2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

Arkadaslar bende tup bebek surecindeyim 225 gonalf ve meriofert 150 kullandim yarin yumurtalarim toplanicak dun aksam 10 da catlatma ignesi ovitrelle vuruldum bu sabah kalktim kahve rengi lekelenme gelio diger ilaclarda olmamisti ovitrelke sonrasi kahve rengi lekenme normalmi yarin yumurtalarim toplanicak 😔
Merhabalar ilaç kullanımında direkt meriofert 150 ile mi başladınız ben bugün gittim yumurtaların gelişmemiş dendi 75 den 150 ye çıkarıldı merak ettim olumsuz bir durum mu diye

Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. Ben daha yeni başladim tup bebeye. Dun ilk ignemi oldum. Birsey sorucakdim. Takviye olarak ne kullaniyorsunuz? Benim femarayla ikiz gebelik oykum var. 5 ayinda kaybettim(onu da zor hamilr kalmisdim. Şimdi de denemelerimize ragmen olmadi. Fazla yiprandik o yuzden tup bebege geçtik. Ben de bende kalite sorunundan şupeleniyorum. Eşimde hersey iyi. Morfoloji, dna testi falan. MasaAllah. Ben avokado tuketiyorum bir kaç gundur, cevizli bal karişimi yiyorum. Başka neler yapayim sizce?
:KK45: :dondurma: :dondurma: :KK45:ay sen bebek mi istiyorsunnnn? :duduk:

Merhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimle 😇
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben 4. Gunde pek transfer yapılan duymadım oyuzden cok umutsuzdum. 4. Gun embriyosu pek tercih edilmiyor gibi bi algı oluşturulmuş sanki.

Merhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimle 😇
Benim 8 yumurtadan 2 si döllenmiş ve sadece 1 tanesi 2. Gune cıkmış 3. Gunde pazara denk geldiği icinmi acaba 4. Gunde transfer edildi bi açıklama yapmadı doktorum. Sadece 1 adet oldugu için 5. Gune bekletmedik dedi. Benimkinin kalitesi grade 2 miş. Seninkinin kaliteleri neydi? Birde ben histereskopi yaptırdım ocak ayında senin kaçıncı denemendi. Cok soru sordum kusura bakma ama 😀 şuan bana umut oldun

Benim 8 yumurtadan 2 si döllenmiş ve sadece 1 tanesi 2. Gune cıkmış 3. Gunde pazara denk geldiği icinmi acaba 4. Gunde transfer edildi bi açıklama yapmadı doktorum. Sadece 1 adet oldugu için 5. Gune bekletmedik dedi. Benimkinin kalitesi grade 2 miş. Seninkinin kaliteleri neydi? Birde ben histereskopi yaptırdım ocak ayında senin kaçıncı denemendi. Cok soru sordum kusura bakma ama 😀 şuan bana umut oldun
4. Gün transfer edildiyse 4. Güne gelebilmiştir. Benim 7 yumurtam oldu 4 ü döllendi 2 sini 4. Gün transfer ettiler 1 i 5. Güne gitti dondurdular. İlk tüp bebek denememdi. Kalitesi grade 1 di ikisinin de. 4. Güne gittiyse iyidir. İçini ferah tut. Stres yapma seninle kalır inşallah ❤️

HİSTERESKOPİDEN SONRA KAC AY SONRA TRANSFER YAPILDI VE TAZE MI DONDURULMU?

BENIMDE PAZAR HISTERESKOPİ VAR ONUMUZDEKI AYDA DONDURULMUS TRANSFER

HİSTERESKOPİDEN SONRA KAC AY SONRA TRANSFER YAPILDI VE TAZE MI DONDURULMU?

BENIMDE PAZAR HISTERESKOPİ VAR ONUMUZDEKI AYDA DONDURULMUS TRANSFER
Ben ocak ayında yaptırdım histereskopiyi. Şubattada tedaviye basladım malesef covit yüzünden tedavim yumurta toplamadan bitti. Sonraki ay hemen başlatmadı doktorum tedaviye simdi ise dün taze transfer yapıldı. Doktorum histereskopinin etkisinin 3 ay gecerli oldugunu söledi ama bakalım görecegiz 🙏

Çekilmiştim ama çekim kalitesini beğenmediği için isteyebilir . Bugün gittim yeniden çok fazla yumurta olduğu için belki rahim dinlendirip daha sonra transfer yaparız dedi. :/ bu Perşembe cuma yumurta toplama olacak sanırım
CANIM NE YAPTIN CUMARTESİ GÜNÜ TESTİN VARDI
MERAK ETTİİM:KK200:

Selam kızlar bi sorum olucak sizlere? 3. Gün embriyosuyla 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir acaba? 3. Gün embriyosu neden 5. Güne bekletilmeden dondurulur, süreçte yeniyim 😞

Selam kızlar bi sorum olucak sizlere? 3. Gün embriyosuyla 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir acaba? 3. Gün embriyosu neden 5. Güne bekletilmeden dondurulur, süreçte yeniyim 😞
5. Gün embriyosu blastokist aşamasında yani Rahime tutunacak boyuta gelmiştir 3. Gün embriyosunun daha rahim içinde 2-3 gün bölünme işlemi devam eder aradaki fark bu embriyon azsa riske atmamak için 3. Gün dondurmuş olabilirler

X