2022 ikizler burcu anneleri

Selamlar. ✋
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyim😊 nst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.

Allahımm tontişliğiii😍😍😍
Keira- Keira- benimkini hatırlıyo musun? benimki de böyleydi dudaklar aşağı doğru🙈 bu somurtkanlıkları neye borçluyuz acaba🙈🙈

haftana göre kilosu çok iyi🧿 dönmüş olması da çok güzel, her şeyin iyi olmasına çok sevindim🙏 bayram şekeri gibi 🎈😍😍😍🧿 yanaklar tam öpmelik🎈

Kızlar selamm 🌸
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam 😅 Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs 💕

çok şükür bir güzel haber daha🙏😍
2 kiloyu da geçmiş🚀 maşallah 🧿🧿 bir sonrakinde kesin nst'ye alırlar🤩

her şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim✌️😇

Ahh maşallah umarım bende bu kiloları görürüm çok güzel 😍😍😍

İnanmıyorum süper bir poz vermiş ne güzel yanaklar onlar öyle maşallah ya 🧿🧿🧿 😍😍😍 artık bebeklerimiz çok güzel büyüdüler çok mutlu oluyorum böyle gördükçe
Maşallah hepsine ben de çok mutluyum bugün. 🤗🤗 Çok şükür iyiler bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah😊
Allahımm tontişliğiii😍😍😍
Keira- Keira- benimkini hatırlıyo musun? benimki de böyleydi dudaklar aşağı doğru🙈 bu somurtkanlıkları neye borçluyuz acaba🙈🙈

haftana göre kilosu çok iyi🧿 dönmüş olması da çok güzel, her şeyin iyi olmasına çok sevindim🙏 bayram şekeri gibi 🎈😍😍😍🧿 yanaklar tam öpmelik🎈
Hatırlıyorum canım heralde eşref saatlerine denk getiremedik muayeneleri de rahatsız ettik minnoşları🤭🤭 şöyle bir gülümsemedi öpücük atmadı göz kırpmadı😁😁 Benim de yanaklar böyle çıkık ve tombik. Ne kadar zayıflasam da kalır yanaklarım çökmez. Sanıırm bana çekti 😄😄

Maşallah hepsine ben de çok mutluyum bugün. 🤗🤗 Çok şükür iyiler bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah😊

Hatırlıyorum canım heralde eşref saatlerine denk getiremedik muayeneleri de rahatsız ettik minnoşları🤭🤭 şöyle bir gülümsemedi öpücük atmadı göz kırpmadı😁😁 Benim de yanaklar böyle çıkık ve tombik. Ne kadar zayıflasam da kalır yanaklarım çökmez. Sanıırm bana çekti 😄😄
aa elmacık kemiği gibi 🎈 en sevdiğimm🧡🧡

Günaydın kızlar😍
Biz kontrolden çıktık😉
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o😎
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür🌺
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı🌼🌻
Oh maşallah yaaaa 3 kilo olmuş tosunum benimm bal yanaklımm🥰🥰 yüzünü görebildiniz mi🥰 doğum tarihi ve şekli ile ilgili bir şey dedi mi dr? Bir de ismine karar vermiş miydiniz canımm, atlamış olabilirim

Selamlar. ✋
Ben de çıktım kontrolden. 2300 olmuş oğlum. 33+3 günlük anneyim😊 nst iyi çıktı. Bayramdan sonra yine gideceğim. Kilosu haftası uyumlu herşey yolunda dedi. Kafası aşağıdaydı. Şöyle de somurtkan kedi pozu verdi.
Yaaa maşallahhh maşallah 🧿 o nasıl güzel bir somurtkan şirin pozu 🥰🥰🥰🥰 çok sevindim canımm her şey yolunda
Kızlar selamm 🌸
Kontrolden çıktım. 2022gram olmuşuz tontikliğe devam 😅 Ntsye girmedim 32 haftayı doldurmadım daha sanırım o yüzden. Sonraki randevum 20 mayıs 💕
Ooooooooo haftana göre kilo şahane, tam bir tonton daha🥰🥰 gözün aydın canım, hep böyle mutlu haberler paylaşalım inşallah😍

Kızlarrrrr ben ve kızım geldik🥳🥳🥳
2 kg olmuşuz hem de 70 gramı bile var😁😁
Nst girdim 8-9 falan yazıyordu o sancı galiba.
Her şey yolunda🌼🌼🦋🦋🦋🦋
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna😅
Ağrı sancı vs olmadığı için 2 hafta sonra çağırdı.
bugün tam 32+0 çalışamaz raporu da aldım kuş gibi hafifledimmmm 🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Çok şükür kızlar hepimiz için bi susam tanesinden konu nerelere geldi😍😍😍😁😁😁😁😁

çok şükür bir güzel haber daha🙏😍
2 kiloyu da geçmiş🚀 maşallah 🧿🧿 bir sonrakinde kesin nst'ye alırlar🤩

her şey yolunda giderse senin kontrol gününden bi gün önce ben doğum yapmış olabilirim✌️😇
Ay inşallah yolunda gider de hayırlısıyla kucağına alırsın 🧿♥️ Sona yaklaştık ya şimdi bi düşündüm de 😅

Yaaa maşallahhh maşallah 🧿 o nasıl güzel bir somurtkan şirin pozu 🥰🥰🥰🥰 çok sevindim canımm her şey yolunda

Ooooooooo haftana göre kilo şahane, tam bir tonton daha🥰🥰 gözün aydın canım, hep böyle mutlu haberler paylaşalım inşallah😍
Canımm çok teşekkür ederimm 🥰🥰🥰 bakalım tontonluk devam edecek mi yoksa sonlara doğru azalacak mı merak ediyorum 😀

Her şey yolunda🌼🌼🦋🦋🦋🦋
Minik kelebeğim yüzünü kapatmıştı artık doğumda görücem kendimi hazırladım buna😅

Minik kelebek de 2 'yi görmüş🙏🌈

hem her şeyin yolunda olmasına hem de 32. hafta raporuna çok sevindim, artık evde hastane çantanı da rahat rahat hazırlarsın🤩 eksiklerini de tamamlarsın🚀

bugün böyle güzel haberlerle devam edelim inşallah 🙏🙏

Selamlar. ✋
Ya maşallah, ne güzel poz yakalamış doktor :KK200:
Nasıl güzel öyle....
Gözün aydın her şeyin yolunda olması en güzel haber:nazar:

inanamıyorum 3 diyebiliriz artık kilosuna🧿😍😍

maşallah kuzumaaa🙏🙏

iyi gidiyoruz nst'lerde de🙏 ohh bayramda gezmeye gidebilir artık kocaman olmuş🧡
Canım rollercığım :KK200::nazar:
10 gün önceki kontrolde 2300'dü .
Tabi ben kan değerlerimin sonucunda kanım 11.7 çıktı diye her sabah 2 tane yumurta yemeye başladım...Çayı çok içiyordum onu da azalttım. Sabahları içmiyorum, sadece akşam 2 kupaya indirdim.. Bir de her gün bir öğlen bir gece süt içmeye başladım... Sanırım ondan bebiş bi atağa geçmiş :) İyice büyümüş, serpilmiş :)

Bayram gezmesi planlarımı yaptım bile :) :KK200:

Kızlar selamm 🌸
Maşallah bi tosbik daha :) Tontiş yanak büyümüş annesi..
20 mayıstan sonra daha sık çağırır... :nazar: :dondurma:

Her şey yolunda🌼🌼🦋🦋🦋🦋

Gözün aydın canımmm, maşallah kızına da sana da 🧿 🧿 evde dinlene dinlene halledersin işlerini. Nazlı kızımız canı sağolsun, doğunca doya doya izlersin güzel suratını🥰🥰
Böyle kiloları herşeyin yolunda olduğunu duyunca içime bir rahatlık geliyor, zamanında hayırlı doğum haberlerimizi de paylaşıp, bebeleri büyüteceğiz daha burda🥰🥰

Günaydın kızlar😍
Biz kontrolden çıktık😉
35+1 günlüğüz. Tosunum 2950 gram olmuş. Artık kocaman bir bebek o😎
NST'ye de girdik orda da herşey yolunda çok şükür🌺
Bayram sonrası cuma günü tekrar kontrol var. Artık kontroller daha da sıklaştı🌼🌻
Maşallah 3 olmuş bu tombik 🧿 çok az kaldı cidden artık haftada bir kontrol 🎉
Selamlar. ✋
Onun dudaklarını sevsinler 💜maşallah herşey yolunda ne güzel 🙏
Kızlar selamm 🌸
Ayy sizle günümüz aynı maşallah 2 yi geçmiş gözün aydın canım 🥰
Aman yarabbim senin bir doğum tarihin mi var artık 🤪🤪

X