- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.061
Ben ikisinde de olmadım. Istege bagli oluyor. Benim doktorum kötü koşullar için gerekli ama bizim hastane koşullarında risk yok yine de sen bilirsin dedi. Ki zaten ben normal doğum yaptım iyi ki olmamışım. Doktor normal ameliyatta da tetanoz yapılmalı bu bakış açısıyla ama yapılmıyor dedi.Kızlarcım, kilo verenler hiç ama hiç üzülmeyin kilo almak daha kötü bence. Sinsi sinsi size imrensemde
Şaka bir yana bazen insanın elinde olmuyor ama dikkat etmekte fayda var aslında o canımızın çektiği yediğimiz hiç bişeyim bebeğe faydası yokmuş.
Ben size tetenoz aşısını soracağım olmayanlar var sanırım bu bizim seçimimiz mi?
Maşallah diyelim o zamanAy keşke olsaiki kimyasalım var benim, bu sağlıkla ilerleyen ilk gebeliğim.
Hipoplastik sol kalp sendromu teshisi konduMrb gebelik sonlandirmayi niçin yaptırdınız ne sıkıntı vardı ??
Aaa benim ayakkabılarımı çıkartmamı istiyor. Bir de ben doktora giderken ince kıyafetler tercih ediyorum
Şu fahriye evcenın çocuğunu amma abartıyorlar. Bir-çok cocuk ondan daha sevimli düşünün
Kadın doğum sekreteri arkadaşıma sordum bunu 24. Haftada izin yazdırırken 37. Hafta için çalışabilir de yazdırmak gerekiyormuş. O zaman 37 de işe dönüp 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz. Aklınızda olsunCanım pandemide dolayı 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyoruz. Bu durumda doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya aktarma gibi bir durum olabilir mi?
Pardon 5Kadın doğum sekreteri arkadaşıma sordum bunu 24. Haftada izin yazdırırken 37. Hafta için çalışabilir de yazdırmak gerekiyormuş. O zaman 37 de işe dönüp 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz. Aklınızda olsun
32-37 arası çalışabilir mi yazdırmak lazım. Yani 24-32 arası idari izin, 32-37 arası çalışabilir raporu alabiliyor muyuz?Pardon 5
Ve cevremde gördüğüm bırcok cocuk da aynı şekildeAynen öyle. Paranın gözü kör olsun işte. Çocuk işte yaptığı bir sevimlilik de yok.Benim oğlum daha yakışıklı
Aşı 5 yıl koruma etkisi var bende ocak 2020 de dogum yaptım doktorum istersen hatırlatma tek doz yapabiliriz dedi ben yaptırmayacagımCanim bisey soracagim hemsireyim deyince belki bilgin olur , ben 22 haziran 2020 de dogum yapmistim 2 doz tetenoz asimida olmustum simdi bu gebeligimde arada cok bi zaman dilimi yok yine olurmuyum aşiyi gerek varmidir
İlk gebelik oldugu ne kadar belli ye canımKilo dediniz yemek dedinizzzz, artan kiloma ardırış etmeden gittim 2 dkda mozaik pasta yaptım..
Ahh ahhh yakında kapılardan geçemicem diye korkuyorum
Ve cevremde gördüğüm bırcok cocuk da aynı şekilde
Canim bisey soracagim hemsireyim deyince belki bilgin olur , ben 22 haziran 2020 de dogum yapmistim 2 doz tetenoz asimida olmustum simdi bu gebeligimde arada cok bi zaman dilimi yok yine olurmuyum aşiyi gerek varmidir
Bişi derdim ama neyseAdını unuttum çocuğun
Ay bunların bir de fanları varmış laf edene sarıyolarmış
Takip ettiğim bir avukat kadın var ikiz çocuklarını o çocuğa benzetmişler. Kadın da paylaşmış. Vay efendim sen kimsin de çocuklarını o çocuğa benzetirsin diye mesajlar mesajlar
Akıllı adam kalmadı memlekette
Şuana kdar hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kilo aldım amaaaa kendime şaşırıyorum, normalde yemek yemez acıkmaz tek öğünle hayatımı sürdürüdümİlk gebelik oldugu ne kadar belli ye canım2.de bu kadar cesur olamayacaksın nede olsa valla veririm diye yedim de yedim sonuç veremediğim kilolara 2. Hamileyim şükür kilo almadım daha az kilo ile dogururum insallah
19 aylik suan evetSenin bebiş 1,5 yaşında mı
Supermis o zamam hemsire ararsa gerek yok diyecegimAşı 5 yıl koruma etkisi var bende ocak 2020 de dogum yaptım doktorum istersen hatırlatma tek doz yapabiliriz dedi ben yaptırmayacagım
Canım Tetanoz da belli sureler var o süreler de düzenli yaptirirsan ömür boyu koruyuculuk oluyor. Muhtemelen sen tamamlamışsinCanim bisey soracagim hemsireyim deyince belki bilgin olur , ben 22 haziran 2020 de dogum yapmistim 2 doz tetenoz asimida olmustum simdi bu gebeligimde arada cok bi zaman dilimi yok yine olurmuyum aşiyi gerek varmidir
Burcukaratasmetin çok severimAdını unuttum çocuğun
Ay bunların bir de fanları varmış laf edene sarıyolarmış
Takip ettiğim bir avukat kadın var ikiz çocuklarını o çocuğa benzetmişler. Kadın da paylaşmış. Vay efendim sen kimsin de çocuklarını o çocuğa benzetirsin diye mesajlar mesajlar
Akıllı adam kalmadı memlekette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?