi Uludağ'da okudum
Çorbayla doyamamOlsun buzlukdakilerde güzelmiş, kemik suyuna çorba içmekden iyidir
Lezzetlide dediğin gibi doyulmuyoÇorbayla doyamamama afiyet olsun lezzetlidir eminim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?