2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Rengi açık sarı değil miydi ? Şeffaf mıydı

Kuzum sancım 100 lerde dedi dr acil sezeryan dedi inşallah canım benim bizim gelişim önden gidiyordu ondan oldu galiba inşallah gelince rahatlıcaz

Hanımlar ben de bugün doğurdum spinal sezaryen ile. Ama gaz çıkmadı daha ne yapsam kolay çıkar ya gerildim
Kimyon en güzel gaz çıkarıcı, yanınızda kayisi hoşafı yapabilecek birisi varsa onun suyuna bolca kimyon koyun benimde 36 saat çıkmadı gaz arkadaşım yapıp getirmiş 1-2 saat içinde çıkardım

Eveett kızlar benimde annem söylene söylene bana 17 gün bakabildi yemek disinda baska hcbisey yaptirmadik gunde 11 12 saat uykusunu uyuttuk yine duramadi ve 3 gün önce evine gitti kaldım tek basima esimde ise basliycak ve vardiyali calisiyor bi tane daha oglum var kara kara dusunuyorum napicam diye gun icinde idare ederimde gece alarmlari duymuyorum şöyle ana gibi analara çok özeniyorum gercekten kasikla verip kepceyle bogazimdan aldi sagolsun

Hayaller hayatlar 1cm açılmayla tıpış tıpış eve geri döndüm cuma sabahtan yatış yapılcak.
açılma muayenesinden korkmayın ya benim ki çok rahat geçti kendinizi kasmayın yeter biraz baskı yapıyor ama uzun sürmüyor

Benimde ilk oglumda annem gelmişti eşim hastane de yanında beb kalayım mi dedi bende ne bileyim anam sonuçta daha rahat ederim diye annem kalsın dedim tüm gece uyudu hoprlayıp çocuğu uyandırdı anne süt yetmiyor mama iste gel dedim gitmem kızıyorlar dedi mama almaya gelen 4_5 kişi vardı tek anne ben tabi gidip kendim aldım, altına kaka yapmış değiştir dedim hemen öyle azıcık kakada degistirilmez dedi. Sanki o doğurmuş gibi sürekli yattı ben dönüp durdum , bu sefer dedim anne sen gelme ben iyileseyim ondan sonra gel

Hamileykende bahsetmistim burda anneme hep sana gelmek yasak falan diye takiliyordum ilk oglumda cok cektirmisti bana bu sefer oyle yapmiycam deyip daha beterini yapti insan uzuluyor annesi boyle surekli sorun cikardiginda 2 satte bir emzirmem bile ona sorun geliyor gaz olcak cocuk okdr emzirilmez deyip duruyor gercekten yormustu beni eve huzur geldi gidince esim gidince gel diyorum onuda kabul etmedi o giderse ben nasil uyuycam dedi neyse yari kirkimiz cikti bugun esim 6 gun daha evde idare edicez bi sekilde zor cok zor boyle oldugu zaman 2. Cocuk oldugundan bunalima sokamazlar artik bizi en azindan tecrubeliyiz cok sukur sizde uzulmeyin ana sonucta atsan atilmiyor satsan satilmiyor ama bazi insanlar ana da olsa cok bencil olabiliyor yapacak bisey yok maalesef

Bana da doktor emzirebildiğin kadar emzir süt kanalların açılsın dedi şimdi kime inanacağız biz emzirmelerinin arası iki saatten uzun olmasın bebeğinin şekeri düşer dedi çocukta kilo kaybı vardı ona rağmen mama filan da vermedi bir süre sütünü takip et dedi Sağlık ocağında kilosuna baktır dedi ona göre kilo alımı yeterli değilse mama başlayalım dedi size de tam tersi söylenmiş ama ağlayan karnı acıkan çocuğa nasıl meme vermeyeceğiz ben gak da dese veriyorum guk da dese veriyorum göğüslerim boşalsın sütüm artsın diye düşünüyorum ama

Bizimde bugün yarı kirkimiz çıktı benim esimde 6 gün sonra ise başlayacak ve benimde 6,5 yaşında bir oğlum var, resmen aynı şeyleri yaşıyoruz

Benim bebeğim 35 haftalık doğdu 2500 doğdu sonra 2300 e düştü 14 gün kuvezde kaldı belki onun için direk yetmiyorsa mama ver dediler

Kızlar benim bebeğim şuan 37 hafta görünüyor ama doktor baş çapının 40. Hafta da olduğunu söyledi çok ilerde beni perinatoloji doktoruna gönderdi perinatoloji de detaylı bakıp yapısal Ola bilir dedi ama ben yine de çok korkuyorum

Hayirlisi olsun canım, benimde 40 dolduracak gibi görünüyor 2 gun sonra açıklık muayenem var bakalim belki o gun gelir

Canim ölcumlerde hata olabildigi gibi perinatoloji uzmanıda bir sorun yok dediyse bence icini ferah tut. Perinatologlar baya bilgi sahibi ve bu durumlar için genelde dogru teşhis koyuyorlar.

KelebekkB bende kendimi korkutmamaya çalışıyorum bebeğe de zarar vermemek için ama ister istemez içim sıkılıyor böyle birseyi önde birseyi geride çıkınca

Kuzum sancım 100 lerde dedi dr acil sezeryan dedi inşallah canım benim bizim gelişim önden gidiyordu ondan oldu galiba inşallah gelince rahatlıcaz
Anladım canım o yüzden olmuş o zaman normal doğum mu bekliyordunuz

Sezeryan için mi yatış yapılacak yoksa suni sancı falan mı verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…