2022 Nisan-Mayıs tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar ❤️🧿

Kaçıncı tüp bebek tedavinizde hamile kaldınız?

• A:1

OY: 12 60,0%
  • B:2

OY: 1 5,0%
  • C:3

OY: 6 30,0%
  • D:4 ve daha fazla

OY: 1 5,0%

• Ankete Katılan
    20

Nurumnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
420
650
36
Merhaba arkadaşlar 3. Tüp bebek tedavim şuan 4+6 haftalık hamileyim aynı dönemlerde hamile kalan arkadaşlar bu süreçlerde zamanınız nasıl geçiyor ve tecrübelerimizi birbirimizle paylaşalım ne dersiniz ? Hepinizi bekliyorum

Kızlar transferin 8. Günü beta hcg 231 10. Gün 609 çıktı 2 embriyo transferi edilmişti cuma günü 5+2 olacak kese görmeye gideceğiz sizce ikiz olma şansı var mı ? Sizleri değerleri nasıldı ?

Kalp atışı için gittinizmi doktorlarınız ılaclarınıza devam ettırıyormu hala tup bebek doktorunuzamı devam edıyorsunuz

Kalp atışı için gittinizmi doktorlarınız ılaclarınıza devam ettırıyormu hala tup bebek doktorunuzamı devam edıyorsunuz
Ben ilaçlara iğnelere devam şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum keseyi gördük cumada kalp atışına çağırdı bir sıkıntı yoksa benimle bir işin artık kalmayacak dedi İnşaallah sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyabiliriz

Ayy tebrik ederim benimde Transferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba diye soracaktım ya kimyasal boş gebelik şeyleri olursa diye korkuyorumm

Ayy tebrik ederim benimde Transferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba diye soracaktım ya kimyasal boş gebelik şeyleri olursa diye korkuyorumm
Teşekkür ederim canım ben de senş tebrik ederim anneler günün kutlu olsun transferden 17 gün sonra keseyi gördük ondan bir hafta sonra da kalp atışı işte

Merhaba grup çok aktif değil galiba ama yine de yazmak istedim. 11 mayısta çift 3.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. 12. Gün 620, 14.gün 1287, 16.gün 4750 çıktı. İkiz mi bilmiyorum doktorum haftaya çağırdı.

Maşallah cnm değerler yüksek benımde ıkız gebelık değerler öyle gıbı ama tabı bellı olmuyor hayırlı olsun ınsallah

Hadi hayırlı olsun bence ikiz gibi Allah’ım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar doktor ilaçları ne zaman bıraktırdı benim bu çarşamba 8 haftalık oldu yarın tüm progestanları bırakıyorum sadece aspirin 30. Haftaya kadar kan sulandırıcı iğne doğuma kadar dedi

Selam , 14 nisanda 2. Transferde pozitifi gördük. Bir hafta geriden geliyor şuan o yüzden 10. Haftadayız

Maşallah cnm değerler yüksek benımde ıkız gebelık değerler öyle gıbı ama tabı bellı olmuyor hayırlı olsun ınsallah
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Dün başka bir doktora göründüm acil tek büyük kese var bir de küçük düzensiz bir kese var dedi biri gelişmemiş dedi. Karından baktı gerçi belki iyi görmemiştir bilmiyorum.

Salam Kizlar Ben yeni katildim araniza Allah her kesin kucagini cocugla doldursun men iki neqatifden sonra 3 denemem 14 gun beta 1953 16 gun 4858 sizce bu deyer nasil?
Merhaba değerleriniz iyi maşallah benim değerlerime yakın 16. Gün 4750 benim de. Daha ikiz mi tek mi belli değil haftaya kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…