2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Ben bebek pamuğun bayılmışım ve çok uzun zaman kullandım, ıslatıp popişini onunla sildim, çok uzun süre ıslak mendil kullanmadım, elini yüzünü silmem gerekirse vs sildim çok çok gerekli ve muhakkak alınmalı.
Ama ben göbeği düşmeden 3 günden itibaren yıkadım.
Doktorum bana yıkamamı önerdi, hatta lütfen yıka yıkanmak bebekleri çok mutlu eder göbeğine de bir zararı yok dedi. 3. Gün itibariyle kış bebesim olmasına rağmen her gün yıkadım. Mis gibi uyurdu. Göbeği 7. Gün düştü.

Hurafelere çok dikkat eden bir arkadaşım asla yıkamam dedi ve bil bakalım noldu 21. Gün düştü göbeği
 
21.günde çokmuş beee genelde 15 gün içinde düştüğünü biliyorum Bazıları çok takıyo böyle şeylere.
Oyuzden sorayım dedim amyle mervee kullanmadık dediler sen kullanmışsın. , kullanışlıda diyosun. Ne biliym videolar izledim herkes e bebekden paket halinde 6 lı pamuklar ve temizliuiceler aldı, siz annesiniz bilirisniz dedim teşekkür ederim
 
Sen yatmadın mı hâlâ Ben sızmışım artık gece elim karnımda eee ee eee diye diye
 
Valla ben altını alırken sildim hep, yoksa çocuğu tıkadığım için silme ihtiyacı hissetmedim o iş için kullanmadım yani. Temmuzda doğacak eğer yıkanmazsa 3 gün sonra isilik olur o çocuk.
Ben yıkanması taraftarıyım her türlü kış bebesiyse hadi bir tık bekleyene saygı duyarım evi şartları soğuk vs ama yazın cidden yazık. Çok rahatlatıyor bebekleri zaten göreceksin.
Ben sadece banyo sonrası 3 saate yarın uyuduğunu görürdüm yoksa max. 1di çok uykusuz bir bebeyi kızım
 
Hadi yaaaa evet abimin bebeğide ağustosda doğmuştu çocuk isilik olmuştu sıcakdan onu hatırlıyorummm ama göbek bağı düşmüşmüydü düşmemişmiydi yada yıkanmışmıydı onu umuttum Yaaa ben birazda anneme bırakıcam o yapalım derse tamam dicem , oda öyle hurafeleri sevmez 3 çocuk büyütmüş bilir bunları herhalde yıkayalım derse bişi dememmm.
 
Bu canim. Ama fiyata bak yakından takip etmek lazım. İndirime girince almak gerek. Sigorta karşılıyor mu bilmiyorum
Ama sanmıyorum da

Doktor bana bu kremi başka bir operasyon sonrası yüzüm için vermişti 2 taneyi karşılanmıştı devlet 3.yü ben cebimden almıştım sanırım.
Pahalıydı o zamanda hatırlıyorum ama cidden faydalı bence
 
Bu kremi bende oğluma kullandım düştü 1.5 yaşında kaşının altına 4 dikiş atıldı. İz kalmasın diye 2 kutu kullandım ve çok çok hafif bir iz var çok memnun kaldım.
6 sene önceee Ben yine sağlık ocağına sorarım gittğimde ,
Bu arada sen tetenoz aşısı olucakmısın
Tetanoz diğerlerinde olmadım ben yine olmayacağım.
Kayseride 5.1 şiddetinde deprem oldu kalbim çıkacak sandım bi an neye uğradığımı şaşırdım inşallah kötü bisey yoktur kimsede
Çok geçmiş olsun. Beterinden korusun.
 
Ben yıkamadim. Bebek pamuğuyla sildim ama onuda hemen yapmadım çünkü üstünde ki tabaka çok faydalı krem givi emsin vücut diye. 5.günde ikiside düştü.
 
Günaydın kızlar
Birşey sormak istiyorum Almanya’da yaşanlarınıza özellikle. Ben Almanyadayım Dr.um hala ultrasonla alttan bakıyor bebeğe. Ve geçen ay Türkiye’ye gittim orda da Dr a gitmek istedim ve çok rahat karnımdan baktı. İlk hamileliğim tecrübem yok. Acaba diyorum Almanya’daki düzen mi böyle yolsa benim Dr nu manyak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…