Canim benim karnim dustu aslinda 1 haftadir o sekilde duruyoSenin de mi karnın düşmedi daha canım benim yukarı da hala
Evet cnm normal doğum elhamdülillah biraz sancılı ama ebe ve doktorum çok iyiNormal doğum mu yaptın canım nasıl geçti gözünüz aydın sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ah umarım daha iyisindir. Ben gene bugün bir kaç kere ağlama krizine girdim. Yarın bebeğin sarılık değerine bakılacak, bugün elimden gelen en iyi beslenmeyi yapmayı çalıştım. Deftere not tutuyorum her bilgisini. Destek veren kv bugün biraz ayrımına vardı olayın, ama çok büyük bilgisizlikleri var. Dolap'dan cikan sağılmış sütü soğuk soğuk icirmisler biraz, ben çok kısa tuvaletteyken. Bu bilgisizlik beni bitirdi, terör estirdim. Şey sanıyorlar ben lohusa gerginiyim, oysa her şeye kendim yetmeye calisiyorum bir de laf anlatmaya çabalıyorum evde yardım alırkenAynen bende öyleyim bu emzirme süreci lohusalık çok zormuş gerçekten.Hep ağlama modundayım .Uykuzuluk da çok zorluyor.Herkes derdi de zor diye gerçekten ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.inşallah bebeğim sarılığı geçecek canım tüm gece emmiş.Anne sütüyle atılıyormuş sarılık
Çok geçmiş olsunMerhaba anneler bende bir mayıs annesi olarak bebeğimi kucağıma aldım çok yazmasam da buraya takip ediyorum sizlere sorunumdan bahsetmek istiyorum yaşayan duyan varsa fikrini yazabilri mi. Hamileliğimin son ayında bebeğin ölçümlerinde sıkıntı olmuştu iri bebekti şekerden şüphelenmişlerdi şeker yüklemesi yapmamıştım ama kanda baktıklar ve şeker çıkmadı o zaman. Geçtiğimiz cuma günü sezeryan la bebeğimi kucağıma aldım 4 kilo 600 gram doğdu ve çok şükür bi sorun yoktu taki ertesi güne kadar kan şekerinin düştüğünü söyledi hemşireler ve yatışı yapıldı ve bugün gidip hastanede gördüğümde bebeğin şekerini kontrol altına aldıklarını ama ona rağmen 2 defa havale geçirdiğini söyledi doktor sırtından bi sıvı almış ve beyin tomografisini çekmişler neden olabilir araştırıyorlar kızlar Allahın izniyle Rabbime sığmıyorum inaşallah iyi olur aklım hep onda öyle bırakıp gelmekte çok zor sizlerin böyle çevrenizde duyup yaşadığınız oldu mu biizm sorun gibi cevaplarsanız çok sevinirim
İyi bari karın düşünce kanala girmiş oluyor değil mi belki nişan falan da gelir artıkCanim benim karnim dustu aslinda 1 haftadir o sekilde duruyo
Canim son muayenemde yani 2 gun once kanala henuz girmedigini soyledi doktor ama karnin dusmus dedi bilemiyorum karin ne zaman dusuyo anlamadimİyi bari karın düşünce kanala girmiş oluyor değil mi belki nişan falan da gelir artık
Bu göğüs ucuna takılan silikonlar var onları takabilirsin biraz alışınca sonra kendi göğsünü verirsin biraz da zorlıcaksın malesef yoksahl hep sağ göğsünü emebilirKızlar oğlum sağ göğsü çok güzel emerken solu asla kabul etmiyor. Çok ağlıyor, emmiyor. Neler yapabilirim bilen var mı? Salı günü hastane randevusunda bebek hemşiresine soracağım ama o zamana kadar ben helak oldum
İlk zamanlar hep öyle uyuyorlar canım.gayet normal bence ben bazen sallayarakta uyutuyordum ama genelde emerken uykuya geçiş yapiyolarKızım meme bağımlısı oldu. İki mememde pert oldu. Sadece meme de uyuyor. Nasıl yapıp normal uyumasını sağlarım.
Vallahi bizimkide aynen öyle emzik benim süper kahramanımKızım meme bağımlısı oldu. İki mememde pert oldu. Sadece meme de uyuyor. Nasıl yapıp normal uyumasını sağlarım.
BeennDoğurmayan kaç kişi kaldık acaba merak ediyorum :)
BendeeDoğurmayan kaç kişi kaldık acaba merak ediyorum :)
Yürüyüş yapmak gerekiyor bolca.Hanımlar ben de bugün doğurdum spinal sezaryen ile. Ama gaz çıkmadı daha ne yapsam kolay çıkar ya gerildim
Nişan için doktoru aramanıza gerek yok sabah erkenden gidersnz.Sanırım nişanım geldi 2 seferde sarı jölemsi bir kıvam doktora haber vereyim mi sizce?
Sertlikte değilde taaaaş gibi oluyorsa doğum kasılması olabilir.Kizlar, sadece karin sertlesmesi yasayip doguran oldu mu ? Karnim surekli sertlesiyor ama hoc agrim yok baska gercek mi yalanci sanci mi bu anlamiyorum
Evet tas gibi oluyor hatta o sirada sanki icimde hop ediyor gibi bir his oluyo nasil anlatsam hani ucakta falan kalkarken ya da inerken goguste hissedilen bir his olur ya o tarz bisey. O tas gibi ne kadar sure olmali peki ?Yürüyüş yapmak gerekiyor bolca.
Nişan için doktoru aramanıza gerek yok sabah erkenden gidersnz.
Sertlikte değilde taaaaş gibi oluyorsa doğum kasılması olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?