- 22 Mart 2022
- 35
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Henüz tarih belli değil iğnede bugün 4. Günümdü ohss ihtimali yüksek olduğu için dondurma işlemi yapılabilir dedi doktorlar pazartesi günü gene kontrolüm var canımTeşekkür ederim kuzumsenin Opu ne zaman ?
İnşallah güzel güzel yumurtalarin olur kuzum.en önemlisi altın yumurtan şu an içinde güzel güzel büyüyordur umarımHenüz tarih belli değil iğnede bugün 4. Günümdü ohss ihtimali yüksek olduğu için dondurma işlemi yapılabilir dedi doktorlar pazartesi günü gene kontrolüm var canım
Canim benim de suan 5 tane gelişen yumurtam var. Sürecin nasil ilerledi acabaBenimde cumartesi günü toplanıcak.Topu topu 5 yumurtam oluştu onca iğneye rağmen .Buna çok kafamı taktım ama doktorum benim için yeterli stres yapmayın önemli olan kalitesi dese de sanırım yumurta rezervim az benim
Opu işlemi sonrası 9 yumurta toplandı fakat 1 tanesi döllendi ,şuan 2.gününde gelişimi normal seyrinde devam ediyormuş .5.gün dondurulcak her şey yolunda giderseCanim benim de suan 5 tane gelişen yumurtam var. Sürecin nasil ilerledi acaba
Cok iyi haber canim Insallah sağlıcakla gelir 1 tanesiOpu işlemi sonrası 9 yumurta toplandı fakat 1 tanesi döllendi ,şuan 2.gününde gelişimi normal seyrinde devam ediyormuş .5.gün dondurulcak her şey yolunda giderse
İnşallahCok iyi haber canim Insallah sağlıcakla gelir 1 tanesibenimde ignelerin 6. Gunu simdilik farkli boyutlarda 5 yumurta var
Hayırlısı olsun canimBenim de haftaya transferim olacak kısmetse.zaman geçmek bilmiyor
Nerede yaptırıyorsunuz, benimde endo var ilk denemem negatif oldu yakın zamandaOpuda 9 adet embriyom donduruldu. Bende çikolata kisti var o yüzden iki ay rahim dinlendirmeden sonra transfer yapacağız dedi doktor.
Antalyada Ayla Üçkuyu doktorum IVF laboratuvar ile çalışıyor. rahim dinlendirmede gerilemiş endo dedi ama bakalım ilk denememizin sonucu ne olacak. Tekrar ne zaman deneyeceksiniz ?Nerede yaptırıyorsunuz, benimde endo var ilk denemem negatif oldu yakın zamanda
Opudan sonra ayda bi kez lucrin diye bi İğne verdi bana doktor. Daha sonra ilaca başlattı salı gününden itibaren de hergün iğne ve fitil kullanıyorum hayırlıysa pazartesi de transfer varRahim dinlendirmede ne yapılıyor?
Temmuz gibi düşünüyorum
hayırlısıyla sağlıklı embriyoların oluşur inşallahKizlar bugun kontrolüm vardi pazar günü yumurta toplama yapılacak hrs de dualarinizda beni de unutmayın
Hayirli olsun yumurtalarin sağlıcakla gelsin. Bende bugün opu oldum 2 yumurta toplandiBugün Opu yapıldı heyecanlı korkulu bir süreçti beklediğim kadar ağrım olmadı anestezi etkisi geçtiğinde biraz ağır ağrı yaşadım ağrı kesici yapıldı minimum düzeyde bi ağrım var fresh transfer olacağı söylendi çarşamba yada cuma transferim var 13 yumurtam toplandı
Hayırlı olsun sizinkideHayirli olsun yumurtalarin sağlıcakla gelsin. Bende bugün opu oldum 2 yumurta toplandi
Tesekkur ederim InsallahHayırlı olsun sizinkideinşallah güzel ve sağlıklı devam eder yumurtaların süreci Taze transfer mi olucak sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?