2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bana da geçen cuma çatı muayenesi yapıldı doktor bu muayeneden dolayı kahverengi akıntı veya bir miktar kan gelebilir normal dedi bende olmadı ama belirtmek istedim telaş etmeyin diye

Oyy maşallah Hoşgelmiş paşa... benim son 2 gün

Cumartesi cati muayenesi oldum 1cm aciklik var dedi. 2 gun kahverengi lekelenme oldu. Onceki gun biraz, dun de belirgin sekilde pembeli seffaf jöle kivaminda nişan geldi benim. Bugun diger takibimi yapan doktoruma açıklığı soyledim, tekrar kontrol eder sandim, gerek yok dedi, ama nişan geldi dedim, nişan dogum belirtisi sayilmaz haftalar surebilir dedi. Yeniden muayene yapmadi, sık sık muayene yapmanin kimseye faydasi yok dedi. Bakalim bekliyoruz. Ilk defa cumartesi gunku muayeneden sonra sanci hissetmeye baslaidm ama kayda deger sancilar degil. 37+4 üm, bugunku muayenede 38+5 olctu doktor. 3450 gram olmus Dogursam bari 4 kilo olmadan

Aynn waktinde gelmesi en iyisi
Ne kadar
Benim bi onceki gebeligimde kizim kanala girmemisti ama nisan geldi ardindan sanci biraz evde bekledim tabii
Hemen gitmedim hastaneye siklassin sancilarim diye bekledim ertesi gun gittik hastaneye
Bebek hala yukarda dediler ama acilma warmis
Acemi bi hemsire gelip wakitsizce suyumu patlatti
O saatten sonra hwm suni sanci hemde kendi sancimla okadar aci cektimki anlatamam kac sat kiwrsndim disimi siktim cok zordu kesintisiz sanci birde yarim dakkada giren daha dha acili bir sanvi wardi
Sonunda dogurdum ama cok zordu
Bu gebeligimde hep dua ediyorum rabbim butun gebelere we bana hayirli kolay az sancili dogum nasip etsin diye
Yani dogumun baslamasi icin bebegin kanala girmesi gerekmiyo
Kanala girmesi saadece sureci hizlandirip daha kolay dogum olmasini sagliyo

Suyun gelirse bence evde beklemek riskli olabilir ama sanci nisan evde cek biraz artinca gidebilirsin cunku hastanede suni sanci verilince cok zor oluyo

Allahim bizede nasip et
3 kiloyu aşsin bizimkide

Kilo güncellemesi için geldim sizde yazın bu arada doğuranlar ilerleyen zamanlarda..92 ile doğuma girdim şuan 85 bol su acayip kilo verdiği bide 24 saat emzirme
İnsaallah bizde hemen dogumdan sonra aldigimiz kilolari hızla veririz

Dr uyarmadimi cnm cati muaynesinde hafif kanama olabilir diye
Bende oldun cati muaynesi 10 gun once bide bugun beni uyardi drum hafif lekelenme seklinde kanam olabilir korkma diye ama bende tik yok
Lekelenme olunca iki uc gune dogum oluyo diye biliyorum cevremdekiler hep cati muaynesinde kanama gordukten bi kac gun sonra dogum yaptilar
Ama benim bebis gelmek istemiyo daha

Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah

Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah

evin hastaneye yakınsa git doktor kontrol etsin , doktor daha var derse eve gelir saat tutarsın . sancılar düzenli ve sıklaşınca gider hastaneye doğurursun. hastane çok gergin bir ortam. milletin bağırdığını duyup korkabilirsin, hemşireler yanında herşey konuşuyor o da insanı geriyor. evin en güzeli mümkünse suya gir rahatlatır.

ben de endometriozis var benim karın içimde de yapışıklıklar vardı. doğumdan sonra çok kanamam oldu. 1 ay takip ettiler ama şimdi iyiyim çok şükür. çok geçmiş olsun ve gözün aydın. maşallah kuzuna da...

benim bir önceki gebeliğimde cuma günü doktor muayene etti biraz zorladı hafif lekelenme oldu cumartesi nişan geldi bir kaç parça halinde. ama bayağı avuç dolduracak kadar jölemsi ve şeffaftı. pazartesi doktora gittim açılma yok dedi. salı sezeryan oldum :/

maşallah sana da oğluna da:)

Benim sürekli kasılmam var ama sancım yok ama kasılmam sürekli kasılma arası çocuğun hareketlerini hissediyorum acaba doğum belirtisi mi ya ya da bugün çok ev işi yaptım yoruldum biraz ondan mı oldu acaba
kendini yorduysan olur. bir de ağrı veya kasılma hissettiğinde biraz dinlen geçmiyorsa doğuma işaret olabilir. filimlerdeki gibi değil gerçek doğum sancısı. sancı geldiğinde ıkınma hissi de olur çok yakınsa doğum. karnını izle sırt üstü yattığında doğum sancısında karnının tepe noktası bir tepeleşip bir gevşiyor. arasının say tepeleşmelerin 5 dakka filansa hastaneye git.

Masallahhh valla helal olsun.. ismiyla saglikla yasasin bebisko ne guzell kavustunuz sonunda

Canım gozunuzaydin saglikla buyusun bebis, masallah sekerden de etkilenmemis doktorunu dinledigin iyi olmus o yonden de gönlünü ferah tut kilosu da iyi cok sukur

Herkes alttan muayene olmuş, doğumun başlaması için şart mı kızlar ya. Benim doktorum yapmıyor. Burada okudum oda yapar diye düşündüm doğum başlardı diye ama dedi ki sancılar başlayınca alttan muayene ediyorum ben. Öncesinde yapmıyormuş yani

Çok teşekkür ederim bilgiler için ilk doğumum nasıl bir şey hiç bilmiyorum her ufak kasılma ağrı sancıda da doktorda almak istemiyorum soluğu ne bileyim doğuma yakın gideyim hastaneye mümkün olursa suni sancıya vs hiç bulaşmadan kendi sancımla doğurayım istiyorum açılmam vs olursa da anlamazsam ya diyorum pazartesinden beri gelen giden sancılarım oluyor ama artan düzenli bir sancı yok bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…