2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşlar benim bugün alt tarafta ağrım var baya bide makatta baskı var büyük tuvaletim varmış hissi acayip başına böyle gelen varmı normal mi
Tuvaletin yoksa doğum belirtisi olabilir canım bu ara bende de çok oluyor

Nişanımın miktarı arttı akşam adet sancısı gibi ağrımda olmaya başladı doktorum ağrın şiddetli değilse sabah gel bakalım dedi ay bi heyecanlandım bi gidiyormuşum 7 cm açıklık of ne güzel olur

Yaa evet başka böyle olan da varmış yalnız değilim diye sevindim kızım resmen deşiyor gibi içeriyi ya o kadar canım açıyor ki son on gündür çok fena
Benimde oyleydi, ama bugun cok daha az acitti sanirim yerini buldu diye dusunuyorum insallah oyledir . Doktor yerine tam yerlestiginde aci gecicek demisti

Ayy neden olmasin , hadi hayirli olsun pozitif harika gecen bir dogum hikayesiyle kavus melegine insallah

Canım bebeğin emmesi yavaşladığında gazını çıkarmayı dene. Öyle daha kolay çıkarıyorlar.
Aa mutlaka deneyecegim canim tesekkurler
Aynen canim biz de o sekildeyiz cok zor cikiyor gazi ya ovala ovala yok yani,mama ve meme karisik verdigim icin de sindirimi iyice karisti cocugun galiba zorlaniyo. Valla zormus 1 haftada yoruldum aliscaz insallah yenidogan donemi bitseydi bi

Aman bacim hep emzir bosver sarilik olmasin yeter ki gozun aydin olsun hadi. Aramiza hosgeldin uykusuz her geceee
Hoşbuldummmm emziririm tabii de. Göğüs ağrısı da çok fenaymış bir şeye benzemiyor. Sütüm mü az acaba diyorum. Misal çocuk doysa bırakır demi. Bırakmıyor memeyi zorla aldığım an feryat figan,doymuyor sanırım. Nefessiz kalır ağlarken diye korkup apar topar ağlaya ağlaya tekrar veriyorum memeyi. Emzirme danışmanı 40 dk ders verdi. O kahverengi kısmın tamamını ağzına vermeyi bir türlü beceremedim. Ağzını çok acıyor ama sadece ucunu alabiliyor. Mesela doyan bebek ortalama bir kere de memeyi ağzında kaç dk tutar sence biliyor musun.

Bilmiyorum ki hic dk isini valla. Benimkide emiyo emiyo doymustur diyorum sagip bi bakiyorum memeyi bosaltmamis daha meme dolu. Bos bos emzik gibi emiyor uyuduktan sonra o yuzden sure uzayabiliyor.

Bana da Dr ve hemşireler her istediğinde verme yoksa uykudan verim alamaz hem sana hem bebeğe eziyet olur dedi 2_3 saatte bir 30_40 dk doyurmak için yeterli daha fazlası için uğraşma dedi ,ee sürekli isterse diyelim 1 saat sonra acıktı istedi ne yapayım dedim ozaman sütun yetersiz geliyor demekki beslenme saatine mama ekle dedi sürekli emzirmek süt birikimini de engeller dedi

Sancın çok muydu canım mekanyumu genelde 40 hafta üstünü geçince yutuyorlar ama seninki erkenci çıkmış bişey olmaz inşallah çabuk çıkar korkma gözünüz aydın bu arada canım sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun Mevlam acil şifalar versin sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah yawruna

Birde aynı pozisyonda verin sağ göğsü yani çevirmeden nasıl anlatayım bilemedim şimdi sağ göğsünüzü verirken sol yanağı altta kalıyor ya aynı şekilde yine sol yanağı altta kalacak şekilde ayakları da dışarıda gibi oluyor öylee vermeyi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…