- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.381
Yok ben atiyom tribi etiketledim napiyon bebekler nasil dedim bene cevap vermedin küstümYok kız ne tribi alakası yok sen öyleanlamışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben atiyom tribi etiketledim napiyon bebekler nasil dedim bene cevap vermedin küstümYok kız ne tribi alakası yok sen öyleanlamışsın
Kuzum açık açık göründü mü Ya ben de akşamı iple çekiyorum inşallah benimki de görünür.Selam kızlar ikili testi oldum cok sukur her sey yolunda 1 saat sonrada kadın doktorunda randevum var. Oglum oluyor
Aminn teşekkür ederimGonlundeki neyse kucağına o nasip olsun insallah
Ben yeni yaptırdım özelde iki tip paket varmış biri daha detaylı öbürü biraz daha genel. Birine 4.850 dedi diğerine 5.400 KDV dahil fiyatlarselam kızlar aranızda nifty test yaptıran oldu mu acaba nerde yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim her yerde ücretler 2 katına çıkmış
Bu dünyada tecelli etmez de ahirete artıkcanım maalesef ülkemizde düzen bozuk halk perişan ama onlar saraylarında rahat rahat yaşıyorlar ... ben kendimce hakkımı helal etmiyorum Allah ın adaleti bir gün mutlaka tecelli edecektir.
canım ben de yaptırdım 3.800 tl diğer yerler 450-550 dolar arası istediler tam da doların en yüksek olduğu zamana denk gelmişti.. istersen sana numarasını atarım..selam kızlar aranızda nifty test yaptıran oldu mu acaba nerde yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim her yerde ücretler 2 katına çıkmış
inşallah canım ... gerçekten herkesin şartları iyice zorlaştı Allah yardımcımız olsunBu dünyada tecelli etmez de ahirete artık
canım neden içmedin ki keşke içseydin sanırım doğum sonrasıda anneye faydaları varmışKızla folik asitleri bitirmişsiniz bravo
Ben içinden en fazla 4 tane içip attım kenara
Bu sırt üstü yatmama olayi daha erken değil mi? Ben 14 hastalığım bebek daha 100 gram yok. Basınç söz konusu değil. Niye acaba yatmayın diyor uygulama? Ben iki hafta öncesine kadar yüzüstü yatıyordum. Yenice rahatsiz olmaya basladim yüzüstü ve yan yatıyorum.Kiz benim de çıktı rüyamda korktum da ondan mi oldu diye düşündüm gebelikte olan bir şey mi acaba bilmiyorum ben hiç oynamadım oynadıkça yayılır çünkü
Ben hep ozenirim yüz üstü yatanlara ya omurga daha dik daha sağlam oluyor ömrümce yatamadım denedim olmadı benim de şu kafama takılıyor komik gelebilir ama kanepe tv karşısında sola dönünce tv yi göremiyorum sağa dönemiyorum zaten böbreğim ağrıyor sırt üstü yatınca tam iyiyim ama onu da artık onermiyolarmis sırt üstü şöyle bi tv karşısına uzanmak da mi yalan oldu şimdi
Bilmiyorum ki bence de erken ama uygulama da yazdı ama ben yatıyorum valla tv yi göremiyorum sağa da yatamıyorum böbreğim ağrıyor mecburBu sırt üstü yatmama olayi daha erken değil mi? Ben 14 hastalığım bebek daha 100 gram yok. Basınç söz konusu değil. Niye acaba yatmayın diyor uygulama? Ben iki hafta öncesine kadar yüzüstü yatıyordum. Yenice rahatsiz olmaya basladim yüzüstü ve yan yatıyorum.
Valla ben ne gordum ne anladımKuzum açık açık göründü mü Ya ben de akşamı iple çekiyorum inşallah benimki de görünür.
Ay bana da ilkinde sürekli konu komşusunu toplayıp getirdi kaynanam bide misafir gibi hep oturdu ben bebekle ilgileneceğime hizmet ettim millete süt mütte gelmedi verdim mamayı gitti. İkincide süt geldi ama hiç yaramadı mamayı da içmedi kurudu çocuk. Bunda daha hastanede mamayı verecem valla benden hayır yok zaten içmem gereken ilaçlar var içemiyorum hamileyim diye bir de emzirirsem bana da zarar olacak gibi. Gerçi o zamanki sağlık durumuma bakarım çocuğu mahrum etmekte istemem ama sanmıyorum 3. de süt kalitesi değişsin.bende de aynısını yaptılar devamlı zorla emzirtmeye çalıştılar 3 gün sütüm gelmedi herkesin derdi ben oldum birde kurban bayramıydı gelen giden görmeyen kalmadı memelerimi
canım seninki de ne fenaymış o halde iş güç beklemiş ... ben bayram diye onların evine gittim hastaneden çıkınca evde kendim bakamazmışım oda kurban diye gelemezmiş gidiş o gidiş tam 3 ay orada kalmak zorunda kaldım.. sütte belli olmaz sen gene de dene arkadaşım benim 3. gün sonra geldi ama pir geldi çok şükür,, inşallah bunda da çok olur sütüm yoksa mama paralarını şimdiden biriktirmek gerekAy bana da ilkinde sürekli konu komşusunu toplayıp getirdi kaynanam bide misafir gibi hep oturdu ben bebekle ilgileneceğime hizmet ettim millete süt mütte gelmedi verdim mamayı gitti. İkincide süt geldi ama hiç yaramadı mamayı da içmedi kurudu çocuk. Bunda daha hastanede mamayı verecem valla benden hayır yok zaten içmem gereken ilaçlar var içemiyorum hamileyim diye bir de emzirirsem bana da zarar olacak gibi. Gerçi o zamanki sağlık durumuma bakarım çocuğu mahrum etmekte istemem ama sanmıyorum 3. de süt kalitesi değişsin.
Akşam mamalara baktık 200-250 bezler de bir o kadar Benim ikisinde de hiç koyu ve fazla sütüm olmadı hem tedavi de olmam gerekirse emzirmem yasak bir de küçüğü çok zor ayırdım bensiz 1 dk durmuyordu çok bunalttı beni tekrar gözüm almıyor yine de kıyamaz bir denerim ama pek umudum yok kendimden.canım seninki de ne fenaymış o halde iş güç beklemiş ... ben bayram diye onların evine gittim hastaneden çıkınca evde kendim bakamazmışım oda kurban diye gelemezmiş gidiş o gidiş tam 3 ay orada kalmak zorunda kaldım.. sütte belli olmaz sen gene de dene arkadaşım benim 3. gün sonra geldi ama pir geldi çok şükür,, inşallah bunda da çok olur sütüm yoksa mama paralarını şimdiden biriktirmek gerek
Antiviral kremler o kadar az sürülüyor ki hani zararı olur mu bilemedim. Lokal etkililer zaten. Günde 1 kez azıcık sürsen bir sey olmaz bence. Ama içine sinmiyorsa bekle, herpesvirus kendi kendine sürecini tamamlayıp söner çoğu zaman.Dr a yazdım daha dönmedi ama o tarz kremler gebelikte sürülmüyor diye okumuştum bakalım. Sarımsak sürdüm, antiseptik özelliği olduğu için. İnternette de yazıyor. İnşallah büyümeden biter ve tekrarlamaz.
tamam canım gönderirsen sevinirim teşekkürlercanım ben de yaptırdım 3.800 tl diğer yerler 450-550 dolar arası istediler tam da doların en yüksek olduğu zamana denk gelmişti.. istersen sana numarasını atarım..
özelden yazıyorum canımtamam canım gönderirsen sevinirim teşekkürler
Bende gördüm geçen akşam bebek doğmuş ama ortada yok evin içinde aradık biraz ağladı sesinden bulduk banyo dolabının içinden çıktı Tövbe yarabbim rüylarım bile saçma sapan Neyse yeşil ameliyathane örtüleri olur ya o örtülerden sarmışlar ama mavi renk kafasında da beyaz sarı bere var. Unisex giysi almaktan rüyamda bile unisex giydirmişiz çocuğu Ama sesi ince kız bebek sesi hatta rüyamda da kız mı erkek mi bilmiyorum sesinden kız olduğunu düşünüyorum tam elime alacaktım uyandım bi göremedim nevaleyiValla bende hamilelikten beri ilk defa gördüm bu gece cinsiyette belirsiz şuan. Bazen tersi çıkar yada düzü çıkar diyorlar ya ondan bi anlam veremedim hayırlısı sağlıklısı artık net öğrensek te kızım oğlum diye sevebilsek