2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar hastane çıkışı 20li olan andywawa markalı ürünlerin bazılarında trendyol ve çiçeksepetinde indirim var. Çiçek sepetinde daha uygun bu arada 650 lira olan ürünü 522,5 liraya aldım. Tabi 30 TL kuponda tanımlamışlar bu fiyata denk geldi satıcı ilke bebe 😍 5 parça hastane çıkışları bile en ucuz 140 liralarda ona göre almak isteyen olursa kaçırmasın 🍀
Totale bakınca güzel indiririm olmuş güle güle kullanın 💕
ben kışlık ihtiyaç oluncaya kadar kıyafet faslını kapattım alsam bile giydiremeden küçülecek 0 3 6 çok var alırsam 9 12 alırım
Belki birkaç tane penye yeleklerden alırım onlardan hiç yok ay bide eldivenimiz yok hiç çıkmadı takımlardan iki tane beşli takım var ama onlarda kendinden eldivenli diğer tulumlar eldivensiz bi kaç tane lokal eldiven alırım artık

Ramazan'da yıkarım biraz eksikler var onları tamamlarım sonrada hem ütülerim hemde hastane çantamıza ayarlarım inşallah bayram da tam 32 oluyorum iznede çıkmış olurum
Ay eksik bitmiyor hiç benimde var eksikler 🙈 İzin ne büyük bir nimet yaa 32’yi doldurunca mı almak gerekiyor acaba mesela 34 te alsak diğer iki hafta doğum sonrasına ekleniyor mu acaba 🙈

Totale bakınca güzel indiririm olmuş güle güle kullanın 💕
ben kışlık ihtiyaç oluncaya kadar kıyafet faslını kapattım alsam bile giydiremeden küçülecek 0 3 6 çok var alırsam 9 12 alırım
Belki birkaç tane penye yeleklerden alırım onlardan hiç yok ay bide eldivenimiz yok hiç çıkmadı takımlardan iki tane beşli takım var ama onlarda kendinden eldivenli diğer tulumlar eldivensiz bi kaç tane lokal eldiven alırım artık
Evet güzel oldu içinde battaniye müslin örtü de var. Bayadır takip ediyordum. Sadece 1 tane 5li hastane çıkışım vardı şimdi bununla tamamlamış oldum 😍 daha bende bebeğe kıyafet almicam bir süre.. ya da uygun bulursam senin dediğin gibi ileriki zamanları için alırım. Kıyafet olarak benim giyeceklerim var sadece 🙈 sonra diğer eksik parçalara giriş yapıcam inşallah..

Ay eksik bitmiyor hiç benimde var eksikler 🙈 İzin ne büyük bir nimet yaa 32’yi doldurunca mı almak gerekiyor acaba mesela 34 te alsak diğer iki hafta doğum sonrasına ekleniyor mu acaba 🙈
Ekleniyor diye biliyorum 37 ye kadar istersen çalışıp çalıştığın haftaları doğum sonrasına aktarabiliyorsun
Keşke kamuda olsaydım 24 de idari izin vardı biraz dinlenirdim bu ara sabahları çok zor kalkıyorum uyku kalitemde hafiften bozuldu

Evet güzel oldu içinde battaniye müslin örtü de var. Bayadır takip ediyordum. Sadece 1 tane 5li hastane çıkışım vardı şimdi bununla tamamlamış oldum 😍 daha bende bebeğe kıyafet almicam bir süre.. ya da uygun bulursam senin dediğin gibi ileriki zamanları için alırım. Kıyafet olarak benim giyeceklerim var sadece 🙈 sonra diğer eksik parçalara giriş yapıcam inşallah..
Bende aynıyım geçen gün yazıldı not ettim eksiklerimi benim genelde bebek bakımıyla ilgili eksiklerim var onlar tamamlanacak

Ekleniyor diye biliyorum 37 ye kadar istersen çalışıp çalıştığın haftaları doğum sonrasına aktarabiliyorsun
Keşke kamuda olsaydım 24 de idari izin vardı biraz dinlenirdim bu ara sabahları çok zor kalkıyorum uyku kalitemde hafiften bozuldu
Özel sektörün zorlukları hep böyle 😕 37 yi biliyorum merak ettiğim ara haftalarda alabiliyor muyuz acep neysee illaki öğreniriz 😁 ya uyku kalitesi gerçekten bozuluyor ilk zamanlar pat diye uyurdum şimdi tık yok..

Bende aynıyım geçen gün yazıldı not ettim eksiklerimi benim genelde bebek bakımıyla ilgili eksiklerim var onlar tamamlanacak
Prema diye bir bayan var instada o temiz içerikli ürünleri paylaşıyor. Bu forumdan birisi önermişti. 2-3 haftadır takip ediyorum. Bebek bakımı ile ilgili ürünlerin içeriklerini paylaşıyor aklında olsun 😊 Benimde eksiklerim arasında onlarda var en son ne alacaklarıma karar verip alıcam inceliyorum ara ara..

Prema diye bir bayan var instada o temiz içerikli ürünleri paylaşıyor. Bu forumdan birisi önermişti. 2-3 haftadır takip ediyorum. Bebek bakımı ile ilgili ürünlerin içeriklerini paylaşıyor aklında olsun 😊 Benimde eksiklerim arasında onlarda var en son ne alacaklarıma karar verip alıcam inceliyorum ara ara..
Premayi ben yazmıştım sanırım çünkü ben Chicco vs sampuanlar pişik kremleri vs almıştım sonra o kadını bulunca sok oldum hiçbirini bebekte kullanmam ben diyip kendim kullandım 😄 bebeğe yeniden aldım şampuan deterjan vs o yüzden bakıp almak daha iyi yada hiç içerik bilememek 😂

Premayi ben yazmıştım sanırım çünkü ben Chicco vs sampuanlar pişik kremleri vs almıştım sonra o kadını bulunca sok oldum hiçbirini bebekte kullanmam ben diyip kendim kullandım 😄 bebeğe yeniden aldım şampuan deterjan vs o yüzden bakıp almak daha iyi yada hiç içerik bilememek 😂
Bebek yazınca insan masum sanıyor ama asıl tehlike onlardaymış. Bende inceliyorum liste yapıp alıcam iki kuruş fazla veririm daha temiz içerikli alırım zaten kremdi şampuandı minnacık kullanılacak uzun süre gider 😊 karnımızdayken özen gösterdiğimiz bebişlerimize doğduklarında da özenebildiğim kadar özenmek istiyorum inşallahhh 🙏 İçerik bilmemekte iyi dediğin gibi 😆😆

Özel sektörün zorlukları hep böyle 😕 37 yi biliyorum merak ettiğim ara haftalarda alabiliyor muyuz acep neysee illaki öğreniriz 😁 ya uyku kalitesi gerçekten bozuluyor ilk zamanlar pat diye uyurdum şimdi tık yok..
Ben tuvalete gidecem uyanmam lazım diye o kadar tedirgin uyuyorum ki sabah yorgun uyanıyorum her kalktığımda su içiyorum 🤦🏼‍♀️Perişanlık bildiğin 😅

Prema diye bir bayan var instada o temiz içerikli ürünleri paylaşıyor. Bu forumdan birisi önermişti. 2-3 haftadır takip ediyorum. Bebek bakımı ile ilgili ürünlerin içeriklerini paylaşıyor aklında olsun 😊 Benimde eksiklerim arasında onlarda var en son ne alacaklarıma karar verip alıcam inceliyorum ara ara.
Hiç aklımda olmayan daha doğrusu hiç bilmediğim ürünler öğrendim bende inceliyorum bi kaç aklıma yatan var özellikle şampuan krem türü ürünlerde

İyi akşamlar kızlar bizim beşiğimiz de geldi kuruldu bugün 💕💕
Şükür bugünleride gördük 🙏 hamilemiyim kalbi atacak mı kaç gram aldı derken bugünlere geldik eve gelipte odamda beşiği görünce çok duygulandım 🥰 inşallah sağ salim içinin dolduğu günleride görürüz 🙏
Sırada eşyalarını yıkayıp düzenlemek var 💪🏻💪🏻 Tek başıma nasıl olacak hiç bilmiyorum
aiyy gözün aydınnn foto da isterizz🧡🧡
inşallah doğduğu içinde sağlıkla mışıl mışıl uyuduğu günleri görmek de nasip olsun🙏🙏

Kızlar hastane çıkışı 20li olan andywawa markalı ürünlerin bazılarında trendyol ve çiçeksepetinde indirim var. Çiçek sepetinde daha uygun bu arada 650 lira olan ürünü 522,5 liraya aldım. Tabi 30 TL kuponda tanımlamışlar bu fiyata denk geldi satıcı ilke bebe 😍 5 parça hastane çıkışları bile en ucuz 140 liralarda ona göre almak isteyen olursa kaçırmasın 🍀
sağol Dreamgirls Dreamgirls bakalım atalım sepete✌️gelirse yazsana kalitesi nasılmış🙏

Kızlar bende geçen hafta şeker testi verip 80 80-73 çıkmıştı çok sevinmiştim 🤣 tabi sonuçları bu hafta doktora gösterdim düşük şeker çıktı hipoglisemi bende de o da tehlikeliymis 😒 bı tiroid bı şeker hepsi böyle ucundan çıkıyor bende neyse 1 saat diyetisyen hemşiresi yemek vs günlük rutinleri anlattı sağolsun anlattığı herşeyin tersini yapmışım sanıyordum ki Nutella yerine bal yiyince sağlıklı oluyor 🤣 ilaç vs kullanmayacağım artık ama yememe icmeme dikkat etmem gerekiyor 😭😭 iyiki testi yaptırmıştım dedim içimden yoksa biyerde bayılıp kalirdim ya da bebeği zorlarmisim kıyamam kuzucuguma 😔😔😔
Geçmiş olsun Esracım. Benim de yüksek ve 10 gündür diyetle çok rahat ettim. İlk gün çok üzülmüştüm ama kontrolde olmak çok iyi. İyi ki yaptırdık ve çok şükür önlem alınabilecek bir rahatsızlık. Doğum sonrası geçer biz de tatlılara pastalara kavuşuruz inşallah😍😍🤣
Selam kızlar bir kontrol hakkım vardı kendi doktorumdan başka bir doktorda. Hakkımı kullanayım bebeğimi göreyim dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum bebeğimde böbrek genişlemesi olduğunu artabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sonra korkuyla hemen kendi doktoruma gittim değerin sıkıntılı olmadığını söyledi hatta ben olsaydım söylemezdim bu değeri seni panikletmemek için sadece kendim kontrol ederdim dedi. Detaylıda hiçbir problem çıkmamıştı. Çok üzgünüm 2 gündür ağlıyorum erkek bebeklerde olabilir dediler ama kendimi durduramıyorum 😢😢 Bir sürü kötü senaryo var, diğer doktor salı günü tekrar çağırdı artış var mı yok mu bakacakmış gitsem mi daha iyi gitmesem mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Doktorun da demiş zaten canım söylemezdim bile diye. Bazı insanlar neden böyle dan dan dan herşeyin en en kötüsünü söyler bilmem ki, zaten hassasız ☹️ Ebe de bana şeker yüklemesi sonucuna bakıp “aaaa çok yüksek, bakalım dr ne dicek insülin falan mı verecekler kiiiiii ayyyy” demişti. Sadece diyet verildi 😑 ama aklım gitti tabi o süreçte, tedirgin olmakta haklısın, doktoruna güven
Kızlar merhaba tekrar umarım herkes iyidir 🥰

Dün yazmayı atlamışım. Kontrolümüz güzel geçti 🙏 kızım 1 kg olmuş artık 😌 biraz önden gitmeye devam. Bu sefer yüzünü gösterdi ama rahatımı bozdunuz der gibi kızgın bir ifadesi var 😂 8 nisanda kontrolümüz olacak kan uyuşmazlığı iğnesi de olacağım 🙃
Maşallah sizeee 🧿 🧿 ne günlerden ne günlere dimi canım? Hep böyle güzel güzel geçsin inşallah🥰
32de çalışır alıp, 37. Haftaya kadar istediğin kadar çalışabilirsin canım. Çalıştığın her hafta doğum sonrası 8 haftalık süreye eklenir. 37de kesin ayrılmak zorundayız ama.
Kızlar akşamları orta sırt ağrısı yaşıyorum. Ara ara vuruyor böyle belirtisi olan var mı? 🥱
Ben yaşıyorum. Sol kalça ve bacağımda da çekilme gibi bir şey oluyor ara ara. Yürüyüşe başladığımdan beri daha iyiyim. Ilık duşa girip su tutmak, masaj, sıcak havlu, Bir de çok çok az olmak şartıyla at kestanesi kremi sürüyorum

aiyy gözün aydınnn foto da isterizz🧡🧡
inşallah doğduğu içinde sağlıkla mışıl mışıl uyuduğu günleri görmek de nasip olsun🙏🙏
Günaydın ☀️ İnşallah kuzum nasıl heyecanlıyım
Yanında beşikle uyumak çok değişik bir his 3 ay nasıl dayanılır bilmiyorum 💕💕
Şimdilik böyle koyduk uyku seti cibinliği yıkayıp öyle sererim son zaman sermedim henüz
Beşik biraz derin eşim 180 üstü o bile nasıl eğilip alıcaz burdan demeye başladı 🤣
Sanırım ilk altı ay kullanmak için tekerlekli olan anne yanı beşiklerden de alıcaz bununla biraz zorlanabiliriz aktif kullanmaya başlayınca yatağa paralel çeviririm büyük ihtimalle
Anneanne çeyizimizde geldi geçen hafta hepsi el emeği annemin maşallahı var 🧿 o kadar çok battaniye nevresim kundak örtü yapmış ki hergün gelin yatağı gibi süsleyebilirim 🤣 tek tek çekemedim

Eklentiler

• 243A0342-CCFD-4F25-A8A6-A4C9454BCBED.jpeg
    243A0342-CCFD-4F25-A8A6-A4C9454BCBED.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 71
  • 140010F1-67CB-467A-8AEA-6518D6641E7A.jpeg
    140010F1-67CB-467A-8AEA-6518D6641E7A.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 69
  • C8C21CAE-8C4A-4D32-92F2-9B185856460C.jpeg
    C8C21CAE-8C4A-4D32-92F2-9B185856460C.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 67
Geçmiş olsun Esracım. Benim de yüksek ve 10 gündür diyetle çok rahat ettim. İlk gün çok üzülmüştüm ama kontrolde olmak çok iyi. İyi ki yaptırdık ve çok şükür önlem alınabilecek bir rahatsızlık. Doğum sonrası geçer biz de tatlılara pastalara kavuşuruz inşallah😍😍🤣

Doktorun da demiş zaten canım söylemezdim bile diye. Bazı insanlar neden böyle dan dan dan herşeyin en en kötüsünü söyler bilmem ki, zaten hassasız ☹️ Ebe de bana şeker yüklemesi sonucuna bakıp “aaaa çok yüksek, bakalım dr ne dicek insülin falan mı verecekler kiiiiii ayyyy” demişti. Sadece diyet verildi 😑 ama aklım gitti tabi o süreçte, tedirgin olmakta haklısın, doktoruna güven

Maşallah sizeee 🧿 🧿 ne günlerden ne günlere dimi canım? Hep böyle güzel güzel geçsin inşallah🥰

32de çalışır alıp, 37. Haftaya kadar istediğin kadar çalışabilirsin canım. Çalıştığın her hafta doğum sonrası 8 haftalık süreye eklenir. 37de kesin ayrılmak zorundayız ama.

Ben yaşıyorum. Sol kalça ve bacağımda da çekilme gibi bir şey oluyor ara ara. Yürüyüşe başladığımdan beri daha iyiyim. Ilık duşa girip su tutmak, masaj, sıcak havlu, Bir de çok çok az olmak şartıyla at kestanesi kremi sürüyorum
Bu güzel bir haber bakalım kaç haftaya kadar izin çıkacak ☺️

X