Benim doktorum gecen hafta onerdi 1 er fincan ama ben kızımı 38+0 da dogurdum bu ikinci dogum caylari icip icip 36 da dogurururm diye korktum baslamadim dahaKızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Gece bende 1 gibi uykumdan uyandim , nasil bir kasık agrisi adet agrisinin yogunu ,kesin doguruyorum dedim baya korktum. Biraz yuruyus yaptim evin icinde , sola yatiyorum ama karnimda taş gibi sertAy yok geçti çok şükür
Guzel haberlerini bekliyoruz canimNst de sancı da cikiyor doktor kendide gelebilir sen gelene kadar derken bosuna demiomus o asagidaki baski yuzde 80 gecti rahatladi nasi yuruyorum gormeyin ebede dedi rahim agzi guzel yumusamis belli yurudugune gore dedi kanaala giris yapmistir dedi bagladilar nst ye sancilar baslamis 75 100 lerde ama okdr etkilemiyor ah ah diye bagardiklaarim popomda hissettgm baskilar falab demekki 100 un baya uzerinde
Hadi sağlıcakla gelsin güzel haberlerleYatışımı yaptık kızlar anca firsat bulabildim ciger gelistirici ignem yapildi yarin bi doz daha yapilacakmis bebisde aksamuzeri alinacakmis dediklerine gore baya erken gelmis olduk vallahi 2 gun yatacagz bakalm dua edin bize teyzeleri❤
Bana da aynısını yaptılar ama 1 dozdu sabah almışlardı..olsun sağlıkla doğsun kendide gelebilirmis ne güzel bı avazda inşallah canımCiger gelistirici igne yapilcak diye girisimi gece yaptirdi etki etme suresi olsun diye sabah alacak saniyordum oglen bitanedaha vurup aksamuzeri alacakmis
benim dr bunların hiçbiri kanıtlanmış değil dedi, hurma yemek vb.Kızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Benim doktorum da aynen böyle dedi bunların kanıtlanmış bir etkisi yok dedibenim dr bunların hiçbiri kanıtlanmış değil dedi, hurma yemek vb.
pilates topu üzerinde hareketler içinse, ister hopla zıpla bir şeye pet etkisi olmaz dedi, ama bebeğin kendi zamanı var diyor.
perine masajı ile ilgili de bir doktoru dinledim, o da bu masajla bir etki yaratamazsınız diyordu.
ben yürüyüşe devam ediyorum, haftada iki pilates dersi, canım isteyince de hurma yiyeceğim :) bu kadar.
Normal doğum yapabilirsin yani değil mi ? Belki normal olurNst de sancı da cikiyor doktor kendide gelebilir sen gelene kadar derken bosuna demiomus o asagidaki baski yuzde 80 gecti rahatladi nasi yuruyorum gormeyin ebede dedi rahim agzi guzel yumusamis belli yurudugune gore dedi kanaala giris yapmistir dedi bagladilar nst ye sancilar baslamis 75 100 lerde ama okdr etkilemiyor ah ah diye bagardiklaarim popomda hissettgm baskilar falab demekki 100 un baya uzerinde
Evet doğumdan sonra da diyet dediler ama pek dikkat edemiyorum süt gelsin çoğalsın diye uğraşıyoruz ama ölçüyorum arada normal şuanda şeker..kırk güne normale döner dedi tamamen drSelam kızlar mayıs annesi olmam gerekirken bende Nisan annesi oldum sizin her yazdığınızı uzaktan takip ediyordum doğum yapanlar gözünüz aydın hayırlısı ile sağlıkla büyüsün evlatlarınız.Dilekbltylmz1 sende şekerden çekiyordun doğum sonrası da diyete devam dedilermi
Yapayım valla çok kötü dilim yaSirkeyle gargara yapabilirsin. Bana çok iyi geliyor.
Aynen bebişler artık sonuna kadar çekiyor vitaminleri diş etlerim falanda felaket ağrıyor acıyorAy ben dee. Gebeligin basindan bu yana ilk defa vitamin degerlerim vs eksik cikti hep. Onun etkisi vardir diye düşünüyorum
Darısı başıma inşallah kendimi top gibi hissediyorum yuvarlanıvercem bi gün merdivenlerdenKilo güncellemesi için geldimsizde yazın bu arada doğuranlar ilerleyen zamanlarda..92 ile doğuma girdim şuan 85 bol su acayip kilo verdiği bide 24 saat emzirme
Verirsin ya bende veremicem diyodum ama emince gidiyo..daha fazla gider inşaallahDarısı başıma inşallah kendimi top gibi hissediyorum yuvarlanıvercem bi gün merdivenlerden
acıyan acıyanaaaaa... şimdi hamileyim diye acıyorlar sonra onu da beğenmiyorlar doğurunca hiç uyumayacaksın duşa bile giremeyeceksin diye acıyorlar. acıma asla bitmiyor.Ay kizlar bide ne sorcamsizede aciyolar mi ya ya bana bakip bakip aciyolar kendimi cok garip hissediyorum
Karnima bakip bakip ay hadi bi an once dogurursun insallah allah kurtarsin fln diyolar ama bunu derken nasil bakiyolar bana bi gorseniz cok mu kotu gozukuyorum anlamadim kitamam karnim buyudu kocaman oldu ama ne bileyim bi garibime gidiyo. Sizlerden de boyle bi sey yasayan var mi? Akraba teroru
aldım canım ahududu çayını. ama daha cesaret edip başlamadım daha erken diye. 37 de başlarm diye düşünüyorum.Kızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Ooo günde 1 kg gitmiş maşallah :)Kilo güncellemesi için geldimsizde yazın bu arada doğuranlar ilerleyen zamanlarda..92 ile doğuma girdim şuan 85 bol su acayip kilo verdiği bide 24 saat emzirme
Ben 34+2 de doğum yaptım o yüzden bebeğim küvözde. Şeker için dikkat ediyorum bende ama sütümünde çoğalması lazım o yüzdende çabalıyorum. Benim doktorum 40 gün sonra dahiliyeye gitmemi söyledi hastanedeki ölçümlerim iyi çıktı ama dikkat etmemi söylediler hayırlısı ile bu şekerden bir kurtulsam düzene girer inşallah çok yüksek değil ama tedbirli olmak da fayda var demekkiEvet doğumdan sonra da diyet dediler ama pek dikkat edemiyorum süt gelsin çoğalsın diye uğraşıyoruz ama ölçüyorum arada normal şuanda şeker..kırk güne normale döner dedi tamamen dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?