- 28 Haziran 2011
- 62.274
- 156.134
- 898
İyiyim canım merviskom,sizde iyi misinizGörmedim kuzucum valla girdiğim an olan yazısmalar dolduruyor ya bildirimi gözümden kaçmıştır kuşum, iyi misin![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım merviskom,sizde iyi misinizGörmedim kuzucum valla girdiğim an olan yazısmalar dolduruyor ya bildirimi gözümden kaçmıştır kuşum, iyi misin![]()
![]()
![]()
Bizde iyiyiz bebeğim sosyal teyzelerine gülücük atıyorlar derslerinde basarılar diliyorlarİyiyim canım merviskom,sizde iyi misinizkizceleri sormuştum
![]()
Onların ağzını yüzünü burnunu ısırırım yaaa,bebe deyince kokuları burnuma geliyorBizde iyiyiz bebeğim sosyal teyzelerine gülücük atıyorlar derslerinde basarılar diliyorlar![]()
İnşallah çiçeğim sen calısmana devam et olacakOnların ağzını yüzünü burnunu ısırırım yaaa,bebe deyince kokuları burnuma geliyoroyyy yirm çok çok, ins bebelerimin duaları kabul olur merviskom
![]()
Sağol abla teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun habibim,nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun.![]()
S
rica ederim canim benimBana oy veren sevgili 12 seçkin insan destekleriniz için çok teşekkür ederim
Nevreste
@Kazen
Minik Duduklu Tencere
@Kurk Mantosuz Madonna
@nickimi feriha koydum
@Kinoalihatun
@hatibulut
@haticeliz
@kediannesiii
@AlexaMcQueen
@handeyimdir
@Ciksasel
ya senin dogum gunun mu habibtemSağol abla teşekkürler![]()
Sende sağol canımcım nice yaşların olsunSağol abla teşekkürler![]()
gunaydin ablacim diger konidan etiketledim seni guncel orasiGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın minnoşum hiç dikkat etmeden direk buraya yazdım geliyorum hemengunaydin ablacim diger konidan etiketledim seni guncel orasi![]()
Öyle görünüyor kuzumdöndün dimi![]()
Çok teşekkür ederim şimdi farkediyorumRamazan masaları yarışmasında oy kullanan ;Maemaeri , @Onesun , @AnGeL3432 , @mulatte__
Blue_Black , @YUMURCAK üyelerimizin bayram hediyeleri hayırlı olsun...