2022 Nisan-Mayıs tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar ❤️🧿

Kaçıncı tüp bebek tedavinizde hamile kaldınız?

• A:1

OY: 12 60,0%
  • B:2

OY: 1 5,0%
  • C:3

OY: 6 30,0%
  • D:4 ve daha fazla

OY: 1 5,0%

• Ankete Katılan
    20
Dünden beri kanama devam ediyor bugün tekrar gideceğim doktor düşük riski var dedi Progestan iğne yaptı ağız yolu ile günde 3 kez alacaksın dedi her tuvalete girdiğimde peçeteye kan geliyor azdı fakat çoğaldı çok korkuyorum başına gelen var mı ne olur bana yardım edin

Merhaba değerleriniz iyi maşallah benim değerlerime yakın 16. Gün 4750 benim de. Daha ikiz mi tek mi belli değil haftaya kontrolüm var
Insallah hepimiz sag salamat cocuglarimizi kucagmiza alak bende ikiz cikdi simdi 5,6 haftalikdi Allah bin sükür ikiz beni düzü biraz korkutyor insallah başaririm

Dünden beri kanama devam ediyor bugün tekrar gideceğim doktor düşük riski var dedi Progestan iğne yaptı ağız yolu ile günde 3 kez alacaksın dedi her tuvalete girdiğimde peçeteye kan geliyor azdı fakat çoğaldı çok korkuyorum başına gelen var mı ne olur bana yardım edin
Bende aynı durumdayım, ne yaptınız çok korkuyorum inşallah birşey olmaz

Bende aynı durumdayım, ne yaptınız çok korkuyorum inşallah birşey olmaz
Kanamanız ne şekilde ben hep dinleniyorum sadece tuvalete kalkıyorum benimki kahverengine döndü doktor kahverengi ise korkma dedi kırmızıya döner pıhtı şeklinde bür şey düşerse hemen gel dedi korku iyi değil bebek hayatım tehlikede sinyali alıyor sizinki kaç haftalık sağlıksız gebelik son bulur sağlıklı ise devam eder ben böyle teselli ediyorum kendimi

Kanamanız ne şekilde ben hep dinleniyorum sadece tuvalete kalkıyorum benimki kahverengine döndü doktor kahverengi ise korkma dedi kırmızıya döner pıhtı şeklinde bür şey düşerse hemen gel dedi korku iyi değil bebek hayatım tehlikede sinyali alıyor sizinki kaç haftalık sağlıksız gebelik son bulur sağlıklı ise devam eder ben böyle teselli ediyorum kendimi
11 haftalığız şuan. Kahverengi lekelenme şeklinde geldi hep. Daha önce ki haftalarda hiç gelmemişti. Doktor bebek iyi durumda dedi. Progestan başlattı günde 2 adet ve dinleniyorum kalkmiyorum. Hareket edince geliyor o yüzden yatıyorum. Dünden bu yanada gelmedi düzeldi galiba inşallah şu haftayı da atlatsam bi🤲

X