- 28 Haziran 2011
- 63.245
- 158.757
- 898
Hee masucuktan veriyormuş gibi yaparKazen abiye diyim de prolugumu geri alsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee masucuktan veriyormuş gibi yaparKazen abiye diyim de prolugumu geri alsın![]()
Yaparsın senIns nevosum ama burda bu bebeler varken benim işim çok zor![]()
Canım perişkom yerim seniii, seviyom yavrucum seniiiASSOSyal kuzuuuuuum cooook teşekkür ederim şifreler için canımın iciiii
kocaman kocaman sariliyorummmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben onlara yanlış tarif veririmIns nevosum![]()
Sanki yarışmadan kazanmışım gibi sembolik bişeyHee masucuktan veriyormuş gibi yapar![]()
Hep bu yarışmadan kazanmak istemiştim ama işte para parayı çekiyoParamla aldım daha havalı![]()
Nevosumdan bekledigim hareketler canımsınBen onlara yanlış tarif veririm![]()
1,5 madalya ekleyerek belki bu açığı kapatır ne dersin beybiSanki yarışmadan kazanmışım gibi sembolik bişey![]()
Eveet aslında parayla olmak daha hayırlıYine kazandın![]()
Filin yarısını alayım dimi1,5 madalya ekleyerek belki bu açığı kapatır ne dersin beybi![]()
Bugün bende öyle yapacağım. Hazırda ufak bir tepsi baklavam var, şerbet soğumada. Baklavayı ısıtıp, soğuk şerbeti dökeceğim Deynep’im
Çok makbule geçerFilin yarısını alayım dimi![]()
insallah canim birden fazla sofra hakediyor bence birjnciligiAh miniğimm gönlünün birincisi oldugum için mıtluyumbikdirim dun gitti çiçeğim belki 2. Bildirim gider bugun yarın
![]()
kunefeydi benim kazandigim menudeki tatliMercimek var,baklavayı da sen yaptın![]()