2022 ikiz annesi olacaklar

Bende 75 gramlık yapildi test.

normal miktar ictigi ama sana tavsiyem emzir sütün artar sağmak cok zahmetli ikincisi de gelince yanına vaktin olmayabilir
Ben de hem emzirip hem sağıyorum günde 1 kerede mama veriyorum gece. Bu ara sağmaktan sıkıldım emziriyorum ama bir yandan da kilo almazlar diye korkuyorum cum günü sağlık ocağına götüreceğim sırf tartmak için merak ediyorum kilo alıyorlar mı. Mamayı 60 ml veriyorum sağıp verdiğimde de öyle az mı çok mu bilemiyorum.

Canım doktor benim bütün ağrılarıma normal diyor Kasık ağrısınada rahim büyüyor normal demişti ama genede doktoruna sor
Bugun gittigim doktor normal dedi. Rahim agzini gobekten ölctu 34mm dedi. 2 hafta önce kendi doktorum vajinal ölcmustu 37mm idi. Acaba yine mi kisalmis 2 haftada diye endiselendim. Sonra pazar günü zaten doktoruma gidicem dedim endişem gecti. Gerci her taraf kar kış kıyamet olacakmis. Muhtemelen randevular iptal eder doktor da. Haftaya kalir bizim randevu.

Canım belli haftadan sonra önemsemiyolar sanki artık rahim uzunluğunu sen 31. Haftasın demi haftana göre çok iyi sen istanbuldamısın hep istanbul için kar uyarısı duydum

doymasalar aglarlar herhalde ben de sizin soylediklerinizi pek anlayamiyorum çünkü benim uc bebeğim de hep kendileri belirledi miktarı az verince aglayip daha cok istiyorlar cok versem dilleriyle itiyorlar veya hemen kusmaya basliyorlar. diyelim ki az icmek istedi bir saat sonra yeniden istiyor araya 3-4 saat koyamıyorum. emzirmek en dogali en guzeli yetmese bir şekilde belli olur bence. tarttirarak kendini de rahatlatirsin doğru ama cok aglamiyorlarsa kuvvetle muhtemel yeterlidir emzirmen.
emzirmek benim icimde ukde kalacak

Kızlar selam, birşey sorucam.. Benim doğumum kısmetse nisan sonu olacak. İkizleri ayrı ayrı pamuk ve üstüne kalın battaniye sarıp çıkarmak istiyorum. Hastane 5 dk mesafede.. Ama yeni yönetmelikte puset şartı var diyorlar. Bilginiz varmı, bir de battaniye iyi fikirmi?

Canım belli haftadan sonra önemsemiyolar sanki artık rahim uzunluğunu sen 31. Haftasın demi haftana göre çok iyi sen istanbuldamısın hep istanbul için kar uyarısı duydum
Canim yok ben 26. Haftadayim. Serklajli uzunluk bu sekilde. Cok ayakta kalma dedi son gittigim doktor. İstanbuldayım ben. Yarından itibaren yogun kar olacakmis

Canim yok ben 26. Haftadayim. Serklajli uzunluk bu sekilde. Cok ayakta kalma dedi son gittigim doktor. İstanbuldayım ben. Yarından itibaren yogun kar olacakmis
Yat canım dinlen bende yatıyorum zaten oturarak rahat edemiyorum artık Önümde 6 hafta var karnım inanılmaz büyüdü şimdiden zaman nasıl geçicek bilmiyorum duş almaya hareket etmeye korkuyorum kasılmalarım var doktor neden ilaç vermedi onuda anlamadım…

Bende hastane çıkışında puset veya portbebe çantalar varya onlar zorunlu diye biliyorum canım

Emdikleri halde aranıyorlar bazen ve ağlıyorlar ekstra mama verincede kusuyorlar. Haklısınız ben anlatamıyor olabilirim kendimi. Gazlı bebekler ilk oğlumda kolikdi zaten ondan da aranıyor olabiliyor bebekler bende ikiz olunca doymuyor mu acaba diye terddütte kalıyorum. Emzirme danışmanı ile çalışıyorsunuz sanırım inşaallah faydasını görürsünüz ve emzirirsiniz bebeklerinizi.

Duyduğuma göre devlet hastaneleri çok sorun yapmıyormuş ama özelde zaten söylüyorlar. Ben doğum için gorustugum zaman portbebe veya puset olmadan bebegi taburcu etmediklerini söylediler. Battaniye iyi fikir mi onu bilemiyorum ilk bebeklerim benim ona tecrübeli arkadaşlar cevap verirler

Merhaba sizinde mi ikizleriniz var acaba

Kacinci haftadasin canim Sen? Benim de karnim buyudu 32 lerde falan nolcak gobegim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…