- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.081
Burcukaratasmetin çok severim
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcukaratasmetin çok severim
Ben nifty yaptırdım canım sadece doktor önerdi diğer testleri yaptırmana gerek kalmaz en sağlıklısı durumun varsa bu testi yapman dedi yoksa birşeyden şüphe ettiğinden değildiHipoplastik sol kalp sendromu teshisi kondu
Canım hayırlı olsun kaç günde çıktı sonuçlar? Genoks muydu yaptırdığın yer? 5 gün oluyor bugün çok merak ediyorumArkadaşlar merhaba, nifty test sonucum geldi, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı Cinsiyeti erkek Oğluş geliyor inşallah
Olmayayim o zamam canim tesekkur ederimCanım Tetanoz da belli sureler var o süreler de düzenli yaptirirsan ömür boyu koruyuculuk oluyor. Muhtemelen sen tamamlamışsin
Yani bu süreçte 37. Haftadan sonra çalışacak mıyız.Kadın doğum sekreteri arkadaşıma sordum bunu 24. Haftada izin yazdırırken 37. Hafta için çalışabilir de yazdırmak gerekiyormuş. O zaman 37 de işe dönüp 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz. Aklınızda olsun
Canım teşekkür ederim, Tam 1 haftada çıktı sonuçlar INVITAE firmasıCanım hayırlı olsun kaç günde çıktı sonuçlar? Genoks muydu yaptırdığın yer? 5 gün oluyor bugün çok merak ediyorum
Evet arkadaşım bu şekilde söyledi 32-37 arası çalışabilir raporu alınıyormuş ama bunu 24 haftalık rapor alırken sekretere belirtmek gerekiyormuş.32-37 arası çalışabilir mi yazdırmak lazım. Yani 24-32 arası idari izin, 32-37 arası çalışabilir raporu alabiliyor muyuz?
Hayır 32-37 arası çalışılabiliyor bu durumda. 37 sonrası çalışılabilir raporu alınamıyor mecburi izin kullanılıyor normalde de böyleydiYani bu süreçte 37. Haftadan sonra çalışacak mıyız.
Bende düşünüyorum şimdi başucuma minik bişi almayı, ona göre hareket edeceğim almazsam belki onu kullanırım.6-7 ay kadar kullandım. Rahat ediyordum onunla sallarken emzirirken falan. Emzirirken tek tarafındaki desteği çıkarıyodum.
Beşiğe de bazen onunla koyuyordum. Ama aylar ilerledikçe üstünden kaymaya başladı
Sürekli onda bırakmak da hareket kabiliyeti için sakıncalı. Ortasını bulmak lazım..
Kardeşim kullanamadı mesela. Kişiye göre değişiyor bilemiyorum. Yeni almıcam o yüzden kardeşimdekini alırım..
Ben bu yılın başında işyerimizde istendiği için yaptırmıştım o yeterli olur diye düşünüyodum iyi olduğu öğrendiğim çok rahatsız bir aşıBen ikisinde de olmadım. Istege bagli oluyor. Benim doktorum kötü koşullar için gerekli ama bizim hastane koşullarında risk yok yine de sen bilirsin dedi. Ki zaten ben normal doğum yaptım iyi ki olmamışım. Doktor normal ameliyatta da tetanoz yapılmalı bu bakış açısıyla ama yapılmıyor dedi.
3 doz mu tamamlıyordu 5 doz mu?Evet olmayabilirsn canım ama ben bir hemşire olarak gebelikte de yaptırcam ömür boyu bağışıklık olsun
Okul yönetimi böyle bir durumda sıkıntı çıkarır sanki. Sürekli ders programı değişir diye.Hayır 32-37 arası çalışılabiliyor bu durumda. 37 sonrası çalışılabilir raporu alınamıyor mecburi izin kullanılıyor normalde de böyleydi
Ricaa ederim canımOlmayayim o zamam canim tesekkur ederim
Valla canım asilarla pek aram yok ama sanki 5 diye hatırlıyorum benim aşı kartı var ona bakıp net söyleyeyim3 doz mu tamamlıyordu 5 doz mu?
Burdayım canım bulantılardan fırsat buldukça okuyup takip ediyorum sizleri hala toparlanamadım ben 9ay böyle gidecek herhalde, umudum kalmadı artık
Bende 5 hatırladım da emin olamadım. Benim 4 o yüzden bence yaptırmasam da olur. Ay bilemedimValla canım asilarla pek aram yok ama sanki 5 diye hatırlıyorum benim aşı kartı var ona bakıp net söyleyeyim
Ahh ne güzel olmuşyoncambenim uyudun muuu
Kızlar yarın kimlerin randevusu var.
Bizim yarın cinsiyetimiz kesinleşiyor. Heyecandan uyuyamıyorum sanırım. O kadar emekten sonra farketmez ama merak ediyor insan
Kendime anı kartları yaptım. Yarın güzel resimler çekiliriz inşallah bebişle
Eki Görüntüle 2991464
Benim ellerimde bileklerde gece ağrı ve uyuşma oluyorKızlar bacak, kas ağrıları başlayanlar oldumu? Benim bir kaç gecedir beni üzüyor uyutmuyor. En çok da bileklerimde hissediyorum.
Korkmayın arkadaşlar geçen hafta bende çok ağır hatlattim kızım iyi sade bir hafta gerileme olmuş doktor iyi bakarsın kapatırız dediÇok geçmiş olsun, bugün benim de 4. günüm. Doktorum çoğu gebesinde şu sıralar covid olduğunu bebeklere genelde bir zararı olmadığını söyledi bakalım inşallah bizde de bebekler iyidir.