2022 ikiz annesi olacaklar

Canm masallahnsize rabbim anali babali büyütsün insallah cok sevindim şükür sagliklisiniz
Atoni neden oliyor acaba bazi arkadaşlarda da olmuştu
Doktorlar daha iyi anlatir ama halk dilinde soyle oluyor ; Rahim dogumda salgilanan oksitosin ile kasilir hem dogum yaparsin hem sutun gelir hem de rahim kuculur. Bizde oksitosin dogal olarak salgilanmadigi ve rahim coook daha buyuk oldugu icin masaj, kum torbasi ile baski ve disaridan oksitosin ignesi ile rahim kucultulmeye calisilir. Kuculmezse kanama durmaz atoni olur. Sonrasinda bir yandan kan takviyesi ile ya kanamayi durdururlar ya da rahim alinmasi yoluna gidilir.

Hastaneden cikmadan ROP ve isitme testi yapildi. Cikistan sonra 2.gun Ilk dr. muayenesini gecirdik (doktoru cok sevdim, bebeklerin yattigi yogun bakimin eski şefi imis, premature konusunda uzmanmis, yogun bakimdan bilhassa ona yonlendirmislerdi) Rutin goz muayenemiz yapildi.
Bundan sonrasi bol bol premature kontrolu, randevulara asla yetisemiyoum
Bu hafta kalca-uriner, kranial ve sakral usg cekilecek, sonuclar cocuk doktoruna goturulecek. Bir de pediatrik kardiyoloji, pediyatrik nefroloji ve pediyatrik norolojiye gidilecek. Sonra 2.ROP

Cok tsk ederm canm dun aksam bende int dn baktm aslinda cok fazla birsey bilmek istemiyrm sanki bildikçe basimiza gelecek rahat olayim diye ama.nasip hayirlsii zaten herkeste olmuyor dimi benim losemi geçmişim var kan ile ilgili tedavi gördüm ins karşılaşmayız
Gunaydin bu arada
Bugün de öğleden sonra kont var ins guzel haberler ile döneriz

Yok canm hiç özlemedim yorucu bir tempo ama harika bir his onlar uyuyunca bile özlüyorum

Ben her iki gebelikte de doguma giderken ozluyordum...

hayir canim özlemiyorum ben hamilelikte engelli idim yürüme yatma yeme tuvalet her seyde bir engel vardi 8 ay evden cikmadim gibi bisey ve agrilarla geçti. bir daha da istemiyorum

Beni biraz zorluyorlar valla içimden bir kaç kere şimdi hamile olsam içimde olsalardı keşke diye geçirdim yalan yok en azından rahat uyuyordum

Yok canm hiç özlemedim yorucu bir tempo ama harika bir his onlar uyuyunca bile özlüyorum

Sanırım çok darlanınca çocuklarla bazen içeride olsalardı diyeceğiz ama çoğunlukla stresli bir hamilelik geçirdiğimiz için de pek özlemeyeceğiz gibi. Neyse sağlıcakla yavrucakla kucaklarına alanlar inşallah sağlık, mutluluk, huzur, sevgiyle büyütürler Biz doğumu bekleyenler de hayırlısıyla evlatlarını zamanında kucaklarına alırlar
Cuma duamı da yapmış oldum amin

Ohh çok sevindim herşeyin yolunda olmasına umarım minik kuzular da kilo alırlar istediğiniz gibi ve sağlıcakla atlatırlar şu dönemleri

Bizler beklemedeyiz bakalım. Sanırım yakın zamanda bir peşpeşe doğum haberlerini paylaşıyor olacağız Benim 34+5 oldu. Artık zorluyor ama bundan birkaç gün sonrasının daha da zor olacağını bilerek bugüne şükrediyorum

Ayni korkularla bi soruyu doktoruma sordugumda hayatimda 1-2kez yasadm dedi. Biz hep ikiz gruplarina baktigimiz icin cok oluyor gibi geliyor belki de.. Olacagin onune gecemeyiz, en guzeli teslim olmak. Doktorunuza guvenmek, elinden geleni yapacaktir

Cok tesekkur ederim canim. Eczanemize söyleyelim. Ondan alalim hazir bulunsun. Benim de zaten erken dogum olacak. Ne zaman olacak tabi bilmiyorum. Haftaya 29. Hafta bitiminde doktor kontrolüm var. 2 gun sonra da recep has ile randevum var. Muhtemelen asagi yukarj dogum icin bir zaman belirlerler. Umarim 34. Haftalari görürüm.

Ayni korkularla bi soruyu doktoruma sordugumda hayatimda 1-2kez yasadm dedi. Biz hep ikiz gruplarina baktigimiz icin cok oluyor gibi geliyor belki de.. Olacagin onune gecemeyiz, en guzeli teslim olmak. Doktorunuza guvenmek, elinden geleni yapacaktir
Kesinlikle canm hayirlisi olsun ins saglikla kuzularimizi kucagimiza alip evimize dönelim ins sizin marotona bizde dahil olalim ins

Taze anneler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler? bebeklerinize emzik verdiniz mi? Bizim hastanedeki anne bebek danışmanı 3 aylık olmadan verme dedi ama benim bebeklerin baya alası var emziği bir de ikiz oldukları için en azından biraz zaman kazandırırım kendime diye düşündüm ama ne yapsam bilemedim bu konuyu doktoruyla görüşen oldu mu aramızda?

Sizin stresi görünce gözüm korktu nedense tek bakıyorsunuz değil mi? allah kolaylık versin inşallah
Aynen kuzum tek bakıyorum kaynanam geldi 3 günlüğüne geldi 30 sene aldi ömrümden resmen her konuda fikri var bebegimin biri çok kabiz napacagimi bilmiyorum onun stresi var üstüne de bunlar geldi sinirlerim çok bozuk

Evet dün doktor önerdi emzik verin diye asiri kusma vardi bebeğim de dr da emme refleksi olunca sizde ac sanıp verirseniz kusar dedi ve emzik önerdi avent yenidogan uyumlu yandan hava alan dedi biri tuttu emzik diğeri hala verince oguruyor inşallah iyi gelir miniklerime

Aynen kuzum tek bakıyorum kaynanam geldi 3 günlüğüne geldi 30 sene aldi ömrümden resmen her konuda fikri var bebegimin biri çok kabiz napacagimi bilmiyorum onun stresi var üstüne de bunlar geldi sinirlerim çok bozuk
Tek bakabiliyor musun peki zorlanmıyor musun ikisi birden ağlasa acıksa filan

Kizlar merhaba şimdi hast eve geldik dr direnç görüyorum dedi biraz kanlanma varmis yarin da bakacak belki doguma alabilirmis bugunde doğum icingereken tahlileri istedi sabahda dudu.a gore karar verecekmis hazirlikli gelin dedi dua edin kuzularim saglikla gelsinler ins size sorum boyle birseyle karsilasan oldumu birde yarin 32+5 olucaz kuzular iyi olursa 36 a kadar mi kuvezde kaliyorlar sizlerin ne kadar kaldi ciger geliştirici yapilmisti zaten

İnşallah canım ben de çok kararsız kaldım

Canım hayırlısı olsun, moralini bozma sakın Ben kuvez tecrübesi yaşamadım ama diğer arkadaşların genellikle bebekleri 36. Haftada kuvezden çıktı, eğer doğarlarsa seninkiler de biraz kuvezde kalıp yanına gelirler annesi

Merhaba ben henüz doğum yapmadım ama doktorum bebişler 4 kiloyu geçince verirsin hastane çantaya koyma hiç demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…