2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Cok gecmis olsun cnm
Kan uyusmazligi warsa mutlaka yukseliyo ister istemez
Kisa surede iyilesirde bebisin evine donersin insaAllah
İnşâAllâh canım ama emmemek için direniyor ya dün 2 kere göğsümü sağdım onları bile içmesi içsede geri çıkardı millet süt bulamıyor bizimki emmiyor

İnşâAllâh canım ama emmemek için direniyor ya dün 2 kere göğsümü sağdım onları bile içmesi içsede geri çıkardı millet süt bulamıyor bizimki emmiyor
Sarilikta oyle oluyo canim malesef ama uzulme geçiyor. Kan uyusmazliginda gecmesi uzunda surebiliyor. Bizim 20. Gunde degerimiz hala 15 fln cikiyodu 20 gunu gecince dusmeye basladi.

Siringayla ver mutlaka sagdigini. bebegi bolca besle ki beslendikce atacak sariligi.

Şu an kaç acaba tamamen düştü mü ? 24. Günde 6 ydı bizdede. 20. Günün sonunda tek haneye düştü ama tam atlatamadık hala

Emer insaAllah cnm
Sariligi atmasi icin emmesi sart
Allah yardimcin olsun

Ya nasıl oluyor şimdi diğerini emerken oda öbürünü mu sagiyor benim çok yok sütüm zaten silikonla emiyor sağ tarafı alıyor solu almıyor sola onu taksam ise yara mi ki

Şu an kaç acaba tamamen düştü mü ? 24. Günde 6 ydı bizdede. 20. Günün sonunda tek haneye düştü ama tam atlatamadık hala
Biz 6 gunlukken bi yattik hastaneye 27 degerle sonra 11 gunlukken 18 degerle bi daha yattik ondan sonra 2 gune bi takip ettik surekli 15e dustu 14 oldu sonra geri 15e cikti fln en son 20 gunu gecince 12ye dusunce ben bi daha baktirmadim.

Dr da dedi zaten bundan sonra duser diye.
20 gunluk olunca beyin bariyeri olusuyomus bebegin sarilik zarar vermiyomus artik. Ve dusmeyede basladigi icin artik baktirmadim. Cunku cok kan alindi bebegimden 2 gune bi kan vermeye gidiyoduk.
12den sonra tamam dedim artik baktirmicam. Ama 1 aylik kontrolunde dra sordum sizce nasi sariligi diye. Iyi bence sariligi dusmus dedi. Rengide duzeldi baya yavas yavas ama hala sifirlanmamistir buyuk ihtimalle. Uzamis sariliklarda 2 3 ay surebilirmis zaten sifirlanmasi.

Ya nasıl oluyor şimdi diğerini emerken oda öbürünü mu sagiyor benim çok yok sütüm zaten silikonla emiyor sağ tarafı alıyor solu almıyor sola onu taksam ise yara mi ki
Mochi Instagram sayfasında da anlatıyor, mesela sol meme emzirirken, sağa takıyorum.boyle ağzı vakumlu gibi, memeye yapışıyor. Siz emzirirken solu, sağda süt damlıyor diyelim veya birikmiş, onlar akıyor. Bence bu pompayı kullandıkça da artabilir sütünüz. Aşırı pahalı ürün değil, denemekte fayda var.

Kadeh derken kadeh bardak degilmi ben mi yanlis anladim
Daha once bi arkadasta yazdi senmiydin hatirlayamadim ama kadehle nasil iciriyorsun merak ettim
Bildigimiz kadeh degilde bi aparatmi acaba
Hastanede verdiler bize böyle çok küçük kap-plastik bardak- beher gibi düşünün, 30 ml alıyor. Kaşık biberonla da icirebilirsiniz. Valla başta zorlaniyordum, şöyle bacak bacak üzerine atıyorum, kucağıma dik olduğu kadar oturtuyorum, kafası yukarıda olacak sekilde. Tek elimle kafasını kavriyorum, diğer elimle de kadeh ile yavaş yavaş iciriyorum. Arada dökülüyor bir kısmı. Kaşık biberon ile süre uzuyor biraz, kadeh kolayımiza geldi.

Valla emdiklerini kusuyor artik midesinden geri geliyorlar ama uyumamak icin direniyor resmen

Dün sağım yaptım 2 kere sütüm bayağı güzel geldi biberonla verdirdiler emiyor geri çıkarıyor sağdığım sütler boşa gitti gibi daha kolostrum sütüydü hepside

Kendisi çekiyor yani dimi bana çeken bisey lazımyoksa emzirirken akani mi topluyor benjm akmıyor cunku evet makinem var ama inan okadar çok yoruldum ki o makineden

Kendisi çekiyor yani dimi bana çeken bisey lazımyoksa emzirirken akani mi topluyor benjm akmıyor cunku evet makinem var ama inan okadar çok yoruldum ki o makineden
Benim de şarıl şarıl akmıyor, çok nadir akıyor kendine kendine gogsumden. Mochi o anda vakumladigi için topluyor emzirilmeyen memeden.

Arkadaşlar merhaba, bebesi uyuyamayanlara bir öneri daha :) sevi bebe kemer kundak aldım. Bugün kullandım, gündüz uykusunda gözlemledim. Tam çığlık attı uyanacak kollarını kaldırmak istedi kaldıramadı, o anda geri uykusuna daldı. Sürekli kollarıyla kendini uyandırdığı için iyi bir ürün gibi gözüküyor şimdilik. Kemer kundak kullanımı da kolaymış, ben örtülerle ne zaman kundak yapsam açtı. Bu sefer açamadi :))

Sabah 5 den beri kızım durmuyor. Çok huzursuz 10 dk sessiz durup çığlık çığlığa ağlıyor. Komşu geldi sese oda sakinleştiremedi. Gaz sancısı böyle mi oluyor acaba. 10 saat olacak nerdeyse, elim ayağıma dolandı. Ne yemek yiyebildim ne tuvalete gidebildim. Sürekli de doktora götürmek istemiyorum ama susturamıyorum da sesi kısıldı artık. Masaj yaptım gezdirdim olmadı. Sadece duş kaldı onuda tek yaptırmıyorum.

Canım bi kovaya derecesi 37 olacak şekilde su doldur koltuk altından tutarak suya batır karnını geçsin 10 dk kadar beklet çok rahatlıyor ben denedim sonrasında uyumuştu bağırsaklarını çalıştırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…