Selam kızlar ben 25 Mart'ta 2.aşılamamı oldum. 12.günümdeyim :) sonuç ne olacak merak ediyorum. Kasıklarıma ani kramplar, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma gibi sorunlarım var. İlk aşılamada da böyle olduğu için gebeliğe yormuyorum. Kullandığımız ilaçlar ve çatlatma iğnesi de böyle sorunlar yapabiliyor. Umarım güzel bekleyişler olur :) Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Bu sefer olmazsa birdahaki sefer Yeter ki umudumuz olsun ve kafamız rahat olsun. İlk aşılama olduktan sonraki bekleyişte çok stresliydim, 2.aşılamada daha rahat bir bekleyiş içindeyim. Belki de stresten olmuyor biz bilemeyiz. Belki bizim hayır bildiklerimizde şer var o yüzden en doğru zamanını bekliyor. Böyle düşününce insan rahatlıyor. Sizde durumlar nedir? Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2022 MART AŞILAMA OLANLAR BURAYA :)
- Konu Sahibi Esraaady
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama çatlatma iğnesi gebe haberleri
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun bende 31 martta aşılama oldum bende uyku problemi başladı öyle ki gözlerim şimşiş ve çalışıyorum aslında düşünmemeye çalışıyorum bilinç altım ne kadar doluysa uykumu kaçırıyor galibaSelam kızlar ben 25 Mart'ta 2.aşılamamı oldum. 12.günümdeyim :) sonuç ne olacak merak ediyorum. Kasıklarıma ani kramplar, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma gibi sorunlarım var. İlk aşılamada da böyle olduğu için gebeliğe yormuyorum. Kullandığımız ilaçlar ve çatlatma iğnesi de böyle sorunlar yapabiliyor. Umarım güzel bekleyişler olur :) Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Bu sefer olmazsa birdahaki sefer Yeter ki umudumuz olsun ve kafamız rahat olsun. İlk aşılama olduktan sonraki bekleyişte çok stresliydim, 2.aşılamada daha rahat bir bekleyiş içindeyim. Belki de stresten olmuyor biz bilemeyiz. Belki bizim hayır bildiklerimizde şer var o yüzden en doğru zamanını bekliyor. Böyle düşününce insan rahatlıyor. Sizde durumlar nedir? Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah :)
İnşallah sende kavuşursun canım. İlk aşılaman mı sorun nedir ve yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullandınHakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun bende 31 martta aşılama oldum bende uyku problemi başladı öyle ki gözlerim şimşiş ve çalışıyorum aslında düşünmemeye çalışıyorum bilinç altım ne kadar doluysa uykumu kaçırıyor galiba
6.günde idrarda cıkması imkansız canım beklenen adet tarıhınden 1 hafta sonrası idrar testi yapılıyor. Kanda da 14.günde belli oluyorHayırlısı olsun kuzum bende 6. Gündeyim test yapmadın mı hiç ben meraktan yaptım bi kaç tane
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Yok kuzum ilaç etkisi biliyorum sabırsızlık benimki ilaç etkisi ne zaman geçicdk onu takip ediyorum birazda başka Bi grupda arkadaşımız böyle taip etmişti aşılama sonrası 8. Günden sonra yavaş yavaş koyulaşmış 8 haftalık hamile şimdi idolüm kendisi6.günde idrarda cıkması imkansız canım beklenen adet tarıhınden 1 hafta sonrası idrar testi yapılıyor. Kanda da 14.günde belli oluyor
- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Evet canım ilk aşılamam rahimde polip varmış benim yıllar sonra şimdiki doktorum söyledi daha önce hiç bir doktor söylememişti bir kere aşılama denememi önerdi olmazsa polip alıp tüp bebek dedi eşiminde morfolojisi 2 ona da vitamin verdi fostimon 75 iğne yaptım 8 gün şimdi duphaston içiyorum sabah akşam 15 nisan kan testi dedi doktorum hakkımızda hayırlısıİnşallah sende kavuşursun canım. İlk aşılaman mı sorun nedir ve yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullandın
- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Bende takip ediyorum hatta bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi benim 5. Günüm bir hafta daha geçsin bende test yapacağım sanırımYok kuzum ilaç etkisi biliyorum sabırsızlık benimki ilaç etkisi ne zaman geçicdk onu takip ediyorum birazda başka Bi grupda arkadaşımız böyle taip etmişti aşılama sonrası 8. Günden sonra yavaş yavaş koyulaşmış 8 haftalık hamile şimdi idolüm kendisi
Hayırlısı olsun kuzum bende 6. Gündeyim test yapmadın mı hiç ben meraktan yaptım bi kaç tane
Hayırlısı olsun canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize. Rabbim nasip edince hiç birşey engel değil çabamızı da gösteriyoruz tabii kiEvet canım ilk aşılamam rahimde polip varmış benim yıllar sonra şimdiki doktorum söyledi daha önce hiç bir doktor söylememişti bir kere aşılama denememi önerdi olmazsa polip alıp tüp bebek dedi eşiminde morfolojisi 2 ona da vitamin verdi fostimon 75 iğne yaptım 8 gün şimdi duphaston içiyorum sabah akşam 15 nisan kan testi dedi doktorum hakkımızda hayırlısı
İnşallah darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun sende geçti mi ilaç etkisiYok kuzum ilaç etkisi biliyorum sabırsızlık benimki ilaç etkisi ne zaman geçicdk onu takip ediyorum birazda başka Bi grupda arkadaşımız böyle taip etmişti aşılama sonrası 8. Günden sonra yavaş yavaş koyulaşmış 8 haftalık hamile şimdi idolüm kendisi
- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Hayırlısı olsun kuzum bende 6. Gündeyim test yapmadın mı hiç ben meraktan yaptım bi kaç tane
Sen ne zaman test yapacaksın var mı belirtinHayırlısı olsun canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize. Rabbim nasip edince hiç birşey engel değil çabamızı da gösteriyoruz tabii ki
Ara sıra kasık ağrısı oluyor kramp şeklinde göğüs hassasiyeti progestonu aldığımdan beri var uyku hali oluyor sürekli ama ilk aşılamam da da buna yakın belirtiler vardı o yuzden belirti olarak yoramıyorum pek Kızlar peki oruç tutabiliyor musunuz bekleme süresindeSen ne zaman test yapacaksın var mı belirtin
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Aaa 1 gün var aramızda 3ü günü yaptım ben iğneni. Etkisiyle çıkıyomu diye çıktı sabah yine yaptım silikleşmiş çizgi etkisi geçiyor sanırım 8. Günde öğrendi bi arkadaşımız gebelik testi ile 12 gün sanırım betası 40 çıkmış bugün öğrendim bendeBende takip ediyorum hatta bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi benim 5. Günüm bir hafta daha geçsin bende test yapacağım sanırım
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Bugün sabah yaptın silikleşmiş çizgi bakalım inş tekrar koyulaşıcakİnşallah darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun sende geçti mi ilaç etkisi
İnşallah sonuçlarımızı burdan paylaşırım inşallah güzel haberler olurBugün sabah yaptın silikleşmiş çizgi bakalım inş tekrar koyulaşıcak
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Selam kızlar ben 25 Mart'ta 2.aşılamamı oldum. 12.günümdeyim :) sonuç ne olacak merak ediyorum. Kasıklarıma ani kramplar, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma gibi sorunlarım var. İlk aşılamada da böyle olduğu için gebeliğe yormuyorum. Kullandığımız ilaçlar ve çatlatma iğnesi de böyle sorunlar yapabiliyor. Umarım güzel bekleyişler olur :) Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Bu sefer olmazsa birdahaki sefer Yeter ki umudumuz olsun ve kafamız rahat olsun. İlk aşılama olduktan sonraki bekleyişte çok stresliydim, 2.aşılamada daha rahat bir bekleyiş içindeyim. Belki de stresten olmuyor biz bilemeyiz. Belki bizim hayır bildiklerimizde şer var o yüzden en doğru zamanını bekliyor. Böyle düşününce insan rahatlıyor. Sizde durumlar nedir? Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah :)
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebişine kavuşursun bende 31 martta aşılama oldum bende uyku problemi başladı öyle ki gözlerim şimşiş ve çalışıyorum aslında düşünmemeye çalışıyorum bilinç altım ne kadar doluysa uykumu kaçırıyor galiba
Merhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi miHayırlısı olsun kuzum bende 6. Gündeyim test yapmadın mı hiç ben meraktan yaptım bi kaç tane
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Özelde yaptırdım kuzum evliliğimin 6. YılındaMerhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
ilaçlar için rapor çıkarttık çipli aşılama yaptırdık çip ve ilaç parasıyla birlikte ortalama 7 bin TL ödedik
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Benim evliligimin 1.yılı amh 1,42 asilama gerek yumurtalik rezervin düşük dedi doktor vitamin filan istedim dalga gecti benleÖzelde yaptırdım kuzum evliliğimin 6. Yılında
ilaçlar için rapor çıkarttık çipli aşılama yaptırdık çip ve ilaç parasıyla birlikte ortalama 7 bin TL ödedik
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
kuzum kadın doğum doktoru yerine üni hastanesi varsa ilinde orda profesörlere muane olabilirsinBenim evliligimin 1.yılı amh 1,42 asilama gerek yumurtalik rezervin düşük dedi doktor vitamin filan istedim dalga gecti benle
Petinatologdan görüş alabilirsin yada uzmanlığı infsrtilite olan bir doktorla görüşebilirsin
Yada tüp bebek merkezine git bi konuş sonuçlarınla
Aşılama gerek olabilir ama belki uzman bir doktor aşılamaya gerek görmez erken evliliğin daha ilaçla denedin mi hiç yumurta geliştirici klomen filan
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Bana hic ilac vermedi, istedim benim gibi olup ilac kullanip gebe kalanlari örnek verdim dalga gecer gibi güldü ilac olsa herkes kullanir dedi vermedikuzum kadın doğum doktoru yerine üni hastanesi varsa ilinde orda profesörlere muane olabilirsin
Petinatologdan görüş alabilirsin yada uzmanlığı infsrtilite olan bir doktorla görüşebilirsin
Yada tüp bebek merkezine git bi konuş sonuçlarınla
Aşılama gerek olabilir ama belki uzman bir doktor aşılamaya gerek görmez erken evliliğin daha ilaçla denedin mi hiç yumurta geliştirici klomen filan