Havva olmus Eva.. Bu kadar Batıya özenmek.. Insana pes dedirtiyor..Valla bizim millet marjinal olma uğruna daha ne kadar saçmalayacak merak ediyorum. Hülya, Derya, Pınar, İnci gibi hem güzel hem de anlamlı isimlerimiz varken ne diye saçmalarlar anlamış değilim...
Komik duruma düşüyorlar ben gülüyorum şahsen.Havva olmus Eva.. Bu kadar Batıya özenmek.. Insana pes dedirtiyor..
Benim 2 kizim var 3.kizi bekliyorum 1.nin adi ece 2.nin adi nil bunuda kismetse ada koyucaz 3 harflilerden gidiyoruz :))))Bebeğinize isim seçme konusunda kararsız mısınız? Klasik isimlerden çok hoşlanmıyorsanız, nadir kullanılan erkek bebek isimleri listemize göz atabilirsiniz. İşte anlamlarıyla birlikte çok sık kullanılmayan 2016 erkek bebek isimleri...
Nadir kullanılan 2017 erkek bebek isimleri ve anlamları için TIKLAYINIZ!!
Prenses dogdumuBenim oğlumun ismi efrah kız olursa da ferah . esila . Elisa . yada mirsu düşünüyorum tabi daha ortada birsey yok :)
ay yok daha duruyor nazlı kizcem son günler bakalım inşallah eli kulagindadirPrenses dogdumu
Sağlıkla gelsin inşallahay yok daha duruyor nazlı kizcem son günler bakalım inşallah eli kulagindadir
Benimde 2 kızım var canım 3. Kızımızı bekliyoruzBenim 2 kizim var 3.kizi bekliyorum 1.nin adi ece 2.nin adi nil bunuda kismetse ada koyucaz 3 harflilerden gidiyoruz :))))