2022 Şubat ayı burç yorumları

Hayat koşturmacası, telaş, kargaşa derken yılın ikinci ayına hızlı bir başlangıç yapabiliriz. Şubat ayı Kova burcunun vurguladığı bağımsız, özgür ve bireysel olma isteklerini diğer taraftan toplumsal konuları daha çok gündemimize getirebilir.

Her gün birbirinin yanından geçen ama gerçekte birbirine yabancılaşan insanlar… Teknolojinin, bilgisayarların, online eğitimlerin, görüntülü görüşmelerin, sanal alışverişlerin, uzaktan erişebildiğimiz her şeylerin hayatımıza daha fazla dahil olmasıyla; bir nefes kadar yakınken ruhlarımız buzullar kadar uzak ve soğuk olabilir.

Şubat ayı soğuk hava koşulları, ağırlaşan yaşam şartları ve zorlayıcı ekonomik şartlarda başlarken 2022’nin gerçek rengi de ortaya çıkmaya başlayabilir. Değişen Ay Düğümleri kriz ve kaostan, gizli, saklı işlerden, yıpratıcı duygulardan ziyade huzur ve sakinliğe, toprağa ve değerlerimize yönelmemizi işaret ederken gerçekten sahip olduklarımızı korumaya çalışabilir ve artık değişimin farkına varabiliriz.

Ayın ilk gününe;

1 Şubat 2022’de Kova burcunun 12 derecesinde saat 08:44’de oluşan Kova Yeniayı ile başlıyoruz. Bu yeniay belki yeni başlangıçlara işaret ediyor ama her şeyi etraflıca düşünmeniz, beklenmedik riskleri hesaplamanız şartıyla. Gelecek planlamasını değişkenlik gösterecek şartlara göre yapabilenler önümüzdeki süreçleri daha rahat geçirebilirler. Oldukça sert etkilere ve kontrol dışı gelişmeler sahip bu yeniay daha fazla sorumluluk almamızı gerektirebilir.

4 Şubat 2022 Kova burcunun 15 derecesinde gerçekleşen Güneş-Satürn kavuşumu da yeni sorumluluklara dikkat çekerken zaten şartlarda sizi görevlerinize yönlendirebilir. Her türlü organizasyon, hazırlık ve plan yapmak için iyi bir zamanlamadır. Diğer taraftan fiziksel enerjiniz zayıf olacağından enerjinizi ve zamanınızı gerçekten yapmanız gereken işlere harcamalısınız. Kendinizi depresif ve baskı altında da hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2022 Venüs ve Merkür gölgeli günlerinden de çıkarak düz harekete geçiyor. Bu da ilişkiler ve iletişimle ilgili konularda hız kazanmanızı sağlayacaktır. Ertelenmiş toplantılar, görüşmeler, gecikmiş sözleşmeler tekrar gündeme gelirken iletişim ve ticari faaliyetler hız kazanabilir. Hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeye başlayabilirsiniz.

8 Şubat 2022 kesinleşen Mars-Uranüs üçgeni olumlu bir görünüm gibi gözükse de Mars’ın krizler, güç savaşları, gizli, kapaklı konularla ilgili Güney Ay Düğümünün yöneticisi olduğunu unutmamak gerekir. Oğlak burcunda yücelen Mars’ın kendimize güveni arttırıcı ve bencilliği yüksek dozlara çıkarıcı etkisi yeni ve aktif faaliyetlere sürüklerken aceleci davranmak tehlikeli olabilir. Zira yapıcı ve olumlu adımlar atmak için hevesli ve istekli olabiliriz ama bu adımların sağlam bir zemine oturma gerekliliği vardır.

12 Şubat 2022 itibarıyla Venüs ve Mars’ın dansı başlıyor. 16 Şubat 2022’de saat 15:18’de Oğlak burcunun 16 derecesinde tam kavuşumda olacaklar. Ve neredeyse mart ayının ilk günlerine kadar sürekli çok yakın derecelerde ilerleyecekler. Venüs Kuzey Ay Düğümünün yöneticisi olarak gitmemiz gereken yola işaret ederken; Mars Güney Ay Düğümünün yöneticisi olarak kriz ve kaoslardan sadece öğrendiğimiz dersleri tecrübe olarak almamız gerektiğine dikkat çeker. Kısaca Venüs para, Mars eylemler olduğuna göre şubat ayı finansal girişimler, parasal hareketler açısından son derece önemli ve hareketli olacak görünüyor. Bu anlamda para piyasalarında iniş-çıkışlar ve iş dünyasında beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Ay Düğümleri bağlantısı ve Venüs-Mars ikilisinin mart ayının ilk günlerinde Plüton ile kavuşacağını da dikkate alınca; kontrolümüz dışında gelişmelere hazırlıklı olmak gerekebilir.

Diğer taraftan kadın-erkek ilişkilerinde yeni tanışmalar, yeni başlangıçlar söz konusu. Eğer devam eden ilişkinizde pürüzler varsa problem çözümlerini getirebilir. Şubat ayı boyunca tutkulu aşk ilişkileri, evlilikler, evlilik teklifleri, sürüncemede olan ilişkilerde net sonuçlar gözlemleyebiliriz.

Kariyer ve iş hayatınızda yeni başlangıçlar, terfi almak, beklenmedik hoş gelişmeler olabilir.

15 Şubat 2022’de Merkür Kova burcuna geçiyor. Geleceğe yönelik fikirler, planlar daha çok gündemimize gelirken yeni keşifler, icatlarla ilgili haberler duyabiliriz.

16 Şubat 2022 Aslan burcunun 27 derecesinde saat 19:55’de ASLAN DOLUNAYI gerçekleşiyor. Güneş ve Ay karşıtlığı konumu günlük yaşamınızdaki konulara, çalışma koşullarına, anlaşmalar, eğitim ve sağlıkla ilgili durumlara vurgu yaparken arka planda duygularda, ilişkilerde ego sorunlarına dikkat çekiyor. Aslan burcu aşk, çocuklar, yaratıcılık, spekülatif yatırımlar ve hayattan keyif almak, eğlenmekle ilgilidir. Dolunay anında Venüs-Mars kavuşumu duygusal ilişkilerde artık belirsizliğin sonlanmaya ve bu konuda sorumluluk almaya hazır olduğunuza dikkat çekiyor. İnat ve gurur kaynaklı huzursuz duygularınızı açıkça ortaya koyabilir ve çözüm bulabilirsiniz.

18 Şubat 2022 saat 19:43’de Güneş Balık burcunda geçiyor. Bu yerleşim sezgisellik ve duygusallığı daha vurgularken başkalarının ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı, hassas olacağımız bir sürece işaret eder. Dinsel ve ruhsal konular ön planda olabilir, yaratıcılığımızı destekleyecek fırsatlar yakalayabiliriz.

Jüpiter’in de Balık burcunda ilerliyor olması genel olarak manevi değerlerin daha yükseleceği, yardımlaşmaya açık olacağımız bir döneme işaret eder. Egoyu aşmayı temsil eden Balık burcunun gölgesinde kararsızlıklar, günlük yaşamın gerçeklerinden kaçış ve olaylara objektif yaklaşmakta zorlanmayı da barındırdığını unutmamak gerekir.

Genel olarak Şubat ayı ikili ilişkilere ve finansal konulara odaklı olacağımız ve kontrolümüz dışındaki gelişmeleri gözlemleyeceğimiz bir ay olacaktır. Soğuk havaların da etkili olacağı bu süreçte siz kalbinizdeki duyguları sıcak tutmaya bakın.






Astrolog Filiz Ünal
 

şubat111.jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde yeni başlangıçlar ile başladığınız Şubat ayı ana gündeminiz ilişkiler ve kariyer konuları olabilir. 4 Şubat’ta gerçekleşen Güneş-Satürn kavuşumu iş kaynaklı gelecek hedeflerinizde sıkıntılar veya iş çevrenizle ilgili ilişkilerinizde baskıcı tutumlar altında kendinizi gösteremediğiniz durumlar yaratabilir. Kariyer ve gelecek hedeflerinizi gösteren hayat alanınızda Venüs ve Mars’ın neredeyse ay boyunca çok yakın derecelerde seyredecek olması çok büyük değişimler yaşayacağınıza dikkat çekiyor. İş değiştirebilir, yeni bir iş kurabilir, finansal konularda yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Toplumsal statünüzde evlenme/boşanma nedeniyle değişiklikler söz konusu olabilir. 16 Şubat’ta gerçekleşen Aslan dolunayı aşk ve çocuklarla ilgili alana dikkat çekiyor. Yeni bir ilişki ortaya çıkabilir veya devam eden ilişkinizde her şey netleşebilir.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Şubat ayına kariyer hayatınızda oluşan yeniay enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz. Kariyerle ilgili atacağınız yeni adımlarda gerekli sorumlulukları alarak sağlam adımlarla ilerlemelisiniz. Neredeyse bütün ay boyunca Venüs ve Mars’ın yakın derecelerde hareket etmesi yabancılarla yapılan işler, hukuksal ve akademik konular, sosyal medya üzerinden yaptığınız işleri vurgulayacak. Beklenmedik çıkışlarınız yeni iş bağlantıları da yaratabilir, olanları sonuçlandırabilir de. Alacağınız kararlar, atacağınız adımlar iş yaşamınızı ve finansal durumunuzu etkileyecektir. Aslan dolunayı aile hayatınızla ilgili konuları ortaya çıkarıyor. İçsel dünyanızda kalpten istediklerinizi sorgulayabilir, ev ve iş dengesini sağlamaya çalışabilirsiniz.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Kova yeniayı ile başladığınız Şubat ayı size yeni farkındalıklar kazandırırken, yabancılarla yaptığınız işlerde hukuksal ve akademik konularda yeni adımlar atmaya yönelebilirsiniz. Ay boyunca ödemelerle ilgili alanda yeni yapılanmalara gideceğiniz hatta bu konuda yaratıcılığınızı kullanacağınızı söyleyebiliriz. Toplumsal statünüzü gösteren alanda Jüpiter’in transit ediyor olması evlilik, ortaklık veya partner ilişkisi sebebiyle değişiklik sağlayabilir. 18 Şubat’ta Güneş’in de bu alana geçmesiyle kariyer hayatı ve gelecek hedeflerinizle ilgili parlayacağınız ve şanslı fırsatlar yakalayacağınız bir dönem başlayabilir. Son olarak Aslan dolunayı yakın çevre, kardeşlerle ilişkiler, ticari hayatınızla ilgili konuları açığa çıkarıyor. Duygularınızı net olarak ortaya koymak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Şubat ayının ilk günü gerçekleşen Kova yeniayı finansal durumunuzu yapılandırmak, kazanımlar ve harcamalar dengesini ayarlamak üzere harekete geçeceğiniz bir süreç olacaktır. Atacağınız sağlam adımların uzun vadede faydasını görebilirsiniz. İlişkilerle ilgili alanda Venüs-Mars’ın yakın derecelerde ilerliyor olması temeli sağlam olmayan evlilik ve ortaklık ilişkilerinde krizli durumlar yaratabilir. Bazıları için evlilik dolayısıyla toplumsal statüsünde değişiklikler olabilir. 15 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle ödemeler, krediler, borçlarla ilgili konular tekrar gündeminize gelebilir. 16 Şubat Aslan Dolunayı maddi ve manevi kazanımlar alanında oluşuyor. Kazançlar ve harcamalarınızla ilgili net sonuçlar görebilirsiniz. Bu ay ana konunuz finansal konularda denge sağlamak olacaktır. 18 Şubat’tan sonra Güneş’in Balık burcuna geçişiyle kariyer alanında ışığınızı yansıtmaya başlayabilirsiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Şubat ayına karşıt burcunuzda ve ilişkiler alanında gerçekleşen Kova yeniayı ile başlıyorsunuz. Özellikle evlilik, partner ve ortaklık ilişkilerinin vurgulandığı hayat alanında sağlam adımlarla ilerlemek üzere harekete geçmek isteyebilirsiniz. Evlenmek veya yeni bir ortaklığa başlamak için gerekli tüm sorumlulukları almaya hazır olabilirsiniz. Venüs ve Mars’ın yakın derecelerde ilerlemesi özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınızla ilişkiler, kariyerle ilgili konuları daha fazla gündeminize getirebilir. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli olmanız gereken bir süreç. Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle ortaklık anlaşmaları, sözleşmeleri ve finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. 16 Şubat’ta oluşan dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilerinizle ilgili attığınız adımların sonuçları netleşmeye başlayacaktır. Belki karşı tarafın koşullarına tabi olmak duygusal olarak huzursuz, gergin hissettirebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Şubat ayının ilk günü gerçekleşen Kova yeniayı iş ortamı, çalışma koşulları ve sağlığınızla ilgili daha fazla sorumluluk almanızı gerektirecek yeni başlangıçlara adım atmanızı sağlayabilir. Güneş-Satürn kavuşumunun da bu alanda gerçekleşmesi kendinizi ortaya koymak veya otoritenizin sorgulanması gibi sıkıntılar getirebilir. Venüs-Mars ikilisi neredeyse ay boyunca aşk hayatınızla ilgili alanda ilerleyecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya devam eden ilişkinizde tutkular yükselebilir. Şans ve risk içeren bir yatırım projesi içerisinde olabilirsiniz. Güneş’in evlilik ve ortaklık ilişkilerini gösteren hayat alanınıza geçişi içinde bulunduğunuz ilişkiyi bir üst boyuta taşımanızı sağlayabilir. Yeni bir ortaklık, ortak projeler gündeminize gelebilir. Aslan dolunayı iş yaşamınız, günlük rutin, çalışma koşulları ve sağlık konularında aydınlanma sağlıyor. Dolunay sürecinde duygularınızı, korkularınızı, beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ay boyunca odak noktanız iş hayatınız ve özel hayatınız, ilişkilerinizde yoğunlaşabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Şubat ayının ilk günü gerçekleşen Kova yeniayı çocuklarla ilgili daha fazla sorumluluk almanızı gerektirebilir. Geleceğe yönelik spekülatif bir yatırım içindeyseniz bütün riskleri hesaplayarak hareket etmeniz yerinde olur. Yine bu alanda gerçekleşecek Güneş-Satürn kavuşumu beklenmedik finansal sıkıntılar doğurabilir. Aile içinden veya eş tarafından alacağınız destekler rahatlatıcı olabilir. Venüs-Mars kavuşumu aile içi ilişkilerde problem olan konuların çözüleceğini ve sevgi bağının güçleneceğini işaret ediyor. Merkür’ün 15 Şubat’ta Kova burcuna geçişi çocuklarla ilgili eğitim veya aşk hayatınızla ilgili konuları gündeminize getirebilir. 16 Şubat’ta gerçekleşen Aslan dolunayı ise özel ve sosyal ilişkilere dikkat çekiyor. Geleceğe dair beklentileriniz, kariyeriniz ve ilişkiler odak noktanızda olabilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Yeniay enerjisi içsel dünyanızda geleceğe yönelik kariyer, eğitim veya hukuksal konularda farklı bir bakış açısıyla yeni adımlar atmak için sizi harekete geçirebilir. Ailenizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bu alanda gerçekleşen Güneş-Satürn kavuşumu baba, eş veya aile büyüklerinden biriyle ilgili sıkıntılara işaret edebilir. Mars ve Venüs ay boyunca iletişimsel ve zihinsel konularla ilgili alanda ilerliyor olacak. Yakın çevre, kardeş, kuzen ilişkilerinde daha samimi bağlar oluşurken günlük yaşamınız hız kazanabilir. Ani başlayan sürprizli ilişkiler olabilir. İş hayatınız, çalışma koşullarınızla ilgili beklenmeyen gelişmeler olabilir. Son olarak Aslan dolunayı kariyer ve gelecek hedefleriyle ilgili alanda gerçekleşiyor. İçsel ve dışsal dünyanızda denge sağlamak önemli olacaktır. 18 Şubat’ta Güneş aşk hayatınızla ilgili konuları aydınlatabilir ve hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Şubat ayı Yeniay enerjisi zihinsel ve ticari faaliyetlerinizle ilgili yeni adımlarla başlayabilir. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Online eğitime başlayabilir veya internet üzerinden yeni bir faaliyet alanı yaratabilirsiniz. Finansal kazançlar alanında Venüs ve Mars’ın transit ediyor olması beklenmedik kazanç kapılarını aralayabilir. Yine de aşırı özgüven harcamalarınızı arttırabilir. Finansal konularda sağlam ve tedbirli adımlarla ilerlemeniz yerinde olur. Aslan Dolunayı yakın ve uzak çevre ilişkilerine, yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işler, akademik ve hukuksal konulara dikkat çekiyor. Farklı bir bakış açısı kazanacağınız bu dolunayda duygularınızı net olarak ortaya koymak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Maddi ve manevi kazanımlar alanınızda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz şubat ayına. Finansal kazançlarınızı artırmak için atacağınız adımlarda son derece dikkatli ilerlemelisiniz. Yine bu alanda gerçekleşecek Güneş-Satürn kavuşumu beklenmedik harcamalardan kaynaklanacak sıkıntılar getirebilir. Kendinizle ilgili yenilenme sürecinde olduğunuz bu günlerde burcunuzda ilerleyen Venüs ve Mars’ın etkisiyle ani başlayan bir ilişkiye çekilmeniz söz konusu olabilir. 15 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle finansal konular tekrar gündeme gelirken yeni iş anlaşmaları, çalışma ortamında değişiklikler belki bölüm değişikliği de söz konusu olabilir. 16 Şubat Aslan Dolunayı harcamalar, borçlarla ilgili alana dikkat çekiyor. Kazançlar ve harcamalar dengesini net olarak önünüze serebilir. Duygusal olarak huzursuz, endişeli ve kaygılı hissedebilirsiniz. Atacağınız adımlar ve alacağınız kararlar şubat ayının ana konusu olan finansal durumunuzu yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacaktır.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisiyle başladığınız bu ay; aklınızdakileri uygulamaya alacağınız ve geleceğe yönelik hedeflerinize başlangıç yapmak isteyeceğiniz bir süreç olacaktır. Kendinizle, sağlığınızla, ortak veya eşle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Kariyer, ticari faaliyetler, evle ilgili konular sürekli aklınızda dönüp durabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili beklenmedik gelişmeler sıkıntı ve endişelerinizi arttırabilir. 15 Şubat’tan sonra Merkür’ün burcunuza geçişi kendinizi daha fazla ifade etmenizi sağlasa da ödemelerle ilgili konuları da gündeminize getirebilir. Krediler, borçlar, vergiler, bankalarla ilgili işlerle detaylı bir şekilde ilgilenmeniz gerekebilir zira 18 Şubat’tan sonra Güneş’te maddi kazançlarla ilgili hayat alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Bu ay ana konunuz sorumluluklar ve bu konuda endişe ve kaygılarınız olabilir. Son olarak Aslan dolunayı karşıt burcunuzda ikili ilişkileri vurgulayacak. Eş, partner, ortağınızla ilgili zıtlaşmalar, gerginlikler ortaya çıkabilir ve ilişkideki yerinizi tam olarak görebilirsiniz.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Şubat ayı yeniay enerjisi arka planda sosyal çevre ve arkadaş ilişkileriyle oluşturmaya çalıştığınız yeni başlangıçlar, yeni adımlarla başlayabilir. Geleceğe dair planlarınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ve bu konuda otorite figürleri, patron veya babanın baskıları canınızı sıkıyor, endişelerinizi arttırıyor olabilir. Sosyal çevrenizden veya arkadaşlarınızdan biriyle ani bir kararla ticari bir faaliyet veya internet üzerinden bir iş başlangıcına girişebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın ay sonuna kadar bu alanda yakın derecelerde seyredecek olması sosyal hayatınızın çok aktif olacağına işaret ediyor. 15 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle attığınız adımları sorgulayabilir, aile, eş, partner ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burcunuzda transit eden Jüpiter ve 18 Şubat’tan sonra yine burcunuza geçecek olan Güneş şanslı olacağınız ve ışığınızı yansıtacağınız bir süreç olacaktır. Son olarak Aslan dolunayı günlük yaşam, iş hayatı ve sağlıkla ilgili konuları vurguluyor olacak. Aklınızdaki yönetimsel konular ve ilişkilerinizle ilgili kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Dolunay duygularınızı net olarak ortaya koymanızı ve ne istediğinizi görmenizi sağlayabilir.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 

şubat9 (6).jpg



Koç burç yorumları: Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Özellikle dostluk, para, aşk üçgeni Yeni Ay’da biraz karışacağa benziyor. İçinde bulunduğunuz gruplar ve derneklerde zeka ve ego çatışmaları yaşayabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Sosyal ilişkilerde ön plana çıkıyorsun. Hayatına yeni insanlar dahil oluyor ve sen başkalarının yaşam alanına giriyorsun. Yakın dostlarla olan organizasyonların ciddi anlamda artıyor. Sorumluluk almaktan korkmayacaksın. Karşılık beklemeden bir işe el atabilir, kısa bir süre gönüllü çalışabilirsin. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağın insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğini yükseltecek. Fikirler, sohbet, yazma ve konuşma yeteneği, zekanız, insanların senden etkilenmesini sağlayacak.

Merkür Kova geçişi kendini geliştirmenin yanı sıra; iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisi. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşıyor.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ummadığınız birinden bir ilan-ı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Belki de partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz.

Sosyal hayatın, aşk hayatın veya varsa çocuklarınla ilgili konular ile geleceğe yönelik hedeflerin, beklentilerin arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsin. Özellikle söz konusu aşk hayatın olduğunda duygularını coşkulu bir şekilde ortaya koyman mümkün. Çocuklarla ya da ailenle keyifli aktivitelerin olabilir. Sevginizi hak edenlere verin. Kalbinizin ateşinin başka bir kalpte parlamasına izin verin. Kendinizi şımartın!

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendi içine dönerek önünde uzanan koca seneye dair düşünmek, bir değerlendirme yapmak için uygun bir dönem. Yılın bu döneminde hayatında bir şeyleri başlatmak, yeni bir girişim ortaya koymak yerine ilgili konular üzerinde derinleşmek üzere daha çok geri planda hazırlık yapmak ve bilgilerini pekiştirmek daha iyi olacaktır.

Geçmişte gündemini meşgul etmiş bir konu tekrar önüne gelebilir. Sağlığına özen göstermekte fayda var. Bu süreçte meditasyon gibi çalışmalar yaparak kendinle baş başa kalmaya daha çok vakit ayırabilirsin. Biraz rahatlamak, geri çekilmek, dinlenmek anlamında önemli bir dönemdesiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Aklınızdan geçeni dile getirmeyin. Bu süreci, kendi içinize dönmek, olayları değerlendirme dönemi olarak görmeniz önemli olacak.






Boğa burç yorumları: Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir. Ya aile ilişkilerinde ya da kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu olabilir. İpler kopabilir aman dikkat! Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Bu aralar her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Toplum önünde duruşun ve statün önem kazanıyor. Parmaklar seni gösteriyor. Sahip olduğun tüm sıfatlarla da büyüyebileceğin bir döneme giriyorsun. Kafanda uçuşan fikirler ve yaşamdaki hedeflerin birbirini kovalar nitelikte. Merkür-Kova burcu geçişi ile iş hayatında bilgi ve tecrübeni yenilikçi bir üslup ile yaratıcı şekilde ortaya koyman gerekiyor. Zeka, iletişim beceri, gruplar çalışmaları, dış dünya ile güçlü temas ilerleme ve gelişmede senin için faydalı.

Boğa burçları mali konularda da kazandırıcı işlere yönelebilirler. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorununun çözülmesi sonucu para akışının sağlanması yönünde de olabilir. Birden fazla işle uğraşacaksın. İnsanlara yansıttığın samimiyet seni güvenilir kılıyor. Çalışıyorsan üstlerin ve astlarınla olan ilişkilerin iyi noktalara erişiyor. Diğer taraftan var olan resmi işlerin, evraklar, dava ve prosedürler devam ederken, yaşanacak her şey lehine işliyor. Merkür’ün olumlu etkilerinden fazlasıyla yararlanabileceğin bir sürece hoş geldiniz Boğa burçları.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay döneminde evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Belki de arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz.

Ev hayatın ile iş hayatın arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsin. Bu süreçte kendine dair iç gözlem yaparak duygularını, etrafındaki dünyaya yönelik sergilediğin tavırlarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Diğer taraftan da evinde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimlerin olabilir. Bu süreçte ailenle veya yakın çevrenle, sevdiğin arkadaşlarınla evinde keyifli vakitler geçirebilirsin. Evinizi her zaman bir kale gibi hissedin ve kendi yaşam alanınıza değer verin. Her sabah uyandığınızda, hayatınızı inşa etmenin zamanının geldiğini hatırlayacaksınız. Kapınızı çalacak bir fırsata karşı hazır olun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketleniyor. Tek başına vakit geçirmek için hiç uygun bir dönemde değilsin. Aksine bolca sosyal organizasyonlar içine katılmakta fayda var. Arkadaşlarından veya bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

Bu bir aylık dönemde sosyal çevrenizden olumlu anlamda fayda sağlayabilirsiniz. İşten kazançlarınız artabilir. Çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlayacak. Hayal gücünüzün yüksek çalışacağı bu dönem, işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz, arkadaşlarınıza, eşinize, dostlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz.





İkizler burç yorumları: Seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat ve ihracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir veya çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var ve bir yayınevi arayışı içindeyseniz, işte bu Yeni Ay sizi bir yayınevi ile yollarınızı kesiştirebilir.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Eğitim ve öğretimde hareketleniyorsun. Fikirler, bilgi alışverişi, basın, yayın, medya, hukuk, ticaret gibi konuların hepsinde başarılı olabileceğin işaret ediliyor. İletişimde senden daha önde olan yok gibi görünüyor. Merkür-Kova burcu transiti, hem bilgiyi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme; hem de hayatın anlamını ve hedefleri gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmayı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bir bakış açısı, bilgi, konuşma, yazılar, öğreticilik insanlar üzerinde etkili olmamızda faydalıdır.

Merkür Kova burcu geçişinde, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgini ölçebilir; daha başarılı olmak için yenilikçi düşüneceksin. Entelektüel taraflarını ortaya çıkarman gerekecek. Böylece önünde bekleyen işler hızlı bir şekilde tamamlanabilir. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme ya da başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Ev almak, iş yeri açmak gibi bir durum için de olabilir bu. Yalnız miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar lehinize dönecektir. Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için.

Yaşamında özellikle eğitsel konular ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinle veyahut yakın çevrenle olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilirsin. Yaşam sevincinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Etrafına sıcak ve neşeli bir hava yayman mümkün. Ego savaşlarından ve ilişkilerinizdeki istikrarsızlıktan çıkmak sizin faydanıza olacak.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin. Sadece iş ortamında dalgınlıklara ve aşırı hassas tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kariyer hayatın ön plana çıkıyor. Göz önüne çıkıyorsun. Ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Kariyerinizde güzel bir döneme giriyorsunuz. Özellikle iş arayanlar yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Önemli iş anlaşmaları veya evlilik için imza atabilirsiniz. Sosyal çevre ile iş yapabilir, iş ilişkileri geliştirebilirsiniz.

Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin. Kariyer ve iş fırsatlarınız artıyor. Önünüzdeki bir ay boyunca, kariyerinize, işinize, toplumsal konulara odaklanacaksınız. Anne tarafınıza daha sevgi dolu yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyeceksiniz. Önemli bir takım görüşmeler bu alandan karşınıza gelebilir.





Yengeç burç yorumları: Size ait olmayan fakat sizleri yakından ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu da siz Yengeç burçları için maddi alanda yeni gelişmelere işaret ediyor. Gündeme gelen iş, proje ve para konuları hedefi vuruyor. Yakın zamanda yaşadığın sıkıntılı dönemi arkanda bırakıyorsun. Kendi kazancının dışında başkalarından elde edeceğin gelir kaynakları beliriyor. Kredi, miras, burs gibi konulardan para akışı oluşuyor.

Sekizinci evinizde transit yapacak Merkür, hayatın işaretlerini iyi okuyup algılamanız gereken bir süreçte olduğunuza vurgu yapıyor. Bu dönemde eş, iş ortağı, mali durumla yakından ilgilenmekte fayda var. Sezgilerin de artıyor. Sorguların eşliğinde çıktığın yolda alacağın net cevaplar seni istediğin yerlere taşıyor.

Geçmişte kalan ve sana birden fazla fayda sağlayan şeyler tekrar önüne geliyor. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi ve hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz ancak burada önemli olan çözümcü düşünmek. Böylece huzursuz olmayız.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortakla gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Aslında koşullarınız uygun ise, bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev yahut araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir.

Yaşamında finansal konular ön plana çıkabilir. Kendini finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacının yükseldiği günlerden geçebilirsin. Para kazanma veya harcamaya yönelik iddialı eğilimlerin olabileceği gibi, para kazanmaya dair alternatif projeler geliştirmen mümkün. Ancak bu süreçte risk alma kapasiten yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. Gücünüze güç katmak için anı kullanmayı iyi bilin. Gitmek istediğiniz hedefe fazladan zaman ayırın. İstediğiniz şeyi elde etmek söz konusu olduğunda yeni bir girişimde bulunun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin. Yüksek öğretimle ilgili şanslı bir dönemde olacaksınız. Mahkemesi olanlar avantajlı duruma geçebilirler. Yurtdışı, yabancılarla ilgili işlerden para kazanabilir veya bu alana para harcayabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte seyahate çıkabilirsiniz.

Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte öğrenmekten, keşfetmekten keyif alabilirsiniz. Dışarı çıkmak, farklı insanlarla bir araya gelmek veya sosyal medyada bu insanları tanımak ön plana çıkabilir veya eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu aralar ilişkilerinize tutkuyla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınıza yön verebilecek, ruhsal gelişiminize ve hayatı anlamanıza katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışmanız mümkün. Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız ve yeni farkındalıklar kazanmak size çok iyi gelecek.





Aslan burç yorumları: İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu Yeni Ay zamanı odaklanacağınız konular olacak. Birlikte olduğunuz kişi ile yahut ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalısınız. Aksine birlikte hareket ederek birbirinizi motive edebilirsiniz. Bir diğer olası senaryo da, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Ama siz aşk konusunda ne kadar tutarlı olacaksınız, bu kısım beni biraz düşündürüyor açıkçası.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu da sizler için aşk demek. Hayatında biri yoksa yeni birini dahil edebilirsin. Bir ilişkin varsa ciddi gelecek konuşmaları yapacaksın. Evlilik teklifi edebilir veya alabilirsin. Yıpranmış, yorulmuş, bir türlü ilerlemeyen ilişkilerin de bu süreçte bitmesi mümkün görünüyor. Tam tersi şekilde yakın zamanda bitenlerde geri dönüşler de yaşanabilir. Bizim pek şans vermediğimiz bu tür ilişkilerde bir kere daha denemekte fayda var. Sen gerçekten istiyorsan daha iyisi olabilir. Evliliklerde sıkça yaşanan tartışmalarda farklı gelişmeler oluşuyor.

Sabaha kadar süren konuşmalar yapılabilir. Tüm bunların dışında yeni iş fikirleri, çalışmalar ve iş birlikleri yaşamına muazzam şekilde düzen getiriyor. Her zamankinden fazla kazanacağın bu dönemi iyi değerlendirmelisin. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu bilmeniz gerekiyor.

16 Şubat tarihinde sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de harekete geçebilirsiniz.

Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar ikili ilişkilerin ve varsa evliliğin ön plana çıkabilir. Bir yanın kendini ön plana almak isterken, diğer yanın ikili ilişkilerine odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendini duygusal anlamda zaman zaman abartılı bir şekilde ifade edebilirsin. Genel anlamda yaşam sevincinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu bir zaman dilimindesin. Siz insanlara her zaman güneş gibi ışık saçarsınız. Saçtığınız bu ışığı iyilikle yoğurun. Biliyorsunuz ki bunu bir daha asla unutmayacaklar. Aşk konusunda değişime hazır olun. İlişkinizin şartlarını yeniden dengeleyin. Yeni bir fırsat yakalamaya hazır olun.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Yaşamında ortaklaşa paylaşımlar, banka kredileri, vergiler, borç almak veya vermek gibi konular ön plana çıkabilir. Kredi-miras konuları, eşinizin kazancı, ortak kazanç alanlarında şanslı bir dönemde olacaksınız. Yurtdışı ile ortak iş yapanlar buradan para kazanabilirler. Eğitim ya da seyahat için kredi başvurusunda bulunanlar otoriteden destek alabilir.

Artık finansal konular daha çok ön plana çıkmaya başlıyor. Ödemelerinizin üzerine odaklanabilirsiniz. Nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Öte yandan eşinizin parasal konularıyla ilgileniyor olacaksınız. Banka, kredi, faiz bu gibi alanlar önem kazanacak. Rüyalarınız bu dönem size yol gösterebilir, sezgileriniz kuvvetli olabilir.





Başak burç yorumları: Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısındaki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. İş alanın ve çalışmaların ön plana geçiyor. Yarım kalan, tamamlanması gereken bazı detaylarla uğraşacaksın. Günlük hayatında çeki düzen verilmesi gereken işler var. Çevrendeki bazı insanlarla girdiğin sert diyaloglar yumuşuyor. Düzensizliğin seni yorduğu ruh halinden kurtulacaksın. Sağlıklı yaşam planları yapıyor, yeni kararlar alıyor ve uygulamaya geçiyorsun.

Aşka hayatına dair kafandaki düşünceler maddiyatla birleşiyor. Kendini her şeyden önce güvende hissetmek istiyorsun. Bu anlamda değişime gideceksin. Uzun vadede mutlu olabileceğini düşünüyorsun. Kısa vadeli geçici ilişkilerde yer almayacaksın. Devam eden ilişki ve evliliklerde kazanıma yönelik konular gündeme geliyor. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizin temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Diğer yandan bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

Günlük ya da iş yaşamına ilişkin sorumlulukların ön plana çıkarken sen kendi iç dünyana yönelmek isteyebilirsin. Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteğin yükselebilir. Bu isteğini ifade ederken biraz abartılı tavırların olabilir. Sağlığınla ilgili konulara özenli yaklaşmak faydalı olabilir. Unutmayın ki ilerlemekten korkarsanız hayatın zorlukları her zaman karşınıza çıkar. İyi şeyler zaman alır. Emek vermeniz gerekir. Sonucunda yüzünüz gülecek.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslı bir dönem başlıyor sizin için. Evlilik, ortaklık yahut her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. İlişkileriniz önem kazanıyor. Bir ay boyunca ilişkilere adeta kendinizi kaptıracaksınız. Özel hayatınıza, aşk hayatınıza, sevdiklerinize daha fazla vaktinizi ayırmak isteyeceksiniz.

Bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Belki işinizdeki bir değişimi sevdiklerinizle beraber atlatmak veya işinizdeki sorunları onlara anlatmak, onlardan onay ve destek almak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atarak tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Ruhsal, psikolojik, kişisel gelişim gibi konularda danışmanlık verenler çeşitli işbirliklerine girebilir veya danışmanlık alabilirler.





Terazi burç yorumları: Hayatınızda kimse yoksa gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa, bu Yeni Ay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Yeni Ay’da çalışmalar yapabilirler.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Havada aşk kokusu var. Kafandaki düşünceler aşka doğru kayıyor. Yeni heyecan ve flörtler geliyor. Evliliklerde çocuklarla ilgili yeni bir döneme giriliyor. Bu dönem, yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir.

Kendini duygusal açıdan çok iyi hissedeceksin. Çocuk sahibi olmak, hamilelik ve var olan çocuklarla olan güzel gelişmeler mutluluk verici. Bunların yanında çiftlerin birlikte paylaştıkları ortak alan, çalışma ve zamanda artış gözleniyor. Keyif verici meşguliyetler artıyor. Bu transit sürecinde birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır.

Kendine vakit ayırmak ile sosyalleşme isteğin arasında gidip gelebilirsin. Çeşitli sosyal organizasyonlara katılman ve arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirmen mümkün. İddialı duruşunla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsin. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirirken, kendin için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsin. Sizi kaldırabilecek insanlarla hayatınızı paylaştığınızda mutluluk sizindir. Aşk, doğru yerlerde bulunur ve siz gerçekten isterseniz bütün yerler doğrudur!

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamınızda otoriteden destek alabilirsiniz. Eş, arkadaş ya da ortaklarınız rahatsızlık yaşayabilir. Sağlık sorunu yaşayan Terazi burçları bu dönemde iyileşebilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızın aktif olacağı bir dönem başlıyor. Bir ay boyunca kendinizi işinizde, gücünüzde göstermek isteyecek, gündelik hayatın düzenine önem vereceksiniz. Koşturmalar, angarya işler üzerinize yerleşebilir.

Bu dönem çok çalışabilirsiniz. Hayal kurmak isteyebilir, tembel etkilerle işlerinizi erteleyebilirsiniz. Tatlı tüketiminizin artacağı bu dönem kilo alımına dikkat edin. Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin.





Akrep burç yorumları: Ev, yuva, aile konuları bu Yeni Ay’ın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Ev, aile, yuva ve aile bireyleriyle iletişim gibi konular öne çıkıyor. Birbirinizle yapacağınız konuşmalar artıyor. Arada kırgınlık veya anlaşmazlık varsa, bunlar artık ortadan kalkıyor. Ertelenen bir konu karara bağlanıyor. Uzlaşmacı tutumun, karşı tarafta büyük etki yaratıyor. Bu dönemdeki duyarlılığın her zamankinden daha fazla artıyor. Evde yapmak istediğin değişiklikler varsa gündeme getireceksin.

Merkür transiti mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsin. Yeni eşya almak düşüncesindeysen bunu bu günler içinde yapacaksın. Çevrenin tavsiyelerini pek dikkate almıyor kendi zevkine ve keyfine göre hareket ediyor, doğru da yapıyorsun. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Size yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Yaşamında kariyerinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Kariyerinle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak için güzel bir dönemdesin. Dünyanın zirvesine çıkın. Böylece insanlar sizin görkeminizi görmeye başlarlar. Şimdi tahtı ele geçirme ve maneviyatınızı güçlendirme zamanı. Başarılı olmak için nelere ihtiyacınız var gözden geçirin ve son rötuşları yapın. Topluluklar önünde kendini rahatlıkla ifade edebileceğin ve yaptığın işlerle kendini gösterebileceğin bir zaman diliminde olacaksın.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir. Güneş sizi bir ay boyunca destekliyor olacak. Akrep burçları, işle ilgili sahnede olabilecekleri bir dönemdeler. Şans oyunlarından ya da borsadan para kazanabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapıyorsanız bu süreçte yaratıcılığınız tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsiniz. Daha derin düşünebilme eğiliminizin de yükselebileceğinden bu süreci değerlendirmekte fayda var.

Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili bağlantılı konular, size keyif veren alanlar, eğlence alanlarınız, kreatif işleriniz, sanatsal konularınız aktif olacak. Kendinize, aşk hayatınıza, hobilerinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Eğitmenlik ve danışmalıkla ilgili konuların bu dönem hızlandığını görebilirsiniz.






Yay burç yorumları: Yeni Ay ile birlikte spontane, plansız bir tatile, bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir bu Yeni Ay haftasında.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Bu dönemde görüşme, konuşma ve yazışmalarda artış olacağına işaret ediyor. Çevrenle olan iletişimin yoğunlaşıyor. Kardeş, kuzen, akrabalarla ilgili yeni konular gündeme geliyor. Yapacağın kısa kısa seyahatlerde birden fazla işini halledeceksin. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Özel hayatında özgür tavırlarından ödün vermiyorsun.

Merkür Kova geçişi; iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Yürüttüğün reklam, pazarlama ve sosyal medya işlerinde de önemli derecede güzel gelişmeler yaşıyorsun. Kendini görmek istediğin noktanın üstünde bulabilirsin. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da sizler için gayet olumlu bir süreç.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.

Şubat ayı ortasından ay sonuna kadar mevcut rutinin seni biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsin. Denizaşırı yolculuklar organize etmek duygusal bir ihtiyaca dönüşebilir. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsin. Sorumlu olduğunuz alanı bırakıp, başka alana geçtiğinizde neler yapabileceğinizi hayal edin. Öne çıkmaya ve fark edilmeye cesaret edin! Hayata yönelik yeni felsefeler ve yepyeni bakış açılarıyla tanışmanız muhtemeldir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Odağında ev konusu olacak. Evinize, ailenize, yuvanıza odaklanacağınız bir dönem başlıyor. Bu alanlarda vakit geçirmek, ailenizle daha fazla bağlantı içinde olmak sizin için önemli olacak. Evle ilgili, yerleşimle ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz. Yay burçları, evle aile ile ilgili konularda daha fedakar olacakları ve aileden destek alacakları bir dönemdeler. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurtdışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı ile ilgili bir iş yürütebilirler.





Oğlak burç yorumları: İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geç de olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir veya bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. İkinci evinizde seyahat edecek Merkür; kazanç, gelir, birikim ve harcama alanlarınıza vurgu yapacak. Aynı zamanda ev ve her türlü gayrimenkul işleri odak noktanız haline gelebilir. İş arıyorsan, başvuru yaptıysan veya kendi işini kuracaksan muhteşem bir dönemdesin. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

Merkür’ün hareketlendirdiği noktada gündeme gelen bağlantılar yenilik getiriyor. Bu dönemde kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda odaklanacağız konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Belki de beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size. Ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündemini meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınla konuyu nihayete erdirebilirsin. Başvurduğun bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsin. Bu süreçte okült ve metafizik konulara yönelik ilgin yoğunlaşabilir. Sizinle birlikte yürüyen ve aynı zamanda ruhunuzu iyileştiren yol arkadaşınızı bulun. Eğer size iyi gelmezse gitmesine izin verin. Benlik saygınızı yüksek tutun. Güzel bir gelecek inşa etmek için gerekli malzemeler önünüze geliyor olacak.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Oğlak burçları, iletişim, eğitim konularında şanslılar. Ev kredisi alabilirler. Aile ile ilgili miras konusu varsa o netleşebilir. İletişim ağınızı hızlandırdığınız bir dönem başlıyor. Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşler, yakın dostlarınız, komşular onların hayatında konu ve olaylar önem kazanıyor. Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin.

İletişime dayalı bir takım işleriniz varsa satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda hayal gücünüzü yeteneklerinizi ve yaratıcı tarafınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verin.





Kova burç yorumları: Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Düşünceleriniz hızlanıyor. Kafanı meşgul eden konular her zamankinden daha fazla. Merkür Kova burcundayken diğer burçları olumlu yönde etkiliyor ama siz Kova burçlarında kafa karışıklığı yaratıyor. İki arada bir derece kalmanız muhtemel konular önünüze çıkabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza cesaret gerektiren işler ve ilişkiler çıkabilir.

Burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. Bu transitte, finansal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Özetle yenilenmek ve daha rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğer bir partneriniz varsa ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir veya iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde bu Dolunay, size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

Fiziksel enerjinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu, kendini rahatlıkla ifade edebildiğin bir zaman dilimindesin. Kendine odaklanmak ile ikili ilişkine veyahut varsa evliliğine odaklanmak arasında “ben mi? biz mi?” ikilemi yaşayabilirsin. Sizin özgürlük ihtiyacınızı anlayan ve her zaman yanınızda olacak biriyle arkadaş olun. Kimseye sizle tartışacak lüksü vermeyin. Kendinizi uzun vadeli sorunlardan kurtarın. Ancak eleştirilerin de bazen iyi olduğunu ve sizi geliştirdiğini göz ardı etmeyin. Her türlü ikili ilişkin içinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilir, ön plana çıkabilirsin.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Yaşamında finansal konular ön planda. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Kova burçları maddi konularda şanslılar. Yakın çevreden, eşten veya ortaktan bu anlamda destek alabilirler. İletişim eğitim konularına para harcayabilirler.

Artık para konularında daha fazla kendinizi göstereceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hayatınızla ilgili yapılması gerekenler, güzel şanslar devrede olurken maddi konularda da bu işlerinizin karşılığını görmek isteyeceksiniz. İşlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem olabilir. Hayal gücünüzü kullandığınız, işlerden güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız.





Balık burç yorumları: Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Belki de bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir. Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreç tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Diğer yandan özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

14 Şubat’ta Merkür Kova transiti gerçekleşiyor. Sezgileriniz güçleniyor ve gördüğünüz rüyalarda büyük oranda artış gözleniyor. Arkanızdan çevrilen işleri, konuşulanları, dedikoduları hissedip öğreneceksiniz. Bunları kafanıza takabilirsiniz veya takmayabilirsiniz, bu biraz da o anki ruh halinize bağlı.

Aldatılmalara ve kandırılmaya açık bir süreçte olabilirsiniz. Okumadan imzalamaman gereken şeyler ve konunun derinliğini bilmeden harekete geçmemen gereken durumlar var. Aslında yaşaman olası olan olumsuzlukların boyutu çok büyük değil. Bu tümüyle size bağlı. Görmezden geldiğiniz sürece sıkıntı oluşmuyor. Tedbiri elden bırakmayın ve keyif aldığınız alanlarda vakit geçirmeye bakın.

16 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Günlük rutinlerin ve işle ilgili sorumlulukların ön plana çıkabilir. Kendinden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilir, özellikle iş ortamında yaptıklarını gözler önüne sermek isteyebilirsin. Gülmenin bir yolunu bulursanız, yaptığınız işi daha da çok seversiniz. Ve yaptığınız iş artık sizin için bir yük olmaktan çıkar. Sizi değersizleştiren her şeyden ve herkesten uzak durun. İş hayatınız için istikrara ihtiyacınız var. Daha iyi bir şey beklemenin zamanı geldi mi? Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemde olacaksınız.

18 Şubat’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjiniz ve kendinize olan güveninizde bir yükselme hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsiniz. Kendinizi her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemde olacaksınız. Güneş’i arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman dilimindesiniz.

Balık burçları maddi konularda şanslılar. İş arayanlar iş bulabilir. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Bu dönem hayata karşı direnmek yerine yapılması gerekenleri ele alıp akışla beraber gitmelisiniz. Değişim ve dönüşümlerde esnek olmaya gayret göstermelisiniz. Özellikle ilişkilerde ve iletişimde yaşadığınız sorunlar ve sıkıntılar geride kalıyor. Artık kafanızı daha netleştirerek yolunuzda ilerleyeceksiniz.






İndigo Dergisi
 
Bireysel hayatlarımız adına dönüşüm getiren, şifa getiren Şubat 2022, bir çok ilişkiyi, evliliği etkileyecek. Dostluk ilişkilerin, ailevi ilişkiler yeniden şekillenirken, manipülasyona tepkiler vereceğiz. Yenilikçi gelişmelere açık, dönüşüme açık bir dönem olacağı için ev değişimi, taşınma, geleceğe dair hedef değişimleri öne çıkabilir. Fazlası ile özgürlükçü, fazlası ile bireysel, kişisel hayatlar öne çıkarken, manipülasyon, negatif, yıkıcı etkilere sahip kimselere mesafeler koyacağız.. Şansı yüksek, ilahi hak edişler getirecek, iyimser bir ay olacak Şubat 2022..




Seda Turan
 
şubat3.jpg

KOÇ
Görev ve sorumluluklar kendini gösterebilir

Şubat ayında işlerinize, görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilir, ciddi yaklaşımlarınızı dışarıda da sergileyebilir, önemli birçok işinizi halledebilirsiniz. Mars size aradığınız metaneti ve direnci sağlayabilir. Üstlerinizle ilişkilerde temkinli davranmayı ihmal etmeyin. Ruhsal anlamda da kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Özellikle 19 Şubat’tan sonra akışın size getireceği güzel ve beklenmedik sürprizler olabilir.












BOĞA
İşlere odaklanma zamanı

Burcunuzdaki yeni ayla başlayan şubat ayı getireceği değişimlerle sizi şaşırtabilir. Özellikle uzaklarla, yurt dışıyla bağlantılı konu ve işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Görev ve sorumluluk bilincinizi sergileyebilirsiniz. Sosyal konular ve arkadaşlık ilişkileri 19 Şubat’tan sonra daha etkin olabilir ve güzel dostluklar edinmenizi sağlayabilir. Onlardan iyilik ve destek görebilirsiniz.











İKİZLER
Güçlü olma zamanı

Bu aya hâkim Satürn kuralları gündemi zorlarken mücadeleci yönlerinizi ortaya çıkarma zamanı. Karşınıza çıkan güçlü kişilerden ilham alabilirsiniz. Ruhsal çalkantılarınızı iyi yönetebildiğiniz sürece bu aydan galip çıkabilirsiniz. Ayın 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle işleriniz yolunda gidebilir.











YENGEÇ
İlişkiler açısından hareketli bir ay

Bire bir ve ikili ilişkiler konusunda çalkantılı bir ay sizi beklerken karşınıza çıkan kişilerden çok şey öğrenebileceğinizi ve bu sürecin sizi olgunlaştıracağını aklınızdan çıkarmayın. Ayın 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle kendinizi ruhen iyi hissederken kendinizi daha rahat ifade etme imkânı bulabilirsiniz.











ASLAN
Rutinlerinizi düzene koyma zamanı

Yeni bir aya hazırlanırken gündelik işlerinizi ve rutinlerinizi düzene koyma zamanı ve sıkı bir disiplin ve çalışkanlılıkla bunu kolayca yapabilirsiniz. 16 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen dolunay geri planda kalanları farkedip kendinizle ilgili doğru kararlar vermenizi sağlayabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle güçlü ve mücadeleci tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz.









BAŞAK
Aşkta harekete geçme zamanı olabilir

Aşk, tutku ve heyecanlarınıza odaklanabileceğiniz bir dönemden geçerken istek ve heveslerinizin peşinden koşabilirsiniz. Başkalarınıza sözünüzü geçirmek de Merkür düze döndükten sonra hiç zor olmayabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle karşınızdaki kişilerden destek görmekte zorlanmayabilirsiniz.











TERAZİ
Aile ve ev konuları ön plana çıkabilir

Ev ve aile konularına odaklanırken bu alandaki sorumluluklarınızın bilincinde olabilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay sosyal yaşamda yeni kararlar vermenizi sağlayabilir, bazı dostlukları bitirebilir, yenilerine başlayabilirsiniz. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle gündelik yaşamın kaosu yaşamınıza egemen olabilir.











AKREP
Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler

Bu dönemde yakın çevrenizde ve komşu ve kardeş ilişkilerinizde çok fazla olay ve gelişmeyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay iş yaşamınızda, görev ve sorumluluklarınızla ilgili yeni kararlar vermenizi sağlayabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle aşka ve sevdiklerinize odaklanabilirsiniz.








YAY
Maddi konulara odaklanabilirsiniz

İş görüşmeleri yapmak, plan ve projeler geliştirmek adına ciddi ve verimli bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Karşınızda da pek çok güçlü ve otoriter kişi bulabilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay uzaklarla ilgili bir konuyu gündeminize taşıyabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle ev ve aile konuları önem kazanabilir.








OĞLAK
Kişisel aktivitelere hız kazandırabilirsiniz

Çalışkan ve verimli yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Fiziksel aktiviteleri artırabilir, direncinizi ve gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay ortak maddi konulara ışık tutabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle yakın çevrenizle ilgili olaylara, görüşmelere, daha fazla bilgi alışverişine odaklanabilirsiniz.











KOVA
Güneş burcunuzda ilerlerken sizin zamanınız

Güneş’in ışığıyla güç kazanırken kendinizi her zamankinden daha fazla önemseyebileceğiniz bir ay sizi bekliyor. Kendi kurallarınızı başkalarına da kabul ettirebilirsiniz. İsteklerinizde ısrarcı olabilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay ilişkileriniz ve birlikteliğinizle ilgili yeni kararlar vermenizi sağlayabilir. 19’undan sonra Güneş’in burç değiştirmesiyle maddi konularda şanslı olabilirsiniz.











BALIK
Jüpiter şans getiriyor

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter aynı zamanda burcunuzun da gezegeni ve sizi desteklemeyi sürdürüyor. Şans her konuda yanınızda olabilir ve özellikle ayın 19’undan sonra bu şansı daha güçlü bir şekilde hissedebilir ve hayatınıza dahil edebilirsiniz. 16’sında meydana gelen dolunay gündelik rutinlerinizle ilgili yeni kararlar vermenizi sağlayabilir. Yeni bir beslenme düzenine geçebilirsiniz.










Pınar Atmaca
 

Şubat ayında burçları neler bekliyor?​



  • Hayatımızı, etik ve ahlaki değerlerimizle ne kadar kurallarına göre oynadık? Kendi adımıza neleri yanlış, neleri doğru yaptık? Şapkamızı önümüze alarak, kendi içimize dönüp gerçeklerimizle yüzleşmek için ideal bir ayı deneyimleyebiliriz.
  • Geleceğimiz adına planlar yapmak, yeni vizyonlar geliştirmek, sosyal gruplara ve aktivitelere katılmak için oldukça olumlu bir zamanda olabiliriz.
  • Yeniay’ın enerjisiyle sosyal yardımlaşma kurumlarına ve hayvan barınaklarına bağış yapmak iyi bir fikir olabilir.
  • İletişimin gezegeni Merkür, 15 Şubat’ta saat 00:54’te Kova burcuna geçiş yapacak. Bu, iletişim dilimizde özgür ve aktif olmamıza olanak sağlayabilir. Teknoloji üzerinden yeni kişisel eğitimlere katılmamız adına şanslı bir zamanı bizlere sunabilir.
  • Merkür, Kova burcu seyrinde; hayatımızda yeni teknolojik buluşlar, uzayla ilgili yeni keşifler, dijital para birimi ile ilgili yeni gelişmeler ve düzenlemeler yer alabilir.
  • Gökyüzüne ilgimiz artabilir, astroloji ve bilim içerikli kitaplar kütüphanemizde yerini alabilir.
  • 16 Şubat’ta saat 19:57’de 27 derece Aslan burcunda, sosyal ilişkilerimizi ve yaratıcılık alanlarımızı yükseltebileceğimiz bir Dolunay’ı deneyimleyeceğiz.
  • Aynı gün akşam saatlerinde Venüs ve Mars etkileşiminin enerjisini derinden hissedebiliriz. Bu enerji kadın-erkek ilişkilerimizde istediğimiz dengeyi ve uyumu yakalatabilir. Geleceğimize yönelik kararlar almak isteyebiliriz.
  • 16 Şubat tarihinden sonra, önceden değerlendirmediğimiz için üzüldüğümüz fırsatlar tekrar karşımıza gelebilir.
  • Bu dönem ilişkilerimiz daha çok iş ve kariyer alanlarında, olumlu stratejiler üzerine şekillenebilir.
  • Zaman yönetimi konusunda dikkatli davranmak ve yaşamımızdaki önceliklerimizi belirlemek faydalı olabilir.
  • Gerçekleşecek olan Dolunay’da, kadersel etkilerimizi sağlayan Ay Düğümleri; 19 Kasım 2021 tarihindeki Ay tutulması derecesinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yılın Kasım ayından beri yaşadıklarımızı karmik ve kadersel seçim aşamaları ile değerlendirmek için gökyüzü bize fırsat sunabilir.
  • Radikal kararlar alırken, bu kararları kendimiz için mi, bir başkası adına mı, yoksa kendi başarılarımız için mi alıyoruzu sorgulamamız faydalı olabilir.

Dolunay deneyimi: Kendimizi yoğun çalışma temposuna ve sorumluluklara adamak yerine, biraz da kendimize vakit ayırmayı düşünmeliyiz. Yaşamımızı keyiflendirecek deneyimleri Dolunay’dan sonraki 14 gün boyunca sürdürebiliriz. Sevdiğimiz kişilerle oyunlar oynamak, çocuklar gibi eğlenmek ve kendimizi şımartmak iyi bir fikir olabilir.


Kenan Yasin
 
şubat9 (5).jpg


Koç burçları ve Yükselen Koçlar​

Şubat ayı içerisinde daha çok toplumsal konular ilgilimizi çekebilir ve sosyal çevremizde aktif olarak rol alabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Kariyer yaşamımıza odaklanabilir, var olan sorunlarımıza yönelebilir ve kalıcı olarak rahatlamamıza vesile olabilecek yönde şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. İş ve gelecek planlarımız daha çok gündemimizde yer alabilir. Geleceğimize yönelik projelerimize yönelmek için gökyüzünün bizi olumlu yönde desteklediği bir ayı deneyimleyebiliriz. Yeni farkındalıklar yaşayabilir ve mutsuz olduğumuzu düşündüğümüz alanlarda radikal değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Toplum önünde ruhsal ışığımız çok yüksek olabilir. Kişisel hırslarımızdan arınırsak ve benmerkezci olmazsak sosyal çevremiz vesilesiyle şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Çocuklarımıza ve kendimize vakit ayırmayı ihmal etmeyelim.

Göklerin mesajı: Geleceğe yönelik hayallerine ulaşmak için kişisel hırslarından arınmak zorundasın.






Boğa burçları ve Yükselen Boğalar​

Şubat ayı içerisinde yaşamımızı derinden etkileyebilecek ve beraberinde olumlu değişimleri de bizlere sunabilecek bir enerji içerisinde olabiliriz. Yaşamın sürekli değişen şartlarına ve çevremizdeki sevdiklerimize karşı esnek olarak akışta kalmayı deneyimlememiz gereken bir süreç içinde olabiliriz. Kendimizi sorgulamamız ve hayatımızda neleri yanlış yaptığımızı fark etmemiz gereken bir ay bizleri bekliyor diyebiliriz. İş ve kariyer yaşamımızda, toplum önü duruşumuzda zorlanmadan kendimizi ön plana çıkarabileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz. Çalışma alanlarımızda üstlerimizden taktir toplayabilir ve beklediğimiz yönde bir hak edişimizi, bizi finansal yönde rahatlatabilecek şekilde alabiliriz. Şubat ayının ortasında, devam eden bir ilişkimizi evlilikle taçlandırmaya karar verebilir ve huzurlu bir aile toplantısında yer alabiliriz. Bu süreç içinde iş hayatımız ve ailemiz arasında dengeyi kurmakta zorlanabiliriz. Seyahatlerimizin yoğunlaşabileceği ay genelinde çıkacağımız bir seyahatte yeni bir kadersel deneyim alanı yakalayabiliriz.

Göklerin mesajı: Sevdiklerinin desteğini al ve onların varlığına her an şükret.







İkizler burcu ve Yükselen İkizler​

Şubat ayı içerisinde geleceğe yönelik planlarımızın yoğunlaştığı, hayat amacımızı sorguladığımız, kendi görüşlerimizin doğruluğuna inandığımız ve yeni başlangıçlar için şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. İlk hafta içerisinde var olan bir seyahat programımızda aksaklıkla karşılaşabiliriz. Zihnimiz daha çok ticari ve akademik alanlarda başarı odaklı olabilir. Sosyal medya ya da yurt dışı bağlantılı bir işimiz varsa, gökyüzü bizi bu döngüde olumlu yönde destekleyebilir. Yeni duyurularımızı ya da ürün tanıtımımızı yapmak için ilk 14 günlük süreci değerlendirebiliriz. Finansal olarak rahatlayabileceğimiz bu süreçte gökyüzü bizim adımıza bereketli olabilecek yeni yatırım fırsatlarını da önümüze sunabilir. Yakın çevremizdeki kişilerle yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Kısa vadeli planlarımıza yönelirken, hayatımıza dair yeni farkındalıkları deneyimleyebiliriz. Finansal anlamda önemli gündemler içinde olabilir ve var olan bir borcumuzda yeni bir yapılandırma fırsatı ile karşılaşabiliriz.

Göklerin mesajı: Finansal bolluğa ulaşmak için hayatı kurallarına göre oyna ve etik değerlerinden asla vazgeçme.






Yengeç burcu ve Yükselen Yengeçler​

Şubat ayının ilk haftasında ruhsal olarak enerjimizi yüksek tutmakta zorlanabileceğimiz ve hızlı ilerlemekten yorulabileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Karşımıza çıkabilecek fırsatlara yönelmekte zorluk yaşayabiliriz. Finansal konularda hızlı gelişmelere açık bir süreci deneyimlerken, ortak gelirlerimizde inişli çıkışlı gündemlerimiz olabilir. Kredi başvurusu yapmayı planlıyorsak bu dönemin enerjilerinde kontrollü olarak ilerleyerek olumlu sonuçlar yakalayabiliriz. Devam eden ikili ilişkilerimizde masaya yatırdığımız sorunlarımızı bir sonuca bağlamak istiyorsak, 5 Şubat’tan sonraki günleri değerlendirebiliriz. Alma verme döngümüzü iyi korumamız gereken bir ay olabilir. Para elimize geldiği gibi kontrolsüz bir şekilde de gidebilir; bu enerjinin farkında olarak gereksiz borçlanmalara karşı tedbirli davranmak iyi bir fikir olabilir. Ayın ortasından itibaren sevdiklerimizle birlikte özel dairemizde huzurlu bir enerji içinde olabilir, aradığımız dengeyi kurabilir ve geleceğe yönelik planlarımıza rahatlıkta odaklanabiliriz.

Göklerin mesajı: Ruhun ve zihnin arasındaki dengeyi kurabilmek adına evrenin sana sunduğu yüksek şifa frekansını meditasyon, yoga ve nefes çalışmaları ile değerlendir.







Aslan burcu ve Yükselen Aslanlar​

Şubat ayının başlangıcı ile birlikte kadersel olan ortaklıklarımızla ilgili yeni başlangıçlar ve farkındalıklar yaşamamıza olanak sağlayabilecek bir enerji içinde olabiliriz. Var olan sorunlarımızı masaya yatırabilir ve yeni radikal kararlar almak isteyebiliriz. Hızlı ve devrim niteliğinde olabilecek kararlarımızı 5 Şubat’tan sonraki günlerde değerlendirmek daha doğru olabilir. Gündemimizde daha çok, hayatımızda var olan kişilerle ortaklaşa alınacak net kararlar olabilir. Yaşamdaki aldığımız kararlarımızın sorumluluklarını deneyimleyebileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. Sağlığımıza ekstra önem göstermemiz gereken ay genelinde uzun zamandır ihmal ettiğimiz rutin bir sağlık kontrolümüz için destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Sorumluluklarımızın ve yaşamımızı dizayn edebilecek büyük kararlarımızın üzerimizde oluşturabileceği stres kaynaklı, kalp ve sırt bölgemizde hassasiyet hissedebiliriz.15 Şubat itibari ile çevremizde yer alan kişilere fikirlerimizi ve beklentilerimizi net olarak aktarabileceğimiz huzurlu bir döngüye başlayabiliriz.

Göklerin mesajı: Yaşamını istediğin yönde dizayn edebileceğin şanslı bir döngüyü, iradeni doğru kullandığın taktirde huzurla deneyimleyebilirsin.







Başak burcu ve Yükselen Başaklar​

Şubat ayının ortasına kadar olan süreçte günlük rutinlerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sağlığımız ve evcil hayvanlarımızla ilgi yeni gündemler içinde olabiliriz. Yeni bir döneme başlangıç yapmaya karar verebileceğimiz zaman içinde olabiliriz. Günlük yaşamımızda yoğun bir tempo içinde olurken sağlığımıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyelim. Bu süreç içinde kendi sağlığımız adına yenilik oluşturabilecek programları denemek faydalı olabilir. Ya da memnun olmadığımız alışkanlıklarımızdan uzaklaşmayı deneyebileceğimiz bu enerjiyi doğru değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. 15 Şubat tarihinden sonraki günlerde; ikili ilişkilerimizde sevginin dilini kullanarak, akışta kalarak net bir şekilde ifade edebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Çocuklarımızla ve partnerimizle aramızda oluşan sorunları çözüme kavuşturmak adına kadersel etkileri yüksek olabilecek bir zamanı deneyimleyebilir ve geleceğimiz adına yolumuza ışık tutabilecek aydınlanmalar yaşayabiliriz.

Göklerin mesajı: Hayat yolculuğunda dengeyle ve huzurla dans ederek ilerlemek istiyorsan kendini akışa bırakmayı, şartları gereğinden fazla zorlamamayı öğrenmek zorundasın.






Terazi burcu ve Yükselen Teraziler​

Şubat ayının başlangıcında partnerimizle olan ilişkimiz, çocuklarımız ve bizi mutlu eden konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. Yaşamın keyifli ve huzurlu yanlarını deneyimlemek isteyebileceğimiz bir zaman bizleri bekleyebilir. Kontrolümüz dışında gelişmelere açık olabileceğimiz bu süreç içinde çocuklarımızın yaşamlarında kontrolsüz gelişebilecek durumlar gündemimizde yer alabilir. Üzerimizde baskı oluşturabilecek ve kendimizi ruhsal olarak sıkışmışlık hissi içinde bulabileceğimiz güçlü bir enerji içinde olabiliriz. Sevdiklerimizin yaşamındaki sorumlulukları gereğinden fazla yüklenmemiz gereken bu dönem içinde geçmiş yaşanmışlıklarımızdan ders almamız gereken bir döngüyü deneyimleyebiliriz. Özel hayatımızdan çok kariyerimize odaklanmak ve kişisel hobilerimize yönelmek daha uygun olabilir. Ev değiştirmeyi ya da gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyorsak, 5 Şubat tarihinden sonraki günleri beklemek bizler için daha doğru bir karar olabilir. 15 Şubat’tan sonraki günlerde yaşamın keyifli ve huzurlu yanlarına çekilebilir ve kendi isteklerimize zaman ayırmak isteyebiliriz. Küçük ev kazalarına açık olabileceğimiz ay genelinde, beklettiğimiz bir ev içi tadilat programımızı artık rahatlıkla başlatabiliriz.

Göklerin mesajı: Sevdiklerinin yanında zihinsel enerjinle yer al ama, onların kendi kanatları ile uçmasına izin ver.






Akrep burcu ve Yükselen Akrepler​

Şubat ayının başlangıcında rotamızı evimize, ailemize, yaşamımızdaki en değerli varlıklarımıza çevirerek, onlarla aramızdaki dengeyi gözden geçirebiliriz. Ailemizle birlikte, huzurlu olabilecek yeni değişimlere açık bir enerji içinde olabiliriz. Ailemize daha fazla vakit ayırmak ve ev içindeki işlerimizle ilgilenebilmek adına oldukça destekleyici olabilecek bir zamanı yaşayabiliriz. Aynı zamanda ailevi sorumluluklarımızın artabileceği bu dönem içinde sağlığımıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmemeliyiz. Var olan işimizden memnuniyetsizlik yaşıyorsak, imkanlarımızı tekrar gözden geçirmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde kendi yaşamımızla ilgili büyük değişimler yapmaya niyetlenebiliriz. Geleceğimizle ilgili net kararlarımızı 5 Şubat tarihinden sonraki günlerde gündemimize almak ve bir sonuca ulaşmak, bizler adına daha sağlıklı olabilir. 15 Şubat’tan sonraki süreç; ailemizle, aile büyüklerimizle var olan sorunlarımızı ve kırgınlıklarımızı kalıcı bir çözüme bağlamak açıcından bizi olumlu yönde destekleyebilir. Kariyerimiz adına şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay ortasından sonraki günlerde ailemiz ve işimiz arasındaki dengeyi olumlu yönde kurabiliriz. Sosyal çevremiz vesilesiyle karlı olabileceğimiz bir kazanç kapısı ile karşılaşabilir ve finansal olarak rahat bir nefes alabileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz.

Göklerin mesajı: Sevdiklerinle birlikte maddi manevi değerlerini, alma-verme döngünü koruyarak paylaşmak iyi bir fikir olabilir.






Yay burcu ve Yükselen Yaylar​

Şubat ayının ilk günlerinde kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz fazlasıyla gündemimizde yer alabilir ve yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Yakın çevremiz vesilesiyle yeni yatırım fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yeni ticari faaliyetlerimizi ve imzalarımızı 5 Şubat’tan sonraki günlerde değerlendirmek bizler için daha doğru olabilir. Hızlı kararlar vermek isteyebileceğimiz bu süreç içinde sakin kalıp sabırlı olarak ilerlemeyi ihmal etmeyelim. Yakın çevremizdeki sevdiklerimizin sağlıklarıyla ilgili gündemlerde onların yanında yer alarak, onlara ruhsal enerjimizle destek olmak isteyebiliriz. Geleceğimize yönelik planlarımıza yönelmemize destek verebilecek ve aynı zamanda finansal olarak artık rahat bir nefes alabileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. 15 Şubat’tan sonraki günlerde radikal kararlar almamıza neden olabilecek önemli faaliyetler içinde yer alabilir ve kısa seyahatlerimiz aracılığıyla olumlu gelişmeleri deneyimleyebileceğimiz bir döngüde olabiliriz. Beklediğimiz, hukuki bir dava sonucumuz ay ortasında istediğimiz şekilde gündemimizde yer alabilir. Ani gelişebilecek bir seyahatte, bekar Yay burçları hayallerindeki özel ilişkiye yelken açabilirler.

Göklerin mesajı: İçindeki merhamet enerjisini yardımına muhtaç kişilerden ve sokaktaki kimsesiz hayvanlardan yana kullanmalısın.







Oğlak burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Şubat ayının ilk günlerinde finansal olarak uzun zamandır yaptığımız hesaplarımızda netlik yakalayabilir ve kendimize olan güvenimizi güçlü aydınlanmalar yaşayarak fark edebiliriz. Kontrolsüz para çıkışları yaşayabileceğimiz bu süreçte gereksiz borçlanmalara karşı temkinli davranmak, bizler adına daha faydalı olabilir. Ay genelinde ruhsal enerjimiz yüksek olabilir ve duygusal günler deneyimleyebiliriz. Zihinsel olarak takıntılarımızdan, kaygılarımızdan, hırslarımızdan arınabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. 5 Şubat tarihinden sonraki günlerde hayatımızla ilgili aldığımız yeni radikal kararlarımızı rahatlıkla değerlendirebiliriz. Ay ortasında elimizdeki imkanlarımızın değerini anlayabilir ve beklediğimiz kişilerden bereketli, yaşam standartlımızı yükseltebilecek yönde tekliflerle karşılaşabiliriz. Geleceğe yönelik planlarımızda kalıcılık yakalamak istiyorsak daha stratejik davranmamız gereken bu süreç içinde, ruhsal enerjimizi karşımızdaki insanlara rahatlıkla hissettirebilir ve toplum önü duruşumuzda önemli bir değişim yaşayabiliriz.

Göklerin mesajı: Sevdiklerine yaşamı zorlaştırmamaya ve kişisel hırslarına yenik düşmemeye özen göstermelisin.






Kova burcu ve Yükselen Kovalar​

Şubat ayının ilk günleri ile birlikte yaşamımızda önemli başlangıçlara adım atmak isteyebileceğimiz şanslı bir zaman içinde olabiliriz. Kendi adımıza kazançlı olabilecek yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ayın ortasına kadar olan süreç içinde kendimizi karşımızdaki kişilere ifade etmekte zorluk yaşayabilir ve olması gerekenden daha fazla sorumluluklar aldığımızı fark edebiliriz. Ev ve iş yaşamımızı birbirine karıştırmamız gereken bir zaman olabilir. Sezgilerimizle ilerlememiz gereken bu süreç içinde beklettiğimiz kararlarımızı 5 Şubat tarihinden sonra tekrar gündemimize almak daha doğru olabilir. Sağlığımıza ekstra özen göstermemiz gereken bu ay içinde yaşamımızı yeniden revize etmek isteyebileceğimiz bir zamanı deneyimleyebiliriz. 15 Şubat tarihinde Merkür’ün burcumuza geçişi ile birlikte fikirlerimiz, ticari faaliyetlerimiz ve finansal dengelerimizde hızlı gelişmeler yaşayabileceğimiz günler olabilir ve hayat sahnesinde akışta kalarak yer almak için fırsatlar yakalayabiliriz. Devam eden ilişkimizi evliliğe taşıma kararı alabilir ve yaşamımızla ilgili önemli bir döngüyü başlatabiliriz.

Göklerin mesajı: Hayat sahnesinde huzurla dans etme sırası sende.





Balık burcu ve Yükselen Balıklar​

Şubat ayının ilk günlerinde zihinsel ve ruhsal olarak kendimizi daha çok dinlendirmek isteyebilir ve kendimize vakit ayırmak adına yalnız kalmayı tercih edebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Hayattan beklentilerimizi, sevdiklerimize verdiklerimizi ve karşılığında gördüğümüz değerleri sorgulamak isterken, ayrıca kendimizle yüzleşerek yaşamımızda yeni farkındalıklar oluşturmak için oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Finansal anlamda 5 Şubat’tan sonra hızlı gelişmeler yaşayabiliriz. 15 Şubat’tan sonraki günlerde yeni farkındalıklar yakalayabilir, sevdiğimiz insanla ilgili üzerimizde gerginlik oluşturabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Çevremizdeki sevdiklerimizle ilgili beklentilerimizi yüksek tutmamamız ve var olan bağımlılıklarımızdan uzaklaşmayı denmemiz gereken bir zaman içinde olabiliriz. Bizler için daha çok kadersel frekansı yüksek olabilecek bir döngüyü deneyimleyebiliriz. Enerjimizi doğru kullanamazsak kalp ve sırt bölgemizde, üzerimizde oluşabilecek baskıdan kaynaklı hassasiyet içeren ağrılar yaşayabiliriz. Sakin kalarak, kontrolümüz dışında gelişmelerin bize zarar vermesine müsaade etmememiz gereken bir zamanda olabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak şartlarımızı gereğinden fazla zorlamamalı ve işleyen sisteme teslim olmayı denemeliyiz.

Göklerin mesajı: Unutma; her şey olması gerektiği gibi, olması gereken zamanda olur.






Kenan Yasin Bölükbaşı
 
💞 Yengeç, Akrep, Balık Şubat Ayı Gündemi

Şubat ayı sizin için yıkıcı etkilerle başlamış olabilir. Düzen değişikliğine, ani ruh hali değişimlerine, beklenmedik olaylar silsilesinin içinde kendinizi bulmanızla başlamış olabilir. Bu etkilerden çok memnun olduğunuzu da söyleyemeyiz
Ocak ayının ağır etkisi bitsin diye gün sayarken Şubat ayının da sizi böyle karşılaması umutsuzluk enerjisine sürüklenmesine neden olmuş olabilir. Kendinizle ilgili sorguladığınız birçok noktayla da burun buruna gelmiş olabilirsiniz.
Hak etmediğiniz durumlara maruz kaldığınızı hissediyor ve bunu da sakin bir şekilde kabul etmeyi kendinize yediremiyorsunuz gibi duruyor. Bir kısmınız da sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalmış olabilir. Değerlerin aniden düşmesi vs gibi.
Önümüzdeki hafta aslında bu durumların kendinize verdiğiniz zararlar olduğunu anlayacaksınız. Stres sizin bu duruma gelmenize neden olan en büyük sıkıntı olabilir. Kafanızın bulanıklığı, bilinçaltı doluluğu ve kendinizden bile sakladığınız duygular gün yüzüne çıkıyor.
Aynı zamanda da kafanızda soru işareti olan durumlar varsa ve ne olursa olsun gerçeklerle yüzleşmek istiyorsanız bu fırsatların hepsi ayın 10'undan sonra gündeme gelebilir, tüm gerçekleri çıplaklığıyla öğrenebilirsiniz
Bu etkiler kısa bir süre sizi dibe sürüklese de sonrasında arınma, ferahlama ve iyileşme etkileriyle beraber kendinizi net bir şekilde toparlıyorsunuz. Şubat ayı için dönüp baktığınızda ayaklarımın yere basmasında en büyük rol oynayan aydı ve iyi ki de yaşandı diyebilirsiniz.
Her alanda toksiklikten arınıp doğru yola kendinizi sürükleyebilirsiniz. Bol farkındalıklı ve mutlu olduğunuz yerlere yöneleceğiniz bir zaman dilimi içerisine giriyor olabilirsiniz. Mutlu olmadığınız her duruma veda etmek için ekstra çaba göstereceksiniz.
Sadece lafta kalan durumlar değil de gerçekten icraate geçen ve hayatınızın en önemli döngüsünü başlatabilirsiniz. En güçlü olduğunuz ve dik şekilde ilerleyeceğiniz bir süreç olabilir. İyi değerlendirmeye çalışın. Tüm güzel enerjiler sizinle olsun








💞 İkizler, Kova, Terazi Şubat Ayı Gündemi

Bu ay gündeminiz aile evinden uzaklaşmak, şehir değişikliği ve otorite figürleriyle çatışmayı beraberinde getirebilir. Enerjinizi ve egonuzu kontrol ederken ara ara zorluklar yaşayabilirsiniz, agresif tutum sergileyebilirsiniz.
Bunun sebebinin de geçmiş enerjilerden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Mutlu olduğunuz ya da olmaya çalıştığınız bir akış içerisindeyken geçmiş anılara ve kişilere karşı özlem duygusu hissetmeniz kendinize ve hayata isyan etmenize neden olabilir.
Ben geçmişimden arınmaya çalışırken ve bunu nispeten başarırken nereden çıktı bu saçma duygular gibi ani yükselişleriniz olabilir, odağınızı kaybedebilirsiniz. Enerjinizi sabit tutamayıp bu kişilere anonim de olsa mesajlar atabilir, içinizi dökebilirsiniz.
Aslında bakarsanız bu ani yükseliş ve duygu patlaması size iyi gelecek gibi duruyor. Önünüzdeki tek engelin ve sizin elinizi kolunuzu bağlayan enerjinin içinize attığınız duygulardan ve onlarla yüzleşmekten kaçmaktan kaynaklı olduğuna kanaat getireceksiniz. Yüzleşmek iyi gelecek
Hatta bazılarınız için koç, balık ve toprak grubu etkili kişilerle uzlaşmaya varma, barışmayla sonuçlanan durumlar gelişebilir. Burada uzun süredir beklenen bir durum olduğunu da söyleyebiliriz. İlişkisi olanlar ise daha ciddi adımlar atabilir, teklifler gelebilir.
Flört yerine ciddi ilişkiye geçiş yapma, ciddi ilişkilerin ise gelecek planlarıyla beraber ilişkisine boyut atlatma gibi gündemleri olabilir. Bazılarınız içinse yeni bir işe başlama, otorite değişiklikleri gündeme gelebilir
Özellikle de mevcut yaşadığı şehirden uzaklaşmak isteyenler, başka şehirlere başvuru yapanların süreci olumlu olabilir. Bu ay içerisinde taşınmalar gerçekleşebilir. Önünüzdeki engellerin farkına varıp bu engelleri var gücünüzle ortadan kaldıracağınız bir ay olacağını düşünüyorum
Aynı zamanda da haksız ilan edildiğiniz konular gündeme gelecek ve doğru olan tarafın siz olduğuna karar verilecek gibi duruyor. Adalet yerini buluyor ve siz de rahat bir nefes alıyorsunuz. Zihninizi bulandıran durumlar Şubat kadar hafifleyebilir hatta bir çoğu ortadan kalkabilir








💞 Koç-Aslan-Yay Şubat Ayı Gündemi

Şubat ayı sizin için enerjileri daha serbest bırakmak ve akışın size getireceği fırsatları beklemek şeklinde geçebilir. Çabalamaktan sıkıldığınızı, ne olursa olsun artık moduna geçiş yaptığınızı söyleyebiliriz.
Özellikle de duygusal meselelere kendinizi verdikçe korkularınızın tetiklendiğinden ve yolunuzu kaybettiğinizden kaynaklı uzak durmaya karar vermiş olabilirsiniz fakat burada başarılı olamayacağınızı da söylemek mümkün.. Karşınıza yeni fırsatlar çıkar hatta belki çıkmıştır bile.
Dikkat çekeceğiniz zamanlar sizi bekliyor ve birden çok kişiden mesaj alabilirsiniz. Bu kişilere kendinizi hızlı bir şekilde kaptırabilir, ilişkiyi çabuk sahiplenebilirsiniz. Duygusal boşluğunuzdan kaynaklanabilecek yanlış kişilere duygu besleme ihtimaliniz mümkün gibi duruyor
Ayın sonlarına doğru gerçekler suratınıza tokat gibi vurabilir ve ben yine mi boşa kürek salladım gibi kendinizi suçlayan cümleler kurabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunu kabul edin ve kalbinize, zihninize nefes almak için alan tanımayı deneyin.
Her zaman doğru kararlar vermek mümkün değildir. Yanlışlar yaparak olgunluğa ulaşır ve daha temkinli oluruz. Sizin de böyle bir süreçten geçtiğinizi, her zaman tutkularınızın sesini dinlememek gerektiğini öğrenmeniz gerektiğini söyleyebilirim.
İlişkisi olanlar burada inatçı bir enerji içerisinde kendini bulabilir, çözülmesi basit konuların üstünde bile çokça vakit harcayabilir gereksiz cümleler sarf edebilir. Sonuç olarak sorunlar çözülecektir, uzlaşma sağlanacaktır fakat kırıcı etkileri de beraberinde getirebilir.
Hayatınızın diğer alanlarında ise fırsatları görmek için kendinizi zorlayın. Hızlı düşünüp, hızlı karar vermeniz gerekebilir. Bu ayın kazançlı tarafı olmak istiyorsanız karamsarlıklardan uzaklaşmalısınız. En büyük düşmanınız kendiniz ve olumsuz düşünen tarafınız olabilir.





💞 Boğa, Oğlak, Başak burçları Şubat gündemi

Duygusal konularda sizi yaralayan gündemlerden uzaklaşıp, kaçış yolunuzu bulacağınızı söyleyebiliriz. Son 4-5 aylık süreç kalp kırgınlıklarıyla geçmiş olabilir.
Kendinizi yeni ilişkiye, birine güvenmeye hazır hissettiğiniz anların size dönüşü daha acılı şekilde olmuş olabilir. Açıkçası burada aşk hayatına karşı güven kırıklığı yaşadığınızı ve saflığınızdan arındığınızı söyleyebiliriz
Ben artık eskisi gibi değilim, kimsenin oyuncağı olmaya da urak noktası gibi görünmeye de niyetim yok tarzında güçlü bir çıkış yapabilirsiniz. Kendinizi kanıtlamaya başlayacağınız ve harabenizden harika bir benlik yaratarak sıyrılabilirsiniz. Konfor alanınızdan uzaklaşacaksınız.
Geçmişte olan durumları, kişileri geride bırakıyorsunuz. Arındığınızı net bir şekilde hissedebilirsiniz. Sizin için hızlı fakat dönüm noktası niteliğinde geçen bir ay olacak gibi duruyor. İlişkisi olanlar ise sınayıcı etkilerden geçebilir.
Bazı sebeplerden dolayı aranıza mesafe girebilir, bir taraf şehir değiştirmek zorunda kalabilir gibi duruyor. Bu da şüpheli tavırları beraberinde getirebilir, karşı tarafa olan güven sınanabilir gibi duruyor. Diğer bir yandan da üretken olacağınız bir ay olabilir.
Sağlam başarılara imza atabilir, aniden akla gelen fikirlerinizle beraber kendinizi dahi şaşırtabilirsiniz. Hobilerinize de aynı zamanda ağırlık vereceksiniz gibi duruyor. Bu sebeple ek gelirler ya da şansla beraber gelebilecek paralar olabilir. Fazla mesaiye de kalabilirsiniz.
Öğrenci olanlar ise aile desteğiyle beraber istikrarlı bir yükseliş yaşayabilir, kendine güvenini tazeleyebilir. Sosyal ilişkilerinizde ise daha çok içe dönme, insanlara şüpheyle yaklaşma, gelebilecek tehlikelere karşı savunma mekanizması geliştirme gibi gündemleriniz olabilir.












tarotmaran
 
Bu ay Satürnyen yeni ayla beraber ortaklıklar ve arkadaşlıklara dikkat etmekte fayda var.
16 Şubat Çarşamba günü Asla burcunda gerçekleşecek Dolunay ise ilişkileri ve ruhsal durumları etkileyecek.



şubat12.jpg


KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)


Bu dönem arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Koşullardan bağımsız kendi isteğiniz doğrultusunda hareket etmek veya aynı frekansta olduğunuz arkadaşlarınızla bir araya gelmeyi dileyebilirsiniz. 16 Şubat Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile benlik duygunuz ön plana çıkabilir.




BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)


Bu ay kariyer hayatınızda yeni ve yaratıcı fikirlerle göz önünde olabilirsiniz. Takdir edilmek, onaylanmak isteyebilirsiniz. Bilgi edinmek, doğru kaynağa ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Aslan burcundaki dolunay ile ev ve aile ortamlarında gündem konularıyla ilgili uzun istişareler ve fikir alışverişi yapabilirsiniz.




İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)


1 Şubat Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek Satürnyen yeni ayla beraber alışılagelmiş kalıpların dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile iletişim konularında benmerkezci davranabilirsiniz. Bu dönem ortak paydada birleşmek zor bir hâl alabilir.




YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)


Satürnyen yeni ayla beraber miras, nafaka ve benzeri hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile finansal konularda risk almaya eğilimli olabilirsiniz. Yeni iş ve projeler elde edebilir; zaman zaman sürpriz aksamalar ve pürüzler yaşayabilirsiniz.




ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)


1 Şubat Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek Satürnyen yeni ayla beraber evliliklerde ve ortaklı yürütülen işlerde kişisel sorumluluk alanlarınızı sorgulayabilirsiniz. Uzlaşmak, ortak paydada birleşmek zor olabilir. 16 Şubat günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile inançlarınızı ve kendinize olan güveninizi pekiştirmek isteyebilirsiniz.




BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)


Bu dönem çalışma ortamınızda ve işleriniz konusunda daha disiplinli hareket edebilirsiniz. Her işi ciddiyetle ele alabilir, kontrolcü davranabilirsiniz. 16 Şubat günü gerçekleşecek dolunay ile ruhsal ya da fiziksel sağlığınızla daha ilgili hâle gelebilirsiniz. Enerji çalışmalarına da ayrıca ilgi duyabilirsiniz.




TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-3.jpg
Kova burcunda gerçekleşecek Satürnyen yeni ayla beraber hayata genel bakışınız ve eğlence anlayışınızda farklılıklar oluşabilir. Risk aldığınız konularla ilgili pürüzler ortaya çıkabilir. 16 Şubat Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile ortamlarda dikkat çekmek, fark edilmek ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz.




AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)


Bu dönem aile konularında oluşacak gündemlerle sorumluklarınız artabilir. Ailevi sorunları masaya yatırılabilir, çözüm arayışına girebilirsiniz. Kişisel odağınızı kaybedebilir, özverili davranmak durumunda kalabilirsiniz. Dolunay ile kariyerinizde bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Hayatınızın genelinde bir değişim söz konusu olabilir.




YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)


Bu ay bilgi edinmeye, paylaşmaya açık olabilirsiniz. İşinizde teknolojinin her alanından istifade edebilir, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Zihninizde de oluşan fikirlerle, belirlediğiniz hedefleri gerçekleştirme yönünde aktif davranabilirsiniz. Dolunay ile yurt dışı ve yurt dışıyla ilintili konularda gelişmeler yaşayabilir; sonuç alabilirsiniz.




OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)


Yeni ayla beraber finansal konuları gözden geçirip belli bir düzene bağlamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan kaçınabilir, getirisi olabilecek iş ve projelere yönelebilirsiniz. Aslan burcundaki dolunay ile finansal kaynaklarınız ve yatırımlarla ilgili sorunlar ön plana çıkabilir. Maddi konularda bu dönem bazı krizler yaşayabilirsiniz.




KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)


Satürnyen yeni ayla beraber kendinize yeni hedefler koyabilir, sorumluluk alanlarınızı genişletebilirsiniz. Hayata, kişilere ve olaylara karşı bakış açınızda bir değişim meydana gelebilir. 16 Şubat Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile ikili ilişkilerde baskıcı bir tavır takınabilir, gurur ve kibirden fazlasıyla zarar görebilirsiniz.




BALIK (19 Şubat – 20 Mart)


Kova burcunda gerçekleşecek Satürnyen yeni ayla kendinizi doğru ifade edemeyebilir, yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Duygusal açıdan baskı altında ve gergin hissedebilirsiniz. Aslan burcundaki dolunay ile iş ve çalışma ortamlarında iş yükünüz artabilir ancak desteğe açık olmayabilirsiniz.






Astrolog Dinçer Güner
 

Retrolar Bitti, Şimdi Hızlanma Zamanı! Şubat Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!​


Adeta 5 yıl süren Ocak ayına veda ettik, artık üzerimizde retro gezegenlerin rehaveti kalmadı çok şükür 🥲 Şimdi biraz hızlanacağız, ay boyunca hem güzel hem de uyandırıcı etkiler çok.

Şubat ayına Kova burcunda sürprizlerle dolu bir yeni ay ile giriş yaptık, bu hesapta olmayan gündemleri hayatımıza taşıyabilir, yepyeni sayfalar açtırabilir her birimize. Ama uyarısı da var, hızlı ve öfkeli değil, sağduyulu ve mantıklı kararlar alalım :)

4 Şubat'ta Merkü Retrosu bitiyor, bu Merkür Retrosu, Venüs Retrosu ile de birleşince Ocak ayında adeta zamanı bükmüştü 🌪Ancak enerjiler şimdi hızlanacak, üstelik ay boyunca Venüs ve Mars kol kola gidecek, savaş yerine barışı tercih edenler için de bu ay güzel aşk fırsatları var

16 Şubat'ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu bize hem yenilenme hem de birçok konuda tamamlanma ve artık gözümüzü geleceğe çevirme enerjisi verecek, kısır döngülerden kurtulmanın yolu biraz geçmişi ardımızda bırakmayı başarabilmek diyecek.

Kemerleri bağladıysak yükselen burcumuza göre Şubat ayında bizi neler bekliyor bakalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!



Tüm mücadelelerin karşılığını buluyor Koç!​

Tüm mücadelelerin karşılığını buluyor Koç!


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Şubat ayına Kova burcunda yenilik ve değişim enerjisi çok yüksek bir yeni ay ile giriş yaptık sevgili Koç ve yükselen Koç, bu senin sosyal çevren, arkadaş topluluklarınla ilgili yepyeni ve farklı gelişmelerin habercisi bir yeni ay. 11. Evinde gerçekleştiği için aynı zamanda sana geleceğini planlamak için müthiş bir uyarıcı enerji de vermekte. Geçmişe takılı kaldığın, özellikle kariyer alanında uzun zamandır kendini sıkışık hissettiğin birçok konuda özgürleşme arzusunu yoğun biçimde hissedebilirsin. Bu ani bir olayla da kendini gösterebilir.

4 Şubat’ta çok şükür ki Merkür Retrosu bitiyor, özellikle kariyer konularında biraz seni zorlamış olabilir Ocak ayında, belki daha fazla baskı hissettin, belki kendini istediğin gibi ifade edemedin, ama bitti. 15 Şubat’tan itibaren de Kova burcuna geçiş yaparak yeni ay ile tohumları atılmış gelecek planları ve kariyer konuları hakkında gelişmeler getirecek sana.

Aynı zamanda biten bir Retro da Venüs, artık o da kariyer evinde sağlam adımlarla Retro baskısından kurtulup ilerlemeye başlıyor, hem de yanına Mars’ı da alarak. Ay boyunca bu ikilinin kavuşum enerjisini en çok kariyer ve toplumsal görünüm konularında hissedeceksin, mücadele ettikçe karşılığını da alacaksın.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, hem de nerede, senin aşk, flörtler, hobiler evinde bu dolunay. Sürüncemede kalmış, Retroların gazabına uğramış aşk hayatın üzerindeki ölü toprağını bu dolunayla atacak, artık aşk temalarında belirsizlikler de ortadan kalkıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Aynı zamanda bu sana kendini ortaya koyabileceğin güzel de bir fırsat sağlayacak, yaratıcılığını ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecek enerjileri de veriyor bu dolunay.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor, 20 Mart’ta senin burcuna geçene kadar olan süreçte de seni biraz içe çekiyor, biraz bilinçaltında aydınlanma, yenilenme yaşayabilirsin, bu seni içsel bir dönüşüme sürükleyecek, kendi kendini sıktığın, çözümünü bulamadığın, kontrol edemediğin birçok korku ve kaygıdan da bu Güneş Balık geçişiyle arınıp şifa bulabilirsin.

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin. Enerjileri Ocak ayı kadar ağır değil, hareket zamanı bu ay bizim için. Haydi bakalım, güzel haberler getir bize 🌿








Yepyeni bir kariyere adım atabilirsin Boğa!​

Yepyeni bir kariyere adım atabilirsin Boğa!


Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Şubat ayına Kova burcunda yani senin kariyer ve toplumsal görünüm evinde enerjik, sıra dışı ve sürprizlere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Kariyerini ilgilendiren çok ani gelişmeler yaşayabilirsin, belki gelecek bir teklifle kariyerini tümüyle değiştirmeye karar verebilirsin de. Zaten hem burcundaki Uranüs hem de kariyer evindeki Satürn birbirleri ile 2021 boyunca sürtüşmeye devam etmiş ve seni ciddi dönüşümlere zorlamıştı, işte bu sürtüşmeler Kova yeni ayı ile belirginleşebilir ve sana yepyeni bir kapı açabilir sevgili Boğa.

4 Şubat’ta Merkür retrosunun sona ermesiyle de aslında kariyerinle ilgili yine bazı sürüncemede kalan ve tam netleştiremediğin konular da düzene girmeye başlayacak, özellikle 15 Şubat itibariyle Kova burcuna geçerek kariyer evine giren Merkür bazı anlaşmalar, kararlar ve görüşmeler için oldukça olumlu. Aynı zamanda ay boyunca retronun gazabından kurtulan Venüs de Mars ile kavuşum halinde, 9. Evinde gerçekleşen bu kavuşum sana uluslararası konularda veya yayıncılık sektöründeysen bu temalarda hem mücadele hem de fırsatlar getirebilir. Ocak ayı boyunca seni kendi içine döndüren ve biraz depresif hale getiren birçok enerjinin daha rahat, daha pozitif aktığını hissedeceksin bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da aile, ev, yuva, yaşam alanı gibi temalarda sürüncemede kalmış bazı konuları belirgin hale getirebilir. Özellikle taşınma gibi veya ev ve hane halkını ilgilendiren önemli bir konu ile ilgili sonuçlanma getirebilir bu dolunay sana. Burası ebeveynlerimizle ilgili de bazı konuları gündeme taşıyabilir aynı zamanda.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiş yapacak ve 20 Mart’a kadar da senin sosyal çevreni, arkadaşlarını ve daha da önemlisi aslında gelecek planlarını ilgilendiren birçok konuda aydınlanma ve çok güzel gündemler getirebilir. Güneş buradaki seyrinde Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak, bu da bazı hayalleri gerçek yapmak ve bazı projeleri hayata geçirmek için sana büyük destek sunabilir.

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, enerjileri Ocak ayı kadar ağır aksak gitmeyen, biraz daha hareketli bir Şubat bizi bekliyor. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.










Kendinle ilgili bir karar veriyorsun İkizler!​

Kendinle ilgili bir karar veriyorsun İkizler!


Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Kova burcuna gerçekten dönüşümü yüksek bir yeni ay ile başlıyoruz sevgili İkizler ancak senin için bu yeni ve farklı enerji daha çok ruhsal bir yerlerden geliyor. Belki ufkunu genişletecek ve daha önce aklına hiç gelmeyen bir eğitime başlayabilirsin ve sana düşündüğünden çok daha iyi gelebilir bu. Zaten İkizler enerjin yeni olan her şeyi merak etmek üzerine, o sebeple bu yeni ayda kendine yepyeni bir eğitim hediye et. Aynı zamanda akademik konularda veya yurtdışı bağlantılı işlerde de yepyeni bir fırsat elde etmen mümkün. Burası seyahatleri de anlattığı için ve biraz sürtüşmeli bir enerji de barındırdığı için en azından ilk haftalarında varsa seyahat planın biraz dikkatli olmanı öneririm.

Yönetici gezegenin Merkür nihayet retrosuna Şubat ayında son veriyor, özellikle de 15’inden itibaren bu Kova yeni ayı ile hayatında aniden beliren eğitim temaları veya görüşmeler hız kazanabilir. Aynı zamanda retrodan kurtulan bir diğer gezegen de Venüs, üstelik ay boyunca yanına Mars’ı da alıyor, Ocak ayındaki tüm ataleti üzerinden kalkıyor artık. Senin de 8. Evinde seyahat edeceğinden biraz libidoyu artırabilir bu seyir sevgili İkizler :) Ancak beraberinde ilişkilerde psikolojik savaşlar da getirebilir, şayet bir ilişkin varsa onu rakip olarak görmemeye dikkat et, çünkü bu Venüs ve Mars beraberinde biraz dengeleri bozabilir. Yatırımlar, maddi konularla ilgili de şanslı aslında ama çok gözü kara atlamanı önermem, aşırılıklara biraz dikkat bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da özellikle çok yakın çevren, varsa kardeşlerin yani çekirdek çevrenle ilgili bazı konular taşıyabilir gündemine. İletişim kurduğun kişilerle yaşanan bazı sorunlar varsa bu dolunayla bunu çözebilirsin. Aynı zamanda burası senin zihnini, yani fikirlerini de yönetiyor, belli ki bu ay zihnin epey dolu sevgili İkizler, seni bazı kararlar almaya itiyor bu Şubat ayı. Özellikle de geçtiğimiz ayın verdiği o kararsızlık, o zihinsel karmaşa senin için bu ay sona eriyor.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, bu Güneş Balık seyri de senin kariyer konularına aydınlık getirecek. Daha çok kendini ortaya koyabilir, başarılarını daha fazla insana gösterebilirsin, bu 10. Ev Güneş seyri senin toplumsal alanda görünürlüğünü çok artıracak. Şayet kariyerinle ilgili belki değişim veya yenilenme enerjin varsa bu Güneş Balık seyriyle şanslar elde edebilirsin, zira Güneş buradan geçerken Jüpiter ve Neptün’le de kavuşumlar yapacak, bu da hem hayallerinin fırsatlarını hem de tanınırlığını çok artırabilecek şanslar sunacak sana.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Ocak ayının ağır giden enerjisi yerini hızlı, yenilikçi bir enerjiye bırakıyor bu ay. Özellikle de Şubat’ın ikinci haftasından itibaren bu hızı daha çok fark edebilirsin. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur senin için.








Bu ay ilişki konuları ciddi ciddi hızlanıyor Yengeç!​

Bu ay ilişki konuları ciddi ciddi hızlanıyor Yengeç!


Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Şubat ayına Kova burcunda ani gelişmelere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz. Üstelik bu yeni ay senin “dönüşüm” evin olan 8. Evde gerçekleşiyor, o sebeple de ayın başından itibaren kendini psikolojik olarak bir dönüşümden geçiyormuş gibi hissediyor olman mümkün sevgili Yengeç ve özellikle yükselen Yengeç. Kendi doğası gereği de biraz ani ve sarsıcı olaylara gebe bir yeni ay bu, o yüzden korku ve kaygılarına değil, sana ne anlattığına biraz daha dikkat et özellikle Şubat’ın bu ilk günlerinde, çünkü bu senin yenilenmen için bir fırsat.

Merkür’ün retrosunu 4 Şubat’ta bitirmesi ile öncelikle ilişkiler alanında seni zorlayan bir ileri bir geri giden birçok konu da artık netleşecek ve seni rahatlatacak. Hatta bir güzel haber daha, tam karşıt evin olan Oğlak’ta Retro yapan, sanki 50 yıldır da devam ediyormuşçasına ilişkiler konusunda seni allak bullak eden Venüs retrosu da bitiyor beraberinde. Yanına da Mars’ı alarak ay boyunca kavuşum enerjisini ilişkiler alanına yansıtıyor, yani buralar biraz nadastaysa bil ki ilişki konuları ciddi ciddi hızlanacak Şubat ayında sevgili Yengeç :) Ancak, Venüs ve Mars birlikteyken güzel olduğu kadar mücadeleci de olur, yani Venüs retrosunun verdiği rehavetten pek eser kalmadığı gibi bu kez de güç savaşları devreye girebilir, hazır Retrolar bitmiş, şimdi savaşa pek gerek yok sevgili Yengeç, bu güzel enerjilerin tadını çıkarmanı öneririm, zaten yorulduk.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay var, gündemin para, ancak bu kez kendini ortaya koyarak elde edeceğin paralar, yani kariyerinle de alakalı biraz bu dolunay. Sürüncemede olan ve netlik bekleyen gelirlerinle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsin, bunlar seni bir karara da sürükleyebilir, çünkü dolunay bir netlik, sonuç ve tamamlanma enerjisi barındırır içinde.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrini sürdürecek, üstelik bu seyri sırasında Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum gerçekleştirecek. Yurtdışı temalı bazı işlerin varsa ya da kariyerin uluslararası bağlantılar içeriyorsa bu Güneş Balık seyrinde çok şanslı gelişmeler bulabilir seni. Aynı zamanda bu akademik kariyer konularında da destekleyici, şayet bir şeyler yazıyorsan, yayıncılık sektöründeysen veya yeteneklerini daha fazla insan görsün istiyorsan yine bu seyri değerlendirmeni öneririm, Jüpiter’in büyütücü enerjisi seni de daha görünür kılabilir.

Evet sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, uyur gezer gibi gezdiğimiz Ocak ayının ardından adeta soğuk duş enerjili, oldukça canlandırıcı bir Şubat bekliyor bizi. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.









Bu ay ışığınla parlayacaksın Aslan!​

Bu ay ışığınla parlayacaksın Aslan!


Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Şubat ayına Kova burcunda ani, sürprizlere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Aslan ve özellikle yükselen Aslan, bu yeni ay da senin ilişkiler hanene yepyeni başlangıçlar, ani, sıra dışı ve farklı konular getiriyor. Bu belki de hiç beklemediğin bir kişiyle ilişkiye başlamak olabilir, uzun zamandır artık sakıza dönmüş, çoktan bitmesi gereken bir ilişkiyi sonlandırmak da olabilir, her türlü yepyeni bir oluşumu, beklenmedik bir ilişki konusunu hayatına taşıyabilir sevgili Aslan, hem de hemen ayın ilk haftalarında alabilirsin bu tesiri.

4 Şubat’ta Merkür Retrosu artık sona eriyor, 15’inden itibaren de Kova burcuna bu kez hızını almış bir şekilde tekrar giriş yaparak yine ilişki hanene taptaze enerjiler getiriyor. Bu retronun bir kısmı ilişkiler hanendeydi, o sebeple de Ocak ayı karman çorman, enerjisi düşük, bir garip geçmiş olabilir senin için özellikle konu aşksa, ancak bu kez yenilenmiş bir enerjiyle geliyor Merkür, hayatında biri yoksa seni eski alışkanlıklarından çok daha farklı kişilerle de tanıştırabilir bu kez.

Aynı zamanda bir güzel haber de Venüs’ten alıyoruz bu ay, o da retrosunu bitirdi ve yanına Mars’ı da alarak ay boyunca kol kola enerjilerini senin çalışma, meslek, ofis ortamına yansıtıyor. Mars vesilesiyle mücadele ettiğin her konunun karşılığını Venüs’le alabileceksin, mesleğin için ne kadar çabalarsan o kadar kendini iyi hissedeceksin. Tek dikkat etmen gereken mücadeleyi hırsa çevirip işin keyifli kısmından olmamak, bunu bir güç savaşına çevirmemek, Venüs’ün denge arzulayan doğasını görmezden gelmeden ver kendini iş hayatına sevgili Aslan.

16 Şubat’ta tam da burcunda pırıl pırıl bir dolunay yaşayacağız sevgili Aslan, işte bu dolunay kendinle ilgili büyük bir gelişmenin, bir netliğin işareti. Bu kez senden gerçekten eski alışkanlıklarını bırakmanı, yenilenmeni isteyen bir dolunay bu, bize yepyeni haberler verebilirsin, kendinde “eksik” olduğunu düşündüğün her ne ise bunu tamamlayabilirsin. Bu kariyer konusu da olabilir ilişki konusu da, bizzat seninle ilgili bir tamamlanma ve ortaya çıkma enerjisi bu.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor ve 20 Mart’a kadar da senin 8. Evinde yani psikolojik olarak dönüşebileceğin, yenilenebileceğin hanede seyrini sürdürecek, burada Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yaparak güçlü bir dönüşümü ve yenilenmeyi de tetikleyecek. Aynı zamanda maddi olarak da kendini şanslı hissedebileceğin özel bir dönem bu, zira Jüpiter bu Balık seyrinde zaten seni maddi olarak destekleyecek, Güneş’le kavuşacağı bu Balık seyri kıymetli, tabi bunun için senin de çabalaman gerek, sadece şansa güvenerek olmaz.

Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslan, bitmek bilmeyen Ocak ayının ardından enerjileri çok daha yüksek bir Şubat ayına giriş yapıyoruz, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.








Aşktan yana yüzün bu ay gülüyor Başak!​

Aşktan yana yüzün bu ay gülüyor Başak!


Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz, bu da senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma koşulları, ofisin ile ilgili yepyeni, ani, sürpriz bir gelişmeye gebe sevgili Başak ve yükselen Başak. Bu ani bir iş değişikliği olarak da yansıyabilir veya bazı çalışma koşulların seni rahatsız edip bir dönüşüme çağırabilir. Yeni bir iş fırsatı da getirebilir ancak özellikle ilk haftalarında aniden karar verip adım atmanı pek önermem, sağduyulu yaklaşmak önemli. Aynı zamanda burası sağlığımızla da alakalı, bu anlamda da hayatına bir yenilik katabilirsin, örneğin spora başlamak, günlük beslenme düzenini değiştirmek sana iyi gelebilir.

4 Şubat’ta Merkür retrosu nihayet bitiyor, artık özellikle de yine ofis ortamındaki gelgitler, belirsiz koşullar netleşip hız kazanmaya başlayabilir, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren zihnin epeyce buralarda olacak, yine yeni görüşmeler yapabilir ve sözleşmeler imzalayabilirsin, Retro bittiği için rahatlıkla ilerleyebilirsin bu anlamda.

Bir güzel haber de Venüs’ten, o da yıllar sürmüş gibi hissettiğimiz retrosuna son verdi, üstelik de senin aşk evini karıştırmıştı epeyce :) Bu kez yanına Mars’ı da alarak ay boyunca aşktan yana sana güzel haberler getirmeye hazır, ancak dikkat etmemiz gereken bir durum da var. Venüs ve Mars birlikte tabi ki çok güzel, onlar iki aşık, ama fırtınalı onların aşkları :) Güç savaşları, kıskançlıklar, atar gider gibi konulara biraz dikkat et, Mars’ın mücadeleci tavrını Venüs’ün uzlaşmacı ve denge arayan yönelimine kaydırmak daha önemli, yeterince yorulmuştuk Ocak ayında, güzelliklerini yaşayalım derim.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu senin 12. Evinde yani bilinçaltında gerçekleşecek. Haliyle de buraya dev bir ışık tutacak, seni ne korkutuyor, kendini kapana kısılmış hissettiğin ya da kontrol edemediğin konular neler bunları daha iyi anlayacaksın. Belki bazı gizli kalan ve bilmediğin gerçekleri de öğrenebilirsin bu dolunayla, bu da seni rahatlatacak.

18 Şubat’ta ise Güneş Balık burcuna yani 7. Evin olan ilişkiler evine geliyor, 20 Mart’a kadar da burada, bu da ne demek, odağın bu 1 aylık süreçte ilişkiler konusunda. Üstelik Jüpiter’i de burada ağırlıyorsun, Güneş bu seyrinde Jüpiter’le de kavuşacak, çok güzel haberler verebilir sana bu, aşk evinde Venüs Mars, ilişkiler evinde de Güneş ve Jüpiter derken belli ki aşk konuları bu döneme damgasını vuracak senin için sevgili Başak :) Burada tek dikkat etmen gereken, ilişkilerde fazla fedakarlığa, adamaya düşmemek, burada çünkü Neptün de var ve bu biraz kurban psikolojisine itebilir. İlişkinin içinde yok olma, “ben de buradayım” de.

Evet sevgili Başak ve yükselen Başak, tüm ağırlığıyla üzerimize çöken Ocak ayını geride bıraktık, şimdi biraz daha hareketleniyoruz, enerjimiz yüksek. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin.







Bu ay adını daha çok duyuracaksın Terazi!​

Bu ay adını daha çok duyuracaksın Terazi!


Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz sevgili Terazi ve yükselen Terazi, özellikle aşk ve flörtler alanında ani, sıra dışı gelişmelere gebe bir yeni ay bu. Şayet bir ilişkin yoksa hiç beklemediğin bir anda kendini bir aşkın içinde bulabilirsin ayın ilk haftalarında veya yaratıcı bir yeteneğini aniden fark edip onunla ilgili çalışmalara başlayabilir, kendini parlatabilirsin. Bu yeni ay aslında sana “kendini ortaya çıkarma” fırsatı verecek, hangi konularda kendini sınırlıyorsun fark edebilirsin, hatta biraz sağduyuyla alacağın kararlar sana şans olarak da dönebilir.

4 Şubat’ta Merkür retrosu sona eriyor, hem ailen hem de aşk, flörtler konularında biraz sarpa saran Ocak ayı enerjilerinden uzak, hızlı ve rahat ilerleyen bir döneme geçiş yapacaksın, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren. Bu hem flört tanışmalarını hızlandırabilir hem de sana yaratıcılık verebilir. Aynı zamanda evli bir Terazi isen bu çocuk kararı almak için de çok güzel bir süreç.

Bir güzel haber de yönetici gezegenin Venüs’ten geliyor, o da retrosunu bitirdi ve yanına da Mars’ı alarak ay boyunca hem enerjik hem de üzerindeki rehaveti atıyor. Özellikle aile, ev, yuva alanlarında krize dönmüş konular çözüme ulaşabilir, aile içerisindeki problemler çözülebilir. Burada sadece Venüs ve Mars’ın birlikte hareketinde dikkat etmemiz gereken nokta Mars’ın savaşçı tarafını Venüs ile dengelemek, mücadeleyi huzur ve keyif için yapmak, durduk yere tatsızlık çıkarmamaya dikkat et sevgili Terazi, zaten Ocak yeterince yorucuydu bizim için.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay var sevgili Terazi, bu da sosyal çevren, arkadaşların, belki dahil olduğun topluluklarla ilgili çok net ve belirgin gündemler taşıyabilir hayatına. Aynı zamanda geleceğini şekillendirmek ve kendini ortaya koymak için aradığın enerjiyi de bu dolunay verecek sana, eksiği gediği fark edip kendin için planlama yapmak isteyebilirsin, atacağın adımlar sana gelecek hayatınla ilgili şans da getirebilir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek. Bu da sana iş, meslek, çalışma konularında bazı şanslar getirecek gibi görünüyor, zaten 2022 bu konularla ilgili şanslı gelişmelere gebe çünkü Jüpiter çalışma, meslek evinde seyahatte, Güneş de bu süreçte Jüpiter ile kavuşarak sana müjdeli haberler getirebilir, adını daha çok duyurmanı sağlayabilir, beklediğin fırsatları ayağına getirebilir. Bunun için tabi senin de bir şeyler yapman gerek, rehavete kapılma, emeklerinin karşılığını ancak böyle alabilirsin.

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, ağırlığı üzerimize çöken Ocak ayının ardından Şubat ayında enerjiler daha hızlı, daha akışkan. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin.







Bu ay çok güzel haberler seni bekliyor Akrep!​

Bu ay çok güzel haberler seni bekliyor Akrep!


Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu da senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarınla ilgili bir yeni oluşum, beklemediğin bir gelişme getirebilir. Taşınma kararı verebilir veya aileni, ebeveynlerini ilgilendiren önemli bir haber alabilirsin. Özellikle de uzun zamandır süren bir problem varsa bununla ilgili yeni bir adım, gelişme yaşayarak bu problemin üstesinden gelebilirsin. Burası kariyer evinin de karşısı olduğu için bu yenilik kariyer temalarından da gelebilir hayatına.

Merkür retrosu nihayet 4 Şubat’ta sona eriyor, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren bu Kova yeni ayı ile gündemine gelen temalar hakkında görüşmeler yapman, karar vermen ve bazı adımlar atman mümkün, artık Retro sürecini de atlattığımız için alacağın kararlara güvenebilirsin.

Bir güzel haber de Venüs’ten geliyor, o da Ocak ayı boyunca bizi Retro hareketiyle çok zorlamıştı, ancak şimdi gücünü toparlamakla kalmadı, yanına da sevdiceği Mars’ı aldı ve ay boyunca Oğlak burcunda seyrine devam edecek. Bu aşırı yavaşlamış ve bir türlü gelmeyen haberleri getirebilir sana, bu gelen haberle bazı eylemlere de geçebilirsin, hatta yeni bir eğitime başlayabilirsin, bu eğitim sana daha sonrasında yeni kariyer kapıları da açabilir. Yakın çevren, varsa kardeşlerinle ilgili de güzel gelişmeler getirebilir bu süreç, sadece dikkat etmemiz gereken Mars’ın savaşçı, agresif yanını Venüs’le dengelemek, yani hırslarına yenik düşüp keyfinden olmamanı tavsiye ederim.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin kariyerinle ilgili sürüncemede kalmış, belirsizlik içeren konulara netlik getirecektir. Artık ne yapmak istediğine daha net karar verebilir ve bununla ilgili güzel gelişmeler de yaşayabilirsin, bu iş değişimi de olabilir, farklı bir yöne kayan kariyer döngüsü de olabilir. Alacağın bazı haberler senin kariyerine yepyeni bir yön verebilir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcunda seyre başlıyor, 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, özellikle aşk konularında sana müthiş fırsatlar geliyor bu ay sevgili Akrep, zira Güneş buradan geçerken Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak, şayet bekar bir yükselen Akrep isen müthiş, ilişkisi olan bir Akrep isen ilişkinizin romantizm dozunu yükseltebilir. Ufak bir uyarım var sadece, bu Neptün ve Jüpiter Balık ikilisi, Güneş’le de kavuşunca biraz kurban psikolojisine veya kendini çok fazla karşı tarafa adamaya götürebilir seni, ayaklar yere bassın olur mu?

Öte yandan bu geçiş sana müthiş bir yaratıcılık ve kendini ortaya çıkarma fırsatı da verecek, şayet bir hobin varsa onu daha fazla insana duyurmanın da tam zamanı.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, 5 ay süren Ocak ayından sonra artık bir şeylerin daha hızlı ve akışkan olduğu bir Şubat bizi bekliyor :) Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!






Bu ay para konularında yüzün gülüyor Yay!​

Bu ay para konularında yüzün gülüyor Yay!


Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, özellikle yakın çevren, varsa kardeşlerin, yakın iletişimde olduğun kişilerle ilgili bazı yeni gündemlerin olabilir, bu çevreye sen de yeni bir kararını açıklayabilirsin, zira burası aynı zamanda senin zihnini ve kararlarını temsil eden alan. Bu kararın isyan ve öfke barındırmamasına dikkat etmeni öneririm, ancak sağduyuyla yaklaşırsan hayatını etkileyecek önemli bir dönüm noktası da olabilir bu.

4 Şubat’ta Merkür retrosu bitiyor nihayet, artık işlerin biraz daha hızlandığı bir sürece giriyoruz. Özellikle 15 Şubat’tan itibaren zihnin çok aktif, ayın başında gündeme gelen konular veya almak istediğin kararlarla ilgili bir hızlanma, belki görüşmeler, sözleşmeler söz konusu olabilir. Hatta yeni bir eğitim kararı da alabilirsin, bu eğitim seni daha sonrasında ileriye taşıyacak bir eğitim olabilir, böyle bir düşüncen varsa değerlendirmeni öneririm.

Bir güzel haber de Venüs’ten bu ay, o da yıllar sürmüş gibi hissettiğimiz Retro hareketini artık tamamladı, yetmedi yanına da Mars’ı aldı, Oğlak burcunda Şubat ayı boyunca kavuşum enerjisini hissedeceğiz. Bu enerji de sana para olarak geri dönecek sevgili Yay, bu ay maddi konularda şansın epey yüksek, ancak bunun için senden de çaba istiyor gezegenler. Mücadele ettiğin, enerjini harcadığın konularda maddi geri dönüşlerin çok güzel olacak bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu sana oldukça iyi gelecek bir dolunay sevgili Yay, şayet akademik konularla ilgili bir beklentin, sonuçlanmasını istediğin bir konu varsa bu dolunayla netleşecektir. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işler, yayıncılık içeren konular için de önemli gelişmeler alabilirsin, devam eden ve sürüncemede kalmış bir hukuk davası da bu dolunayla netlik kazanabilir. Bu dolunay beraberinde sana ruhsal olarak da çok iyi gelecek.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapacak ve 20 Mart’a kadar da bu seyrini sürdürecek. Bu geçişi sırasında Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yapacak, şayet taşınma düşüncen ya da evinle ilgili önemli bir gelişme beklentisinde isen bu geçişle seni mutlu edecek haberler alabilirsin, haneni, yuvanı, aileni ilgilendiren çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Burası aynı zamanda kariyer evinin karşısı olduğu için kariyer alanını da şanslarıyla tetikleyecektir, rehavete kapılmadan, sen de adım attığın müddetçe dönüşleri çok pozitif olacak bu geçişin sana.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, 5 ay süren Ocak ayının ardından Şubat bize enerjisi ve hareketli doğasıyla iyi gelecek :) Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.







Bu ay aradığın desteği buluyorsun Oğlak!​

Bu ay aradığın desteği buluyorsun Oğlak!


Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Şubat ayına Kova burcunda sürprizli, ani gelişmelere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, senin için bu biraz maddi konularla alakalı bir başlangıç enerjisi taşıyor. Yepyeni gelir kapıları açılabilir sana, üstelik de beklemediğin yerlerden, belki bir yeteneğini paraya çevirme fırsatı yakalayabilirsin bu yeni ayla, bu da sana daha fazla özgüven sağlayabilir. Fevri çıkışlar için çok uygun değil, ancak sağduyu ile atılan adımların maddi olarak dönüşü sana güzel olabilir bu ay.

Bir kısmını burcunda ağırladığın ve üzerindeki tüm enerjiyi alan Merkür retrosu 4 Şubat itibariyle bitiyor sevgili Oğlak, özellikle 15 Şubat itibariyle hızını alıp Kova burcuna geçtiğinde maddi anlamda seni daha çok destekleyecek, hatta yapacağın bazı görüşmeler senin maddi kaynaklarını artırmanı sağlayabilir, aklına gelecek parlak fikirler de şayet adım atarsan seni olumlu destekleyecek.

Bir güzel haber de yine burcunda seyreden ve retrosunu da sende yapan Venüs’ten, biliyorum geçtiğimiz ay gerçekten çok zorlandın, haklısın da :) Ama bitti, üstelik bu güzel Venüs, yanına bu kez Mars’ı da alıyor ve Şubat ayı boyunca kavuşum enerjisi devam ediyor senin burcunda, gerçekten müthiş bir şans, Ocak ayının telafisi gibi bir ay bu ay senin için. Hem kariyer konularında destekli hem de aşktan yana destekli, neye ihtiyacın varsa o alandan sana şans getirecek bu enerji. Sadece ufak bir uyarım olacak, Mars’ın gözü kara hırslarına çok kapılıp Venüs’ün keyfini kaçırmamaya dikkat et, atacağın her adımda keyfi ve mutluluğu da kolla, zaten zor bir ay geçirdik, güzelliklerini de yaşamak hakkımız.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine ay başında gündeminde olan maddi konularla ilgili bir tamamlanma, netlik getirecektir sana. Aynı zamanda bu dolunay psikolojik olarak da seni sıkıştıran, zorlayan konuları görünür hale getirebilir, çünkü çözmeni ister, özellikle temelde korku duyduğun, kriz olarak gördüğün konulardan artık kaçmak yerine net bir karar alıp yoluna devam etmeni istiyor bu dolunay senden.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, bu da bize kendinle ilgili gerçekten güzel haberler vereceğini söylüyor aslında, bu seyrinde Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak Güneş, yakın çevren, varsa kardeşlerin veya yakın iletişim kurduğun kişilerle ilgili çok olumlu gelişmeler, haberler alabilir, sen de onları vereceğin haberlerle mutlu edebilirsin. Aynı zamanda burası senin zihnin, fikirlerin, bu güneş geçişiyle aklına çok yaratıcı, parlak fikirler gelebilir, bunlar daha sonrasında sana çok olumlu kapılar açabilir. Bir eğitim düşüncen varsa bu süreci değerlendirmeni öneririm.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, biliyorum Ocak ayında çok zorlandın, adeta 5 ay sürdü ama bitti :) Şubat daha enerjik, farkındalığı daha yüksek enerjiler barındırıyor. Umarım çok güzel başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin!









Adeta yeni bir "sen" doğuyor bu ay Kova!​

Adeta yeni bir sen doğuyor bu ay Kova!


Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Şubat ayına gözümüzü senle açıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova, zira hemen ayın başında senin burcunda bir yeni ay var. Elbette odağında sen varsın, bu her türlü konu olabilir, ama sana yepyeni bir sayfa ve gündem getireceği kesin. Ani, sürpriz, beklenmedik bir kapı açabilirsin hayatında, belki yepyeni bir kariyer gündemi de olabilir bu, çat diye kapını çalan aşk da. Ne olursa olsun enerjisi seni bütünüyle yenileyecek bu yeni ayın, resmen üzerindeki ölü toprağını atıyorsun.

4 Şubat’ta uzunca bir süre burcunda pinekleyen Merkür de Retro hareketini sona erdiriyor, özellikle 15 Şubat’tan itibaren Ocak ayında eğri büğrü giden, yavaşlayan her türlü gündem hızlanıyor senin için. Bu sana yepyeni kararlar aldıracak, bunları diğerlerine duyurmanı da sağlayacak, odağın bu kez tamamen kendinsin, gözün de gelecekte. Artık seni geçmişte tutan, ayaklarına bağ olan konuları kestirip at, çünkü yeni bir sayfa için mükemmel bir süreçtesin.

Bir güzel haber de Venüs’ten geliyor, o da Retro hareketini bitiriyor ve tüm ay boyunca hızını daha da artırsın diye Mars’la kavuşum halinde devam ediyor seyrine. Bu biraz bilinçaltını, özellikle Ocak ayında kontrol edemediğin o zihnini biraz rahatlatacak, seni kaygılandıran konuların o denli büyük olmadığını fark edeceksin. Biraz daha kendi iç dünyanı gözlemleyebilirsin bu ay, biraz kendini dinleyebilirsin, hasar tespiti yapıp kendini Mart ayına hazırlayabilirsin.

16 Şubat’ta Aslan burcunda yani tam karşıt evin olan ilişkiler hanende bir dolunay var, bu da ilişkilerle ilgili bir netlik, tamamlanma, sonuç demek. Var olan bir ilişkin artık daha ciddi bir boyuta taşınabilir, bir flörtün ciddiye dönüşebilir, bununla beraber artık sakıza dönmüş, çoktan bitmiş ama sürükleye sürükleye giden ilişkinde final kararı da alabilirsin. Bu dolunay sana ilişkiler konusunda çok net gündemler sunacak, gerçeklerden pek kaçamayacaksın.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor, 20 Mart’a kadar da burada seyretmeye devam edecek. Bu süreçte Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yapacak, bunlar da sana özellikle maddi anlamda kazanç kapıları açacaktır. Bütçenin genişlediğini fark edebilirsin, maddi anlamda seni bolluğa çağıracak bu geçiş, ancak rehavete kapılmazsan, kendin de çabalarsan, kovalarsan gelecek bu kaynaklar. Güzel olan, çaldığın kapılardan beklemediğin gelirler elde edebilme şansın olması, özellikle de yeteneklerini kullanarak, bunun için biraz senden de çaba bekliyor bu süreç.

Evet sevgili Kova ve yükselen Kova, ağır aksak giderek bir türlü bitmek bilmeyen Ocak ayının ardından Şubat’ta enerjimiz biraz daha yüksek, yolumuz daha rahat. Umarım güzel başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin.








Bu ay şans kapını gümbür gümbür çalıyor Balık!​

Bu ay şans kapını gümbür gümbür çalıyor Balık!


Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz, bu yeni ayın uyandırıcı, sürprizlere gebe bir enerjisi var, senin de 12. Evini yani bilinçaltını biraz tetikleyecek sevgili Balık ve yükselen Balık, özellikle de kontrol edemediğin ama seni zorlayan, kısıtlayan, geriye attığın birçok konuda bir aydınlanma fark edebilirsin. Buna bilinçaltı temizliği de diyebiliriz, çünkü artık bazı konuları aklında kapatman gerek, özellikle de senin kontrolünde olmayan konuları akışa bırakman ve kabul edip yoluna devam etmen gerektiğini söylüyor bu yeni ay sana.

Ocak ayını birbirine katan Merkür Retrosu da 4 Şubat itibariyle sona eriyor, özellikle 15 Şubat’tan itibaren de ayın başında zihnini bulandıran, aklını kurcalayan ama çözüm bulamadığın birçok konuda aydınlanma yaşayacaksın. Bu aynı zamanda senin yaratıcı tarafını da tetikleyecek sevgili Balık, örneğin yazabilirsin, aklından geçenleri yeteneğine göre dışarıya vurabilirsin. Bir de bu geçişle senden saklanan bazı sırları öğrenmen de mümkün.

Bir güzel haberimiz de Venüs’ten, o da Ocak boyunca Retro harekette bizi zorlamıştı ancak retrosu bitti, üstelik hızına hız katmak için de yanına Mars’ı alıyor, ay boyunca onların kavuşum enerjisi bize de yansıyacak, bu senin sosyal çevrende çok dikkat çekmeni, arkadaş ortamlarında veya yeni gireceğin sosyal ortamlarda çok parlamanı sağlayabilir, bekar bir Balık’san bu ay mıknatıs gibi insanları çevrene toplaman da mümkün :) Sana eğlenceli flörtler getirebilir Şubat ayı.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu dolunay özellikle iş, meslek, çalışma konuları ile ilgili sürüncemede kalmış birçok şeyi netliğe kavuşturacaktır. Çalışma arkadaşlarınla ilgili bazı ayrılık haberleri duyabilirsin, sen kendin de artık sana iyi gelmeyen bir çalışma ortamındaysan yeni ve farklı bir yola girmeye karar verebilirsin bu dolunayla.

Gelelim senin için en güzel habere, 18 Şubat’ta Güneş senin burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Balık olarak okuyorsan sana çok mutlu seneler dilerim, yeni yaşın kutlu olsun, güzellikler getirsin! :) Bu Güneş Balık seyri burcu da yükseleni de Balık olanlara müthiş şifalı, çünkü hali hazırda zaten Jüpiter’i burcunda ağırlamaya başladın, Güneş de buradan geçerken Jüpiter’le kavuşarak sana muazzam şanslar getirebilir. Beklediğin fırsatların kapını çaldığını görebilirsin, bu hem aşk hem kariyer konularında şans getirebilir, ancak rehavete kapılmamanı öneririm. Çünkü bu ikisi bir araya geldiğinde “her şey çok güzel” düşüncesiyle bir eylemsizlik de gelebiliyor insana, adımlar at, eyleme geç, kapıları zorla sevgili Balık, bu şansı değerlendir muhakkak.

Evet sevgili Balık ve yükselen Balık, 50 yıl süren Ocak ayının ardından enerjisi yerinde, canlı, aktif bir Şubat ayına giriş yapıyoruz. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.












zeynepanlatsın
Onedio
 
Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları elektrikli sandalyede infaz bekler gibisiniz.
Celladınızla sanki imtihanı yaşıyor gibisiniz.

Nasıl özetlesem?
Derin derin nefes çekip,tükürüğü boğazında düğümlenen,dört duvarında sabitlenen bir mahkum gibisiniz…

Son sözün ne diye soracaklar.
Susun!
Sabredin!
Af çıkacak…

Buket’in bahçesi💐
 
Koç,Terazi,Yengeç ve Oğlak burçları; üzerinizden kamyon mu silindir mi geçti desem bilmiyorum!
Bypass ameliyatı olmuş misali ölümü yaşadınız ve hayata tekrar döndünüz🙏
Ödülleriniz geliyor🏆

Boğa,Akrep,Kova ve Aslan burçları 2018 yılından bu yana hayatlarınızda depremler yaşıyorsunuz.
Küçük bir çocuğun elinden oyuncağı alınması gibi ağlıyorsunuz.
Sahip olduğunuz değerler sizler için o kadar önemli ki!
Onu benden kimse alamaz mücadelesi yaşıyorsunuz…
Sanki dört duvarınıza savaş açılmış gibi hayata meydan okuyorsunuz.
Eliniz yüreğinizde,
Ölümüne hayatla savaşıyorsunuz!

Ne demiş;
Bazen akışına bırakmak gerekir; yaprakları, suyu, mevsimleri, olayları, insanları!
Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları…

İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları sizler için şunu söyleyebilirim;
Cennet ve cehennemi son 2 yıldır bu dünyada yaşadınız!
Öldünüz ama yeniden doğuyorsunuz!
Gözlerinizi yeniden açtınız…
Yeni kaderinize hoşgeldiniz☯️

Tüm burçlar için;

Yazdığınız cümleler mutlaka olumlu olsun.
Bütün korkularınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakın.
İstediğiniz her ne ise yürekten ve içten isteyin.
Dilediğinizi isteyin,yazın ama unutun!
İstediğiniz bir şeyi defalarca tekrarlamak onun olacağına içsel olarak inanmadığınızın göstergesidir.
İstediğinizi çok düşünür hatta gün sayarsanız endişe ve korkularınızı arttırırsınız.
Şükür edin🙏
İstediğiniz olsun olmasın her şey için her daim şükür edin.
Şükür ederek iyi olan her şeyi çoğaltırsınız.

Buket’in bahçesi💐
 
1f340.png


aa.jpg


Uğurladığımız ayı zorlu bulurken,karşıladığımız ay içinde daha farklı eylemlerde ve duygularda olmalıyız değil mi?

Şubat ayı gündemi de yoğun!

1 Şubat: Uranüs ile Satürn’ün söz sahibi olduğu,Uranüs emri ileten,Satürn kısıtlamayı getiren olarak düşünürsek oldukça değişken koşullarda olduğumuz ve ön görülmez olaylara gebe bir Şubat bizleri bekliyor. Ay’ın ve Güneş’in mental olarak yorgun,düşünce olarak durdurulamaz,mesafe ilk önceliği olan #kovaburcu transiti; biz acıya tutunup, gelişmekten ve değişmekten korkan insanlar için oldukça zorlayıcı olacaktır. Bu enerjiye hazır olanlar doğal olarak büyük sıçrama yaşayacaktır.

3 Şubat: Mars-Jüpiter sexstili ve Merkür retrosunun bitişi. Eylemsel olarak kalıcı adımlar atmanın ve cesaretini toplamanın tam zamanı!
Ay’ın #balıkburcu transitinde olması sizi rehavete davet etsede, kararlı olun!

6 Şubat: Mars-Chiron Karesi; Şayet 3-4 Şubat tarihlerinde gereğinden fazla taahhüt de bulunduysanız işlerinizin ters gittiğini,gereksiz eyleme geçmenin ve ben bilirim tavrının zararını görebilirsiniz.

8 Şubat: Mars-Uranüs üçgeni; Hızlıca eyleme geçirmek zorunda olduğunuz bazı projeler,maddi anlamda öngörülemez koşullar, borsa da hareketlilik. Dikkat! Ceres #ikizlerburcu transitinde. Bilgi yoluyla beslenmek,yanlış bilgi zehirlenmeleri ve hayatınıza bir den çok dahil olabilecek partner seçenekleri..

11 Şubat: Pluton- Merkür 3. Ve son kez kavuşuyor. 30 Aralık-28 Ocak tarihleri arasında iki kez deneyimlediğimiz bu görünüm 30 aralıktan bu yana çalkantılı olan gündemleriniz için son vuruş ve akilane yaklaşımlarla dönüşüm. Değişen sadece düşünce yapın değil. İşin,ilişkin,yerleşim yerin olabilir..

14 Şubat: Merkür Kova burcu transitinde. Mars-Venüs kavuşumu; Teklik makamından geçip,çift olma veya kalabalıklara karışma arzusu. Köklü değişimlerin arefesi,reformların bir öncesi. Ani ve dürtüsel hareketlerden uzak durmalı,zeminin kaygan olduğunu unutmamalı..

16 Şubat Aslan dolunayı; Nerde kalmıştık? Geri planda inziva durumundayken yerinizi kimlere kaptırmışsınız ve bu yeri sizden daha iyi kimler doldurmuş. Yüzleşme ve artık inziva bitişi!
 
aa.jpg



ŞUBAT SOĞUĞU İÇİMİZİ ISITACAK💋

Ocak ayında Venüs ve Merkür retrosu etkileri yoğunluğuyla "çok uzun geçti" algısını birçoğumuzda hissettirdi. Şubat ayının ilk haftasında nihayet retrolardan biri, Merkür retrosu sona eriyor. Merkür Oğlak bu ay, ileri hareketiyle ay sonuna doğru Merkür Kova'ya geçecek.

👝Şubat'ın ilk günü, Kova burcunun 12.derecesinde Satürnyen bir Yeniay var. İş, sorumluluk, hedefler, haklarımız, fikir ve vizyonlarımız baskın enerjide olabilir.

👝Venüs retrosu bu ay da devam edecek. Oğlak burcunda bulunacak. Venüs ve Mars birbirleriyle yakın açılarda hareket edecek. Kavuşumları güzel etkiler verecek. Venüs ve Mars kavuşumu, özellikle ilişkilere heyecan katar. Seksüel enerji artar. İlişkiler açısından şanslı bir kavuşum olacak.

👝Uranüs Boğa, Jüpiter Balık ve Neptün Balık ile de uyumlu açıları da olacak. Bu anlamda özellikle toprak grubu (Boğa, Başak, Oğlak) ve su grubu (Yengeç, Akrep, Balık) burçları daha güzel destekler olacak. Genel ay içinde de yani Şubat ayında en çok bu burç grupları daha şanslı.

👝16 Şubat'ta Aslan burcunun 27.derecesinde Dolunay meydana gelecek. Aslan burcu sabit nitelikte bir burç. Aynı nitelikte olan Boğa ve Akrep burçları Ay Düğümlerinde ve kare açıda olacak. Ay Düğümler kadersel etkiler verdiği için bu Dolunay dönüşüm enerjileri getirebilir.

👝20 Şubat'tan sonra Güneş, Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Yaşam kaynağımız, ay sonuna doğru ılımlılaşıp romantikleşiyor. Teslimiyet duygusunun su elementi Balık ile sularına kapılacağız.


lyssatarot
 
aa.jpg


❤️KOÇ
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular; aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, kariyeriniz ve hedefleriniz olacak sevgili Koçlar.

İş hayatınızdan elde ettiğiniz gelirlerinize yönelik yeni bir düzenleme gelebilir.
Gelir kaynaklarınız ve birikimlerinizle ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz.
Hedeflerinize ulaşmak için ekstra efor sarf etmemiz gerekse de, kendinizi her zamankinden daha cesur hissedebilirsiniz.
Bu ay yeni idealler belirleyebilir ve arkadaş çevrenizden her konuda destek alabilirsiniz.
Ayın ikinci yarısında aşk hayatınızla ilgili sorgulamalar içine girebilirsiniz ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
Çocuğu olanlar, onların sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler.
Cinsel hayatınız aktifse, istenmeyen hamileliğe karşı dikkatli olunmalı.






❤️BOĞA
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Kariyeriniz, hayattaki hedefleriniz, aile içi konular ve yaşam alanınızla ilgili meseleler olabilir.

Şubat’ın ikinci yarısında biraz kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.
Kendinizi nereye ve kime ait hissettiğinize dair sorgulamalarda bulunabilirsiniz.
Ebeveynlerle ya da miras meseleleriyle ilgili gündemleriniz de olabilir.
Genel olarak hayatınızı düzene koymak isteyeceğiniz bir ay içerisindesiniz.
Seyahat veya eğitimle ilgili gündemi olanlarsa, bu konularda ekstra efor sarf etmeleri gerekebilir.
Evli olanlar, eşlerinin akrabalarıyla ilgili stresli durumlar yaşayabilirler.
Bu ay, iş hayatınızla ilgili yeni plan ve projeler devrede olacaktır.





❤️İKİZLER
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular; seyahatler, eğitim ve kişisel gelişiminize dair konular, kardeş, kuzen ve yakın çevreyle ilgili meseleler olabilir.

Bu ay harcamalarınız ve ödemeleriniz biraz fazla olabilir.
Borçlarınız varsa, maddi konularda ekstra efor sarf etmeniz gerekebilir.
Evliyseniz eşinizin geliriyle ilgili de stresli bir durum oluşabilir.
Şubat’ın ikinci yarısında kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili problemler varsa açığa çıkabilir.
Yakın çevrenizle ilgili de gizli saklı, perde arkası konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
Bu ay kendinizi her konuda geliştirmek ve ve yeni bir vizyon edinmek isteyeceksiniz.
Sağlığa ekstra dikkat..






❤️YENGEÇ
Tüm ilişkilerinizi sorguladığınız yorucu bir Ocak ayından sonra bu ay sizi en çok meşgul edecek konular; gelir-gider dengeniz, maddi kazançlarınız, partnerinizden ya da ailenizden gelen kaynaklar, ortak paylaşımlı mallar olabilir.

Hayatınızdaki krizleri yönetirken, bir yandan kendinize verdiğiniz değeri de sorgulayacağınız bir ay olacaktır.
Şubat’ın ikinci yarısında masraflarınız artabilir ve harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekebilir.
Problemli ilişkisi ya da evliliği olanlar için biraz gergin bir ay olabilir.
Dava süreci olanlar, mücadele gerektirecek girişimlerde bulunabilirler.
Yalnız olanlar, yeni bir ilişkiye başlamak için kendilerini daha cesur hissedebilirler.
Bu ay; hayattaki ideallerinizi ve sosyal çevrenizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.
Sağlığınıza ekstra dikkat edin.







❤️ASLAN
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular; tüm ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıkla ilgili konular olabilir.

Problemli ilişkisi, evliliği ya da ortaklığı olanlar yollarını ayırma kararı alabilirler.
Yalnız olanlar, olgun ya da yaşça büyük biriyle yeni bir ilişkiye adım atabilirler veya ilişkilerini ciddi bir boyuta taşıyabilirler.
İlişkisi stabil gidenlerse, partnerlerinin hayatlarındaki yeni gelişmelere şahit olabilirler.
Özellikle ayın ortasından sonra kendinizle ve genel olarak hayatınızla ilgili farkına varacağınız durumlar olabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz.
Kariyeriniz, hayattaki hedefleriniz ve özel yaşantınız arasında bir denge kurmanız gerekebilir.
Çalışma hayatınızda ya da çalışmıyorsanız günlük yaşantınız içerisindeki işlerinizde ekstra efor sarf edebilirsiniz.
Çok çalıştığınız, hizmet ettiğiniz her konuda bunun karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz.
Gündelik yaşam düzeninizi revize etme zamanı sizler için.
Sağlığınıza dikkat edin.






❤️BAŞAK
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular, çalışma hayatınız, çalışmıyorsanız günlük yaşam düzeniniz ve ruhsal konular olabilir.

Hizmet ettiğiniz her alanda veya çalışma koşullarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
Çok çalışıp çok yorulduğunuzu ve günlük yaşantınızın kısıtlandığını düşünebilirsiniz.
Kendinize vakit ayırmaya ve özellikle ayın ikinci yarısında biraz izole kalmaya ve dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz.
Profesyonel bir destekle ya da alternatif şifa yöntemleriyle terapi almak isteyebilirsiniz.
Arkanızdan çevrilen işler varsa, bu ay önünüze gelebilir ve gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.
Çocukları olanlar, onlarla ekstra ilgilenmek durumunda kalabilirler.
Çocuk isteyenler, bu konuda girişim yapmak için daha cesaretli olabilirler.
Yalnız Başaklar, kendilerini aşkın kollarına bırakmak adına daha cesur olacaklar.






❤️TERAZİ
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız, sosyal yaşantınız ve ideallerinizle ilgili konular olabilir.

Yalnız olanlarınız, sizi geliştirecek yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.
Olgun karakterde ya da sizden yaşça büyük biri olabilir.
Çocuk yapmak isteyenler, bunun kararını verebilirler. Çocuğu olanların ise, sorumlukları artabilir.
Şubat’ın ikinci yarısında; Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerde pürüzler çıksa da, yeni idealler belirlemeniz için görmeniz gerekenleri fark edebilirsiniz.
Bu ay arkadaş çevrenizde kimin kalıp kimin gitmesi gerektiğine karar verebilirsiniz.
Aile içinde ya da özel yaşantınızda ortak paylaşımla, ev ve mirasla ilgili bir gündeminiz varsa, bu konuda da ekstra efor sarf etmeniz gerekebilir.
Ev alım-satım veya ev tadilatı gibi konularda girişimde bulunabilirsiniz.






❤️AKREP
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Aile içi, yaşam alanınız, ebeveynler, özel hayatınız, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular olabilir.

Taşınmak, evde tadilat yaptırmak veya kendinizi ait hissedeceğiniz yeri belirlemek için ideal bir zamandasınız.
İş değiştirmek ya da bulunduğunuz pozisyondan farklı bir alana yönelmek istiyorsanız, üstlerinizle olan ego savaşından uzak durmalısınız.
Şubat’ın ikinci yarısında; Kariyeriniz ve hayattaki hedeflerinize yönelik değişimler olabilir.
Evlilik-boşanma gibi gündemleri olanlar, aniden harekete geçebilirler.
Kasım’dan bu yana sorguladığınız ilişkilerinizde, artık kimin yanınızda kalıp kimin gitmesi gerektiğine karar verebilirsiniz.
Yalnızsanız, yakın çevrenizden ya da eskiden tanıdığınız biriyle yakınlaşabilir ve bir aşk ilişkisine adım atabilirsiniz.
Bu ay sizin için zihinsel olarak biraz stresli olsa da, kafanızda planladıklarınızı hayata geçirmek için herzamankinden daha cesur olabilirsiniz.







❤️YAY
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Seyahatler, kardeş, yakın akraba, komşularla ilgili konular olabilir.

İletişim her zamankinden daha yoğun akabilir ve her konuda hayatınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz.
Sosyal mecraları daha aktif kullanabilirsiniz.
Yalnızsanız; çalışma hayatınızdan ya da yakın çevrenizden tanıdığınız biriyle bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz.
Şubat’ın ikinci yarısında genel olarak hayatınızı, inançlarınızı ve değerlerinizi sorgulayabilirsiniz.
Hayata bakış açınız değişebilir ve farklı bir pencereden bakabilirsiniz.
Kendinizi her konuda daha fazla geliştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.
Ocak ayında kendi değerinizi fazlasıyla sorguladınız, bu sorgulama Şubat ayında da devam edebilir.
Bu ay para kazanmak için ekstra efor sarf edebilirsiniz ve harcamalarınız artabilir.
Müsriflikten kaçınmanızda fayda olacaktır.
Varsa kardeşiniz ya da yakın çevrenizle ilgili gelişmelere de şahit olabilirsiniz.







❤️OĞLAK
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Maddi kazançlarınız, borçlarınız ve gelir-gider dengeniz olacak.

Kazançlarınızı arttırmak için yeni başlangıçlar yapabilir ve ekstra sorumluluk alabilirsiniz.
Şubat ayının ikinci yarısında ödemelerinizle ilgili stres yaşayabilirsiniz.
Oluşabilecek krizleri dengede kalarak yönetmelisiniz.
Partneriniz varsa, onun kazançlarıyla ilgili konular da sizi meşgul edebilir.
Ocak ayı en çok sizi yordu sevgili Oğlaklar.
Kendinizi ve ilişkilerinizi fazlasıyla sorguladınız.
Geçmiş olsun, bu ay üzerinizdeki enkaz kalkıyor.
Yalnızca sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir.
Yaşam motivasyonunuz artabilir ve kendinizi her konuda her zamankinden daha cesur hissedebilirsiniz.
Yalnız olanlar için bu ay aşk çanları çalıyor olacak. Cinsel hayatınız da canlanabilir ve daha tutkulu olabilirsiniz.








❤️KOVA
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Genel olarak kendiniz, hayatta sizi motive eden konular ve ilişkileriniz olabilir.

Hayatınızda temiz bir sayfa açmak isteyebilir ve yeni sorumluluklar alabilirsiniz.
Bedenen ve ruhen yenileneceğiniz bir ay olacak sizler için.
Şubat’ın ikinci yarısında ilişkilerinizi sorgulayabilir ve kim dost kim düşman fark edebilirsiniz.
Problemli ilişkileri olanlar, sorunlarıyla yüzleşebilir ve ayrılık kararı alabilirler.
Bu sorunlar, aileyle ya da yaşadığınız yerle ilgili de olabilir.
Yalnız olanlar gizli saklı ilişkilere çekilebilirler.
Şubat ayı sizi ruhsal anlamda biraz yorsa da, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir ay olacak sevgili Kovalar.






❤️BALIK
Bu ay sizi en çok meşgul edecek konular;
Çalışma hayatınız, günlük yaşam düzeniniz, ruhsal ve spiritüel konular olabilir.

Ayın ilk yarısında biraz içe dönebilir, meditatif çalışmalar yapabilir ya da profesyonel bir terapi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Kendinizi ve yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir ay olacak sizler için.
Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilgili daha önceden bilmediğiniz bir şeyleri öğrenebilir ve şaşırabilirsiniz.
Arkanızdan çevrilen işler varsa önünüze gelebilir ve kim dost, kim düşman anlayabilirsiniz.
Yalnız olanlar, arkadaş çevrelerinden biriyle ya da arkadaşlarının aracı olacağı biriyle aşk ilişkisine başlayabilirler.
Bu ay, hayattaki idealleriniz ve kariyerden elde edeceğiniz gelirler için ekstra efor sarf etmeniz gerekebilir.
Şubat’ın ikinci yarısında, beslenme alışkanlıklarınıza kadar tüm günlük rutinleriniz değişebilir.
Hizmet ettiğiniz her konuda ve çalışma koşullarınızda revize etmeniz gereken durumlar olabilir.
 
Şubat 2022 ayı Yükselen KOÇ burcu:

Şubat ayında dostluklarınız, arkadaşlarınız, işiniz, kazançlarınız,hayalleriniz,yetenekleriniz hedefleriniz,harcamalarınız, gelecek beklentileriniz Kova Yeniayı ile en önemli konular olacak ve sorumluluklar almanız gerekebilir.

Ayın ilk günlerinde Gökyüzünde açıların zor ve Merkür'ün Oğlakta retroda olması nedeni ile girdiğiniz topluluklarda, sosyal medyada, arkadaşlarınızla,patronlarınızla olan iletişimlerinize dikkat etmeli, teknolojik cihazlarınızla ilgili var olan sorunları çözmek,ideallerinizi,hayallerinizi gerçekleştirmek için yorulabilir, iletişim cihazlarınız için bütçenizi aşabilecek harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz, aile büyüklerinizin amirlerinizin baskılarını hissedebilir, onlarla ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Geçmişten iş müracaatlarınız yada yarım kalan işlerinizi projelerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

5 Şubat tarihinde Merkür retrosunun sona ermesi ile iletişim iş ve para kazanma konularında yeni başlangıçlar ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Kuzey ve Güney ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde maddi kazançlarınızla ilgili değişimlere işaret edebilir. İşsiz olan ve yalnız olan yükselen Koçların toplum önündeki statülerinde önemli gelişmeler olabilir.

16 Şubat tarihindeki Aslan burcu dolunayını Aşk çocuklar yaratıcılık hedeflerinizi umutlarınızı kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşayacaksınız. Yeni bir işe başlamak, terfi etmek, zam almak, girdiğiniz gruplarda, kendi yaratıcılığınızla yeteneklerinizle ticari konularda şanslar fırsatlar yakalayabilir daha önce umudunuzu kestiğiniz alacağınız ya da işle ilgili konularda geri dönüşler olabilir. Yolunda gitmeyen aşk ilişkinizi bitirebilir yada daha görünür olmak için ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Çocuklarınızın var olan sorunlarını çözme zamanı onların gelecekleri için birikim yapmak isteyebilir, harcamalar gündem olabilir.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi ani harcamalar yapmanıza ve girdiğiniz gruplarda fikirsel uyumsuzluklara neden olabilir yada olumlu olarak sıradışı fikirler üretebilir arkadaşlarınızla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Teknolojik cihazınız arızalanabilir.

Hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz bir ay olsun.





Şubat 2022 ayı Yükselen BOĞA burcu:


Şubat ayında kariyeriniz, statünüz ilişkileriniz, üstleriniz, aile büyükleriniz, özgürlüğünüz, hayata bakış açınız, düşünceleriniz Kova ayı Yeniayı ile önemli konular olacak. Kariyerinizle mesleğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yapılandırmalar gündeminizde olabilir.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve merkür'ün Oğlak burcunda retroda olmasından dolayı; Kariyerinizle işinizle ilgili konularda; üstlerinizle olan ilişkilerinizde,anne babanızla, iletişim ve yazılı evraklarda, ilişkilerinizde sorunlar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilir onların üzerinizde baskılarını hissedebilir, yüksek eğitim, yurtdışı, mahkemelerle ilgili konularda yeni kararlar alabilir, eksik evraklarınızı tamamlamanız gerekebilir, resmi işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz.Hırslarınız ve cesaretinizin arttığı bir aydasınız alacağınız kararlarda aceleci olmamalısınız.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile eğitim hayatınız yurtdışı konuları medya basın yayıncılık, Hayata bakış açınız, fikirleriniz düşüncelerinizde hızlı ve köklü değişimler yapabilirsiniz. Merkür retrosunu bu konularda araştırmalar yaparak değerlendirmelisiniz.
12 Şubat tarihinde Kuzey ve Güney ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde eğitim- öğretim, yurtdışı mahkemeler bu hayattaki vizyonunuz ikili ilişkileriniz ortaklıklarınıza ve yer değişimlerine işaret edebilir. Öğrenci yükselen boğalar okullarını değiştirebilirler.

16 Şubat'ta Aslan Burcunda gerçekleşen Dolunay ev aile yuva atalarınız gayrimenkulleriniz toprakla ilgili konularda var olan sorunlarınızı çözümlemeniz için sizi aydınlatacak. Bazı yükselen Boğalar taşınma kararı alabilirler, İşyerinizi taşıma kararıda alabilirsiniz. Şubatın 2.nci yarısında bu alanlarda sorumluluklarınız artabilir.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi Kariyerinizle mesleğinizle ilgili konularda ani ve radikal kararlar almanıza, iş hayatınızda farklı fikirler üretmenize, üstlerinizle yada anne babanızla fikirsel ayrılıklara gerginliklere girmenize neden olabilir yada bugün işyerinizde elektronik cihazlarınızda arızalar oluşabilir.

Hayalinizdeki statünüze kavuştuğunuz bir ay olsun






Şubat 2022 ayı Yükselen İKİZLER Burcu:

Şubat ayında iletişim, eğitim öğretim, hayata bakış açınız, Medya Basın Yayın ,uzun yolculuklar, uzaktaki akrabalarınız, resmi işleriniz, mahkemeler, gizli düşmanlıklar, eşinizin akrabaları Kova yeniayı ile gündeminizde olabilir. Hedefleriniz için yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması beklediğiniz alacaklarınızın, kredilerinizin evraklarınızın gecikmesine neden olmuş olabilir İletişimle, hayat görüşlerinizle,resmi kurumlardaki işleriniz, mahkeme konuları, yüksek eğitiminizle,Yurtdışı konuları,ithalat,ihracaat, seyahatlerinizde ilgili konularda zorlanmalar bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda hedeflerinize rahatlıkla odaklanabilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde ek gelirleriniz günlük işleriniz ve çalışma hayatınızda değişimler yapmanıza işaret edebilir. Eşinizin yada ortaklarınızın gelirlerinde yeni düzenlemeler yada siz kariyerinizden elde ettiğiniz gelirinizi yatırıma çevirmek isteyebilir beklediğiniz miraslarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcundaki Dolunayla ticari anlaşmalarınız kardeşleriniz kuzenleriniz komşularınızla var olan sorunlarınız daha görünür olabilir. Eğitim öğretim hayatında olan yükselen İkizlerin süre gelen eğitimleri bitebilir yada yeni bir eğitime katılma kararı alabilirler. Yurt dışı konuları gündeminize gelebilir. Yapacağınız seyahatlerinizde aracınızın bakımını ihmal etmeyiniz. Süregelen hukuki bir konunuz varsa çözümlenebilir. Ayrıca gizli düşmanlıklara da dikkat etmelisiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi ani fikir değişikliklerine yada fanatikçe davaranışlar sergilemenize neden olabilir, trafikte yada uzun yolculuklarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal medyada yaptığınız paylaşımlara da dikkat etmelisiniz.

Hayallerinizdeki gelirlere kavuştuğunuz bir ay olsun.





Şubat 2022 ayı Yükselen YENGEÇ Burcu:


Şubat ayında eşinizin, ortaklarınızın gelirleri,krediler,miras, borç alacak, sağlığınız, ruhsal konular, fikirleriniz düşünceleriniz, umutlarınız, hedefleriniz, mahkemeler ile ilgili konular yoğun olabilir. İş ortaklarınız, anlaşmalarınız sözleşmeleriniz, beklediğiniz alacaklarınız ile ilgili konular Kova yeniayında gündeminizde olabilir.Maddi konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle eşinizle, ortaklarınızla yaptığınız sözleşmelerinizi yeniden ele alabilirsiniz. Yanlış anlama ve anlaşılmalar, iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Kendinizi baskı altındaymış gibi yada başaramayacakmış hissedebilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda hedeflerinize rahatlıkla odaklanabilir yeni anlaşmalar sözleşmeler gündeme gelebilir.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde Ticari konularda ve ortaklıklarınızda değişimler yapabileceğinize işaret edebilir. Yurtdışı bağlantılı işler yada eğitim konularını gündeminize getirebilir. İlişkilerinizde konu ne olursa olsun denge arayışında olacaksınız.

16 Şubat'ta Aslan burcundaki dolunayla var olan borçlarınızı ve sözleşmelerinizi, eşinizle olan ilişkilerinizi ve Bütçenizi yeniden düzenleyebilir daha önceden müracaatını yaptığınız krediniz çıkabilir. Birikiminiz var ise geleceğe dönük yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi borç alacak verecek kredi yada planladığınız hedeflerinizde pürüzler çıkartabilir.

Hayalinizdeki ortaklıklarınıza ve ikili ilişkilerinize kavuştuğunuz bir ay olsun.






Şubat 2022 ayı Yükselen ASLAN Burcu:


Şubat ayında ikili ilişkiler, aldığınız ya da verdiğiniz danışmanlıklar, iş ortaklarınız, kariyeriniz, üst leriniz, yeni iş başlangıçları ya da önceden başlayıp yarım bıraktığınız ilişkiler, açık düşmanlıklar gibi konular Kova yeniayı ile hayatınızda önemli olacaktır.eşinizle partnerlerinizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir yeni kararlar sorumluluklar alabilirsiniz. Sizin için önemli bir yeniay olacak.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle iş hayatınızdaki yada diğer İlişkilerinizde olan sorunlarınızı çözmek, yeniden masaya yatırmak, düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşmak Bir bilene danışmak isteyebilirsiniz.İş yerinde Teknolojik cihazlarınızda sorunlar olabilir Sağlıkla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda hedeflerinize rahatlıkla odaklanabilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde işinizde evinizde kariyerinizde statünüzle ilgili konularda değişim yapma fikrinize işaret edebilir. İş hayatınızda farklı bir iş yapmak isteyebilir işiniz gereği şehir değiştirebilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile Kendi fiziki görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilir işinizle kariyerinizle ilgili konularda statünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi cesurca ortaya koymak isteyebilir harekete geçebilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi ilişkide olduğunuz insanlarla, patron yada annenizle ilişkinizde gerginliklere neden olabilir. Fikirsel ayrılıklar yaşayabilir ortaklık yaptığınız kişilerle aniden ayrılma kararı alabilirsiniz. Yada şok olacağınız bir haber duyabilirsiniz.

Hayalinizdeki kariyer ve ilişkiye kavuştuğunuz bir ay olsun.




Şubat 2022 ayı Yükselen BAŞAK Burcu:


Şubat ayına günlük işleriniz, sağlığınız, spor, diyet,evcil hayvanlarınız kiracılarınız, iş arkadaşlarınız, hayat görüşleriniz, yüksek eğitim, hukuki konular iletişim cihazları ile ilgili konular Kova yeni ayı ile gündeminize damga vurabilir. Sağlığınız için her zaman yaptığınız diyetinizi yenisi ile değiştirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda mesleğinizle ilgili sorumluluklarınızda zorlanmalar olabilir.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle Aşk ve eğlence hayatınız, çocuklarınız , yaratıcılık gerektiren konular belki ticari faaliyetlerinizde günlük rutin yaptığınız işlerinizde yeni başlangıçlar yapmakta zorlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizi Düzene oturtmak için sorumluluk almanız gerekebilir.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda hedeflerinize rahatlıkla odaklanabilir, işleriniz düzene girebilir.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde kendiniz yada çocuklarınızın gelecek hedeflerinde değişiklik yapmaya işaret edebilir. Planlarınızı değiştirebilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcunda yaşayacağınız dolunay işiniz sağlığınız gizli yapmak istediğiniz planlarınız yada gizli düşmanlarınızla ilgili durumlara işaret edebilir. Haberci rüyalar görebilirsiniz yada uykusuzluk çekebilirsiniz. Sağlık konularınıda gündeminize getirebilir.süregelen bir tedaviniz bitebilir.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi iş hayatınızda yada evinizdeki günlük rutin işlerinizde pürüzlere neden olabilir veya çalışıyorsanız aniden iş seyahatine çıkmanız gerekebilir. İşyerinde mesai saatleri değişebilir.

Hayalinizdeki çalışma düzeninize kavuştuğunuz bir ay olsun.




Şubat 2022 Yükselen TERAZİ Burcu:


Şubat ayında Aşk hayatınız çocuklarınız yaratıcılığınız yetenekleriniz yatırımlarınız para piyasaları eğlence hayatınız ortaklı gelirleriniz gizli konular ve kendinizin yada çocuklarınızın sağlığı Kova Yeniayında önemli olabilir. Çocuklarınızın eğitim hayatında mecburu yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Aşk konularında yolunda giden ilişkiniz için daha ciddi yaklaşıp sorunları çözmek isteyebilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle yaşam alanlarınızda sorunlarla karşılaşmış olabilir, aile bireylerinin veya çocuklarınızın sağlıkları ile ilgilenmeniz gerekebilir.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda hedeflerinize rahatlıkla odaklanabilir, işleriniz düzene girebilir.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde ev aile yuva konularında birikimlerinizi değerlendirmek yeni bir ev almak taşınmak gibi fikirleri gündeminize getirebilir. Önceden düşündüğünüzün dışında farklı bir yol izleyebilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcunda yaşayacağınız dolunayla sosyal çevreniz arkadaş gruplarınız yada hayalinizdeki eğitime başlama, yatırım konuları, aşk hayatınız yetişkin çocuklarınızın yurtdışı yada başka bir kurumda eğitimleri için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Önceden kaçırdığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabilir sorumluluklar alabilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi para piyasalarında işlem yapıyorsanız ani durumlara işaret edebilir. Dikkat etmelisiniz. Zorunlu bir gider yapmanız gerekebilir, unuttuğunuz bir borcunuz çıkabilir.

Hayalinizdeki hobilere başlayacağınız bir ay olsun.






Şubat 2022 ayı Yükselen AKREP Burcu:

Şubat ayında ev, aile, yuva, toprak alım satım, gayrimenkulleriniz, işiniz, kariyeriniz, üstleriniz aile bireyleriniz, anne babanızla ilgili konular Kova yeniayı ile gündeminizde olabilir. Zorunlu olarak Yeni bir yere taşınma ev alma yaşam alanınızda yeni düzenlemeler yapma gibi kararlar alabilirsiniz.Kova yeniayından direkt etki alan burçlardansınız.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle kardeşler kuzenler komşularınızla ilgili eski mevzular gündeminize gelebilir zorunlu olarak seyahate çıkmanız gerekebilir. Ticari konularda pürüzlerle karşılaşabilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile bu konularda gündeminiz rahatlayabilir. İşlerinizi düzene koyabilir, yakın çevrenizdeki insanlarla Aktif ve hareketli günler geçirebilir evinizdeki işyerinizdeki işlerinizi düzene koyabilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açıları ilerleyen dönemlerde yakın arkadaşlarınız kardeşleriniz yada çevre değişimi ile ilgili konularda ticaretle uğraşıyorsanız ticari ortaklarınızla ilişkilerinizde köklü bir değişime işaret edebilir. Öğrenci yükselen akrepler eğitim hayatları ile ilgili değişiklik yapabilirler. Kardeşiniz varsa onun hayatında değişimler olabilir.

16 Şubat'ta kova burcunda yaşayacağınız dolunayla birlikte hayatınızda yepyeni başlangıçlara start vermek isteyebilir, evinizdeki işyerindeki işlerinizde yeni düzen oluşturabilirsiniz. Çalışıyorsanız işten ayrılma yada bir ilişkinizi bitirme kararı alabilir, ciddi giden bir ilişkinizi daha görünür bir hale getirebilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi Aile bireyleri veya çocuklarınızla anne babanızla aranızda ani gerginliklere neden olabilir. Evinizde elektronik cihazlarınızda arızalar olabilir. Evinizde tesisatlarınızda sorunlar olabilir.

Hayallerinizdeki eve kavuştuğunuz bir ay olsun.






Şubat 2022 ayı Yükselen YAY burcu:


Şubat ayında eğitim öğretim, yakınlarınız, kuzenleriniz, kardeşleriniz, ticaret, anlaşmalar sözleşmeler, basın-yayın, günlük işleriniz, Hukuki konular sağlığınız, iş arkadaşlarınızla ilgili konular Kova yeniayında gündemimiz olabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilir, Yeni teknolojik cihaz alabilir bir web sayfası açabilir yenilemek için sorumluluklar alabilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak Burcunda retro olması nedeniyle maddi kazançlarınızda gecikmeler yaşamış olabilirsiniz. Daha önceden bir türlü alamadığınız alacaklarınızı elde edebilirsiniz. Çocuklarınız için masraflar yapabilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile ticari konular yeni iş anlaşmaları sözleşmeleri belki birikimlerinizi değerlendirmek ve eğitim öğretim konuları için harekete geçebilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açılarıyla ilerleyen dönemlerde yaptığınız işlerinizden para kazançlarınız için farklı fikirler üreterek avantajlı değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

16 Şubat'taki Aslan burcu Dolunayı ile fikirlerinizi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilir yüksek eğitim hukuki konularla ilgili sonlanmalar yaşayabilir, çocuklarınız varsa onların eğitim hayatları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. işinizle ilgili kardeşlerinizle kuzenlerle ilgili önemli gelişmeler olabilir bazı yükselen yay burçları ev ve işyerini taşıma çevre değişimi, yeni bir kontrat yapmak için harekete geçebilirler. Önceden aldığınız bir karar ise olumlu olabilir.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi yakın çevrenizde olabilecek bir olaya, kardeşlerinizin sağlık sorunlarına yada ticari bir iş sözleşmenizin aniden bitmesine işaret edebilir, kardeşlerinizle aranızda krizler yaşayabilir, işten ayrılma kararı alabilir, aldığınız bir eğitimi bırakma kararı alabilirsiniz.





Şubat 2022 ayı Yükselen OĞLAK Burcu:


Şubat ayında maddi gelirleriniz, manevi değerleriniz, ticaret ilgili konularda, bazı Oğlakların ise sağlık,vergi, sigorta, miras, nafaka ve ortaklık gelirleri ile ilgili konular Kova yeni ayında daha çok gündem olabilir. Kendi işinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde yükselen evinizde retro olması nedeniyle İşinizden elde ettiğiniz gelirlerinizi almakta gecikmeler, patronlarınızla aranızda iletişim kopuklukları olabilir. Hayatında aşk olan Oğlaklar ilişkisinde iletişim sıkıntısı yaşayabilir. Yapmak istediğiniz işlerinizde gecikmeler olabilir.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile kendinizi rahatça ifade edebilir, fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmak için harekete geçebilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açılarıyla ilerleyen dönemlerde aşk hayatınız çocuklarınız yaratıcılıkla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcunda yaşayacağınız dolunayla maddi konularda yeni fırsatlar şanslar yakalayabilirsiniz.Gayrimenkul almak ya da olan kredinizi kapatarak rahatlamak isteyebilirsiniz.Unuttuğunuz bir borcunuz çıkabilir, miras vergi prim, eşinizin gelirleri gibi konular gündem olabilir. Bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Manevi konularda da kendi öz değerinizi sorgulayabilir, size önceden yapılan haksızlıkları, arkanızdan dönen gizli işleri öğrenebilir, kaybettiğiniz yada nereye koyduğunuzu hatırlayamadığınız bir eşyanızı bulabilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi etkisiniz maddi konular alanınızda yaşayacaksınız. Para piyasalarında işlem yapıyorsanız ani kayıplara karşı dikkat etmelisiniz. Kendi yeteneklerinizi geliştirmek adına aniden kursa katılma kararı alabilirsiniz. Çocuklarınız için ani masraflar gündem olabilir.





Şubat 2022 ayı Yükselen KOVA Burcu

Şubat ayında dış görünüşünüz ,tavırlarınız, düşünceleriniz, sağlığınız, yetenekleriniz, ilişkileriniz iş hayatınız, yeni başlangıçlarınız,eviniz, aileniz, aile büyükleriniz, gayrimenkullerinizle ilgili konular Kova yeniayında gündeminizde olabilir. Kalıcı işlere girişimler yapmak için eski iş düzeninizi yada yaşam tarzınızı yenilemek gündeminizde olabilir.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak burcundaki ruhsal ev alanınızda retro olması nedeniyle eski konular, duygusal inişler çıkışlar yaşamanıza neden olmuş olabilir. Düşüncelerinizde karışıklıklar yaşamış olabilirsiniz. Sizden gizlenen sırları öğrenebilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile daha sağlıklı fikirler üretebilir, fiziksel olarak kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlerinizi kafanızda yeniden planlaya bilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açılarıyla ilerleyen dönemlerde yaşam yeriniz kariyeriniz statünüz ile ilgili değişimler yapmanız gerekebilir.

16 Şubat'ta ilişkiler ve ortaklıklar eviniz Aslan burcunda dolunay yaşayacaksınız. İlişkide olduğunuz insanlarla Eşinizle ortaklarınızla olan sorunlarınız gündeminize gelebilir. Size kim dost kim düşman bunlarıda açığa çıkaran bir dolunay olacak.Bir ilişkiniz var ise daha görünür olmak isteyebilirsiniz.

25 Şubat 2022 tarihinde kesinleşen Merkür Uranüs karesi size aniden evden ayrılma kararı aldırabilir. Ailedeki bireylerle aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evinizdeki elektirkli cihazlarınızda arızalar meydana gelebilir. Taşınma kararı alabilirsiniz.




Şubat 2022 ayı Yükselen Balık Burcu:


Şubat ayına ruhsal konular, bilinçaltınız, gizli korkularınız, psikolojiniz, sağlığınız, ilişkileriniz rüyalarınız, kapalı alanları anlatan konularda Kova Burcu yeniayı ile başlıyorsunuz.Bu ay kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Zararlı bir alışkanlığınızı bırakabilir, şifa terapi çalışmaları yapabilir,Manevi konularda farkındalığınızı arttırabilirsiniz.Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
Gizli kalmış korkularınız, ruhunuzun yorgunluğu, rüyalarınız, sağlığınız, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar, iletişim kopuklukları yaşayabilir, onlarla ilgili ani durumlar söz konusu olabilir. Örneğin onların evlenme kararını duyabilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde gökyüzünde açıların zor ve Merkür’ünde Oğlak burcundaki sosyal çevre arkadaş sosyal medya dernekler vakıflar gibi sosyal yardım derneklerini anlatan ev alanında retro transitte olmasından dolayı grup faaliyetlerinde pürüzler yaşayabilir kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.Teknolojik cihazlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla tekrar buluşabilirsiniz.

5 Şubatta Merkür retrosunun bitmesi ile hayallerinizi hedeflerinizi gerçekleştirmek beklediğiniz bir terfiyi ödüllerinizi alma şansını bulabilirsiniz.

12 Şubat tarihinde Boğa ve Akrepteki ay düğümlerinin Merkür ve plüton ile olumlu açılarıyla ilerleyen dönemlerde sosyal gruplarda sosyal projelerde yeni görevler alabilir yada daha farklı gruplara dahil olabilir, fikirlerinizle düşüncelerinizle daha çok kitleye ulaşmak isteyebilirsiniz.

16 Şubat'ta Aslan burcunda yaşayacağınız dolunayla sağlığınız günlük işleriniz iş arkadaşlarınızla ilgili konular hayatınızda daha görünür olabilir. Kiracınız var ise onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşınız işten ayrılabilir yada siz işyerinizde mutlu değilseniz işten ayrılmak isteyebilirsiniz. Yeni bir diyete yada spora başlama kararı alabilirsiniz Diyete başlamak için dolunaydan üç gün sonrasını tercih edebilirsiniz.
Evcil hayvanlarınız varsa onların sağlıkları ile ilgilenmeniz gerekebilir






jupiterinkiziemelce
 
X