- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Sağlıkla gelsin yavrun canımDoguma giriyorum kizlar, bugune planlamistik bir aksilik olmadi sukur ogleden sonra alacaklar simdiden nst ye bagladilar 2, 3 saat takili duracakmis dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canim tesekkur ediyorumSağlıkla gelsin yavrun canımhayırlısı olsun
Kizlaar doktora gittim bende. Benimki kontrol tabi dogum degil
29 nisan cuma doguruyorummmm. Sabah 5 bucukta yatacagiz hastaneye 6, 6 bucuk gibi alacaklar.
Bebisin amniyon sivisi fln kirlenmis. Doktor ilk boyle gorunce korkuyodum kakasini mi yapti diye ama alistim artik kaka degil vucudunun dokuntuleri fln oluyo. Miadi dolmus bebekte boyle oluyor dedi. Nefes alma hareketide yapiyor dedi insallah nefesinde de sıkıntı olmaz.
Benim sata gore cuma 38+0 oluyodu ama dr en basta duzeltmisti gec dollenme diye. Simdi yine cuma 38+0 diye kabul edebiliriz dediduzeltilmis hali 37+3tu. Icimi mi rhatlatiyor artik bilmiyorum
Kilosuda 4400 cikti ama dogru degildir dedi bacagi cok uzunmus ölçüm disi cikti bacagibacagi uzun oldugu icin kilosu fazla cikiyor dedi.
Bizde haberler boyleee
İnşallah her şey yolunda gitsin hemen kavuşun sağlıkla, güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar sonda takmayacak doktorum nedense boyle bir karar almis hasta cok geriliyor dedi. Şu an 3 dogum ust uste yapacak motivasyonum oldu darisi basinizayarim saat sonra wc girecegim sonra alacaklar insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar sonda takmayacak doktorum nedense boyle bir karar almis hasta cok geriliyor dedi. Şu an 3 dogum ust uste yapacak motivasyonum oldu darisi basinizayarim saat sonra wc girecegim sonra alacaklar insallah
Ayy tesekkur ederim canim rahatladim Turkiyede her hafta ya da sk sk yapilanlari gorunce ben de acaba mi diyordum. Burada mesela kasilma agri hissediyorum diyince hepsi normal, cok agri oluyorsa paracetamol (parol) icebilirsin diyolarHiç merak etmeyin, ben de İstanbul'da iyi bir özel hastanede takip ediliyorum. benim doktorum da 37. Haftada aldı nst'ye, erkenden ve hiçbir sinyal olmadan nst'nin hiç bir anlamı yok dedi.
Merhaba bende 35 haftanın içinde şeker tansiyon ve suda azalma sebebi ile erken doğum yaptım bebeğim düşük kiloda doğduğu için küvözde 10 gün oldu çok şükür gün gün daha iyi oluyor Rabbim hayırlısı ile sizinde benimde evimize getirmemizi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar çarşamba günü normal muayene gitmistim kucuk bir sancim vardi ve benim minik kizim 20_25 gundur hep asagi dogru cok baski yapıyordu, belimdeki platinlerden dolayi normal dogum yapma riskini goze alamam dedi dr ve cati muayenesi yaptilar 4 cm aciklik varmis bu sekilde eve asla yollamam dedi ve acilen sezeryan doguma girdim minik kuzum erkenden geldi 35 haftaliktik ve kuvezde maalesefciğerleri tam gelismedigi için inşallah sağlığına kavuşup gelecek minik kuzum lütfen dua edin arkadaşlar
Bende daha 1 kere girdim nstye Perşembe tekrar girerim muhtemelen öyle girecek kadar da bi sancı ağrı vs olmadı şimdiye kadar. Valla Avrupanın sağlık konusunda bu kadar da vurdum duymaz olmasına çok şaşırıyorumAyy tesekkur ederim canim rahatladim Turkiyede her hafta ya da sk sk yapilanlari gorunce ben de acaba mi diyordum. Burada mesela kasilma agri hissediyorum diyince hepsi normal, cok agri oluyorsa paracetamol (parol) icebilirsin diyolar
Gozunuz aydin cnmKızlar Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ediyorumgece buyuk tuvaletim var gibi olup hastaneye geldiğimizde 2 cm açıklık vardı sabah 9 a kadar resmen sancı çektim ama açıklık hep 2 de kaldı zaten sezeryan olacaktım kesin ama aniden olunca ikisini birden yaşadım . Anestezi in etki etmesi saniyeler içinde oldu yok böyle bi rahatlama anesteziden sonra sonda takıldı hissetmedim, daha 10 dakika olmamıştı ben henüz mdoktor baslamadı sandım ki bebeği gösterdiler şok oldum. Ultrasonda 3000 çıkmıştı dün, 2700 dogdu. Henüz süt gelmedi ama boş ta olsa emziriuoruz ancak yavas yavas gelir dediler. Agrım henüz yok, bacaklarım oynamaya basladı sanırım aksama dogru yürütecekler bakalım. ALLAH hepinize en güzel en hayırlı şekilde dogum nasip etsin
Bol bol hurma yemeni tavsiye edebilirim hurmanın nasıl oluyorsa etkisi oluyormuş hem sütede çok etkisi varmışSlm kizlar bende gectigimiz cuma sancilandim once adet sancisi gibi agirlik oldu
Akintim cogaldi heran nisan geliyo gibi oldum lavaboya her gittigimde akinti wardi
Nisan yoktu ama sanci wardi ogun esimi aradim gittik hastaneye
Saat 5 i gectigi icin nobetci dr warmis kendi drum izindeymis carsambaya kadar
Nobetci dr da erkek olunca esim baska hastaneye gidelim dedi
O sira yine sancilarim geliyo ama 10 dakikada bir 15 dakikada bir duzenli degil tam anlamiyla
Bende eve gidelim dedim ertesi gun nobet degisince gelen dr. Bayanmis biraz evde sanci cekerim gece nobet degisince geliriz dedim
Herneyse gittik ertesi gunu nst ye bagladilar sanci cikti ama duzensiz dedi dr
Acilmada yok hala 1 cm dedi
Eve geldik cumadan beri sanci cekiyorum ama malesef acilma yok acilma olmasi icn naapmam lazim
İnternette yazilan cogu seyi yaptim evde surekli geziniyorum
Dun ufaktan bi temizlik yaptim yoruldum sanci war ama ayni stabil ne artiyo ne azaliyo
Bide ben gezindikce is yaptikca azaliyo aksine
Bende bayrama dogsun istiyorum hem dr. Olmaz tatilde hemde biraz da olsa toparlanirim bayrama bilmiyorum ne olacak ama gelemye niyeti yok gibi benim bebisin
Yiyorum hurma yani artik hurma yemekten biktim diyebilirimBol bol hurma yemeni tavsiye edebilirim hurmanın nasıl oluyorsa etkisi oluyormuş hem sütede çok etkisi varmış
Çatı muayenesi olunca doğum başlıyor diyorlar hep, çok şaşırdım demek ki bazen etkili olmuyorYiyorum hurma yani artik hurma yemekten biktim diyebilirim
Surekli yiyorum ama tik yok bide her gittigimde cati miaynesi yapiyorlar acilma warmi diye diyorum bu sefer nisan gelir heralde cok aci cektim en sonkinde ama yok hicc akinti disinda
İyice agir hissediyorum kendimi
Rabbim hepimizn yardimcisi olsun
Aynn benimde arkadaslar hep cati muaynesi ile dogumlarinin basladigini soyluyorlarÇatı muayenesi olunca doğum başlıyor diyorlar hep, çok şaşırdım demek ki bazen etkili olmuyor
Ben çatı muayenesi olduktan sonra ilk kez sanci yasadim 2 gun. Ama o sancilar da durdu ve 10 gun gecti dogurmaya dair en ufak bi belirtim yok bekliyorumÇatı muayenesi olunca doğum başlıyor diyorlar hep, çok şaşırdım demek ki bazen etkili olmuyor
Ben çatı muayenesi olduktan sonra ilk kez sanci yasadim 2 gun. Ama o sancilar da durdu ve 10 gun gecti dogurmaya dair en ufak bi belirtim yok bekliyorum
Benim doktor sancı olmadn alttan muayene etmiyor. Benimde arkadaşlarım hep çatı muayenesi olduktan birkaç gün sonra doğum yaptılar. 2 gündür başım ağrıyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm. Yükselmiş, yarın hemen gel dedi doktorum. Bakalım belki çatı muayenesi yaparda sancım başlarAynn benimde arkadaslar hep cati muaynesi ile dogumlarinin basladigini soyluyorlar
Bi bende tutmadi bu
Bekliyorum bakalim
Umarim aniden tutarda sancim bende rahatlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?