Bende öyle duydum okudum sütü kendi içinde biriktirip kumaşla teması engelliyormuş tahriş olmuyormuş göğüs ucu böylece bakalım inşallah biz de faydasını görürüzSüttür bence. Benimde sütyenime bulaş oluyor bazen. Bana kullanan herkes ağrısız acısız atlattığını söyledi. Bizde inşallah öyle atlatırız :)
İkinci üçüncü doğumlarda açılma daha hızlı ve daha kolay oluyormuş benim de salı günü 38+0 olacak ben aslında bir 39.haftayı görmek istiyorum bebek biraz daha kilo alır ele avuca gelir benim bebek zayıf biraz ama bayrama da kalmak istemiyorum açıkçası bayramdan önce olsun bitsin istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı şöyle 26 27 Nisan gibi doğursam ne güzel olurCanım benim 3.doğumum çatım geniş yani benim durduysa senin de durur gibiÇok hareket etmiyorum ama doktorumu beklemek istiyorum çünkü. Ama p.tesi yaparım inşallah squat filan.
Hiç kuvoze girmedi çok şükür 31. Haftada sancım gelip hastanede yatmistim, o zaman ciğer gelistirici vurulmuştu belki onun etkisi olmuş olabilir. Doğduğu an yanıma verdiler.Allah analı babalı büyütsün canım bebek iyi mi siz iyimisiniz,bebeği küveze aldılar mı gözetim amaclı , yanınızda mı yoksa bebek
Yılmadan sağ ve emzir canım mutlaka artacaktir ve bol su yiyecekten cok daha onemli iste su mama devreye girdigi zaman herşey sarpa sarıyor bende encok bundan korkuyorumSütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
Canim aglama ya. Yasadik bunlari hepimiz biraz gec geliyor ama geliyor biliyorsundur sendee. Sekerli olmasak mama bile verilmezdi belkide o gelen yeterdi bebise. Napalim bizimde boyleymis. Yeterki saglikla buyusun bebislerSağolasınonlarıda deneyeyim yeter ki süt olsun vallah..benim sütüm ile doymayip mama yeyince bayılarak uyumasına agliyrm hep
3 litreye yakın su iciyorm canım..yavaş inecek herhalde geliyo yine ama bebiki doyuracak kadar değilSen yazınca baktım. Çoğu yerde bol bol su için yazıyor. Tabii içiyorsundur ama. Birde yeşil soğan, dere otu falan yazıyor.
Aynen öyle yapiyorm..bı yandan bu sariliktan korkuyorm yoksa daha çok direnirim meme için ama en son 11 di sarılık 19 unda yine gidicez bakalimYılmadan sağ ve emzir canım mutlaka artacaktir ve bol su yiyecekten cok daha onemli iste su mama devreye girdigi zaman herşey sarpa sarıyor bende encok bundan korkuyorum
Olsun ne kaa çok dururlarsa o kaa iyi ben kuduruyodm ofluydm pufluydm ama keşke daha çok durabilseydi..tutması zor emzirmesi zor uayandirmasi sütun gelmesi..herşey vaktiyle iyi ama buna da şükür..hallolacak inşallah sagoalsin caniimCanim aglama ya. Yasadik bunlari hepimiz biraz gec geliyor ama geliyor biliyorsundur sendee. Sekerli olmasak mama bile verilmezdi belkide o gelen yeterdi bebise. Napalim bizimde boyleymis. Yeterki saglikla buyusun bebisler
Sen sıkma canini. Bak kucagina aldin bebisini saglikla ne guzel. Biz burda kasiliyoruz hala
Koyverdun gittin bizu
Üzülmeyin sezeryanda 3 günde anca geliyormuş. Tahin, bulgur ve et bunlar süt yapar. Zaten 2yıl emecekler, o zaman of pof diyeceksiniz, güleceksinz bu zamanları hatırlayıp. Bebiş güçsüzdür çekemiyordur annesi...Cnaım silikon Uç aldık deniyorum.Biraz emiyor ama gelmeyince bırakıyor.O damlayı da alıyım.İnşallah gelir çok üzgünüm
Canm arkadaşlarn yazdıklarndan bağımsız olarak marul çok süt yapıyormuş tecrübeli anneler kaç kez söylediler banaAynen öyle yapiyorm..bı yandan bu sariliktan korkuyorm yoksa daha çok direnirim meme için ama en son 11 di sarılık 19 unda yine gidicez bakalim
Sizce "sera" ismi nasıl, farsca-arapcave italyanca farklı anlamları varmış.Canım ben öğretmenim İnan Beren isimli çocuklar bi değişik oluyorlar. Yani kaçtan öğrencim olduysa hepsi birbirine benzer fıtrata sahipleridi.Benim kızım olsaydı ya Defne koyacaktım ya da Özlenen koyacaktım nasibime erkek bebiş denk geldi. Ama Defne isminin çocuklara sirayeti çok güzel uslu çalışkan Zeki birazda bilmiş oluyorlar. Sizinki de ismiyle yaşasın sağlıkla gelsin inşaAllah
Doğum yapmadım ama 1 aydır o his var bende :) bünyeyle alakalı olabilir bence. Bazen yataktan kalkacak gücü bulamıyorum kendimdeDoğum yapan arkadaşlar doğum yaklaşınca yorgunluk hissi oluyor mu 3 gündür çok yorgunum sanki Bi ton iş yapmış gibiyim
Selam kızlar. Bugün beşiğimizi yatak odasına kurduk. Hazırladık
KV dem ilk 10/15 gün misafir odasında olsaydı sürekli emzirmek falan gerekiyor daha rahat olurdu dedi. Acaba oğlu rahatsıx olmasın diye mi dedi yoksa daha mı rahat olur anlamadım. Sizde odanıza getireceksiniz demi bebişleri.
Marul da 15 tl olmuş bacım, sütü artırmakta pahalı artık. Su diycem ama o da damacanası 25 tlCanm arkadaşlarn yazdıklarndan bağımsız olarak marul çok süt yapıyormuş tecrübeli anneler kaç kez söylediler banadenemediö ama
Millet gelsinde görsün diye demiştir pek meraklılar torun tombalak sergilemeye ben çocuk odası yaptım orda da bi divanımız vardı beşiğide ona yanaştırıp babamızdan bağımsız geniş geniş yatarız oğluşumla inşallahSelam kızlar. Bugün beşiğimizi yatak odasına kurduk. Hazırladık
KV dem ilk 10/15 gün misafir odasında olsaydı sürekli emzirmek falan gerekiyor daha rahat olurdu dedi. Acaba oğlu rahatsıx olmasın diye mi dedi yoksa daha mı rahat olur anlamadım. Sizde odanıza getireceksiniz demi bebişleri.
Tam aksine doğumdan önce aşırı enerji oluyormuş.Doğum yapan arkadaşlar doğum yaklaşınca yorgunluk hissi oluyor mu 3 gündür çok yorgunum sanki Bi ton iş yapmış gibiyim
Aynı tepkiyi vermiştim bendeMarul da 15 tl olmuş bacım, sütü artırmakta pahalı artık. Su diycem ama o da damacanası 25 tlbizim sütler inek sütüyle yarışır, çok pahalandı mililitresi
Bugün onu da yedimCanm arkadaşlarn yazdıklarndan bağımsız olarak marul çok süt yapıyormuş tecrübeli anneler kaç kez söylediler banadenemediö ama
Çiğ sebze yemeyin gaz yapar diyen de varMarul da 15 tl olmuş bacım, sütü artırmakta pahalı artık. Su diycem ama o da damacanası 25 tlbizim sütler inek sütüyle yarışır, çok pahalandı mililitresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?