- 4 Haziran 2022
- 33
- 27
- 28
- Konu Sahibi Perilice88
Amin hepımız için benım için deHadi insallah pozitif ve en iyi degerle haber verirsiniz rabbim cumlemize hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepımız için benım için deHadi insallah pozitif ve en iyi degerle haber verirsiniz rabbim cumlemize hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
6.günümdüKaçıncı gününüz bugun
Gunaydın en saglıklısı betahcg dıye bılıyorum tatlım hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar çatlatma 13.gün 5.gün taze transferin 6.günü testim böyle sizce var mıdır
İnşallah canım pazartesi test günüm az daha beklim inşallah tutunmuştur yavrumGunaydın en saglıklısı betahcg dıye bılıyorum tatlım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba sonucunuz ne çıktıCanım ilk 3 Gün bende yoğun kasık ağırı bel ağrısı ve vajinada adet olacakmışım gibi batmalar hissettim sonrasında bu ağrılar bitmeye başladı rada hafif hafif geliyor ben bunları hep adet olacak diye yordum belki tutundu bilmiyorum. Allah inşallah güzel gününe güzel haber getirir
Amin canim.ins.Hadi inşallah sağlıkla gelsin
Bence var benimde 6.gün testim klasik test yapmama ragmen çıkmıştı. Bugün 10.gün Beta Hgc Değerim 691 doktorum pozitif dedi...Belirtiye gelince hiç bir belirtim yoktu :)inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Günaydın kızlar çatlatma 13.gün 5.gün taze transferin 6.günü testim böyle sizce var mıdır
Pozitiff gözünüz aydın:)Merhaba kizlar transferimin 7. Günü sabah dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı koştur koştur kan vermeye gittim buraya fotoğrafını bırakıyorum sizce nasıl dondurulmuş embriyo ikinci transferim erken gebelik testi prodoctor
Tek emriyomu çift emriyo transferimi canım benim tek emriyo 10.günümdeyim 8.gün 223 bu gün 535 çıktıBence var benimde 6.gün testim klasik test yapmama ragmen çıkmıştı. Bugün 10.gün Beta Hgc Değerim 691 doktorum pozitif dedi...Belirtiye gelince hiç bir belirtim yoktu :)inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
Teşekkürler yarın 12. Gün kan vericemPozitiff gözünüz aydın:)
Sonuç kuzu ?Ben dr gızlı 6 gun kan testi ve idrar yaptım. İdrarda ikinci silik tı cızgı ama kan da 19 cıktı ordakı dr hamilesin dedı ama gidişat ıcın gununu bekle dedı cok zor ve sabırsız bır surec
Cuma gunu kalp atışını dınlemek ıcın cagardıSonuç kuzu ?
Yaa ne güzel maşallah. Benimde transferimin 7. Günü test yaptım evde negatif.Cuma gunu kalp atışını dınlemek ıcın cagardı
Ama bekle derım ben 12 ve 14 gune kadar. Tsk ederım cnm ınsa Allah cumlemize rabbım isteyen nasıp etsın AminYaa ne güzel maşallah. Benimde transferimin 7. Günü test yaptım evde negatif.
Nasılsınız sızı merak ettımYaa ne güzel maşallah. Benimde transferimin 7. Günü test yaptım evde negatif.