2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ah umarım daha iyisindir. Ben gene bugün bir kaç kere ağlama krizine girdim. Yarın bebeğin sarılık değerine bakılacak, bugün elimden gelen en iyi beslenmeyi yapmayı çalıştım. Deftere not tutuyorum her bilgisini. Destek veren kv bugün biraz ayrımına vardı olayın, ama çok büyük bilgisizlikleri var. Dolap'dan cikan sağılmış sütü soğuk soğuk icirmisler biraz, ben çok kısa tuvaletteyken. Bu bilgisizlik beni bitirdi, terör estirdim. Şey sanıyorlar ben lohusa gerginiyim, oysa her şeye kendim yetmeye calisiyorum bir de laf anlatmaya çabalıyorum evde yardım alırken

Çok geçmiş olsun benim de kızım sarılıktan dolayı bir gün hastanede yoğun bakımda kaldı. Sizi bir nebze anlayabilirim. Ben de evde emzirirken bir anda telefon aldım hastaneden hemen getirin diye, koşarak gittik..yoğun bakım yatisi yapmak, bebeginl bırakmak bile kendi başına zor. Bu konuyu bilmiyorum ancak üç saat bebek aç kalırsa şekeri düşer deniliyor hep. Sizde böyle bir şey olmamıstir ama aklıma geldi, yazmak istedim. Geçmişler olsun

Kızlar oğlum sağ göğsü çok güzel emerken solu asla kabul etmiyor. Çok ağlıyor, emmiyor. Neler yapabilirim bilen var mı? Salı günü hastane randevusunda bebek hemşiresine soracağım ama o zamana kadar ben helak oldum

İyi bari karın düşünce kanala girmiş oluyor değil mi belki nişan falan da gelir artık
Canim son muayenemde yani 2 gun once kanala henuz girmedigini soyledi doktor ama karnin dusmus dedi bilemiyorum karin ne zaman dusuyo anlamadim

Kızım meme bağımlısı oldu. İki mememde pert oldu. Sadece meme de uyuyor. Nasıl yapıp normal uyumasını sağlarım.

Bu göğüs ucuna takılan silikonlar var onları takabilirsin biraz alışınca sonra kendi göğsünü verirsin biraz da zorlıcaksın malesef yoksahl hep sağ göğsünü emebilir

Kızım meme bağımlısı oldu. İki mememde pert oldu. Sadece meme de uyuyor. Nasıl yapıp normal uyumasını sağlarım.
Vallahi bizimkide aynen öyle emzik benim süper kahramanım oglum hic tutmamisti kizim bibs markayi hemen tuttu emdiktdn sonra yatirip veriyorum dusunce cekiyorum veya altini alirken krize girecek oluyor ozaman veriyorum saatlerce agzinda birakmiyorum ama inanilmaz ise yariyor

Kizlar, sadece karin sertlesmesi yasayip doguran oldu mu ? Karnim surekli sertlesiyor ama hoc agrim yok baska gercek mi yalanci sanci mi bu anlamiyorum

Hanımlar ben de bugün doğurdum spinal sezaryen ile. Ama gaz çıkmadı daha ne yapsam kolay çıkar ya gerildim
Yürüyüş yapmak gerekiyor bolca.
Sanırım nişanım geldi 2 seferde sarı jölemsi bir kıvam doktora haber vereyim mi sizce?
Nişan için doktoru aramanıza gerek yok sabah erkenden gidersnz.
Kizlar, sadece karin sertlesmesi yasayip doguran oldu mu ? Karnim surekli sertlesiyor ama hoc agrim yok baska gercek mi yalanci sanci mi bu anlamiyorum
Sertlikte değilde taaaaş gibi oluyorsa doğum kasılması olabilir.

Yürüyüş yapmak gerekiyor bolca.

Nişan için doktoru aramanıza gerek yok sabah erkenden gidersnz.

Sertlikte değilde taaaaş gibi oluyorsa doğum kasılması olabilir.
Evet tas gibi oluyor hatta o sirada sanki icimde hop ediyor gibi bir his oluyo nasil anlatsam hani ucakta falan kalkarken ya da inerken goguste hissedilen bir his olur ya o tarz bisey. O tas gibi ne kadar sure olmali peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…