Oldu gibi bişey benceOriana kalmıştı galiba o sofralarda çok iyi bi de yeni bi arkadas kalmıştı yapmayanee noldu şimdi 1. Belli oldu o zaman
ya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisimOlmazsın yaa, baklava bu sonuçta
İnşallah Nevoşum Ağrıların geçsin Rabbim korktuguna uğratmasınBilmiyorum canım sabah gideceğim:)
O polipte genelde patolojiye gidiyormuş:)
Ağrılarımı kessinler gerisi mühim değil:)
Ohoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en sonOldu gibi bişey bencesenin hayal başka bahara kaldı
Olsun yaa, yine güzel görünüyorya foto icin 4 dilim cikarttim incecik di dun gece sahurda esim istedi kenarindan vereyim dedim 2 parmaktan kalin dilim çıķtı kenarlara cok kat yapmisimkenar dilimler daha guzeldi gobektekinden
Pro da oldun, daha ne olsunOhoo ben o hayalleri fajitayla beraber yedim en son
Bu ay bir gram umutlanmadım Allahtan umutlanmamışım
zaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heraldeOlsun yaa, yine güzel görünüyorkatları bende eşit ayarlayamıyorum
Beni takip edersen olurzaten sunun surasinda kac senddir yapiyorum ustasi olunca ayarlarim heralde
Ama etiketleyecektimBuldum şükür topigi
Hepinizin kandili mübarek olsun canlarim beniiiiiim Rabbim dualarımızı kabul etsin
hayir senjn beni takip etmen lazimBeni takip edersen olur
Hahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalımPro da oldun, daha ne olsunnasipte varsa zaten, o seni zamanı geldiğinde bulur
Enson mesajlarıma gitmek geldi aklıma cano giriverdim hemen sagolAma etiketleyecektim
Sen beni edersen ederim, yoksa yokhayir senjn beni takip etmen lazim
İnşallah ablacım güzel haberlerini bekliyoruz yarın bize haber verAmin canım benim
Çokta umrumda değil ne çıkacağı:)Bana tanı koyup tedavi etsinler yeter:)
Kesinlikle nevoşum bende onu ıstıyorum bu 2 gun gıttıgımde bile ben gelinceye kadar cok huysuzlanmıslar bide süt iznim oldugundan yarım gun calıstım halbukı ona ragmen cok aramışlar beni kıyamamAynen canım iyi olurEn azından 6 ay idare edebilsen:)
Bence direk yeni kategoriye gecelimHahahah gördüm şimdi bence geçelim oylamaya geçelim ve kapatalım