2022 Şubat ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
54.943
2.738

Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları neler çektiniz…
Kader daha ne kadar üzerime geleceksin der gibisiniz.
Şubat ayı itibariyle hayatınızda her şey yoluna giriyor.

Boğa ve Akrep burçları Kasım 2021 tarihi itibariyle sırat köpründe yürümeye başladınız. Cennet ve cehennem bu dünyada anlayacaksınız.
Güvenli limanlarınız dalgalarla boğuşuyor.
Zorlanıyorsunuz, nefes alamıyorsunuz, korkuyorsunuz!
Kader ağlarınıza takıldı!
Ne demiş Mevlana;
Düzenim bozulur,hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme.Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını…

Kova burçları halı altına süpürdüğünüz tüm gerçeklerle yüzleşme zamanı.
Olmuyorsa olmuyordur!
Zorlamayın.
Enerjiyi serbest bırakma zamanı.
Olan ve olacak olan her şey hayrınıza kaderin sizin için planı.

Aslan burçları 2018 Mayıs-2019 Eylül tarihlerini hatırlayın.
Sizler için sağlık,iş,ilişkiler,evlilikler yine mercek altında!
Kader sizlerin de kapısını çalmakta.
Hayatınız değişecek; sistem alarm kurmakta.

İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları; dört duvarınız, aileniz, yuvanız,işiniz sahip olduğunuz her değerle sınandınız.
Resmen enkazı yaşadınız.
Şimdi sizler için artık güneşi görme zamanı…



Buket’in bahçesi
 

Şubat 2022'nin En Şanslı 3 Burcu​



Gerçek bir kış enerjisiyle geçen ocak ayının ardından şubatın aşkla dolu ruhuna hazır mısınız? 14 Şubat'ı bahane ederek varlığınızı kutlamayı ihmal etmeyin! Bunu bir kenara bırakacak olursak Şubat 2022'nin en şanslı burçları arasında kimler var dersiniz? İşte şubat ayının en şanslı üç burcu!


Oğlak

Yaşadığınız tüm zorlukların ve hayal kırıklıklarının ardından dönüştüğünüz kişiye sımsıkı sarılma zamanı. Oğlak burçları bu şubat ayında şansı kendilerinde yakalayacaklar. Belki kendi kendinizle konuşurken dikkatinizi çekecek bir bakış açısı, belki de bir dostunuzla konuşurken kuracağınız bir cümle. Bu ay ansızın aydınlanabilirsiniz! Çevrenize ve kendinize karşı sakin, ılımlı ve motive edici bir yaklaşımla şubat ayının keyfini çıkaracaksınız.


Kova

Şubatın yeniay enerjisi size şöyle bir yakın geçmiş aynası tutacak. Aştıklarınızın, gücünüzün farkına varacak ve bundan aldığınız manevi yakıt ile tam gaz planlarınızı gerçeğe dönüştüreceksiniz. Neler düşlüyorsunuz? Yeni bir aşk, yeni bir iş, hayata sıkı sıkı tutunacak bir neden? Aradığınız her ne ise kapının tam dışında. Yeter ki fanusunuzdan kurtulmayı başarın.


Balık

Artık hazırsınız! Ne için mi? Siz neye hazır olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz. Uzun yıllardır bahane ettiğiniz, geçmişin dolu bagajlarıyla kendinizi her defasında daha da umutsuz hissettiğiniz yükler artık sizden uzaklaşıyor. Affetmenin ve kabullenmenin rahatlığını somut bir şekilde hissedeceğiniz bu ayda kendinizi sadece akışa bırakın. Unutmayın: Yolu zaten biliyorsunuz.





Kübra Elmalı​

 
☯︎ İkizler, Başak, Yay, Balık ☯︎
şubat ayı genel | güneş yükselen ay


•ilişkiye başlama
•ateş etkili kişiyle iletişim
•sürüncemede kalan hava etkili kişiyle romantik bir adım
•iş yerinde terfi almak
•yeni bir projenin hayal kırıklığı ile sonuçlanması
•bitmiş bir ilişkinin yeniden gündeme gelmesi
•kendini çıkmazda hissetmek, bıkkınlık
•kuruntuların endişe ve buhrana sebep olması
•maddi olarak güçlenmek
•günlük rutinde enerjinin dengelenmesi








☯︎ Boğa, Aslan, Akrep, Kova ☯︎
şubat ayı genel | güneş yükselen ay


•su etkili birinden beklenmedik bir adım
•kuruntuların boşuna olduğunu fark etmek
•iki kişi arasında kararsızlığın son bulması
•kadersel bir tanışma, birliktelik
•zihinsel rahatlığa kavuşamamak
•bilinçdışı rüyaların günlük rutini etkilemesi
•hava etkili kişiyle yüzleşmek
•su etkili partnerle köklü adımlar
•merak uyandıran kişinin göründüğü gibi çıkmaması
•maddi sorundan kaynaklı eğitim/hobi konularında aksaklıklar






☯︎ Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak ☯︎
şubat ayı genel | güneş yükselen ay


•ateş etkili biri tarafından aldanmak, aldatılmak
•hava etkili biriyle anlaşmak, kavuşmak
•su etkili birinden beklenilen hamlenin gelmemesi
•iki kişi arasında kalmak
•harcamalara dikkat edememek
•duygusal boşluğu alışveriş ile kapatmak
•durgun ve monoton geçen günlerin bitmesi
•yeni bir eğitime başlamak
•eğitim, kariyer, iş konularında gelişmek, büyümek
•çok istenilen bir malın alınması




Kaynak: urmiraa
 

Koç Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Plüton kariyer evinizde sizi olumlu etkiliyor. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden kaçınmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizden emin tavırlar içindesiniz ve çevrenize hakim durumdasınız. Israrcı tavrınız sizi olumsuz gibi gösterse de, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde götüreceksiniz. Bu ay Venüs ve Mars kariyer ve yolculuk evinizi etkiliyor. Bu yolculuklarda size eşlik edecek akraba ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli günler geçireceksiniz. Bazılarınız, arkadaşlarıyla iş gezilerine çıkabilirler. Bu dönemde aileniz ve evliliğiniz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu ay, Satürn 'Ay düğümü' karesi var. Dans ederken, spor yaparken, bacaklarınızı, kollarınızı ve baş bölgenizi korumalısınız. Yine yanıklara ve kesici aletlere karşı temkinli olmalısınız.


Boğa Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay Merkür, Güneş ve Venüs ufuk çizginizin üzerinde yer alıyor. Meslek ve kariyerinizle ilgili güçlü etkiler altındasınız. İş hedeflerinizi büyük bir hırsla takip edeceksiniz. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Eğer kariyerinizle ilgili bir atılım yapmak istiyorsanız tam zamanı. Bazılarınız yeni bir kariyer savaşı içinde olacaksınız. Plüton yıllarca kariyeriniz ve ruhsal evinizden destek verecek. Yabancı ülkelerle ilgili konular gündemde olacak. Deneyimlerinizde, sezgileriniz önemli bir yere sahip olurken, ufkunuz genişleyecek, pozitif bakış açısı altında paylaşımcı bir yapıya kavuşmanızı sağlayacak. Sağlık ve kişisel gezegeniniz Venüs, Plüton'la birlikte bu ay sizi tembelliğe sürükleyebilir. Kadın hastalıklarından korunmak için özenli olmalı, böbreklerinizi korumalısınız.


İkizler Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Plüton ve Venüs 8. evinizde. Bazılarınız ciddi beraberliklerin temellerini atacaklar. Sizden yaşça büyük kişilerle yaşayacağınız bir aşk, bu konuda size değerli tecrübeler kazandıracak. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Planladığınız projelerde, parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşacaksınız. Fakat harcamalarınızdaki artışları da düzenlemek zorundasınız. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. Yeni Ay, yolculuklar evinizde. Uzun mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin ve tüm içtenliğinizi kullanın, karlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.


Yengeç Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Neptün ve Jüpiter'den olumlu etkiler alacaksınız. Ayrıca ay boyunca Venüs karşıt burcunuzda retrodan kurtulmuş olarak ilerliyor. Hızlı yaşam temposu içinde amacınıza doğru ilerlerken, detaylardan uzaklaştığımız konular olabiliyor. Bazen karşımıza çıkan fırsatları göremeyebiliyoruz. Belki de bizim için yararlı olan bir olayın, biz fark edinceye kadar elimizin altından kaydığını sonradan anlıyoruz. Birçoğumuz, kendimizi yeterince güçlü hissetmediğimiz halde, öne atılarak olayların altında ezilebiliyoruz. Kaderinizden şikayet etmek yerine kozmik enerjinizin size sunacağı fırsatları değerlendirmeli ve Karşıt Plüton'un nimetlerinden faydalanmalısınız. Şubat ayı içinde, sağlık gezegeniniz Jüpiter Neptün ile birlikte hareket ediyor. Kendi doğrularınızla hareket edeceksiniz. Önemli olan düşüncelerinizi temizlemek ve ruhsal hayatınızı yenilemektir. Terapilere vereceğiniz ağırlık size önemli bir arınma sağlayacaktır.


Aslan Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca çalışma temponuzun ritmi artıyor. Venüs, Merkür, Mars ve Plüton, çalışma evinizde. Ayrıca bu ay, iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz. Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken, karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. 19 Şubat'a kadar Güneş karşıt evinizde. Alışkanlıklarınızı ve kurallarınızı seviyor, değişimlere karşı fazla istekli davranmıyorsunuz. 16 Şubat'ta Dolunay burcunuzda oluşurken, karşıt finans evinizde Neptün ve Jüpiter hareket edecek. Satın alma ve sahiplenme isteğiniz üst seviyede olacak. Bu ay alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalısınız.


Başak Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

8 Şubat'ta Yeni Ay, çalışma ve sağlık evinizde doğuyor ve Güneş'inizle etkileşime giriyor. Ay sonuna doğru kendinizi yenilemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çalıştığınız iş yerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın 13 Şubat'a kadar Venüs, Plüton, Merkür aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Jüpiter kişisel evinizde geri gidiyor. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Fakat konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.


Terazi Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Merkür, Venüs, Plüton aile ve yuva evinizde kavuşum yapıyor. Aile büyüklerinin sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Emlak alım satım konularına yatırım yapacak, kazançlarınızı ortak değerlendireceksiniz. Yıllardır emek verdiğiniz ve sabırla çalıştığınız konulardan bir anda vazgeçebilirsiniz. Beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını veya birtakım hukuksal konularının sonuçlandığını göreceksiniz. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili ekstra sorumluluklar alabilirsiniz. Evrensel enerjinin size vereceği görevlere hazır olacaksınız. Sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve aşk yaşamınızda dengeyi korumalısınız.


Akrep Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

1 Şubat'ta Yeni Ay aile ve yuva evinizde doğuyor ve Güneş'le birlikte hareket ediyor. Evinize daha fazla vakit ayıracak, eşyalarınızla ilgileneceksiniz. Aile büyükleri ile duygusal ilişkilerinizde artışlar olacak. Uyumlu düşüncelerinizle, ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek, aileniz için her türlü fedakarlığa hazır olacaksınız. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olurken, kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. 15 Şubat'ta Merkür de bu etkileşimin içine giriyor. Ailenizle geçinmek için önemli fırsatlar kapınızda. Duygusal konularınıza belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. İletişim evinizde Venüs ilerliyor. Güvenebileceğiniz dostlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yaptığınız işlerin size huzur ve güven vereceği günlerdesiniz. Bu ay melankolik yönleriniz ortaya çıkacak. Geçmişe bağlı bir takım sorunlar ortaya çıkabilir.


Yay Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Venüs, Plüton birlikte finans evinizde ilerliyor. Hesaplarınızı ince yapmalısınız. Aceleci ve pratik davranış tarzınızla, tüm bunları hızlı bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Fakat bu içsel gelişmelerinizi karşı tarafın hissetmesi mümkün değil. Çünkü yaşam pratiğinde bu özelliklerinizi gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Bu dönem ilişkilerinizi belli bir denge ve yumuşaklık içinde götürmelisiniz. Aşırı koşuşturma sizi yıpratabilir. Siz gülümserken bile, kafanızda bir takım hesaplarınız var. Aşk gezegeniniz Mars finans evinizde. Maddi konuların aşk hayatınızla birlikte anılması söz konusu. Hayatınızda, kendinizden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına dair bir inancınız var. Yakınlarınızın dışında hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz.


Oğlak Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Venüs, Mars ve Plüton, kişisel evinizde birlikte hareket etmeye devam ediyor. Neptün, iletişim evinizden size destek veriyor. Aklınız uzaklara gidebilir. Hayata hem enerjik hem de romantik bakacaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Satürn, artık sizi daha bilinçli ve akıllıca düşünmeye zorluyor. Şimdi geçmişle gelecek arasında mantıksal köprüler kurabileceksiniz. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin; yeni durumunuzu esnetmek zorunda kalabilirsiniz. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.


Kova Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

1 Şubat'ta Yeni Ay kişisel evinizde Güneş'le birlikte ve 15 Şubat'tan sonra kişisel evinize Merkür geçecek. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Yemekler ve romantik toplantılarda ne hissettiğiniz çok önemli. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, anlamsız kişileri de yaşantınıza almak istemeyeceksiniz. Seviyor ve seviliyorsanız, bu ay evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız. 19 Şubat'a kadar Güneş kişisel evinizde ilerleyecek. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edeceksiniz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Sağlık konusunda güzel bir ay. Cildinize özen göstermeli, temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız.


Balık Burcu – Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Hayallerinizi fırsatlar zincirine çevirmek için önünüzün açık olması çok güzel. Neptün yılın büyük bir kısmında size her konuda yardım edecek. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olduğunuz ve duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Birçok misyon çalışması sizi bekliyor. Neptün'ün kişisel evinizi desteklemesiyle değişen şartlar, size yanlış kararlar aldırabilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. İşinden hoşnut olmayan bazı Balık'lar, iş değişimi arzusu taşıyorlar. 1 Şubat'ta Yeni Ay 12. evinizde doğuyor. Kişisel evinizdeki Neptün aklınızı karıştırabilir. İmkansız aşk duyguları kapınızı çalabilir. Gözünüzde büyüttüğünüz kişilerle aranızda gizli bir çekim olabilir. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Dişler, dizler, kemikler ve iskelet sisteminiz. bu ay özellikle dikkat edilmesi gereken organlarınız.




Filiz Özkol
 

KOÇ:
Bu ayın ilk yarısında arkadaşlıklarınız, grup çalışmaları, ekiplerle yapacağınız faaliyetler ön planda olacak. Bu ay network kurmak, iletişimi canlı tutmak, fikirleri paylaşmak ve işinizi kapsayan konularda son trendleri ve gelişmeleri takip etmek size iyi gelecek ve önünüze fırsatlar çıkmasına yardım edecek. Arkadaşlarınıza yardım etmek veya onların desteğini almanız gereken konularda yardım talep etmekten çekinmemelisiniz. Gelecek projeleri ile öne atılacağınız bir zamandasınız. Otorite figürleri ile iletişiminiz bu ay önem kazanıyor. Profesyonel anlamda destek alacağınız kişiler yanınızda olacaktır. Başarı kazanmak ve yeteneklerinizi sergilemek için bu ay fırsatlarınız olacak. Kariyer alanında çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Ayın ikinci yarısında yaratıcılığınızla pırıl pırıl parlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve başarı kazanmak açısından size destek olacak etkiler olacak. Aynı zamanda bu ayın ikinci yarısında aşk hayatınız da renklenecektir. Daha flörtçü aşk yaşamaya istekli ve tutkulu olacaksınız. İlişkiler alanında sizi mutlu edecek eğlendirecek hayattan keyif almanıza yardım edecek kişilerle bir arada olma fırsatınız olacak. Kalbi boş olan Koçlar bu ay sizleri etkileyecek ve dikkatinizi çekecek biri ile tanışmak mümkün veya bir ilişkiye yeşil ışık yakmak için 16 sında yer alacak dolunaydan faydalanabilirsiniz.




BOĞA:
Bu ay hedeflerinizi iyi belirlemek ve bu hedeflere sizi ulaştıracak bir planla ilerlemek size iyi gelecek. Yılın geri kalanında size ışık tutacak çalışmaların startını bu aybaşında verebilirsiniz. Büyük resme odaklanıp yapılması gerekenleri ufak ufak hedeflerle ele alabilir ve istikrarlı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Aklınızda ayın ilk yarısında kariyeriniz ve mesleki atılımlarınız olacak. Bu ay uzaklarla yolculuklarla eğitsel konularla fikirlerinizi paylaşarak eğitimlerinizin ve kazandığınız mesleki becerilerin hakkını vererek bir rutine oturmak için önemli adımlar atacağınız bir zaman olacak. Hayatınızı canlandıracak ve size kıvılcım katacak işlerle uğraşacağınız yeni bir maceraya atılmak isteyeceğiniz veya yeni bir yaşam stiline geçiş yapacağınız fırsatları yakalayabileceksiniz. Sanat içeren yaratıcı çalışmalar sahne basın yayın baskılı işler eğitsel konular veya danışmanlık rehberlik yapacağınız konular spiriütel veya ruhsal anlamda size iyi gelecek çalışmalar yapabileceksiniz. Ayın ikinci yarısında ailenizle evinizle ve özel yaşantınız ile daha fazla ilgilenmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi ev alanında mutlu edecek evinizde geçirdiğiniz zamanı daha verimli kılacak açılımlar yapabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyen veya evden çalışanlarınız için bu çalışmaları daha zevkli ve keyifli kılacak değişimleri yapmak adına enerjiniz olacak.




İKİZLER:
Bu aybaşında yönetici gezegeniniz Merkür R harekette bulunacağından temponuz biraz yavaşlayabilir ancak ilk haftadan sonra siz de ivme kazanarak işlerinizi daha rahat ele alabileceksiniz. Önümüzdeki yıla dair yapacaklarınızı listelemek iyi bir fikir olabilir ve bu yıl için kendinize bir gelecek vizyonu yaratacağınız ve gelecek projelerinizi ele alıp ne yapmak istediğinizi netleştireceğiniz günlerdesiniz. Akademik çalışmalar, eğitsel konular, hukuki ve resmi işler, yabancılarla kurulacak bağlar ve fikirlerinizi yazılı veya sözlü olarak paylaşmak sizin için önemli olacak ve yeni fırsatlara doğru ilerlemenize yardımcı olacak. Yeni bir yaşam trendine doğru ilerlemek için istekli olacaksınız. Hayatınızdan memnun olmak isteyeceksiniz ve yeni projelerle ilgilenmek için boş durmadan çalışacağınız görülmekte. Maddi konuların ele alındığı bütçenizin dengelendiği ve ticari atılımların yapıldığı bir ay içerisinde olabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında zihinsel projelerle pırıl pırıl parlayacağınız zamanlarda olacaksınız. Eğitimler satış pazarlama konuları web siteleri ve iletişimle alakalı her iş size şans getirecek. Yakın çevre ilişkilerinde daha sıcak samimi ve kalp enerjisi ile hareket edeceğiniz enerjiler size destek verecek. Kısa geziler, kültürel turlar gibi veya entelektüel olarak sizi besleyecek konulara daha fazla eğilebilir, keşfetmek istediğiniz alanlara doğru girişimde bulunabilirsiniz.




YENGEÇ:
Sevgili Yengeç’ler son zamanlarda yaşamınızdaki döngülerin hep aynı minvalde gelip gittiği ile ilgili düşünceler içinde olmuş olabilirsiniz. Parasal konular eşle ve aileyle ilgili işler hep aynı seviyede hayatınızda önemli öncelikler olarak yerini almayı sürdürüyor. Geçen ay burcunuzda yer alan dolunayın ardından bu ay maddi konulara biraz daha odaklanacağınız bir süreç daha var önünüzde. Krediler borçlar tazminat vergi sigorta veya miras işlerinin hallolduğu bir 15 gün var önünüzde. İş ortaklıkları veya iş birlikleri başlatmak için de atılım yapabilirsiniz. Bütçenizi ele almak yatırımları düşünmek ve ek gelir getirebilecek alanları araştırmak için fırsatınız olacaktır. Eşinizle ortak bütçenize dair veya ailenizle paylaştığınız para işlerini ele almak gerekebilir. Harcamalarınız bir miktar artabilir bu ay maddi konuların daha yoğun bir gündem yaratacağı günlerdesiniz. Diğer yandan, bu ay ilişkiler alanınızda aklı başında hareket edeceğiniz aşikar ancak yine de gönül işlerinde içinizi ısıtacak duyguların yükselişte olacağı bir zaman var önünüzde. İlişkide daha tutkulu candan mükemmeliyetçi ama aynı zamanda flörtçü olacağınız görülmekte. Bu ay geziler yaratıcı çalışmalar uzaklarla bağlar hukuki ve resmi işler yabancılarla iletişim veya eğitsel işler ile ilgili olarak olumlu etkiler altında olacaksınız.




ASLAN:
Bu ay sizler için ilişkiler evlilik flört ve aşkla ilgili olacak. Ayın ilk yarısında arkadaşlıkları sosyal birliktelikleri yeni ilişkileri tetikleyecek bir yeniay etkisi altındasınız. İlişkilerde iletişimin öne çıktığı networklerin çok işinize yarayacağı ve dostlukların size avantaj sağlayacağı bir dönemdesiniz. İş birlikleri yaratmak için fırsatınız olabilir. En güzeli de kalbi boş Aslanların bu dönemde yeni bir flört yaşama ihtimali var. Ayın ikinci yarısında pırıl pırıl parlamak için fırsatınız olacak. dış görünümünüze önem verebilir bakım yaptırabilir ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış dünyadaki hedeflerinize adım atabilmek yeni kararlar almak kariyer alanında veya ilişkiler konusunda gerçekçi ve dürüst kararlar almak fırsatınız olacak. Yaratıcı fikirlerle dolu olacaksınız. Dikkat çekici olmak için gökyüzü yanınızda olacak. Bu ay iş çalışma ve sağlık alanınızda yer alacak Venüs ve mars ikilisi sayesinde hem verimli bir çalışma temposuna sahip olacaksınız hem de iş hayatında başarılı olacaksınız. Diş, saç, cilt ve kemiklerle ilgili kendinize daha fazla bakım ve özen göstermek isteyebilirsiniz.




BAŞAK:
Sevgili Başaklar Şubat ayı sizler için günlük işleri halletmek için gücünüzü toplama ve doğru kullanma fırsatı getirecek. Hem sağlığınıza hem günlük ritminizde yer alan işlere daha gerçekçi ve objektif bir yaklaşım göstereceğiniz günlerdesiniz. İş alanında networkler kurmak veya var olan kontaklardan gelecek fırsatlara açık bir aydasınız. Ekip çalışmaları grup aktiviteleri bir grubun birbirine entegre olabilmesi bir arada çalışma ve yaşamanın kuralları gibi konularda düşünebilirsiniz. Dolayısıyla bu ay organize olmak derlenmek ve toparlanmak için güzel bir dönem olacak. Doktor veya check-up işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Beslenme veya diyet konularına el atabilirsiniz. Evcil hayvanların bakımı ve sağlığı ile ilgilenmek de söz konusu olabilir. Bilgisayarınız cep telefonunuz veya işte ve günlük hayatta kullandığınız araç ve gereçleri elden geçirmek gerekebilir. Ayın ikinci yarısında, ruh ve beden bütünlüğünüze önem verdiğiniz belki özel alanınızda kalıp kendi işlerinize salim bir kafayla odaklandığınız bir süreç olabilir. İşte veya özel hayatta sizi geride tutan işlerinizi aksatan konulara el atabilirsiniz. Ana tema bu ay görüleceği üzere ruhu dinlendirmek bedeni korumak ve günlük hayata düzen getirmek. Gizli saklı işlere girmeden dürüstlükten fedakarlık etmeden görüşlerinizi açıklamak gerekebilir. Ayın genelinde aşk alanınızda Venüs ve Mars geçiş yapacağı için flörtöz olacağınızı ve aşka dair tutkulu davranacağınızı söyleyebiliriz.




TERAZİ: Bu ay aşk romantizm ve yaratıcı işler alanınız aktif oluyor ve aşkı arayan kalbiniz canlanacak. Dostluklar sosyal aktiviteler ve grup faaliyetleri odak noktanızda olacak. artistik tarafınız yaratıcı ilhamla beslenecek ve el işleri güzelleşme ve estetik içeren işlere dikkatiniz yönelecek. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Bu arada kalbi boş olan Teraziler bu ayın ilk yarısında gönül işlerine el atabilirsiniz. Flörtleşmek yazışmak konuşmak tanışmak ve çekici taraflarınızı ortaya koyma imkanınız olacak. Çocuklarınızın da yaratıcı becerileri ile meşgul olarak onları da motive edebilir birlikte zaman geçirerek eğlenebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında sosyal hayatınız bayağı canlanıyor, gezmek eğlenmek ve arkadaşlarla dostlarla bir arada olmak için fırsat yaratabilirsiniz. Size heyecan veren dikkat çekebileceğiniz gruplarla paylaşacağınız bir projeyi hayata geçirmek için son rötuşları atabilirsiniz. Bu ay hayal gücünüzü kullanın sosyal çevrenizde aktif olun gelecekte sizi mutlu edecek ne projeniz varsa bunları hayata geçirmek için enerjinizi kullanın yılın geneline yayılacak işle ilgili atılımların da aktif olacağı bir aydasınız. Ailenizle ilgili sorumlulukları yerine getirmek için çaba sarf edebilirsiniz tüm ay boyunca Venüs Mars ikilisi aile alanınızda kalacak. İlişkileri yoluna koymak isteyenler için işe yarayacaktır.




AKREP:
Bu ayın ilk yarısında evle aileyle özel hayatla ve konfor alanlarınızla ilgili yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Yerleşimle ilgili değişimler yapabilirsiniz taşınmak ve yer değiştirmek için karar alabilirsiniz. Aileyle birlikte yeni projeler içinde olabilirsiniz. Evden çalışmak isteyen işle ilgili atılımlar yapmak isteyen veya iş kuran sevgili Akrepler için 5 Şubattan sonrası elverişli enerjiler sunuyor. Ayın ikinci yarısında kariyer alanınızı canlandıracak etkiler altındasınız. Yaratıcı yanınızı hayal gücünüzü ve organizasyon yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İş hayatında sizi geride tutan konulara daha objektif bir bakış açısıyla el atabilir veya çıkış yapmak göz doldurmak istediğiniz konulara yönelik akılcı adımlar atabilirsiniz. Ay boyunca Venüs ve Mars iletişim alanınızdan geçiş yapacak. Yazışmak konuşmak anlatmak zihinsel projelere odaklanmak size fırsatlar getirecek ve işlerinizi rahatlıkla yoluna koyma konusunda size destek olacaktır. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişiminizde daha ne istediğini bilen ve profesyonelce davranabileceksiniz.




YAY:
Bu ay maddi konular ön planda olacak. kazanmak, biriktirmek, mesleki yeteneklerinizi hakkıyla ortaya koymak ve sizi mutlu edecek konulara harcama yapmak isteyebilirsiniz. Yeni atılımlar yaparak kazanç kaynaklarınızı artırmak için hevesli olabilirsiniz. Bu ay zihinsel projeler, eğitimler, kurslar, web siteleri veya sosyal mecra alanlarında oldukça aktif olacaksınız. Sosyal ağlarınızda ve sıklıkla iletişimde olduğunuz insanlarla paylaşımlarınız artabilir, yakın çevrenizle arkadaşlarla kardeş veya yakın akrabalarla planlarınız olabilir. Ayın ikinci yarısında, yaşam trendinizi değiştirmek veya hayatınıza daha anlam katacağını düşündüğünüz konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Fikirleri paylaşmak ve entelektüel konularla ilgilenmek için zihinsel enerjiniz artacaktır. İlkelerinizi ve prensiplerinizi belirlemek ve gerekiyorsa insan ilişkilerinde yeni sınırlar çizmek isteyebilirsiniz. Kendi duygusal ve fiziksel iyiliğinizi düşüneceğiniz ve buna yönelik sizi koruyacak kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.




OĞLAK:
Sevgili Oğlaklar maddi konularda sahip olduğunuz matematiksel becerileriniz yadsınamaz biçimde bu ay güçleniyor. Detaylara göstereceğiniz özen ve mükemmeliyetçi tarafınız bu ay aktif oluyor, dolayısıyla maddi anlamda güç kazanacağınız ve akıllı yatırım veya girişimlerle kazançlarınızı artırabileceğiniz enerjiler altındasınız. Bütçenizi dengelemek harcama alışkanlıklarınızı tekrar değerlendirmek ve yılın geri kalanı için kazanma ve harcama düzeninizi yeniden ele almak için fırsatınız olacak. Yılın başından beri hem gelecek planlarınızda hem de özel hayat düzeninizde bir takım değişimler yapmak ve yeniliklere adım atmak için harekete geçmiş olabilirsiniz. Para önemli elbette ancak bu yılbaşından itibaren siz biraz da hayattan keyif almak ve kendinize önem vermek için daha istekli olabilirsiniz. Ay boyunca burcunuzdan geçiş yapacak Venüs ve Mars sayesinde kendinize önem vereceksiniz. Güzelleşmek estetik anlamda yenilenmek ve ilişkilerde sizi mutlu eden ne varsa bunlarla ilgili derin bir farkındalık elde etme şansı elde edeceksiniz. Burcunuzda gerileme hareketinde bulunan Venüs sayesinde neredeyse 1,5 aydır kendinizi ele aldınız ve ön plana koydunuz. Hayatınızdan elemek istediğiniz ne varsa ay sonuna kadar bunu halledip, Şubat ayından itibaren yeni bir sayfa açmak için evren size destek olacak.




KOVA:
Sevgili Kovalar bu ay burcunuzda aybaşında gerçekleşecek yeniay enerjisi ile yepyeni hedeflere adım atabileceğiniz görülüyor. 5 Şubat’ ta Merkür’ün de gerileme hareketini bitirecek olmasıyla iletişim alanında güç kazanacaksınız. Bu ay göze çarpacak ve göz dolduracaksınız. Bireysel niteliklerinizi ilkelerinizi ve prensiplerinizi daha rahat ortaya koyabileceksiniz. Kişisel görünümünüze, kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz, hatta başkalarının de hedeflerinde kolaylıkla ilerlemesi için çevrenize motivasyon sağlayabilirsiniz. Başkaları ile İşbirliği yapmak ve dış dünyadaki hedeflerinize sosyal ağlarınız yardımıyla ulaşmak için fırsatınız olacaktır. Ayın ikinci yarısında ilişkiler alanınız canlanıyor ve ilişkilerde daha dürüst candan ve kalp enerjisini açığa çıkaran bir tutumla davranabileceksiniz. İlişkiler evlilik ve iş ortaklıkları ile ilgili kararlar alabileceksiniz öncelikle kendinize karşı dürüst olmalı ve sizi mutlu edecek eğlendirecek sevildiğinizi hissettirecek bir yolla özel ilişkileri değerlendireceğinizi düşünüyorum. Eğer doğru bakış açısıyla ilişkilerinizi ve sosyal çevrenizi değerlendirebilirseniz büyük gelişmeler yaşayabileceğinizi söyleyebilirim yılın geri kalanı için bu ay atacağınız adımlar oldukça önemli olabilir.




BALIK:
Sevgili Balıklar Şubat ayı iç sesinizi dinlemek ve ruhunuzu dinlendirmek için size sakin sular vaat eden bir yeniay ile başlıyor. Ruh ve beden bütünlüğünüzü ön plana alabilir önce kendinizi düşünmeye karar verebilirsiniz. Kolektife hizmet, şifa, spiritüel çalışmalar, ilhama açık olmak ve sezgilerinizi iyi kullanmak adına içinizden ne geliyorsa ona yönelebilirsiniz. Sizi yoran ve stres yaratan ne varsa bu aybaşında dümeni sakin sulara kırmak için kendinize zaman tanıyın ve pillerinizi şarj edin. Ayın ikinci yarısında, bu enerjiyle günlük hayata dair işlere daha kolaylıkla el atabilirsiniz. Çalışma düzeninizi ve temponuzu canlandıracak bir dolunay yaşayacaksınız. Sağlığınızı bedeninizi beslenme şeklinizi ve günlük rutin işlerinizi ele alacağınız bir ay içinde olacaksınız. Çalışma hayatınızı sizi mutlu edecek keyif verecek bir tempoya çekmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür gerilemesi 5 Şubat’ta sona eriyor, zihninizi daha rahat toparlayıp yapmak istediğiniz özel çalışmalara devam edebilirsiniz. Ay boyunca Venüs ve Mars Oğlak burcunda yan yana hareket ediyor olacak sosyal yaşamınızın canlanacağı kesin. Sosyal hayat içerisinde arkadaşlarla birlikte yapacağınız aktivitelerde artış olabilir, kalbi boş olan Balıklar için hatta yeni bir flört şansı çıkabilir. Yaratıcı çalışmalar ve işbirlikleri size dinamizm katacaktır.




NAZ BAYATLI
 

Koç & Aslan & Yay

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Aşk Temanız**

İlişkisi olanlar için güzel bir ay şubat. Bekarlar içinse apayrı bir güzelliği var. Çok uyumluyuz diyebileceğiniz biri girebilir hayatınıza. Bir jest görebilirsiniz, bir buket gül gibi.Oldukça saf ve güzel bir enerji alıyorum. Birden fazla seçeneğiniz var açıkçası ve yoğun geçecek gibi duruyor. Bazıları yüzeysel kalabilir ancak siz istediğinizin bu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz şu an için. Şubat ayında yaşayacağınız bir takım olaylar aşkta daha masum şeyler yaşamak istediğinizi fark ettirebilir. Aşk hayatınızda harika yol kat etmişsiniz biraz ekmeğini de yiyin değil mi? Aşk ve ilişkilerin tatlı dilimi şubat ayında sizi bekliyor. Özellikle sizin gibi ateş etkili biri ilginizi çekebilir.








Boğa & Başak & Oğlak

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Aşk Temanız**

Şubat ayında spesifik birisiyle uğraşacak gibi duruyorsunuz. Bu kişi geçmişte ilişkinizin olduğu biri. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşatmış da olabilir size. Ancak bir süredir iletişim de yok sanki.Bu kişinin sizde yeri ayrı, onun size hissettirdiklerini her yerde aramış bulamamış olabilirsiniz. Farklı bir heyecanı var. Aynı zamanda size çok şey öğretmiş, öğretirken can yakmış. Kalbinizin dikenleri bu kişiden dolayı mı? Başka seçenekleriniz de var.Bir süredir aşk hayatınız monotonlaşmış görünüyor ama şubat ayı bu arayı kapatacak. Sadece bu bahsettiğim kişi bir sallayabilir, dikkat. Çünkü özellikle cinsel çekim çok yüksek aranızdaki, kapılmadan önce iyi değerlendirin derim.






İkizler & Kova & Terazi

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Aşk Temanız**

Gizlenmiş bir kalp, bir şeylerin arkasından sadece silueti görünüyor. Oysaki altından, paha biçilmez; neden saklanıyor? Yaşanmışlıklar var, yara almış ama kendini iyileştirmiş. Bu sefer korumak istiyor kendini,daha normal ne olabilir ki? Tekrar aşkta tadını bulmak istiyor ama tam olarak tutturamıyor. Bir şeyler ya fazla doğru geliyor ya fazla yanlış. Belki de ikisi birden. Şubat ayında aşka çok da açık değil gibisiniz zihnen özellikle. Şubat ayında su etkili biri görünüyor ancak bu kişi sorumluluk almayı bilen biri değil. Ciddi bir ilişki isteyenlerinizin beklentisini karşılamaz gibi duruyor. Daha basit daha günü birlik yaşamak için ideal. Beyaz atlı bir prens kendisi, birlikteyken çok güzel zaman geçirebilirsiniz ancak bu kişinin sadece yüzeysel bir ilişkiyi karşılayabileceği görünüyor. En azından şu anki enerjiye göre. Bazılarınız tanıyor bile. Bu prens şubat ayında adından bahsettirdiğinde ikilem yaşayacaksınız. Çünkü bakar bakmaz anlayacaksınız size ne verip ne veremeyeceğini. Tamamen ne beklediğinize bağlı şu sıralar; biraz eğleneyim mi yoksa ben belirsiz ilişkiler istemiyorum mu? Ah bir de ten uyumunuzu görmezden gelemeyebilirsiniz.






Balık & Akrep & Yengeç

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Aşk Temanız**

Geçmişte yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersler ön planda görünüyor. Belki de yaşadıklarınız sizi kendinizi korumak için yarattığınız minik bir kafeste tutuyor.Güvende hissetmek kim istemez ki? Ancak artık o kafesin kapısını aralamalısınız. Ufukta bir şey görünüyor, siz de görebilmelisiniz. Şubat ayı aşktaki eğlenceyi bulmakla ilgili dostlarım.

Şu an hayatınızda kimse yoksa dahi flörtlere hazır olun.Çünkü şubat ayı konfor alanınızın dışındakilere şans vermek ve gönlünüzce cilveleşmek demek! Tatlı tatlı mesajlaşmaların sabaha kadar sürdüğü, buluşmaya giderken duyulan acaba ne giysem heyecanının olduğu güzel zamanlar bekliyor.Eğlenmeyi ve romantizmin kahkahalı tarafını yaşamayı hak ettiniz. Tadını çıkarın. Flörtleşeceğiniz kişi uzun zamandır hissetmediğiniz heyecanı yaşatacak gibi duruyor. Ayaklarınız yerde kesilebilir ve uçmayı keşfedebilirsiniz! Arzular ve lezzetler konuşsun diyelim. Seçenekleriniz var, her flörtleştiğiniz kişiyle ciddileşmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Aynı zamanda spesifik birkaçınız için bu bahsettiğim insanla sosyal medya üzerinden takipleşiyor ve ara ara birbirinizi stalklıyor olabilirsiniz.







**Arrows of Love Oracle destesiyle hazırlanmıştır. Kolektif açılımdır.


Kaynak: TarotSelene
 




Koç & Aslan & Yay

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Temanız**


Sizin için öne çıkan temalar geçmiş ve insan ilişkileri şubat ayı için. Geçmişe bir projeksiyon açılıyor, siz de not alıyorsunuz. Öğrenmişsiniz, öğrendiklerinizi göstermek istiyorsunuz çünkü bu en büyük kanıt olacak sizin için. ‘’Ben geçmişteki gibi değilim, artık biliyorum ve öğrendim.’’ Bunda hiçbir sorun yok. Hatta bunu istemeniz oldukça normal ve gelişiminiz için önemli. Şubat ayında kendinizi ve neyi neden yaşadığınızı matruşka bebeğini açarcasına keşfedeceksiniz.Yalnız bunu yaparken geçmişe bakmayı bir abartabilirsiniz. Detaylara çok takılıp kalabilirsiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bazı şeyleri hala anlamlandıramayabilirsiniz.
Şubat ayı aynı zamanda sosyal bir ay olacağa benziyor sizler için. İnsanlarla iletişiminiz artabilir. Kreatif bir alanda hobiniz veya işiniz varsa özellikle güzel bağlantılar yakalayabilirsiniz. Geçmişinizden insanlar gündeme gelebilir. Tanışacağınız insanlara ön ayak olabilirler ve böylelikle geçmişte onlarla neden tanıştığınızı anlayabilirsiniz. Size olan görevlerinden bahsediyorum. Sanatsal anlamda bir takım işlere başlayabilirsiniz ya da hali hazırda yaptıklarınızla ilgili konular önem kazanabilir. Network sağlayacaksınız gibi duruyor.








Boğa & Başak & Oğlak

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Temanız**

Temanız ‘zaman’. Şubat ayında zamanınızı nasıl ne şekilde değerlendirdiğiniz çok önemli duruyor. Çünkü zamanımızı bir kutuya kapatıp saklayamıyoruz. Yaşam zamandan geçiyor ve geri gelmiyor.Bir tık daha organize olmanız gerekirken aynı zamanda her saniyenizi dolu dolu yaşayacak gibisiniz. Aynı zamanda bilirsiniz zaman ilaçtır derler. Size de ilaç olmuş. Zaman size ihtiyacınız olan süreci sağlamış ve her daim sağlayacak.Yalnız şubat ayında zamanın size sağladığı sürecin sonu var. Çünkü aynı zamanda yalnızlaşmışsınız. Bu sizi rahatsız etmiyor olsa da artık etmeli diyor kartlar.
Farkındalığınız oldukça yüksek. İlmek ilmek işlemişsiniz.Ancak bir daha dokunmam dediğiniz bir şeye ya da birine maruz kalabilirsiniz bu ay. Yüksek benliğinizle iletişiminiz önemli duruyor bu noktada. Her şeyin farkındasınız ve her şeyin ucunu tutturmuşsunuz. Doğru zamandasınız. Ne olabilir? İşte Bu sorunun cevabını deneyimleyeceksiniz. Her şeyin farkında olmanın bir götürüsü olur. Kontrol. Benzer durumlar yaşadığımızda ne olacağını tahmin edebildiğimizden(!) kontrol etmeye çalışırız. Kontrol bizi sıkıştırır, sıkıcılaştırır. Şubat ayında bir şeyler yaparken kontrol etmeye çalışmadığınızdan emin olun.






İkizler & Kova & Terazi

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Temanız**


Şubat ayının teması illüzyonlardan ve karışıklıklardan iyileşmek sizler için özetle. Sakin bir ay olacak gibi ve bunun üzerine yakınlarınızdan destek göreceksiniz.Kendinizi yalnız hissetmediğiniz, şefkat dolu bir dönem görünüyor. Buna ihtiyacınız var sanki, realitenin canınızı acıtmadığı bir senaryoya. Seçimlerinizin sonucunun istediğiniz gibi gitmemesinden, bir noktada canınızı yakmasından kurtuluyorsunuz. Parçalar yerine otururken kendinizi daha iyi tanıyacaksınız.
İçinde hapsolduğunuz illüzyondan kaçabileceğiniz bir portal açılıyor şubat ayında. Tüm yanlış anlaşılmalar dahil, insan ilişkilerinizde(aile,arkadaşlıklar, partnerler) de iyileşme görünüyor. Sadece istekli olmalısınız. Size çözüm yolu sunulacak.
Ayrıca bu ay online yapacağınız konuşmalara, tanışmalara dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Mesela; bir arkadaşınıza derdinizi anlattınız ve size cevap olarak sizce soğuk bir yanıt verdi. Sorgularsınız ve belki biraz da alınırsınız. İşte alınmadan önce yazıların sesi olmadığını hatırlayın.
Şubat ayında sadece çevreniz değil ilahi kanal da size destek. Bir koruma çemberi etrafınızı sarmış altın rengi iyileştirici bir ışık saçıyor gibi düşünün. Uyku problemleriniz varsa çözmek için de güzel bir dönem.Kartlarınızda el semboliği çok ön planda. Bu sizin için bir şey anlam ifade edebileceği gibi eller hayal gücümüzü gerçekliğe döktüğümüz bir aracıdır. Bu tarz bir iş veya hobiyle ilgilenebilirsiniz.







Balık & Akrep & Yengeç

[Güneş-Yükselen]

**Şubat Ayı Temanız**


Bu ay korkularınızla boğuşacak gibi duruyorsunuz. Korkularınız ve şu an bulunduğunuz tanıdık yerin güveni birbirini besliyor. Oysaki potansiyeliniz bunun ötesinde. Acele etmek zorunda değilsiniz,her çiçek farklı zamanlarda açar. Ancak süreçte hazırlanırken engellerinizin üstesinden gelmelisiniz. Korkularınızı benimseyeceğiniz bir ay sizi bekliyor. Yüzleşmek gibi değil de kabul etmekle ilgili.

Bu ay içinizdeki sese ekstra dikkat etmelisiniz. Size fısıldayacakları önem taşıyacak. Tehlike mi seziyorsunuz? Derine inin. Şüpheleriniz hayal gücünüzün bir oyunu değil saf içgüdüleriniz. İlk önce kendinize inanın. Paranoyaklıktan bahsetmiyorum ancak kendinizi görmezden gelmeyin. Hayal gücünüz şubat ayında en önemli kaynağınız olacak açıkçası. Geçmişte yaşadığınız bir olayın benzeriyle karşılaşabilirsiniz. Bu sefer perspektifiniz farklı olacak. Geçmişteki toy sizin aldığı kararların aynısını mı vereceksiniz yoksa bugünkü sizin olgunluğuyla mı? Ayrıca çevrenizdekilerden de görüş alabilirsiniz ancak şunu unutmayın; önemli olan sizin neyi nasıl yaşamak istediğiniz. Kendinizi kıyaslamayın.

Aynı zamanda şubat ayının temasında bulunduğunuz konumdan ne kadar memnunsunuz ne kadar değilsiniz sorusunun işleyişi yatıyor. Şubat ayı sabırla geçecek sizler için. Balık tutmaya gitmek gibi.Oltanızı attınız, şimdi bekleme zamanı. Her ne kadar oltanın ucundaki balığı görmek isteseniz de yeteri kadar beklemezseniz boş bir olta göreceğiniz neredeyse kesin. Arzularımızı yönetebilmek ve anın rehavetine kapılmamak, arzularımıza sahip olmak için harcadığımız emeğin bir parçası, unutmayın.

Ek not: 3 rakamı kendini tekrar ediyor açılımınızda. Doğru kararları vereceğinize karşın kendinize güvenin. Ayrıca 3 rakamı benim için 'expansion' demektir. Büyüme ve genişleme.





**Oracle of Visions destesiyle açılım yapılmıştır. Kolektif okumadır.


Kaynak: TarotSelene
 
Hava grubu (Terazi, Kova, İkizler) burçlar; Şubat sonuna kadar; hislerinize, rüyalarınıza ve dolaylı yoldan (bağlantıda olduğunuz insanların hikayesi üzerinden) gelen mesajlara dikkat..




Su grubu (Yengeç, Akrep, Balık) burçlar;
Şubat sonuna kadar, karşınıza çıkan fırsatlara dikkat! Hayat sizi öyle güzel destekleyecek ki, an içerisinde kucaklayacaksınız tüm mucizeleri.. Yapmanız gereken, hazır olmak ve kabul etmek..




Toprak grubu (Oğlak, Boğa, Başak) burçlar:
Şubat sonuna kadar; geçmişten arınmayı, neyi istemediğinizi bilmeyi öğrenin. Şimdi’de kalarak, bütünlüğünüzü hissedin ve köklenme ihtiyacını yeni enerjilere hazırlayın, geçmişe değil..




Ateş grubu (Koç, Aslan, Yay) burçlar; Şubat sonuna kadar; içsel monoloğunuza dikkat edin. Hayat sizi destekliyor fakat, duymaya ve almaya hazır olun. Hislerinize de ekstra güvenin..




Can perimcek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…