- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
23 gun oldu heralde tam atamadim daha.. doktorumda normal demis ins sikinti yaratmaz ilerdeAnestezi etkiliyor canım ya serklaj yapılırken spinal anestezi yaptılar 5 gün üstümden atamadım kalkıp yemek yesem başım dönüyordu midem bulanıyordu eve çıktım afedersin kusunca herşey geçti hastanedeyken hep tansiyonum düşük çıkıyordu anezteziyi atlatırsan geçer inşallah
23 gun oldu heralde tam atamadim daha doktorumda normal demis ins sikinti yaratmaz ilerdeAnestezi etkiliyor canım ya serklaj yapılırken spinal anestezi yaptılar 5 gün üstümden atamadım kalkıp yemek yesem başım dönüyordu midem bulanıyordu eve çıktım afedersin kusunca herşey geçti hastanedeyken hep tansiyonum düşük çıkıyordu anezteziyi atlatırsan geçer inşallah
Seninki bayağı uzun sürmüş canım her vucüt bir değil işte bazılarını hiç etkilemiyor23 gun oldu heralde tam atamadim daha.. doktorumda normal demis ins sikinti yaratmaz ilerde
Dur bi klişede benden gelsin son günlernin keyfini çıkarHerkes doğurdu pespese ya 3 5 kişi kaldık doğurmayan vallahi
Şu hamilelerin çok kızdığı ama doğum yapınca doğruluğunu dibine kadar yaşadığı en haklı klişeDur bi klişede benden gelsin son günlernin keyfini çıkarbu dibine kadar doğru bir lafmış.
Canım spinal le 3 bebek dünyaya getirdim inan hiç korktugun gibi değil normal iğne acısı gibi gözünde büyütme Allahım sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.O ilk ağlama sesini duymak paha biçilemezHerkese merhaba hayırlı doğumlar …çoğu kişi bebeğini kucağına aldı ne mutlu sağlıkla büyüsünler:) ben de yaklaşık 1 aydır takip ediyorum hesabımı yeni aktifleştirdim öncesinde çok yoğun çalışıyordum….19 Mayıs sezeryan tarihi aldım önceki 2 doğum sezeryan olduğu için…sadece diğerleri genel anestezi ile oldu bu bebiş spinal olacak biraz stresliyim herşeyi duyacağım için birazda mutluyum ilk ağlamayı duyup bebeğimi hemen göreceğim için….sanırım hepimiz aynı karışık duygular içindeyiz…çok yazdım kusura bakmayın sevgiler herkese
Eşim başvurdu benim, sanırım SGK'ya başvurdu kimliklerimizle beraber emzirme ödeneği olarakGünaydın hanımlarsize bisey soracağım bu doğumdan sonra devletin verdiği 1. Çocuğa 300tl 2. Çocuğa 400tl 3. Çocuğa 600tl olan Bi para vardı çalışan çalışmayan herkese, ilk oglumda hicbiyere basvurmamistik direk gidip PTT den almıştım artık biyerlerde başvuru dilekçesi doldurmak gerekiyormuş sanırım yapan var mı aranızda yada bilen
Teşekkür ederim canım illa benim gitmem gerekmiyor dimi başvuru içinEşim başvurdu benim, sanırım SGK'ya başvurdu kimliklerimizle beraber emzirme ödeneği olarak
Yok hayır eşinizin sizin kimliginizle gitmesi yeterli olur sizin adınıza yatırılıyor bir süre sonra ya pttden alıyorsunuz ya da e devlete tanımlı banka hesabınız varsa direkt oraya aktarılıyor benim bayram arası girmişti araya bayramdan sonra yatirdilarTeşekkür ederim canım illa benim gitmem gerekmiyor dimi başvuru için
Merhaba, ben de tam olarak böyleyim dün kontrolüm vardı 80 ve 60 larda toplam 3-4 sancı çıktı doktor progestan verdi rahim ağzı kapalı dedi gönderdi. Şimdi de yerimden kalkamıyorum, sürekli kasılmam var. 15 dk da bir bazen 10. Ama ağrım hiç yok. Doktora yazdım ama o dönene kadar içim içimi yiyoAğrım yok ama hiç iyi değilim ya sabaha kadar uyuyamadım sersem gibiyim yerimden kalkıp yemek bile yapacak halim mecalim yok aşırı ağırlık çöktü üstüme
Amin inşallah teşekkür ederim…bazı kişilerden baş ağrısı tansiyon düşmesi gibi şikayetler duydum ondan oldu stresim birde aksi bir durum olmaz inşallah herşeyi duyuyoruz ya ondan stres yaptım ama iyi düşünelim iyi olsunCanım spinal le 3 bebek dünyaya getirdim inan hiç korktugun gibi değil normal iğne acısı gibi gözünde büyütme Allahım sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.O ilk ağlama sesini duymak paha biçilemez❤
Canım ne yaptın kavuştunuz sanırım meleğinleBenim ki geliyor herhalde akıntım kanlıya döndü makata baskı ve alt karın bölgemde kasılmalar oluyor 10 dakika da bir 1 dakika
Evet canım aile calisma bakanligina gidip basvuruyosun (yanlis hatirlamiyosam ) sen gidemiyosan esin basvuruyo senin yerine senin bebegin esinin ve baska cocugun varsa onun kimlik fotokopiside gerekiyo form doldurup veriyosun ilcede yasiyosan kaymakamliga gidiyosun para ptt ye yatiyo sdce sen alabliosun bide esin calisiosa 316 lira sut parasi onun ziraat hesabina yatiyo ziraat hesabi yoksa oda ptt ye yatio senin adinada yatabilio onuda ptt den aliosunGünaydın hanımlarsize bisey soracağım bu doğumdan sonra devletin verdiği 1. Çocuğa 300tl 2. Çocuğa 400tl 3. Çocuğa 600tl olan Bi para vardı çalışan çalışmayan herkese, ilk oglumda hicbiyere basvurmamistik direk gidip PTT den almıştım artık biyerlerde başvuru dilekçesi doldurmak gerekiyormuş sanırım yapan var mı aranızda yada bilen
Ben de SGK diye hatırladım ama eşim iki tane odenege başvurdu belki ikisine de uğramıştır işte olduğu icin soramadım ama araştırmak laizmEvet canım aile calisma bakanligina gidip basvuruyosun (yanlis hatirlamiyosam ) sen gidemiyosan esin basvuruyo senin yerine senin bebegin esinin ve baska cocugun varsa onun kimlik fotokopiside gerekiyo form doldurup veriyosun ilcede yasiyosan kaymakamliga gidiyosun para ptt ye yatiyo sdce sen alabliosun bide esin calisiosa 316 lira sut parasi onun ziraat hesabina yatiyo ziraat hesabi yoksa oda ptt ye yatio senin adinada yatabilio onuda ptt den aliosun
İki tane mi ödenek var ben sadece birini biliyorum teşekkür ederim eşime diyim ikisini de sorsunBen de SGK diye hatırladım ama eşim iki tane odenege başvurdu belki ikisine de uğramıştır işte olduğu icin soramadım ama araştırmak laizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?