2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

İyi günler kızlar bizde Nisan ayında tüp bebeğe başlicaz önden bir kaç ilaca başladım, 2 aşılamam ve klomen, iğne tedavilerim oldu ama gebelik oluşmadı. Süreç nasıl işliyor, ilaçlar raporlu yada raporsuz ne kadar tuttu

Bugün anlaşmalı tüp bebek merkezine gittik kendi doktorumla regl ikinci gün gonal f başlandı ilk doz yapıldı klinikte ve çok güzel bi ambians vardı insanı olumlu olarak çeken herşey vardı bu beni mutlu etti 450 lik yazıldı ilaç günlük 250 enjekte edeceksin dedi hemşire iğne ilk kullanımım çok sitresli ve heyecanlıydım cumartesiye kadar evde kullancam iğneyi cumartesi kontrol dedi

Bilgim yok benim. Transfer işlemi olana kadar korununda denilenilir.

Belli ilaçlar var ama ekstralarda çıkıyo malesef.

İnş güzel bir şekilde sonuçlanır. Bnm de yarın yumurta toplama işlemi olacak. Ben 150 kullandım gonal f i.

Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. Karnım şiş ve kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi. Hem heyecan , hem korku var.

Değişir diye düşünüyorum ben dün iğnelere başladım gonal f 450 yazıldı günlük 250 ml yapılacak dr kişiye göre iğne dozu kullanım süreci değişir dedi ve benim için iğneler ortalama 5-6 bin tutar dedi

Ayy şuan ben bile heyecanlandım korku bastı beni inşAllah güzel geçer bol bol dua et canım sakin olmaya çalış
İnş canım çok sağol. Bakalım kaç yumurta toplanacak kaçı kaliteli kaçı devam edebilecek. Ne kadar zor. Rabnim hepimiZin yardımcısı olsun

Amin canım inşAllah bol bol sağlıklı yumurtalarımız toplanır da sağlıklı bol bol 5. Gün ebriyosu elde ederiz hepimizde

Benim 2 aşılama tutmadı.tüp bebeğe geçtik.12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 5. Güne 5 yumurta kaldı.donduruldu.doktorum rahim dinlensin dedi 2 adet bekledim 2. Adetle beraber transfer sürecine girdik.yaklaşık 15 gün sonra transfer ederiz dedi doktor.haftaya çarşamba kontrolüm var bakalım benim de ilk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım

Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. Karnım şiş ve kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi. Hem heyecan , hem korku var.
Benimde cumartesi günü toplanıcak.Topu topu 5 yumurtam oluştu onca iğneye rağmen .Buna çok kafamı taktım ama doktorum benim için yeterli stres yapmayın önemli olan kalitesi dese de sanırım yumurta rezervim az benim

Aaaa bnden 1 gün sonra. Çatlatma iğnesi vurdunuz mu?
Bence de sayı değil kalitesi önemli. No stress iyi düşünelim iyi olsun

Bnm de 1. Aşılamam tutmuştu ama 2. Tutmamıştı. Bizde tüp bebeğe geçtik.
Neden 2 adet beklediniz. Bnde 1 adet bekleyeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…