- 20 Ağustos 2021
- 1.806
- 700
-
- Konu Sahibi Perilice88
Canım ben kimyasal gebelik yaşıyorum. Maalesef olmadı. O kadar ilaç çaba, emek , umut her şey çöp oldu maalesef. İki gün önce olan 15.80 değer şu an 9.90 a düştüNasılsınız sızı merak ettım
Canım ben kimyasal gebelik yaşıyorum. Maalesef olmadı. O kadar ilaç çaba, emek , umut her şey çöp oldu maalesef. İki gün önce olan 15.80 değer şu an 9.90 a düştü
Amin kuzum. Kimyasal ın tedavisi var mı bilmiyorumÇok üzüldüm çok geçmiş olsunherşeyde bir hayır vardır derler rabbim inşa Allah en kısa zamanda en hayırlı şekilde bir evlat nasip etsin
Tedavi gerektırmıyomus. Cok beklemeden tekrar hamile kalabilirmsınız. Bu kromozon fazla olmasından ötürüruymus cnmAmin kuzum. Kimyasal ın tedavisi var mı bilmiyorum
Kromozom fazla olmasından dolayı ise tedavi olmak lazım sankiTedavi gerektırmıyomus. Cok beklemeden tekrar hamile kalabilirmsınız. Bu kromozon fazla olmasından ötürüruymus cnm
Merhaba bende genetik test yaptırmak istiyorum da hangi bölüme gidip test talep ediyorsunuzKromozom fazla olmasından dolayı ise tedavi olmak lazım sanki
Allah korusun ya diğer donmuş embriyolarımda da genetik sorun varsa
Benden genetik ve kan pıhtılaşma testleri istediler 5 temmuzda kan vericem randevun var. Bakalım ne çıkacak korkuyorum.
Bu gün hemşire arası beni nasıl oldun diye. Bana kimyasal da olsa gebe kaldın bu şekilde iyi düşünelim dedi
Araştırma ve tüp bebek hastanelerininin genetik bölümü var devlette.Merhaba
Merhaba bende genetik test yaptırmak istiyorum da hangi bölüme gidip test talep ediyorsunuz
Kızlar progestan fitil yaptığımız gebelik testlerini pozitif olarak etkiler mi???
Hormon duzegını ayarlar dıye bılıyorumKızlar progestan fitil yaptığımız gebelik testlerini pozitif olarak etkiler mi???
Kromozom fazla olmasından dolayı ise tedavi olmak lazım sanki
Allah korusun ya diğer donmuş embriyolarımda da genetik sorun varsa
Benden genetik ve kan pıhtılaşma testleri istediler 5 temmuzda kan vericem randevun var. Bakalım ne çıkacak korkuyorum.
Bu gün hemşire arası beni nasıl oldun diye. Bana kimyasal da olsa gebe kaldın bu şekilde iyi düşünelim dedi
Banada cevap verin biriniz lütfenHormon duzegını ayarlar dıye bılıyorum