2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bende 2 farklı iğne kullandım. Benimde amh 0.87 idi geçen sene ocakta. Gözaltı 6 gün kullandım citrotide 5 gün 2 tanede otrivelle kullandım.. bana dönmüş embryo transferi yapılacak dendi ama eğer 5.gune giderse tabii...

Benimde amh 0.89 du kuzum nisan basinda tahlil yaptırdığımda insallah sonu guzel olur valla

Sende rahim dinlendirme mi olcak
Evet rahim dinlendirme dedi doktor ben yumurtalar toplanirken yada sonrasinda bisey hissetmedim ama bugun 2.gunum gaz ile sisti karnim totomun uzerine oturamiyorum.. bide 5 gun icinde rahim kaldirmazdi zaten bende.. belkide 36 yasinda oldugum Icindir.. genc birinde belki hemen koyuyorlardir..

Muhtemelen perşembe günü biraz korkum var hem opu hemde polip alinacak
Hiç endişe etmeyin ,bende opu esnasındayken doktor polipleri kürtaj yöntemiyle temizlemiş ,patolojiye de gönderdi temiz çıktı çok şükür.anestezi sonrası kendime geldiğimde kasık ağrım vardı sanki regli ağrısı gibi ama hastaneden çıktığımda nerdeyse yok gibiydi ağrı.Sadece 1 hafta süren hafif kanamam oldu .Bu çok normalmiş zaten .Hiç korkmayın gayet rahat geçicektir.Ağrınız olursa da ağrı kesici içmenizde bir mahsur görmüyorlar

Canım vitaminin tam adını yazar mısın? Ben daha iğne vurulma aşamasındayım, toplanmadı yumurtalarım ama doktor benimde geçmişteki başarısız tedavileri kiloya bağlıyor.Boy 1.70, kilo 76. Bu 6. denemem olacak, yaş 40. Yıllardır olmadı maalesef.

İnşallah öyle olur bu yorumunuz beni cok mutlu etti teşekkür ederim

Canim ismini ekledim sabah hap aksam şase olarak aliniyor.. hepsi icinde 400 tlye aldim.. bazen unutuyorum ya şaseyi ya hapi.. 74den 71 leri goreum sukurler olsun ramazanda oructa tutuyorum illaki onunda etkisi vardir.. asljnda boyunda kilonda normal ama yaş faktorumuz var.. bende 36 yasindayim..

Eklentiler

• 20220413_035639.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 41
Bugün regli oldum 3.günü doktora muayene olucam eğer rahim kalınlığını uygun görürse ,bu ay içerisinde olabilir herhalde Muayene sonrası belli olcak yani
27sine falan denk geliyor yani... opudan sonra erken regli olman jcin hap falan verdimi doktor progestron verjyorlarmis sanirim..

Bende aynı vitamini kullanıyorum, inşallah faydası olur

Ilk denemede covıd oldum yarıda kaldı.Ikıncı denemede yumurtalar buyumedı tedavı yarım kaldı.Sımdı ucuncu denemedeyız. Ayın 8 ,nde regl oldum .O gün itibariyle iğnelere başladık. Salı günü kontrolum vardı cok fazla gaz oldugu ıcın yumurta adedını net olarak goremedı doktorum.Bu nedenle bugun tekrar cagırdı.Bugun cok karın agrım var. Benim için dua eder misiniz lutfen cok ıhtıyacım var yıne yarıda kalmasın cok yoruldum hevesım her defasında yarıda kalmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…