- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Pompanın kapağı yani kadeh gibi gerçektenKadeh derken kadeh bardak degilmi ben mi yanlis anladim
Daha once bi arkadasta yazdi senmiydin hatirlayamadim ama kadehle nasil iciriyorsun merak ettim
Bildigimiz kadeh degilde bi aparatmi acaba
İnşâAllâh canım ama emmemek için direniyor ya dün 2 kere göğsümü sağdım onları bile içmesi içsede geri çıkardı millet süt bulamıyor bizimki emmiyorCok gecmis olsun cnm
Kan uyusmazligi warsa mutlaka yukseliyo ister istemez
Kisa surede iyilesirde bebisin evine donersin insaAllah
Sarilikta oyle oluyo canim malesef ama uzulme geçiyor. Kan uyusmazliginda gecmesi uzunda surebiliyor. Bizim 20. Gunde degerimiz hala 15 fln cikiyodu 20 gunu gecince dusmeye basladi.İnşâAllâh canım ama emmemek için direniyor ya dün 2 kere göğsümü sağdım onları bile içmesi içsede geri çıkardı millet süt bulamıyor bizimki emmiyor
Şu an kaç acaba tamamen düştü mü ? 24. Günde 6 ydı bizdede. 20. Günün sonunda tek haneye düştü ama tam atlatamadık halaSarilikta oyle oluyo canim malesef ama uzulme geçiyor. Kan uyusmazliginda gecmesi uzunda surebiliyor. Bizim 20. Gunde degerimiz hala 15 fln cikiyodu 20 gunu gecince dusmeye basladi.
Siringayla ver mutlaka sagdigini. bebegi bolca besle ki beslendikce atacak sariligi.
Pompanın kapağı yani kadeh gibi gerçekten
Emer insaAllah cnmİnşâAllâh canım ama emmemek için direniyor ya dün 2 kere göğsümü sağdım onları bile içmesi içsede geri çıkardı millet süt bulamıyor bizimki emmiyor
Ya nasıl oluyor şimdi diğerini emerken oda öbürünü mu sagiyor benim çok yok sütüm zaten silikonla emiyor sağ tarafı alıyor solu almıyor sola onu taksam ise yara mi kiBenim aldığını ürünler arası en ise yarayan şey mochi oldu. Bende de lansinoh makine var, beni strese sokuyor onun sesi ve uğraşmasi. Evet lansinoh daha iyi boşaltıyor ama mochi de çok iyi. Mochi eller serbest olarak kullanılıyor, mekanik değil o yüzden sesi yok çok da güzel süt topluyor. Kesin alın, hatta süt poşetleri ile de sipariş verebilirsiniz. O poşetler ile stok yapıyorum.
Biz 6 gunlukken bi yattik hastaneye 27 degerle sonra 11 gunlukken 18 degerle bi daha yattik ondan sonra 2 gune bi takip ettik surekli 15e dustu 14 oldu sonra geri 15e cikti fln en son 20 gunu gecince 12ye dusunce ben bi daha baktirmadim.Şu an kaç acaba tamamen düştü mü ? 24. Günde 6 ydı bizdede. 20. Günün sonunda tek haneye düştü ama tam atlatamadık hala
Mochi Instagram sayfasında da anlatıyor, mesela sol meme emzirirken, sağa takıyorum.boyle ağzı vakumlu gibi, memeye yapışıyor. Siz emzirirken solu, sağda süt damlıyor diyelim veya birikmiş, onlar akıyor. Bence bu pompayı kullandıkça da artabilir sütünüz. Aşırı pahalı ürün değil, denemekte fayda var.Ya nasıl oluyor şimdi diğerini emerken oda öbürünü mu sagiyor benim çok yok sütüm zaten silikonla emiyor sağ tarafı alıyor solu almıyor sola onu taksam ise yara mi ki
Hastanede verdiler bize böyle çok küçük kap-plastik bardak- beher gibi düşünün, 30 ml alıyor. Kaşık biberonla da icirebilirsiniz. Valla başta zorlaniyordum, şöyle bacak bacak üzerine atıyorum, kucağıma dik olduğu kadar oturtuyorum, kafası yukarıda olacak sekilde. Tek elimle kafasını kavriyorum, diğer elimle de kadeh ile yavaş yavaş iciriyorum. Arada dökülüyor bir kısmı. Kaşık biberon ile süre uzuyor biraz, kadeh kolayımiza geldi.Kadeh derken kadeh bardak degilmi ben mi yanlis anladim
Daha once bi arkadasta yazdi senmiydin hatirlayamadim ama kadehle nasil iciriyorsun merak ettim
Bildigimiz kadeh degilde bi aparatmi acaba
Valla emdiklerini kusuyor artik midesinden geri geliyorlar ama uyumamak icin direniyor resmenAçık havaya çıkarın bebeklere çok iyi geliyor söyle gölgeli sıcağın yakmayacagi yerlerde hem rahatlıyorlar hem uyuyorlar hem uykuyu alışkanlık haline getiriyorlar, bir de yani her çocuk farklidir tabi ama benim kızımın karnı tam doymadiysa asla uyumuyor
Dün sağım yaptım 2 kere sütüm bayağı güzel geldi biberonla verdirdiler emiyor geri çıkarıyor sağdığım sütler boşa gitti gibi daha kolostrum sütüydü hepsideSarilikta oyle oluyo canim malesef ama uzulme geçiyor. Kan uyusmazliginda gecmesi uzunda surebiliyor. Bizim 20. Gunde degerimiz hala 15 fln cikiyodu 20 gunu gecince dusmeye basladi.
Siringayla ver mutlaka sagdigini. bebegi bolca besle ki beslendikce atacak sariligi.
Kendisi çekiyor yani dimi bana çeken bisey lazımyoksa emzirirken akani mi topluyor benjm akmıyor cunkuMochi Instagram sayfasında da anlatıyor, mesela sol meme emzirirken, sağa takıyorum.boyle ağzı vakumlu gibi, memeye yapışıyor. Siz emzirirken solu, sağda süt damlıyor diyelim veya birikmiş, onlar akıyor. Bence bu pompayı kullandıkça da artabilir sütünüz. Aşırı pahalı ürün değil, denemekte fayda var.
Evet canım kendisi çekiyor .Vakumlu olduğu için süt varsa akıyorKendisi çekiyor yani dimi bana çeken bisey lazımyoksa emzirirken akani mi topluyor benjm akmıyor cunkuevet makinem var ama inan okadar çok yoruldum ki o makineden
Benim de şarıl şarıl akmıyor, çok nadir akıyor kendine kendine gogsumden. Mochi o anda vakumladigi için topluyor emzirilmeyen memeden.Kendisi çekiyor yani dimi bana çeken bisey lazımyoksa emzirirken akani mi topluyor benjm akmıyor cunkuevet makinem var ama inan okadar çok yoruldum ki o makineden
Canım bi kovaya derecesi 37 olacak şekilde su doldur koltuk altından tutarak suya batır karnını geçsin 10 dk kadar beklet çok rahatlıyor ben denedim sonrasında uyumuştu bağırsaklarını çalıştırıyormuşSabah 5 den beri kızım durmuyor. Çok huzursuz 10 dk sessiz durup çığlık çığlığa ağlıyor. Komşu geldi sese oda sakinleştiremedi. Gaz sancısı böyle mi oluyor acaba. 10 saat olacak nerdeyse, elim ayağıma dolandı. Ne yemek yiyebildim ne tuvalete gidebildim. Sürekli de doktora götürmek istemiyorum ama susturamıyorum da sesi kısıldı artık. Masaj yaptım gezdirdim olmadı. Sadece duş kaldı onuda tek yaptırmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?