- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Senin için iş olan bir şey söyle bana bir şey NevrinatörÇünkü yemek benim için iş değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için iş olan bir şey söyle bana bir şey NevrinatörÇünkü yemek benim için iş değil
Benden sonra oda yasaklandı. Kuşlarım hala duruyorKuş yuvası yasak
İyiyim çok şükür abla yaz temizliğiyle uğraşıyorum iş buldum yarın başlıyorum rabbim nasip ederse , yatak odam ve misafir ıdam kalfı temizlene ek artık boş günümde temizlerim inşallahİyidir sen nasılsın tatlım
Yeter artık kuşları uçuralımBenden sonra oda yasaklandı. Kuşlarım hala duruyor
Nefret ediyorum ya
Benden sonra oda yasaklandı. Kuşlarım hala duruyor
Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versinİyiyim çok şükür abla yaz temizliğiyle uğraşıyorum iş buldum yarın başlıyorum rabbim nasip ederse , yatak odam ve misafir ıdam kalfı temizlene ek artık boş günümde temizlerim inşallah
BendeNefret ediyorum ya
Ütüyü de sevseydin bak artık korkardım senden insanüstü başka bişey misin acaba diye
Sanırım o zamanlar üye bile değildimO zaman gelseydin
Teşekkür ederim nevroşumEllerine sağlık canım Allah kolaylık versin
Ooo hayırlı olsun çok sevindim
Bu kurabiye yapıyoruz anlamına geliyorYeter artık kuşları uçuralım
Benim sevdiğim hiç bir iş yok ama yapıyoz mecburBen emekçi bir kadınım
Aaa düşünsene şimdi öyle oldugunu, yuvalama yarışması yapardık çorbalardaEvet değilmişsinEskiden bana sormadan yapılıyordu
Tek tek hepsini kaybediyoruz
Eski yarışmalara bakıyorum gözlerim doluyor içli köfteler, baklavalar, künefeler, chesecakeler…