Rahmin silikleştiğini ultrasonla mı anlıyorlar yoksa alttan muayene miDoktordan geldim arkadaslar doktor ilk nstyi begenemedi 2.ye devam ettirdi. Bana gecen sefer 6 mayıs icin gun vermisti, ama beklemez dedi rahim siliklesmeye baslamis dedi. Bayramda gelir dediben 1 mayis istiyorum bakalim olucakmi Anesteziye yonlendirdi , gorusme ve tahliller yapildi. Bakalim kısmet artik ne zaman gelicek nasıl olucak beklicez
Canim doktorumuzun soyledigi ve sonrasinda internette arastirmama gore su bitemez cunku iceride ki su hepsi bosalmaz ve bebek su saglamaya devam eder diyor oyuzden telasa girmeyin falan diyor .Bende bu durumlardan korkuyorum o yüzden sizlere sormak istedim
Ultrasonla baktı cok asagiya tam genital ustuneRahmin silikleştiğini ultrasonla mı anlıyorlar yoksa alttan muayene mi
Sıkıntı yok canım normalmiş ben hem doktora hem ebeye sormuştum benden de ara sıra geliyorKızlar benim göğsümden kopkoyu sarı sıvı gelmeye başladı kendiliğinden sanırım kolostrum sütü ama erken mi bilemedim dr tekrar gitmem gerekiyor mu hiç bişey bilmiyorum ama yaa
Bana hep bakıyorlar hiç kimse bişey demiyor hem çocuk aşağı da hem baskı var amaUltrasonla baktı cok asagiya tam genital ustune
Egilmekte zorlandığım için cok gözüme geliyordu perine masaji. Bir videoda doktor bol bol seks yapin , oyle bi imkani olmayanlar perine masaji yapabilir dedi. Ben de madem cinsel iliski de ayni islevi goruyormus o zaman onu yaparim dedimKizlar perina masajina baslayan var mi ? 38 de hurma yemeye baslayacagim ben de
Ayy öyle mi ya Hurmaya hemen başlayım ozaman günde 3 tane yiyerekEgilmekte zorlandığım için cok gözüme geliyordu perine masaji. Bir videoda doktor bol bol seks yapin , oyle bi imkani olmayanlar perine masaji yapabilir dedi. Ben de madem cinsel iliski de ayni islevi goruyormus o zaman onu yaparim dedimben 35 ten beri avuc avuc hurma yiyorum. Bu dogumu kolaylastirir adi altinda tavsiye edilen seylerin hiçbiri oyle dan diye damdan duser gibi dogum falan baslatmiyor. 38 falan beklemeye ne gerek var. Ki ben zaten her zaman hurma yemekten cekinmiordum. Artik cok yiyorum bi de. Hani daha bebe yok ortada
Ah iyi bari teşekkür canım ederim içim rahatladıSıkıntı yok canım normalmiş ben hem doktora hem ebeye sormuştum benden de ara sıra geliyor
Sağol cnm dinlerim çok teşekkür ederimCanim doktorumuzun soyledigi ve sonrasinda internette arastirmama gore su bitemez cunku iceride ki su hepsi bosalmaz ve bebek su saglamaya devam eder diyor oyuzden telasa girmeyin falan diyor .
Ama zaten suyu sinirda ya da az olanlar icin bu gecerli degil demisti.
Turkiyede Dr. Banu Çiftçi var onun detayli videosu onuda dinleyebilirsin su geldiginde rahat 4 saatimiz var en az evde dusunuzu alip hazirlanip gelebilirsiniz diyor.
Kesin ben doğururum hemde bu günlerde sancım oluyor sık değil diye takmamaya çalışıyorum da bazen çok aşağı iniyor sanki elini sokup vajina da dolaştırıyor gibiAh iyi bari teşekkür canım ederim içim rahatladıbakalım hangimiz erken doğuracak ard ardayız ya
Kendim tecrube etmedim ama burda alttan muayne sonrasi kanama olanlari cok okudum. Normal oldugunu soyluyormus doktorlar. Kanama olmasi beklenen bir seymis yani.Marhaba Arkadaş lar..
Bugün randevum vardı ve 2 cm açıklık var dedi doktor.
Nst da sancılar düzenli değil diye eve git bekle dedi doktor.
Alttan muayene etti ve demin kahve rengi lekelenme oldu..
Nişan değildir demi muayene ettiği için gelmiştir?
Başına gelen var mı merak ettim?
Bu arada kızım 3200 g olmuş ya bu hafta yada haftaya kızım ne zaman gelmek isterse sezeryana alacak beni..
Oyyyy masallah size yaaaaNihayet doğurdum kızlarZorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah
Canım normal doğum yapacaksan sana tek tavsiyem doktorunun talimatlarını çok iyi dinle.biz bugün doktorumla neredeyse imkansızı başardık. Hem siyatikli hem fıtıklı hemde iri bir bebeği toplam 4 5 saatin içinde doğurduk. Doğurduk diyorum çünkü doktorum bir harika. Medipol esenler Tuğba Kılık. Özellikle yazıyorum ki etiket arayanların karşısına mutlaka çıksın. Bana bu hastanede 5 doktorda normal doğum yapamazsın dedi benim 3.normal doğumum olucak yaparım brn dediğim halde. Sadece tuğba hoca inandı bana bendr ona inandım ve sonuç elhamdülillah güzel oldu. Doğum bir takım işi. Doktoru ebesi gebesi uyum içinde olmalı.Oyyyy masallah size yaaaahelal olsun valla kendine guvendin inandin ve basardin normal dogumu
Bebisin ismiyle saglikla huzurla sizinle yasasin insallahdarisi bizlerin basinaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?