2022 ikizler burcu anneleri

Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm🧿
Şeker yüklemesi istemiyordum doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın onu da yaptık kolay geçti Allah'tan. O da iyi çıktı. 3 hafta sonra gel dedi. Hareketlerini hissetmek bana en büyük mutluluk. Yüzümü güldüren yaşamaya umut veren tek şey o.
Maşallah nilözgül, prenses büyümüş. Her şeyin yolunda olması da harika haber 😍Gözün aydın🤗

Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm🧿
Şeker yüklemesi istemiyordum doktor dedi yapalım ilerde aklımıza takılmasın onu da yaptık kolay geçti Allah'tan. O da iyi çıktı. 3 hafta sonra gel dedi. Hareketlerini hissetmek bana en büyük mutluluk. Yüzümü güldüren yaşamaya umut veren tek şey o.

yok yok iyi ki yaptın şeker yüklemesini zaten gazoz gibi, senin de doktorunun da aklında bi şey kalmadı🙏

haftaya 1 kilo İnci kuşu🧡

3 hafta da iyi zaman aralığı olarak, çok şükür🙏

Günaydınnlarrr🥰🥰 sabah 8:30da randevum vardı, tontik 1.267 olmuş🧿 bu sefer yüzünü pek göremedik elleri vardı önünde. Tekrar kan ve idrar tahlili verdim. Şekerde bir sorun görünmüyor 🤩 kalsiyuma başladık ek olarak ve mide ilacı verdi lazım olabilir diye. Bir sonraki randevu için de 32. Haftada gel dedi. Daha çok var ühüüüü🥲

Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm🧿
Ahhh adı İnci mi😍😍😍 kızlarda en sevdiğim isimlerden 🌸 ne güzel sağlığınız yerdinde ikinizin de, maşallah 🧿 🧿

Günaydınnlarrr🥰🥰 sabah 8:30da randevum vardı, tontik 1.267 olmuş🧿 bu sefer yüzünü pek göremedik elleri vardı önünde. Tekrar kan ve idrar tahlili verdim. Şekerde bir sorun görünmüyor 🤩 kalsiyuma başladık ek olarak ve mide ilacı verdi lazım olabilir diye. Bir sonraki randevu için de 32. Haftada gel dedi. Daha çok var ühüüüü🥲
Günaydınnnnn 😍 oh oh tontik kocaaaman olmuş, iyi bakmışsın annesi😎 bir daha ki randevularda 2 kiloları konuşacağız galiba😊😉👌 şekerin problemsiz olması da harika 🤗 mide ilacı bazen lazım oluyor. Ne yazdı sana. Benim midem bazen aşırı acı verici oluyor 2-3 defa mide şurubunuu içmek zorunda kaldım.
Bir daha ki randevu 1 ay sonra mı?

Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm🧿
Gözünaydın canım bebişin yolunda olmasına çok sevindim🙏🏻 Umarım tüm işleriniz yoluna girer💕💕
Gugubi😍 maşallah❤️❤️❤️

Günaydınnnnn 😍 oh oh tontik kocaaaman olmuş, iyi bakmışsın annesi😎 bir daha ki randevularda 2 kiloları konuşacağız galiba😊😉👌 şekerin problemsiz olması da harika 🤗 mide ilacı bazen lazım oluyor. Ne yazdı sana. Benim midem bazen aşırı acı verici oluyor 2-3 defa mide şurubunuu içmek zorunda kaldım.
Bir daha ki randevu 1 ay sonra mı?
Ay milimlerden gramlardan nerelere🥲🥲 rabelis yazmış bana canım, ihtiyaç olduğunda içmeyi düşünüyorum ben de. Evet 1 ay var, 22 nisan bir aksilik olmazsa😌

Güzeldi canım sağol.
870 Gr olmuş İnci'm🧿
Maşallah ,adiyla büyüsün 🤩inci ismine bayılıyorum biizm de listemizde var🤩

🤩🤩
Şeker için çok sevindim gugu, hadi gözün aydın

İyi geceler kızlar,
-Bir şey soracağım sizlere. Reflü yatağı aldınız mı, gerekli mi ve önerileriniz var mı?
-Ana kucağı (bebeği taşımak için) henüz almadım. Siz hangi model tercih ettiniz?
İyi geceler canım 😊 Reflü yatağı baya öneriyorlar benimde aklımda tabi fiyatları gün geçtikçe baya artmış önce alanlar söyledi. Açıkçası düşünüyorum almayı yatağının içinede koyarım mis gibi.. Ben daha araba almadım almaya karar verdiğim modelde ana kucağıda var. Sen araba aldıysan ana kucağı (hemde oto koltuğu olarakta kullanılıyor) almadıysan bir tek model verebilirim ama oda pahalı gelebilir belki.. Besafe ismi birkaç modeli var.. Ayrıca almam gerekseydi bunu düşünüyordum 😊

İyi geceler kızlar,
-Bir şey soracağım sizlere. Reflü yatağı aldınız mı, gerekli mi ve önerileriniz var mı?
-Ana kucağı (bebeği taşımak için) henüz almadım. Siz hangi model tercih ettiniz?
İyi geceler canım,
Ben haftaya ebebekteki reflü yatağını alacağım. İçtiği sütü kusma yaşanıyormuş ilk zamanlr, belki havlu vb ile hafif yükselterek de çözülebilir, illaki alınmalı değildir ama ben almaya karar verdim. Sağında solunda destek minderi olması da iyi yan yatırmak için.
Puset, bebek arabasının takımı olduğu için inglesina aldık, rahat duruyor. O olmasaydı cybex ya da besafe bakıyordum.
Evde kullanılan ana kucağından almadım ben de, çok kararsızım alsam mı ne alsam acaba diye, bu konuda alanlardan yardım alabilir miyiz?😌

İyi geceler canım,
Ben haftaya ebebekteki reflü yatağını alacağım. İçtiği sütü kusma yaşanıyormuş ilk zamanlr, belki havlu vb ile hafif yükselterek de çözülebilir, illaki alınmalı değildir ama ben almaya karar verdim. Sağında solunda destek minderi olması da iyi yan yatırmak için.
Puset, bebek arabasının takımı olduğu için inglesina aldık, rahat duruyor. O olmasaydı cybex ya da besafe bakıyordum.
Evde kullanılan ana kucağından almadım ben de, çok kararsızım alsam mı ne alsam acaba diye, bu konuda alanlardan yardım alabilir miyiz?😌
Aaaa evet cybex in ana kucağıda güzel onu unutmuşum 👍 travel sisteminde bir modeli çok beğendim ama pahalı olduğu için kafamdan silmişim 🙈

İyi geceler kızlar,
Canım benim de ilk aldığım şeylerden biriydi çevreden gerekli olduğunu duyunca, bence mutlaka al ben yataş juno olanı aldım ama şuan aşırı pahalılanmış fiyatı 4 aya kadar kullanılabilir diyor. Ondan çok önerebilir miyim bilemedim. Portatif bir şey ama aldığım anneyanının içine yatakta yanıma yatırmayı koltukta otururken yanıma almayı düşünüyorum kızım da severse 🐣 sevibebe'ninki de var. Babynest gibi taşıma tutma yeri de var benim çok hoşuma girmişti canlı olarak inceledim kumaşı vs çok güzel ona da bakabilirsin. 🌼

X