2022 Şubat ayı burç yorumları

şubat 1 (1).jpg
şubat 1 (2).jpg
şubat 1 (3).jpg
şubat 1 (4).jpg
şubat 1 (5).jpg
şubat 1 (6).jpg
şubat 1 (7).jpg
şubat 1 (8).jpg
şubat 1 (9).jpg
şubat 1 (10).jpg
şubat 1 (11).jpg
şubat 1 (12).jpg
 
şubat5.jpg


Koç Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Önemli adımlar attıracak bir ay sevgili Koç..

Özgürlükçü tutumlara açık olacağın bir ay olacak.. Kısıtlanmak, baskı görmek, kararlarının sorgulanmasını istemiyorsun. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gözlemler yapacağın, objektif tutumlar sergilemeye özen göstererek elemeler yapacağın bir süreç olacak. Ailevi ilişkilerine dair sorumluluklarını hafifletmek adına bazı düzenlemeler yapabilirsin. Sosyal ilişkilerin adına keyif olaklı olacağın, yüzeysel ilişkiler tercih edeceğin bu ay, dostluk ilişkilerin adına önemli değişimler var.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile güç savaşları, egosantrik savaşlar gündeme gelebilir. Karşılıklı empati yoksunluğu, sağduyudan uzak tutumlar krizlere neden olabilir, dikkat. Öte yandan destekler bekleyebilir, onaylanmak isteyebilirsin.
Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla ilgili özen isteyen bir ay olacak.. Zira çocuklarının değişken enerjileri, sağlıkları ile ilgili detaylar öne çıkarken, kontrol etmen gereken detaylar öne çıkacak..
Bekar bir Koç isen, Şubat 2022 kalbine dokunacak etkilere sahip olacak. Geçmişle ilgili yüzleşmeler yaşadığın bir süreci geride bırakırken, artık daha özgür hissedeceksin. Gelgitli duygulardan ziyade istikrar arayacaksın. Duygusal anlamda sakinlik istiyorsun, aşırılıklardan kaçınacaksın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına önemli gelişmeler var.. Sürpriz gelişmeler, son anda alınan kararlar, hızlı ilerleme Şubat 2022’nin mottosu olacak. Finansal destekler getirecek bir aydan geçerken, kalıcı çözümler üretebilirsin. Değişime açık olacaksın ve risk almaktan kaçınmıyorsun..








Boğa Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
İlahi şanslar, ilahi fırsatlar getirecek bir ay sevgili Boğa..

Öncelikle kariyer, eğitim, finans hayatında büyük ilerlemeler kat edeceğin bu ay, sürpriz bitişler, sürpriz başlangıçlar beklenmedik yeni düzenler oluşmasına neden olacak. Süregelen kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili radikal değişimlere gidebilir, riskli adımlar atmaya meyilli olabilirsin. Yenilikçi, cesur tutumların sana yeni gelir kapıları açarken, alım-satım, mülk, gayrimenkul girişimlerinden olumlu sonuçlar alacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına küslüklerin sona ereceğin, iyimser gelişmelerin öne çıkacak bir ay olacak. Ailevi ilişkilerin şifalanırken, beklediğin destekleri görecek, uzun amandır aradığın uyumu yakalayacaksın. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına ise yoğun gündemi ile seni heyecanlandıracak bir ay olacak.
Bekar bir Boğa isen, sürpriz başlangıçlara hazır olmanı öneririm. Aşk adına çok çok şanslı bir ay olacak. Öncelikle sen değiştin, beklentilerin, isteklerin, arzuların şekil değiştirdi. Hal böyle iken ilgi duyduğun, dikkati çekecek insan profilleri de bir o kadar değişti. Yenilikçi adımların, havan, enerjin sana yepyeni insanlar, başlangıçlar getirecek.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile uyum, denge senin için önemli olacak. evinizle ilgili değişimler, dekoratif değişimler, taşınma, idealinizdeki, hayalinizdeki evi almak gibi sürpriz gündemleri olan Şubat 2022, sana şanslar getirecek. Eşin, partnerin ile sosyalleşmek, hobilerinize yönelmek, birlik olmak ayın mottosu.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla zaman geçirmekten keyif alacaksın. Bir arada olmak, ihtiyaçları ile ilgilenmek, hobilerini geliştirmeye katkı sağlamak, çocuklarına zaman ayırmak seni yormayacak.









İkizler Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Seni hayallerine kavuşturacak bir ay sevgili İkizler..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikler getirecek, şanslar sunacak, beklediğin fırsatları karşına getirecek bir ay olacak.. Öz burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün Retro transiti 5 Şubat 2022 itibari ile bitiyor ve yakın geçmişten bu yana seni yoran, seni yıpratan her ne varsa artık ivme alma, çözüm getirme dönemi başlıyor. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili kendini geliştirmek, toplum önünde daha görünür olmak, ideallerine odaklanmak isteyeceksin. Eğitim hayatına ağırlık verebilir, akademik kariyer yapmak isteyebilirsin. Online eğitimler, mesleki kurslar, yurt dışı bağlantılı işbirlikleri, finansal destekler, hukuksal meseleler adına sonuçlar adına çok çok şanslı, destekler etkilere sahip bir ay olacak..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına başı kalabalık, ailevi gündemleri bol bir ay.. Aile üyelerinin hayatlarına dair detaylar, kardeşlerinin özel hayatları, eğitim, kariyer hayatlarına dair değişimler seni de yakından ilgilendirecek. Öte yandan sosyal çevren yeniden şekillenirken, enerjisi tükenmiş, seni ileri taşımayan insanlardan uzaklaşacaksın. Yeni kültürler, yeni yerler keşfetmek, yeni iletişimler kurmak isteyeceksin.
Bekar bir İkizler isen, aşka yelken açacağın bir ay olacak. Kaibinin ritmini değiştirecek, hayatında uzun dönem kalıcı olacak bir ilişkiye adım atabilirsin. Zira Şubat 2022 senin için karmik bir ay, kadersel etkilere sahip bir ay. Hal böyle iken bu dönem hayatına girecek yahut kalbini çalacak ve karşılık aldığın insan kalıcı olacak.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile bir süredir devam eden iletişim krizleri, anlaşmazlıklar ayın ilk haftası itibari ile geride kalıyor. Uyum, denge, huzur senin için önemli olacak. Fazlası ile titiz hareket edecek, eşinin, partnerinin ihtiyaçlarını, duygusal beklentilerini karşılamak adına özverilerde bulunacaksın. Empatinin yüksek olacağı bu ay, evinizle ilgili dekoratif değişimler yapmak, eşinin, partnerinin hayalindeki evi almak, hobilerini geliştirmek, aktivitelere katılmak adına girişimci ruhunu konuşturacaksın.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının sakarlıkları, yüksek enerjileri, değişken istekleri seni yorabilir. Ancak sorumluluk bilincini taşıdığın ve sağduyulu yaklaşımlar tercih ettiğin sürece krize dönüşmeden meseleleri çözmek mümkün olacak.







Yengeç Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Aşka odaklanacağın bir ay sevgili Yengeç..

Duyguların, düşüncelerin sakinleşirken, içsel huzurun artıyor olacak. Ruh, zihin, beden enerjini, dengeni yakalayacak, iyimser bir bakış açısı takınacaksın. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, bir süredir eşin, partnerin ile devam eden iletişim krizleri, yanlış anlaşılmalar, değersizlik hisleri artık geride kalıyor. Eşinin, partnerinin çözüm odaklı yaklaşımları, empatik iletişim biçimi, sağduyulu tavırları seni iyileştiriyor. Yine seninde eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin, ilgini, sevgini eksik etmeyeceğin bir ay olacak. Romantizmi bol, tutkusu yüksek, aşka aşık bir ay..
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarınla geçirdiğin zaman su gibi geçecek tabir-i caiz ise.. Çocuklarının hassasiyetleri ile ilgilenmek, duygusal, düşünsel ihtiyaçlarını karşılamak, sevgi becerilerini, iletişim kabiliyetlerini geliştirmek adına adımlar atacaksın..
Bekar bir Yengeç isen, aşk adına çok çok şanslı bir ay… Hayatının aşkı ile tanışacaksın dersem, abartmış olmam sanırım. Gelgitler yaşatan, yüreğini yoran, seni yıpratan ne varsa artık geride kalıyor.. Şimdi net sonuçlar almak, ciddi adımlar atma zamanı..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına uzlaşıcı enerjisi yüksek bir ay olacak. Krizleri geride bıraktığın bir döneme giriyorsun, sen de değişiyorsun.. Değişime açık olman, dönüşüme meyilli olman ilişkilerine de yansıyacak. Ani haberler, mutlu gelişmeler gündemden düşmeyecek.
Günlük rutinlerin, ev düzenin, alım-satım, hukuksal meseleler adına pratik, çözüm odaklı, iyimser destekleri olan bir ay.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili beklentilerine karşılık alacağın bir ay.. Öte yandan uzun zamandır üzerine çalıştığın ancak sonuçlar alamadığın konularla ilgili çözümler getirecek bir ay olacak..







Aslan Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)

Yeni başlangıçları destekleyen bir ay sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak bu ay, çabaların, girişimlerin, uğraşların karşılıksız kalmayacak. Finansal destekleri olan, şifalar sunan bu ay, beklentilerinin karşılığını alacaksın. Yeni bir iş başlangıcı, yeni bir ortaklık, kendi işinin sabi isen finansal akışın artması, lansman, toplantı, sunum ile ilgili gelişmeler öne çıkıyor. Öte yandan süregelen ekonomik sorunları çözmek adına fırsatlar suncak bu ay, kredi yapılandırmaları, borç kapatmak, alacakların tahsili gibi sürprizler var..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sürpriz gelişmelere açık bu ay, yeni bir dönem başlıyor. Kendinle hesaplaşacağın, ben merkezli değilde biz diyeceğin bir süreç olacak. Aile üyelerini anlamak, empati kurmak isteyecek, sevdiklerinin hassasiyetlerini önemseyeceksin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına hareketli akacak bu ay, yeni keşifler yapmak, seyahatlere çıkmak, sevdiklerinle sık sık bir arada olmak isteyeceksin.
Bekar bir Aslan isen, bir süredir gönlünü yoran mesele ile ilgili olumlu sonuçlar alıyorsun, netleşmeler var. Öte yandan yeni bir başlangıç, aşk, flört gündeme gelebilir. Kararsızlıkların geride kaldığı, iç huzurunu yakaladığın bir ay olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin dost canlısı yaklaşımları, ilgili tavırları, seni önemseyen tutumları, içten söylemleri seni yeniden aşka düşürecek. Aşka olan inancın tazelenirken, evliliğin, ilişkin adına heyecanlar yakalayacağın bir ay olacak.
Çocukları olan bir Aslan isen, süredir yıpranmış olan ilişkiler düzeltmek adına zeytin dalı uzatak bu ayı değerlendirmeli, detayları es geçmeden, çocuklarının beklentilerine cevaplar vermeyi tercih etmelisin.









Başak Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Cesur bir ay sevgili Başak..

Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yakın geçmişten bu yana yaşadığın yüzleşmeler bu ayın ilk yarısında da devam ediyor olacak. Seni aşağı çeken, yoran, yıpratan, enerjini negatif yönde etkileyen insanları hayatından çıkarmak için adımlar atacaksın. Geçmişi geride bırakmak istediğin, yeniliklere açık olacağın bir ay.. Sorunlu insanları, sorunlu iletişimleri geride bırakmak adına kendini zorlayacak, kendini açık ifade edeceksin. Ruhsal dönüşümünle birlikte özgürlükçü tavırların artarken, fazlası ile ben merkezli olacak, enerjini yükseltecek insanları, sosyal ortamları, seyahatleri, keşifleri, iletişimleri tercih edeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile birbirinizi daha iyi anladığınız, daha içten dinlediğiniz, daha fazla hassas yaklaşımlar sergileyeceğiniz bir ay olacak. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili iyimser gelişmeler gündeme gelirken, evinizle ilgili değişimler, alışkanlıklarınız, hobileriniz ile ilgili yenilikler öne çıkacak..
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının eğitimleri ile ilgilenmek, çocuklarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, hayata karşı pozitif bakış açıları edindirmek adına yeni yöntemler deneyebilir, çocuklarına çok daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin.
Bekar bir Başak isen, aşk adına yüreğine su serpecek bir ay olacak.. Aşk adına çok hızlı, çok heyecanlı, çok radikal gelişmelere açık bu ay, ani değişimler, ani gelişmeler, sürpriz kararlar var..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslar sunan, beklediğin fırsatları karşına çıkaracak bir ay olacak. Kendini geliştirmek, eğitim hayatına ağırlık vermek, mesleki kurslara gitmek, sosyal medya akımlarında girişimler yapmak isteyebilirsin. Ancak mutlaka tüm bu ideallerin için ilk adımları öz burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün, Retro transitini bitirdiği 5 Şubat 2022 tarihinden sonra yapmaya özen göstermelisin..







Terazi Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Mucizeleri ile şaşırtacak bir ay sevgili Terazi..

Öncelikle ailevi ilişkilerde bir süredir devam eden iletişim krizleri, problemler, yıkıcı tutumlar nihayet son buluyor. İletişimlerin iyileştiğin, yapıcı gelişmelerin öne çıkacağı, sevginin dile geleceğ bir ay olacak. Aile üyeleri ile krizleri aşarken, barış çubuğu tüttürmek mental yorgunluğunu alacak. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına şansları yüksek bu ay, fazlası ile sosyal, girişimci, dışa dönük olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, aşk tazeleyeceğin bir ay olacak.. Eşin, partnerin ile birbirinize zaman ayırmak adına her fırsatı değerlendireceksiniz. Seyahatler, kısa tatiller, organizasyonlar, sosyal aktiviteler öne çıkacak. Öte yandan birbirinizin isteklerini, arzularını, taleplerini, beklentilerini karşılamak adına karşılıklı adımlar atacağınız, yapıcı, destekler enerjilere sahip bir ay olacak.
Çocukları olan bir Terazi isen, aranızdaki sevgi, güven bağlarını sağlamlaştırmak adına terapilere gidebilir, psikolojik destekler alabilir, astroloji, psikoloji çalışmalarına başvurabilirsin.
Bekar bir Terazi isen, aşk adına ani gelişmelere açık bir ay olacak. Genel anlamda şanslı bir ay ancak anlamak, dinlemek, emin olmak, dikkatli ilerle bekleyen bir ay. Aceleci, hızlı hareket ederek, emin olmadığın sulara dalmak büyük hayal kırıklıkları getirebilir. Kendi duygularını denetlemeli, ne istediğin noktasında netleşmeli, karşı tarafın sana duyguları olduğunu, seni anladığını hissettikten sonra adımlar atmalısın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili hızlı akacak bu ay, geleceğe dair yön değişimleri gündeme gelebilir. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili radikal değişimlere gitmeyi tercih edebilir, sektörel değişimlere yönelebilirsin. Öte yandan geçmişten gelen sorunlu meseleleri çözmek adına destekler etkilere sahip bir ay olacak. Hukuksal konuları aşmak kolaylaşırken, ödemeler, alacaklar ile ilgili şanslar söz konusu..








Akrep Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Yenilikçi, sürprizleri seven, şanslı bir ay sevgili Akrep..

İçsel dengeni bulacağın, ruh, zihin, beden dengeni yakalayacağın, hayatın ritmeni hissedeceğin bir ay olacak. Üzerinde hissettiğin manipülatif etkiler giderken, fazlası ile keyifli, yüksek hissedeceksin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme danışmanlıkları, destekleri alabilir, enerjini dönüştürmek adına bu sihirli ayı değerlendirebilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dair baskılar azalırken, daha özgürlükçü, daha yapıcı hissedeceksin. Aile üyeleri ile zaman geçirmek, bir arada olmak, akrabalık ilişkilerini pekiştirmek adına ideal bir ay.. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına ise fazlası ile popüler olacağın, girdiğin her ortamın aranılan yüzü olacağın, popülariteni arttıracak bir ay..
Bekar bir Akrep isen, aşk bu ay gönül kapını hızla çalabilir, ansızın içeri sızabilir.. Evet, o kadar ani gelişmeler var ki neyi nasıl yaşadın, hangi ara bu ruh haline dönüştün kestiremeyebilirsin. Öte yandan karmik, kadersel etkilere sahip bir ay olacağı için, flörtün, ilişkin kalıcı olabilir, gelecek vaadedebilir..
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedeceğin, eşinin, partnerinin gücü ile kendini daha keyifli, huzurlu, sevgi dolu hissedeceğin bir ay olacak. Eşin, partnerin ile birlikte hareket etmek, ortak geleceğinizi planlamak, eşinin, partnerinin hassasiyetlerine özen göstermek, birbirinize ayırdığınız zamana kalite katmak, yaşam alanınıza konfor kazandırmak adına şanslı bir ay..
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarından yüzünün güleceği, enerjisi güzel, sevgi dolu, paylaşımı yüksek bir ay..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslar sunacak bu ay, kendini fazlası ile şanslı hissedecek, ilahi şansı, şifayı yanında bulacaksın. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili beklettiğin adımları atma zamanı başlıyor. Askıda kalmış işleri bitirmek, yeni başlangıçlar yapmak, ideallerine doğru sağlam bir adım atmak adına gökyüzünün ilahi enerjileri seni destekliyor olacak. Öte yandan hayalindeki evi alabilir, taşınabilir, yatırım, birikim yapma şansları bulabilirsin..











Yay Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Bereketli, şanslı bir ay sevgili Yay..

Şanslı, fırsatları bol, iyimser enerjisi yüsek, fazlası ile dönüştüren bir ay… Kariyer, eğitim, finans hayatın adına beklediğin fırsatları sunacak, iyimser gelişmelere açık bir ay. Finansal anlamda yeni fırsatlar yakalayabilir, işbirlikleri kurabilir, kendi sektöründe öne çıkabilir, freelance çalışmalar yapabilirsin. Öte yandan bir süredir hayalini kurduğun ideal ile ilgili olumlu sonuçlar alabilirsin. Ancak ani kararlar, sivri çıkışlar bu şans enerjilerini negatif yönde etkileyebilir, dikkat.. Tüm ay boyunca negatiften, yıkıcı tutumlardan, sivri çıkışlardan kaçınmalısın..
Ailevi bağlar güçlenirken, daha çok zaman geçirmek, bir arada olmak, karşılıklı anlayış, sevgi ön plana çıkacak.. Aile üyeleri ile zaman geçirmek, sosyalleşmek, seyahatlere çıkmak, organizasyonlar ayın favori etkinlikler olacak. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına iletişimi bol, paylaşımı bol, şaşırtıcı haberleri, ani sürprizleri, heyecanları ile keyif verecek bir ay..
Bekar bir Yay isen, hızlı akacak bu ay kalbinin ritmini değiştirecek bir tanışma yaşayabilirsin. Flörtöz iletişimler öne çıkarken, karşı tarafı etkilemek adına girişimler yapabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili sürpriz gündemler oluşabilir. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmek, birlikte ilerlemek isteyebilirsiniz. Ev alım-satım, yatırım planları yapabilirsiniz. Eşinin, partnerinin fikirlerine önem vermesi seni onore ederken, sen de bir şeyler yapmak, çözümler getirmek isteyeceksin. Duygusal anlamda ise sakinlik isteyen bu ay, aşırılıkları sen de istemeyeceksin..
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarınla iletişiminizin keyifli akacağı sevecen, sempatik bir ay olacak. Çocuklarının insani ilişkilerini geliştirmek adına fazlası ile çaba sarf edeceksin.








Oğlak Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Bereketli, şanslı bir ay sevgili Oğlak..

Ocak 2022’nin senin için 2020’den, 2021’den farkı yoktu hatta daha zor geçti sanki.. Zira öz burcunda Venüs’ün Retro transitini misafir ederken, hali hazır da 5 Şubat 2022’ye Merkür Retrosunu da öz burcunda misafir ediyorsun.. Hal böyle iken ne zaman yeni yıl geldi, 2022 şanslı mıydı, değil miydi pek anlayamadın.. Ancak 5 Şubat 2022 itibari ile senin için 2022 yılı başlıyor olacak, gözün aydın olsun.. Şansı, sevgiyi, aşkı, bereketi, fırsatları, hızı, hareketi, sosyalliği, iyiliği, ilahi destekleri her an yanında hissedeceksin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dair süregelen krizler çözülürken, yapıcı olmayı tercih edeceksin. Ancak dönüşütüğün senden, bu yeni halinden memnunsun ve eskisi gibi ”sen” merkezli olmayacaksın ilişkilerinde ve ön plana bireyselliğini alacaksın. Kararların, düşüncelerin, duyguların sana ait ve seni sevenler buna saygı duymak durumundalar.. Motton bu olacak Şubat 2022’de.. Öte yandan arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına bir yıldız gibi parlarken, yeni ortamlara da gireceğin hareketli bir süreç olacak.
Bekar bir Oğlak isen, aşk adına fazlası ile şanslı bir dönem olacak. İlahi şanslar, kadersel, karmik iletişimler, karşılaşmalar, başlangıçlar gündeme gelebilir. Aşk adına çok büyüleyici bir ay olacak..
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum artarken, birlikte hareket etmek, karşılıklı sağduyu, empati geçirdiğiniz anları mucizevi kılacak. Eşinin, partnerinin duygularını, düşüncelerini yakından takip edecek, destek olmak adına içten yaklaşımlar sergileyeceksin. Öte yandan eşinin, partnerinin sana sürprizleri olacak..
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının huysuz, anlayışsız tutumları geride kalırken, ahenk, karşılıklı denge kendini dengeli ve güçlü hissetmene vesile olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına mucizevi gelişmeleri ile şaşırtacak bir ay olacak. Sihirli bir ay aslında Şubat 2022, emeklerine, çabalarına karşılıklar getirecek, uğraşlarının boşuna olmadığını kanıtlar niteliklere sahip bir ay.. Yeni girişimler, ortaklıklar, işbirlikleri gündeme gelirken, eskiden bu yana süregelen işbirliklerinden, ortaklıklarından dönüşler, hak edişler alabilirsin. Bulunduğun sektörde öne çıkabilir, parlayabilirsin. Finansal anlamda sürprizleri olan, borçları, kredileri kapattıran, yeni başlangıçları destekleyen bir ay.









Kova Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Dönüştüren, bereketli bir ay sevgili Kova..

Yeni kapılar aralayacak, beklediğin şansları doğuracak bir ay olacak.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bir süredir devam eden krizler geride kalırken, tıkalı olan alanların kendiliğinden açıldığını gözlemleyeceksin. Yeni bir işbirliği, iş başlangıcı, ortaklık gündeme gelirken, sosyal medya akımlarında girişimler, online çalışmalar, freelance girişimler öne çıkıyor.. Finansal anlamda çok ciddi geri dönüşler alabilir, büyük kazançlar elde edebilirsin. Biriken işleri etirebilir, biriken borçları ödeyebilir, geleceğe dair planlar kurabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişimi keyifli akacak, üzerinde hissettiğin manipülasyonu, baskıyı kaldıracak bir ay olacak. Fazlası ile hür, özgür hissedecek, kısıtlamaların üzerinden kalktığına şahit olacaksın. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına sosyal akacak bu ay, iletişim kabiliyetinin gelişmiş olması, öz ışığın sana yeni kapılar açacak..
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin fikirlerini dikkate alacağın, destekler göreceğin bir ay olacak. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmek adına tekliflerde bulunabilir, girişimler yapabilirsin. Geleceğe dair parlak fikirleri geliştirebilir, yaşamını kolaylaştıracak formüller geliştirebilirsin. Öte yandan eşinin, partnerinin yapıcı, iyimser yaklaşımları öz güvenini tazelemeye vesile olacak..
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının eğitimleri, kültürel aktiviteleri senin için önemli olacak, yakından takip edeceksin.
Bekar bir Kova isen, aşk adına şanslar sunan bu ay, enerjisi, iletişimi, kültürel bakış açısı, öz değerleri seninkilere eş değer biri ile tanışma şansı bulabilir, kısa sürede yakınlaşabilirsiniz..








Balık Burcu Aylık Yorum (ŞUBAT 2022)
Şansın yanında olacağı, sihirli bir ay sevgili Balık..

Özel hayatınla ilgili sürpriz gündemlere açık bir ay.. Bekar bir Balık isen, geçmişten bugüne süregelen sorunlu iletişimleri, ilişkileri noktalama gücünü bulacağın, cesur tutumlara açık bir ay olacak.. Kendine olan saygın artarken, Astroloji, Psikoloji, Spititüel, Çakra danışmanlıkları alabilir, arınma, iyileşme odaklı hareket edebilirsin. Yeni başlangıçları destekleyen bu ay, aşk adına büyük gelişmeler var.. Yeni başlangıçlar, hızlı iletişimler öne çıkıyor..
Evli, ilişisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyumunuz artarken, fazlası ile yapıcı olmayı tercih edeceksin. Eşinin, partnerinin söylemleri, yaklaşımları senin için değerli olacak. Anlamak, anlaşılmak isteyeceksin. Uzun uzun sohbetler, kısa seyahatler, yeni deneyimler hayatınıza renk katacak..
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel gelişimlerini daha iyi bir noktaya taşımak adına girişimler yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hızlı akacak bu ay, sürpriz iletişimler, son dakika gelişmeleri, ani misafirler, bir anda çıkılan seyahatler aya damga vuracak.. Aile üyeleri ile iletişimler perçinlenirken, eski dostluklar yeniden gündem olacak. Sosyal enerjisi yüksek, pozitiften beslenen bir ay.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü gelişmelere açık bu ay, fazlası ile yapıcı, fazlası ile girişimci olacaksın. Tezcanlı tutumlarının yanlışları tetiklememesi, büyük hatalar getirmemesi adına mutlaka kontrollü ilerlemeli, detayları es geçmemelisin. Finansal anlamda beklentilerine karşılık verecek bu ay, sürpriz kazanç kaynakları elde edebilirsin. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar gündeme gelebilir.. Yeni iletişimler, işbirlikleri öne çıkıyor..





-Astrolog Seda Turan
 
66b61e2654faf71ae143a844bc55638a84bd9a41.jpg

Sevgili Koç Burçları,
Şubat ayı hızını gittikçe arttırırken değişimlerle dolu bir ay sizi bekliyor.👏
Bir şeyleri başlatamak için destekleyici etkiler altındasınız veya yarım kalan işlerinizi tamamlamak için de motivasyonunuz yerinde olacak.💯
Bitirmeyi düşündüğünüz uzun süredir içinizde bitirmek istediğiniz konular için de artık kararlı olma zamanı.
Yeni fikirlere,yeni hayallere doğru adım atmak için artık beklemeniz gerekmiyor.🎉



Boğa Burcu;
Rekabet dolu bir ay sizleri bekliyor! Emeklerinizin karşılığını alacaksınız ancak biraz yorulabilirsiniz.İçsel anlamda huzursuzluk yaşayabilirsiniz ay boyunca bu yüzden bu ayı fazla kendinizi yargılamadan daha sakinde kalmayı tercih ederek geçirmekte fayda var.Bu içsel huzursuzluğunuzun dışa yansımaması için özellikle tartışmalara girmekten kaçının.Zira hararetle savunduğunuz bazı konularda yanılıyor olabilirsiniz.💫



İkizler Burcu;
Bu ay her şeyden öte hislerinize güvenebilirsiniz.İç sesiniz sizi yanıltmayacak.Sessizce kabuğunuza çekilmek ve biraz da gözlem yapma halinde kalmak gibi istekleriniz olabilir.Sosyalleşmeyi fazla abartmadan, biraz daha kendinizle vakit geçirdiğiniz ve akışta kaldığınız takdirde aslında fırsatlarla dolu bir ay da sizleri bekliyor.💯




Yengeç Burcu;
Geçen ayların da üzerinizde bıraktığı etkisiyle bu aya yorgun girmiş olabilirsiniz.Üzerinizde bitkinlik hali olduğu kadar aslında bir o kadar da her şeye sıfırdan başlayacak gücünüzün olduğunu da keşfedeceksiniz.Böyle iki farklı enerji değişimi geçiş süreçlerinde size her zaman iyi gelecek olan şey, hayatınızdaki rutinlerden keyif almak ve size iyi hissettirecek düzenli olarak yapabileceğiniz bir aktivite eklemek olacaktır. Her şeyi bir anda değiştiremeyeceğinizi kabul edip kendiniz üzerinizde kurduğunuz baskıyı azalttığınızda daha emin adımlarla yolunuza devam ettiğinizi göreceksiniz.👏




Aslan Burcu;
Maceracı hissedeceğiniz ve kendi potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir ay.İş hayatınızda olumlu gelişmeler, yeni teklifler ve biraz da mekan değişiklikleri size iyi gelecek.Özel hayatınızda da macera arayışınız sürüyor.Biraz daha atak olacağınız, heyecanın peşinden koşacağınız bir ay sizleri bekliyor.🔥




Başak Burcu;
Yaşama sevincinizi her anında hissedeceğiniz aynı zamanda her türlü zorlukla da mücadele edebilecek gücü kendinizde bulabileceğiniz hem keyifli hem de güçlü bir ay sizi bekliyor.İş hayatınızda daha çok eğleneceğiniz ortamlar, endişesiz buluşmalar, kendinizi rahatça ifade ettiğiniz konuşmalar da bu ayın enerjileri içerisinde. Kendinizin ve etrafınızdaki güzelliklerin keyfini çıkaracağınız, dikkatinizin hayatın neşesinde olacağı huzurlu bir ay.🌷




Terazi Burcu;
Algınızın açık olduğu, kafanızda bir sürü yeni fikrin dolaştığı bir dönem.Büyük bir öğrenme ve keşfetme isteği içerisinde olacağınız, yeni ilgi alanlarını daha fazla hayatınıza eklemek isteyeceğiniz bir ay.Eğitim almak/vermek için çok doğru bir zamandasınız.Özel hayatınızda da olumsuz konular hakkında konuşmaktan çekinmemeniz gerekiyor, artık gerçekleri olduğu gibi konuşma gücünü kendinizde bulacağınız ve uzlaşmaya varabileceğiniz bir enerji ay boyu sizinle olacak.🌝




Akrep Burcu;
Sevgili Akrepler bu ayın en şanslısı sizsiniz. Hangi konuyla ilgilenseniz onu fırsata çevirebileceksiniz. Hayatınızda birisi varsa artık kalıcı olabileceğini anladığınız günler var önünüzde.Hayatında birisi olmayan akrep burçları için de yeni aşk ihtimali çok fazla.Her an birisiyle tanışabilir ve birden çok yoğun duygular hissedebilirsiniz özellikle ayın sonuna doğru.Maddi konularda da önünüz açık ve yeni fırsatlar, yatırım ihtimalleri sizleri bekliyor.




Yay Burcu;
Özgüveninizin çok yüksek olduğu, enerjinizin adeta yenilendiği bir ay sizi bekliyor.Etrafınızda meraklı gözler sizi izlerken, çokça teklif alabilir ve dikkat çektiğiniz için her yerde adınızdan söz ettirebilirsiniz. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar ve enteresan tesadüfler de deneyimleyeceğiniz bu ayda tek dikkat etmeniz gereken fazla hırsa kapılmamak olacaktır.Kendinizle ilgili olumlu düşünmeye başlamışken başka insanlar hakkında olumsuz konuşmadığınızdan veya düşünmediğinizden emin olun yeter.❤️



Oğlak Burcu;
Bu ay keyif hissi biraz sizde baskın olabilir.Yemek, içmek, gezmek derken çalışma ile ilgili konuları fazla düşünmek istemeyeceğiniz fazlaca konfor alanınızda durmak isteyeceğiniz bir ay sizi bekliyor. Özel hayatınızda da kıskançlık konusu gündeme gelebilir, şimdiye kadar böyle bir his yaşamadıysanız bile bu ay fazla sahiplenici hissetme ihtimaliniz yüksek.Bunun bir sorun yaratmaması için açıkça konuşmanız gereken bir enerji mevcut. Biraz planlardan sıkıldığınız bir dönem olacağı için fazla harcamamaya dikkat ederseniz daha iyi hissedersiniz.🎉



Kova Burcu;
Burcunuzda olan bir yeniay etkisiyle başladığınız bu ayda,sizi çok büyük değişimler ve enteresan gelişmeler bekliyor.Her günün bir önceki günden daha ferahlatıcı etkisini hissedeceğiniz aynı zamanda yeni fikirlerinizin hayallerinizin gerçeğe dönüşme potansiyelinin yüksek olduğunu anlayacağınız özgürleştirici bir enerji bütün ay boyunca sizinle olacak.Farklı bir şehir veya ülke görme olasılığınız da çok yüksek.💯



Balık Burcu;
İleriye yönelik sağlam adımlar atacağınız bir ay.Özgürlük ve kişisel sınırlarla ilgili daha net olacağınız bir dönemde olduğunuz için bu konularda artık içiniz rahat bir şekilde ne istiyorsanız yapabileceğiniz etkiler altındasınız.Fazlaca cesur hissedeceğiniz için özgüvenli adımlar atarken biraz da bu yüksek enerjiyi kontrol altında tutarak davranmak daha olumlu sonuç verecektir.☺









tarotwithmine
 
şubat10.jpg

Önemli adımlar attıracak bir ay sevgili Koç..
Özgürlükçü tutumlara açık olacağın bir ay olacak.. Kısıtlanmak, baskı görmek, kararlarının sorgulanmasını istemiyorsun. Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gözlemler yapacağın, objektif tutumlar sergilemeye özen göstererek elemeler yapacağın bir süreç olacak. Ailevi ilişkilerine dair sorumluluklarını hafifletmek adına bazı düzenlemeler yapabilirsin. Sosyal ilişkilerin adına keyif odaklı olacağın, yüzeysel ilişkiler tercih edeceğin bu ay, dostluk ilişkilerin adına önemli değişimler var.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile güç savaşları, egosantrik savaşlar gündeme gelebilir. Karşılıklı empati yoksunluğu, sağduyudan uzak tutumlar krizlere neden olabilir, dikkat. Öte yandan destekler bekleyebilir, onaylanmak isteyebilirsin.
Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla ilgili özen isteyen bir ay olacak.. Zira çocuklarının değişken enerjileri, sağlıkları ile ilgili detaylar öne çıkarken, kontrol etmen gereken detaylar öne çıkacak..
Bekar bir Koç isen, Şubat 2022 kalbine dokunacak etkilere sahip olacak. Geçmişle ilgili yüzleşmeler yaşadığın bir süreci geride bırakırken, artık daha özgür hissedeceksin. Gelgitli duygulardan ziyade istikrar arayacaksın. Duygusal anlamda sakinlik istiyorsun, aşırılıklardan kaçınacaksın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına önemli gelişmeler var.. Sürpriz gelişmeler, son anda alınan kararlar, hızlı ilerleme Şubat 2022’nin mottosu olacak. Finansal destekler getirecek bir aydan geçerken, kalıcı çözümler üretebilirsin. Değişime açık olacaksın ve risk almaktan kaçınmıyorsun..







İlahi şanslar, ilahi fırsatlar getirecek bir ay sevgili Boğa..

Öncelikle kariyer, eğitim, finans hayatında büyük ilerlemeler kat edeceğin bu ay, sürpriz bitişler, sürpriz başlangıçlar beklenmedik yeni düzenler oluşmasına neden olacak. Süregelen kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili radikal değişimlere gidebilir, riskli adımlar atmaya meyilli olabilirsin. Yenilikçi, cesur tutumların sana yeni gelir kapıları açarken, alım-satım, mülk, gayrimenkul girişimlerinden olumlu sonuçlar alacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına küslüklerin sona ereceğin, iyimser gelişmelerin öne çıkacak bir ay olacak. Ailevi ilişkilerin şifalanırken, beklediğin destekleri görecek, uzun amandır aradığın uyumu yakalayacaksın. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına ise yoğun gündemi ile seni heyecanlandıracak bir ay olacak.
Bekar bir Boğa isen, sürpriz başlangıçlara hazır olmanı öneririm. Aşk adına çok çok şanslı bir ay olacak. Öncelikle sen değiştin, beklentilerin, isteklerin, arzuların şekil değiştirdi. Hal böyle iken ilgi duyduğun, dikkati çekecek insan profilleri de bir o kadar değişti. Yenilikçi adımların, havan, enerjin sana yepyeni insanlar, başlangıçlar getirecek.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile uyum, denge senin için önemli olacak. evinizle ilgili değişimler, dekoratif değişimler, taşınma, idealinizdeki, hayalinizdeki evi almak gibi sürpriz gündemleri olan Şubat 2022, sana şanslar getirecek. Eşin, partnerin ile sosyalleşmek, hobilerinize yönelmek, birlik olmak ayın mottosu.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla zaman geçirmekten keyif alacaksın. Bir arada olmak, ihtiyaçları ile ilgilenmek, hobilerini geliştirmeye katkı sağlamak, çocuklarına zaman ayırmak seni yormayacak.






Seni hayallerine kavuşturacak bir ay sevgili İkizler..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikler getirecek, şanslar sunacak, beklediğin fırsatları karşına getirecek bir ay olacak.. Öz burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün Retro transiti 5 Şubat 2022 itibari ile bitiyor ve yakın geçmişten bu yana seni yoran, seni yıpratan her ne varsa artık ivme alma, çözüm getirme dönemi başlıyor. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili kendini geliştirmek, toplum önünde daha görünür olmak, ideallerine odaklanmak isteyeceksin. Eğitim hayatına ağırlık verebilir, akademik kariyer yapmak isteyebilirsin. Online eğitimler, mesleki kurslar, yurt dışı bağlantılı işbirlikleri, finansal destekler, hukuksal meseleler adına sonuçlar adına çok çok şanslı, destekler etkilere sahip bir ay olacak..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına başı kalabalık, ailevi gündemleri bol bir ay.. Aile üyelerinin hayatlarına dair detaylar, kardeşlerinin özel hayatları, eğitim, kariyer hayatlarına dair değişimler seni de yakından ilgilendirecek. Öte yandan sosyal çevren yeniden şekillenirken, enerjisi tükenmiş, seni ileri taşımayan insanlardan uzaklaşacaksın. Yeni kültürler, yeni yerler keşfetmek, yeni iletişimler kurmak isteyeceksin.
Bekar bir İkizler isen, aşka yelken açacağın bir ay olacak. Kalbinin ritmini değiştirecek, hayatında uzun dönem kalıcı olacak bir ilişkiye adım atabilirsin. Zira Şubat 2022 senin için karmik bir ay, kadersel etkilere sahip bir ay. Hal böyle iken bu dönem hayatına girecek yahut kalbini çalacak ve karşılık aldığın insan kalıcı olacak.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile bir süredir devam eden iletişim krizleri, anlaşmazlıklar ayın ilk haftası itibari ile geride kalıyor. Uyum, denge, huzur senin için önemli olacak. Fazlası ile titiz hareket edecek, eşinin, partnerinin ihtiyaçlarını, duygusal beklentilerini karşılamak adına özverilerde bulunacaksın. Empatinin yüksek olacağı bu ay, evinizle ilgili dekoratif değişimler yapmak, eşinin, partnerinin hayalindeki evi almak, hobilerini geliştirmek, aktivitelere katılmak adına girişimci ruhunu konuşturacaksın.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının sakarlıkları, yüksek enerjileri, değişken istekleri seni yorabilir. Ancak sorumluluk bilincini taşıdığın ve sağduyulu yaklaşımlar tercih ettiğin sürece krize dönüşmeden meseleleri çözmek mümkün olacak.





Aşka odaklanacağın bir ay sevgili Yengeç..

Duyguların, düşüncelerin sakinleşirken, içsel huzurun artıyor olacak. Ruh, zihin, beden enerjini, dengeni yakalayacak, iyimser bir bakış açısı takınacaksın. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, bir süredir eşin, partnerin ile devam eden iletişim krizleri, yanlış anlaşılmalar, değersizlik hisleri artık geride kalıyor. Eşinin, partnerinin çözüm odaklı yaklaşımları, empatik iletişim biçimi, sağduyulu tavırları seni iyileştiriyor. Yine senin de eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin, ilgini, sevgini eksik etmeyeceğin bir ay olacak. Romantizmi bol, tutkusu yüksek, aşka aşık bir ay..
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarınla geçirdiğin zaman su gibi geçecek tabir-i caiz ise.. Çocuklarının hassasiyetleri ile ilgilenmek, duygusal, düşünsel ihtiyaçlarını karşılamak, sevgi becerilerini, iletişim kabiliyetlerini geliştirmek adına adımlar atacaksın..
Bekar bir Yengeç isen, aşk adına çok çok şanslı bir ay… Hayatının aşkı ile tanışacaksın dersem, abartmış olmam sanırım. Gelgitler yaşatan, yüreğini yoran, seni yıpratan ne varsa artık geride kalıyor.. Şimdi net sonuçlar almak, ciddi adımlar atma zamanı..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına uzlaşıcı enerjisi yüksek bir ay olacak. Krizleri geride bıraktığın bir döneme giriyorsun, sen de değişiyorsun.. Değişime açık olman, dönüşüme meyilli olman ilişkilerine de yansıyacak. Ani haberler, mutlu gelişmeler gündemden düşmeyecek.
Günlük rutinlerin, ev düzenin, alım-satım, hukuksal meseleler adına pratik, çözüm odaklı, iyimser destekleri olan bir ay.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili beklentilerine karşılık alacağın bir ay.. Öte yandan uzun zamandır üzerine çalıştığın ancak sonuçlar alamadığın konularla ilgili çözümler getirecek bir ay olacak..






Yeni başlangıçları destekleyen bir ay sevgili Aslan..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili oldukça yoğun akacak bu ay, çabaların, girişimlerin, uğraşların karşılıksız kalmayacak. Finansal destekleri olan, şifalar sunan bu ay, beklentilerinin karşılığını alacaksın. Yeni bir iş başlangıcı, yeni bir ortaklık, kendi işinin sabi isen finansal akışın artması, lansman, toplantı, sunum ile ilgili gelişmeler öne çıkıyor. Öte yandan süregelen ekonomik sorunları çözmek adına fırsatlar sunacak bu ay, kredi yapılandırmaları, borç kapatmak, alacakların tahsili gibi sürprizler var..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sürpriz gelişmelere açık bu ay, yeni bir dönem başlıyor. Kendinle hesaplaşacağın, ben merkezli değil de biz diyeceğin bir süreç olacak. Aile üyelerini anlamak, empati kurmak isteyecek, sevdiklerinin hassasiyetlerini önemseyeceksin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına hareketli akacak bu ay, yeni keşifler yapmak, seyahatlere çıkmak, sevdiklerinle sık sık bir arada olmak isteyeceksin.
Bekar bir Aslan isen, bir süredir gönlünü yoran mesele ile ilgili olumlu sonuçlar alıyorsun, netleşmeler var. Öte yandan yeni bir başlangıç, aşk, flört gündeme gelebilir. Kararsızlıkların geride kaldığı, iç huzurunu yakaladığın bir ay olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin dost canlısı yaklaşımları, ilgili tavırları, seni önemseyen tutumları, içten söylemleri seni yeniden aşka düşürecek. Aşka olan inancın tazelenirken, evliliğin, ilişkin adına heyecanlar yakalayacağın bir ay olacak.
Çocukları olan bir Aslan isen, süredir yıpranmış olan ilişkiler düzeltmek adına zeytin dalı uzatarak bu ayı değerlendirmeli, detayları es geçmeden, çocuklarının beklentilerine cevaplar vermeyi tercih etmelisin.






Cesur bir ay sevgili Başak..

Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yakın geçmişten bu yana yaşadığın yüzleşmeler bu ayın ilk yarısında da devam ediyor olacak. Seni aşağı çeken, yoran, yıpratan, enerjini negatif yönde etkileyen insanları hayatından çıkarmak için adımlar atacaksın. Geçmişi geride bırakmak istediğin, yeniliklere açık olacağın bir ay.. Sorunlu insanları, sorunlu iletişimleri geride bırakmak adına kendini zorlayacak, kendini açık ifade edeceksin. Ruhsal dönüşümünle birlikte özgürlükçü tavırların artarken, fazlası ile ben merkezli olacak, enerjini yükseltecek insanları, sosyal ortamları, seyahatleri, keşifleri, iletişimleri tercih edeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile birbirinizi daha iyi anladığınız, daha içten dinlediğiniz, daha fazla hassas yaklaşımlar sergileyeceğiniz bir ay olacak. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili iyimser gelişmeler gündeme gelirken, evinizle ilgili değişimler, alışkanlıklarınız, hobileriniz ile ilgili yenilikler öne çıkacak..
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının eğitimleri ile ilgilenmek, çocuklarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, hayata karşı pozitif bakış açıları edindirmek adına yeni yöntemler deneyebilir, çocuklarına çok daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin.
Bekar bir Başak isen, aşk adına yüreğine su serpecek bir ay olacak.. Aşk adına çok hızlı, çok heyecanlı, çok radikal gelişmelere açık bu ay, ani değişimler, ani gelişmeler, sürpriz kararlar var..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslar sunan, beklediğin fırsatları karşına çıkaracak bir ay olacak. Kendini geliştirmek, eğitim hayatına ağırlık vermek, mesleki kurslara gitmek, sosyal medya akımlarında girişimler yapmak isteyebilirsin. Ancak mutlaka tüm bu ideallerin için ilk adımları öz burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün, Retro transitini bitirdiği 5 Şubat 2022 tarihinden sonra yapmaya özen göstermelisin..






Mucizeleri ile şaşırtacak bir ay sevgili Terazi..

Öncelikle ailevi ilişkilerde bir süredir devam eden iletişim krizleri, problemler, yıkıcı tutumlar nihayet son buluyor. İletişimlerin iyileştiğin, yapıcı gelişmelerin öne çıkacağı, sevginin dile geleceği bir ay olacak. Aile üyeleri ile krizleri aşarken, barış çubuğu tüttürmek mental yorgunluğunu alacak. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına şansları yüksek bu ay, fazlası ile sosyal, girişimci, dışa dönük olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, aşk tazeleyeceğin bir ay olacak.. Eşin, partnerin ile birbirinize zaman ayırmak adına her fırsatı değerlendireceksiniz. Seyahatler, kısa tatiller, organizasyonlar, sosyal aktiviteler öne çıkacak. Öte yandan birbirinizin isteklerini, arzularını, taleplerini, beklentilerini karşılamak adına karşılıklı adımlar atacağınız, yapıcı, destekler enerjilere sahip bir ay olacak.
Çocukları olan bir Terazi isen, aranızdaki sevgi, güven bağlarını sağlamlaştırmak adına terapilere gidebilir, psikolojik destekler alabilir, astroloji, psikoloji çalışmalarına başvurabilirsin.
Bekar bir Terazi isen, aşk adına ani gelişmelere açık bir ay olacak. Genel anlamda şanslı bir ay ancak anlamak, dinlemek, emin olmak, dikkatli ilerle bekleyen bir ay. Aceleci, hızlı hareket ederek, emin olmadığın sulara dalmak büyük hayal kırıklıkları getirebilir. Kendi duygularını denetlemeli, ne istediğin noktasında netleşmeli, karşı tarafın sana duyguları olduğunu, seni anladığını hissettikten sonra adımlar atmalısın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili hızlı akacak bu ay, geleceğe dair yön değişimleri gündeme gelebilir. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili radikal değişimlere gitmeyi tercih edebilir, sektörel değişimlere yönelebilirsin. Öte yandan geçmişten gelen sorunlu meseleleri çözmek adına destekler etkilere sahip bir ay olacak. Hukuksal konuları aşmak kolaylaşırken, ödemeler, alacaklar ile ilgili şanslar söz konusu..








Yenilikçi, sürprizleri seven, şanslı bir ay sevgili Akrep..

İçsel dengeni bulacağın, ruh, zihin, beden dengeni yakalayacağın, hayatın ritmini hissedeceğin bir ay olacak. Üzerinde hissettiğin manipülatif etkiler giderken, fazlası ile keyifli, yüksek hissedeceksin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme danışmanlıkları, destekleri alabilir, enerjini dönüştürmek adına bu sihirli ayı değerlendirebilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dair baskılar azalırken, daha özgürlükçü, daha yapıcı hissedeceksin. Aile üyeleri ile zaman geçirmek, bir arada olmak, akrabalık ilişkilerini pekiştirmek adına ideal bir ay.. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına ise fazlası ile popüler olacağın, girdiğin her ortamın aranılan yüzü olacağın, popülariteni arttıracak bir ay..
Bekar bir Akrep isen, aşk bu ay gönül kapını hızla çalabilir, ansızın içeri sızabilir.. Evet, o kadar ani gelişmeler var ki neyi nasıl yaşadın, hangi ara bu ruh haline dönüştün kestiremeyebilirsin. Öte yandan karmik, kadersel etkilere sahip bir ay olacağı için, flörtün, ilişkin kalıcı olabilir, gelecek vaat edebilir..
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedeceğin, eşinin, partnerinin gücü ile kendini daha keyifli, huzurlu, sevgi dolu hissedeceğin bir ay olacak. Eşin, partnerin ile birlikte hareket etmek, ortak geleceğinizi planlamak, eşinin, partnerinin hassasiyetlerine özen göstermek, birbirinize ayırdığınız zamana kalite katmak, yaşam alanınıza konfor kazandırmak adına şanslı bir ay..
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarından yüzünün güleceği, enerjisi güzel, sevgi dolu, paylaşımı yüksek bir ay..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslar sunacak bu ay, kendini fazlası ile şanslı hissedecek, ilahi şansı, şifayı yanında bulacaksın. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili beklettiğin adımları atma zamanı başlıyor. Askıda kalmış işleri bitirmek, yeni başlangıçlar yapmak, ideallerine doğru sağlam bir adım atmak adına gökyüzünün ilahi enerjileri seni destekliyor olacak. Öte yandan hayalindeki evi alabilir, taşınabilir, yatırım, birikim yapma şansları bulabilirsin..







Bereketli, şanslı bir ay sevgili Yay..

Şanslı, fırsatları bol, iyimser enerjisi yüksek, fazlası ile dönüştüren bir ay… Kariyer, eğitim, finans hayatın adına beklediğin fırsatları sunacak, iyimser gelişmelere açık bir ay. Finansal anlamda yeni fırsatlar yakalayabilir, işbirlikleri kurabilir, kendi sektöründe öne çıkabilir, freelance çalışmalar yapabilirsin. Öte yandan bir süredir hayalini kurduğun ideal ile ilgili olumlu sonuçlar alabilirsin. Ancak ani kararlar, sivri çıkışlar bu şans enerjilerini negatif yönde etkileyebilir, dikkat.. Tüm ay boyunca negatiften, yıkıcı tutumlardan, sivri çıkışlardan kaçınmalısın..
Ailevi bağlar güçlenirken, daha çok zaman geçirmek, bir arada olmak, karşılıklı anlayış, sevgi ön plana çıkacak.. Aile üyeleri ile zaman geçirmek, sosyalleşmek, seyahatlere çıkmak, organizasyonlar ayın favori etkinlikler olacak. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına iletişimi bol, paylaşımı bol, şaşırtıcı haberleri, ani sürprizleri, heyecanları ile keyif verecek bir ay..
Bekar bir Yay isen, hızlı akacak bu ay kalbinin ritmini değiştirecek bir tanışma yaşayabilirsin. Flörtöz iletişimler öne çıkarken, karşı tarafı etkilemek adına girişimler yapabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili sürpriz gündemler oluşabilir. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmek, birlikte ilerlemek isteyebilirsiniz. Ev alım-satım, yatırım planları yapabilirsiniz. Eşinin, partnerinin fikirlerine önem vermesi seni onore ederken, sen de bir şeyler yapmak, çözümler getirmek isteyeceksin. Duygusal anlamda ise sakinlik isteyen bu ay, aşırılıkları sen de istemeyeceksin..
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarınla iletişiminizin keyifli akacağı sevecen, sempatik bir ay olacak. Çocuklarının insani ilişkilerini geliştirmek adına fazlası ile çaba sarf edeceksin.







Bereketli, şanslı bir ay sevgili Oğlak..

Ocak 2022’nin senin için 2020’den, 2021’den farkı yoktu hatta daha zor geçti sanki.. Zira öz burcunda Venüs’ün Retro transitini misafir ederken, hali hazır da 5 Şubat 2022’ye Merkür Retrosunu da öz burcunda misafir ediyorsun.. Hal böyle iken ne zaman yeni yıl geldi, 2022 şanslı mıydı, değil miydi pek anlayamadın.. Ancak 5 Şubat 2022 itibari ile senin için 2022 yılı başlıyor olacak, gözün aydın olsun.. Şansı, sevgiyi, aşkı, bereketi, fırsatları, hızı, hareketi, sosyalliği, iyiliği, ilahi destekleri her an yanında hissedeceksin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dair süregelen krizler çözülürken, yapıcı olmayı tercih edeceksin. Ancak dönüştüğün senden, bu yeni halinden memnunsun ve eskisi gibi ”sen” merkezli olmayacaksın ilişkilerinde ve ön plana bireyselliğini alacaksın. Kararların, düşüncelerin, duyguların sana ait ve seni sevenler buna saygı duymak durumundalar.. Motton bu olacak Şubat 2022’de.. Öte yandan arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına bir yıldız gibi parlarken, yeni ortamlara da gireceğin hareketli bir süreç olacak.
Bekar bir Oğlak isen, aşk adına fazlası ile şanslı bir dönem olacak. İlahi şanslar, kadersel, karmik iletişimler, karşılaşmalar, başlangıçlar gündeme gelebilir. Aşk adına çok büyüleyici bir ay olacak..
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum artarken, birlikte hareket etmek, karşılıklı sağduyu, empati geçirdiğiniz anları mucizevi kılacak. Eşinin, partnerinin duygularını, düşüncelerini yakından takip edecek, destek olmak adına içten yaklaşımlar sergileyeceksin. Öte yandan eşinin, partnerinin sana sürprizleri olacak..
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının huysuz, anlayışsız tutumları geride kalırken, ahenk, karşılıklı denge kendini dengeli ve güçlü hissetmene vesile olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına mucizevi gelişmeleri ile şaşırtacak bir ay olacak. Sihirli bir ay aslında Şubat 2022, emeklerine, çabalarına karşılıklar getirecek, uğraşlarının boşuna olmadığını kanıtlar niteliklere sahip bir ay.. Yeni girişimler, ortaklıklar, işbirlikleri gündeme gelirken, eskiden bu yana süregelen işbirliklerinden, ortaklıklarından dönüşler, hak edişler alabilirsin. Bulunduğun sektörde öne çıkabilir, parlayabilirsin. Finansal anlamda sürprizleri olan, borçları, kredileri kapattıran, yeni başlangıçları destekleyen bir ay.






Dönüştüren, bereketli bir ay sevgili Kova..

Yeni kapılar aralayacak, beklediğin şansları doğuracak bir ay olacak.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bir süredir devam eden krizler geride kalırken, tıkalı olan alanların kendiliğinden açıldığını gözlemleyeceksin. Yeni bir işbirliği, iş başlangıcı, ortaklık gündeme gelirken, sosyal medya akımlarında girişimler, online çalışmalar, freelance girişimler öne çıkıyor.. Finansal anlamda çok ciddi geri dönüşler alabilir, büyük kazançlar elde edebilirsin. Biriken işleri bitirebilir, biriken borçları ödeyebilir, geleceğe dair planlar kurabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişimi keyifli akacak, üzerinde hissettiğin manipülasyonu, baskıyı kaldıracak bir ay olacak. Fazlası ile hür, özgür hissedecek, kısıtlamaların üzerinden kalktığına şahit olacaksın. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına sosyal akacak bu ay, iletişim kabiliyetinin gelişmiş olması, öz ışığın sana yeni kapılar açacak..
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin fikirlerini dikkate alacağın, destekler göreceğin bir ay olacak. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmek adına tekliflerde bulunabilir, girişimler yapabilirsin. Geleceğe dair parlak fikirleri geliştirebilir, yaşamını kolaylaştıracak formüller geliştirebilirsin. Öte yandan eşinin, partnerinin yapıcı, iyimser yaklaşımları öz güvenini tazelemeye vesile olacak..
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının eğitimleri, kültürel aktiviteleri senin için önemli olacak, yakından takip edeceksin.
Bekar bir Kova isen, aşk adına şanslar sunan bu ay, enerjisi, iletişimi, kültürel bakış açısı, öz değerleri seninkilere eş değer biri ile tanışma şansı bulabilir, kısa sürede yakınlaşabilirsiniz..









Şansın yanında olacağı, sihirli bir ay sevgili Balık..

Özel hayatınla ilgili sürpriz gündemlere açık bir ay.. Bekar bir Balık isen, geçmişten bugüne süregelen sorunlu iletişimleri, ilişkileri noktalama gücünü bulacağın, cesur tutumlara açık bir ay olacak.. Kendine olan saygın artarken, Astroloji, Psikoloji, Spititüel, Çakra danışmanlıkları alabilir, arınma, iyileşme odaklı hareket edebilirsin. Yeni başlangıçları destekleyen bu ay, aşk adına büyük gelişmeler var.. Yeni başlangıçlar, hızlı iletişimler öne çıkıyor..
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyumunuz artarken, fazlası ile yapıcı olmayı tercih edeceksin. Eşinin, partnerinin söylemleri, yaklaşımları senin için değerli olacak. Anlamak, anlaşılmak isteyeceksin. Uzun uzun sohbetler, kısa seyahatler, yeni deneyimler hayatınıza renk katacak..
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel gelişimlerini daha iyi bir noktaya taşımak adına girişimler yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hızlı akacak bu ay, sürpriz iletişimler, son dakika gelişmeleri, ani misafirler, bir anda çıkılan seyahatler aya damga vuracak.. Aile üyeleri ile iletişimler perçinlenirken, eski dostluklar yeniden gündem olacak. Sosyal enerjisi yüksek, pozitiften beslenen bir ay.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü gelişmelere açık bu ay, fazlası ile yapıcı, fazlası ile girişimci olacaksın. Tezcanlı tutumlarının yanlışları tetiklememesi, büyük hatalar getirmemesi adına mutlaka kontrollü ilerlemeli, detayları es geçmemelisin. Finansal anlamda beklentilerine karşılık verecek bu ay, sürpriz kazanç kaynakları elde edebilirsin. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar gündeme gelebilir.. Yeni iletişimler, işbirlikleri öne çıkıyor..





-Astrolog Seda Turan
 
şubat9 (2).jpg

•koç, terazi, yengeç, oğlak (güneş&yükselen)🕯

|| şubat ||



aşk hayatınızla ilgili olarak şubat ayına birçoğunuz karmaşık girmiş olabilirsiniz; atılan adımlardan eli boş dönüşler, beklentilerin karşılanmaması, kırılmalar ve doyulamayan kavgalar vb. gündeminiz olmuş olabilir.

gündeminiz olmadıysa da bu hususlara dikkat etmeniz gerekebilir, süreç biraz yorucu ilerleyecek gözüküyor. özellikle bir kısmınız aşk hayatında kısır bir döngü içerisine girmiş ve bunu kıramıyor gibi gözükmekte; bir ilişkiye başlayamıyor, ilişkinizde kademe atlayamıyor, durmadan aynı problemleri yaşıyor olabilirsiniz. bu kıramadığınız döngü ve içinden bir türlü çıkamadığınız çelişki üzerinde yaşanacak gelişmeler mevcut. çözüme giden yolda ise ne ararsanız olabilir bu ay, üzülebilirsiniz, kırılabilir hatta kırabilirsiniz. aslında bir noktada bu ay içerisinde mantıksal bir bakış açısı kazanacak ve bu problemlerin üstesinden bu şekilde geleceksiniz gibi duruyor. çözüm aracınız ise iletişim&destek. tartışmak için değil çözmek için konuşmalar yaparsanız ve gerekirse çevrenizden destek alırsanız faydasını görebilirsiniz.

ne kadar zor ve yorucu başlıyor/ilerliyor olsa da sonu oldukça güzel gözüküyor arkadaşlar. orta yolu bulma, ortak bir paydada buluşma, duruma uyum sağlama ve 'barışma' enerjisiyle şubat devam ediyor. böyle bir durumum yok, ilişkim/iletişim halinde olduğum biri yok diyorsanız yine de şubat ayı içinde aniden karşınıza çıkacak, sizinle tanışmak isteyecek ve sizin tanımak isteyeceğiniz kişiler olabilir. bu ay ikili ilişkilerde özellikle kibirden, egodan ve gururdan arınmanız gerekebilir; saadete giden yol ben'den değil biz demekten geçiyor çünkü.

kariyerinizle ilgili ise çok olumlu haberler almayabilirsiniz ve bunun temelinde motivasyon eksikliğiniz, çalışmaktan ve çabalamaktan kaçınıyor oluşunuz yatıyor. hedefleriniz doğrultusunda daha çok çaba harcamanız gerekebilir bu ay, ''ben elimden geleni yaptım'' diyerek kendinizi kandırmamalı ve elinizden daha fazlasının geleceğini de bilmelisiniz. potansiyelinizi kullanmaktan çekinmeyin. özetle bu ay iş, okul, başvuru vb. konularda beklediğiniz haberler çok da güzel sonuçlanmayabilir.

bir kısmınızın ise eğitim veya işle alakalı bir değişim yoluna gidebileceği gözüküyor; bir eğitimi yarıda bırakabilirsiniz, istifa edebilirsiniz gibi gibi. hırsınızı yeniden elinize almalı ve özellikle sizi ilerleyen dönemde pişman etmeyecek kararlar almalısınız.

genel anlamda ise duygularınızı tartacağınız, kendinizle ve çevrenizle hesaplaşacağınız, aşka yönelik yeni kararlar alarak uygulayacağınız ve aşkta kazanacağınız; bazen daha melankolik bazen daha neşeli olacağınız bir ay şubat.

güzel olan gelişmeleriniz kalıcı da olsun.🕊️🤍













•ikizler, başak, yay, balık (güneş&yükselen)
🕯

|| şubat ||



şubat ayında aşk hayatınızla ilgili geçmişten gelen etkiler söz konusu olabilir; özellikle yakın vadede yaşadığınız ayrılıklar gündeminizde yer alabilir. bu ayrılıklar daha kaotik ve karmaşık gözüküyor.

iplik gibi birbirine bağlı olaylar vesilesiyle yaşanmış ve aniden biterek kalbinizde tahribat yaratmış türden olabilirler. aşkı şubat ayında kaosla ilerletirken alabileceğiniz bir mesajdan söz ediyor kartlar; bir mesaj, bir haber, bir bilgi. bu atılımın

sizin açınızdan dönüştürücü bir etkisi olabilir; yalnızlığa alıştığınız ve kendinizi kapattığınız dönemde yeniden şekillenecek ilişkiler mevcut.

halihazırda bir ilişkiniz varsa ilişkiniz zorlu etkiler alabilir ancak toparlanması kolay olacaktır. yeni aşka dair ise beklenmedik

ancak atılması istenen adımlar alabilirsiniz. ilişki durumunuz her ne olursa olsun kendinizi yalnızlaştırmış gözüküyorsunuz, kendinizi bilinçli veya bilinçsiz olarak yeniliğe ve güzel gelişmelere kapatmışsınız; güzel gelişmeler yaşamak istiyorsanız kabuğunuzu terk etmelisiniz.

bu ay içerisinde ilişkilerde eril enerjinin yükselmeye başlayacağını söyleyebiliriz.

ilişkiler odağı daha çok adımlar, haber almalar, yapılan bir yanlışın telafisi, mantıkla ilerleyişler ve "ruhumun buna ihtiyacı var." bilinciyle hareket etmeler üzerine kurulu.

aşkta kalbinizden geçen olaylar yaşamanız çok mümkün.

kariyer alanında ise sizin için haksız bir sonuç alışınız üzerine daha çok eğilmeniz ve gösterdiğiniz çabanın verimini almak ön plana çıkıyor. önünüze çıkacak bir fırsat olabilir bu ay içerisinde, değerlendirmek ise size kalmış. uğraş verdiğiniz bir çalışmayla alakalı başarılı bir sonuç alabilirsiniz. kariyerinizde daha çok yeni bir kapının açılması, kurban bilincinden çıkmak, bir seçim yapmak ve tamamlanmayı hakim kılmak ön planda.

şubat ayı sizler için sorgulamalarla geçebilir; "ben ne istiyorum?" "ben ne yapmalıyım?" "benim neye ihtiyacım var?"

kendi içinizde sorgulamalar yapabilir ve pişman olduğunuz durumlarla ilgili kendinizi onarmaya çabalayabilirsiniz. sakinleşecek, dinginleşecek ve soğukkanlı kalarak zorlukların üstesinden geleceksiniz. şubat sizler için oldukça güzel etkilerle dolu, yaşayacağınız her gelişme güzel, sağlıklı ve mutluluğu daim gelişmeler olsun. 🕯



















•boğa, aslan, akrep, kova (güneş&yükselen)🕯

|| şubat ||



şubat ayı sizler için daha çok duygusal konular gündemiyle öne çıkıyor, bazılarınız halihazırda aşktan yana sancı çekiyor olabilirsiniz; bazılarınız ise şubat ayının başlarını aşk acısıyla açıyor, bir kurtuluş yolu aramaya koyuluyorsunuz. bir süredir ayrılık acısıyla baş edenleriniz için durum daha çok üçüncü şahıs etkisi ile şekillenmiş olabilir. (çevresel faktörler, üçüncü bir şahsın ilişkiye olumsuz etkisi, aldatılma vb.)

bu acıdan ancak akılcı kararlarla sıyrılabilir ve önünüzü görebilirsiniz. özellikle çevrenden destek al mesajı geliyor, fikirlerini önemsediğiniz insanlardan yardım istemekten çekinmemelisiniz.

geçmişte yaşanan sorunlara, geçmiş kalp kırıklıklarına çok takılan bir kesim var, ardına bakmaktan önünü göremeyen bir kesim. bir dönemin sonuna geliyorsunuz, iyi veya kötü bu süreç bu ay içerisinde kapanma yoluna gidiyor; çoğunluğunuz ilişkiyi iyileştirme süreci ile bu dönemi geride bırakabilir. şubat genel olarak ikili ilişkilerde hesaplaşma enerjisiyle kendini gösteriyor.

duygularınıza yabancılaşmadan bir karar almalısınız, ne hissettiğinizi bilerek ancak kendi konforunuzu da düşünerek hareket etmelisiniz.

geçmiş ilişkileriniz gündeme gelecekken güncel ilişkilerde birtakım zorluklar meydana gelebilir; yeni aşka yelken açmak içinse çok doğru bir dönem olmayabilir açıkçası. önce iyileşin, kendi yaranızı sarın veya gerekliyse birinden size merhem uzatmasını isteyin; henüz kabuk tutmamış bir yarayı yenisiyle silmeye çalışmaktan kaçınmayı tercih etmelisiniz.

özellikle eğitim/ iş alanında ise yanlış anlaşılmalar, haksız bir kararın uygulanması şeklinde ilerleyebilir. hak etmediğiniz/ hak etmediğinizi düşündüğünüz bir sonuç alabilirsiniz bu alanlarda. bu konuyla ilgili ise ilerleyen dönemde bir çıkış yolunuz olabilir.

daha çok ilerleyen süreç adına çalışmalarınız sonuç verebilir.

maddi anlamda ise kesenin ağzını sıkı tutmanız gerekebilir, aksi takdirde maddiyat sizi bu ay zorlayabilir.

çoğunluğunuz için iş veya eğlence amaçlı seyahatler gözüküyor, bu ay şehir dışı planlarınız olabilir.

yeni bir atılımda bulunmak için acele etmeyin, bir karar aldığınızda bu kararın ayaklarının yere sağlam basmasına özen gösterin.

•şubat ayının 7 ve 9'lu günleri önemli olabilir.🕯









hecatarot
 
X