- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.061
Canım senınde gözün aydın :)) ulturason kağıdını tam atarsan dıger kosede kac mm oldugu yazması lazmCanımm gözünaydnbende şmdi cıktm doktor dan bizde minik bir kesecik gördükk doktor sıkıntı yok folikasite devam etmen yeterli dedi. Normal de sat a göre 7+1 olmam lazım ama ultrasona göre gec döllenme den dolayı 4+4 şuan 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi hayrlsyla inşallah bana cm söylemedi ama Bi yorum yaparmsn tecrübeli anneler
Ahhh çok güzelCanımm gözünaydnbende şmdi cıktm doktor dan bizde minik bir kesecik gördükk doktor sıkıntı yok folikasite devam etmen yeterli dedi. Normal de sat a göre 7+1 olmam lazım ama ultrasona göre gec döllenme den dolayı 4+4 şuan 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi hayrlsyla inşallah bana cm söylemedi ama Bi yorum yaparmsn tecrübeli anneler
Oy minik kuuuş sağlıkla kavuş annene :))Canımm gözünaydnbende şmdi cıktm doktor dan bizde minik bir kesecik gördükk doktor sıkıntı yok folikasite devam etmen yeterli dedi. Normal de sat a göre 7+1 olmam lazım ama ultrasona göre gec döllenme den dolayı 4+4 şuan 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi hayrlsyla inşallah bana cm söylemedi ama Bi yorum yaparmsn tecrübeli anneler
Var canım atarımYok mu bi ultrason fotoğrafı buralar şenlenseHayırlı Olsun kalp atışlarını da burada kutlamak nasip olur inşallah
Ben iki çocuğumda da 13. Haftada öğrenmiştim canım19. Hafta mıO kadar beklersem meraktan öleeereeeem....
Canım aslında vajinal baksa bence duymasada görürdü ama karnımdan baktı erken gelmişsin 15 gün sonra gel duyarız inşallah dediAramızda 2 gün var canım
Duyulmadı mi kalp atışı?
Bizimki planlı değildi ama öyle çabuk alıştım bağlandım ki inşallah sağlıkla kucağımıza alıcağımız günlerine görürüz paylaşırız birbirimizle canımKızlar hayırlı olsun, çok sevindim iyi haberlere.. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız İnşallah
Gözükmüyor mu canım bende tam gözüküyor amaCanım senınde gözün aydın :)) ulturason kağıdını tam atarsan dıger kosede kac mm oldugu yazması lazm
Senin için testlerimi çektimCidden öyle mi oluyor içimin soğuması lazım
Bende bugün kan ve idrar verdim sağlık ocağında teşekkür ederiz uyarın içinDün sağlık ocağına kaydoldum ben kızlar, bir sürü tahlil istedi oradaki dr. Bugün e nabızdan sonuçlara baktım. anti CMv igg diye bir değerim çok yüksek çıkmış. İnternete baktım, neler neler. Doktoruma attım hemen, ne güzel işte, daha önceden geçirmişsin, bağışık oluşmuş dedi . Ama yaşadığım korkuyı anlatamam. Siz de tahlil yaparsanız aklınızda bulunsun
Annelik sabır işiymiş öğrenmiş oldumBen iki çocuğumda da 13. Haftada öğrenmiştim canım
Bende dün gittim bugün öğleden sonra sonuçlar çıkacak 2'de gidip alacağım. Aklımda bulunsun panik olmayayım bende de çıkarsa, teşekkürlerDün sağlık ocağına kaydoldum ben kızlar, bir sürü tahlil istedi oradaki dr. Bugün e nabızdan sonuçlara baktım. anti CMv igg diye bir değerim çok yüksek çıkmış. İnternete baktım, neler neler. Doktoruma attım hemen, ne güzel işte, daha önceden geçirmişsin, bağışık oluşmuş dedi . Ama yaşadığım korkuyı anlatamam. Siz de tahlil yaparsanız aklınızda bulunsun
Hayırlı olsunCanımm gözünaydnbende şmdi cıktm doktor dan bizde minik bir kesecik gördükk doktor sıkıntı yok folikasite devam etmen yeterli dedi. Normal de sat a göre 7+1 olmam lazım ama ultrasona göre gec döllenme den dolayı 4+4 şuan 15 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi hayrlsyla inşallah bana cm söylemedi ama Bi yorum yaparmsn tecrübeli anneler
Merhaba :) L Lalalala1 evet benim de c677 heterozigot. Genel görüş kan sulandırıcıya gerek olmadığı yönünde. Ama benim doktorum ne olur ne olmaz başlattı. Oksapar 4000 yapıyoruz her sabah. Kese gördükten sonra başladık.Sorcam sorcam yaptırdım o kadar çok şükür ki biliyoruz ne olduğunu doktro ne derse o artık bakalım saglikli olsun da iğnemi hap mi artık neyse kullanacağız
Canım benimde son adet tarihim 30 Eylül yanlış girdim takvime senin kaçıydıAramızda 2 gün var canım
Duyulmadı mi kalp atışı?
Daha çok küçük canım görünür inşallahHayırlı olsunBenim 4+2'de vajinal ultrasonda minik gözükmedi bana da umut oldun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benim 6 ekimdi. Değerlerim daha yüksek ama seninki geç dölllenmedir. İlk ne zaman öğrendim hamileliğini?Kızlar bide benim sat 7 ekimdi ama beta 9 kasımda 25.6 cıktı geç döllenme olabilir demi ?
Sağol canım fikrim oldu en azından bende keseyi görmeye gidince danisacagim mutlaka haftaya bakalım ne diyecek
Sağol testler için canım evet seninki 4 gün sonra birden koyulaşmış..benimkide inşaallah öyledir yaaAnnelik sabır işiymiş öğrenmiş oldumHep çevremdekiler patır patır doğuruyordu halbuki hiç öyle değilmiş