2022 ikiz annesi olacaklar

İdrarda çıkıyor canım benim de o haftalarda çıktı ve aynen akşamları çok kötü oluyordum bi saşe toz vardı onu verdi geçti benim rabbim size de şifa versinnn

K Kapikulpu diyordu ben hamilelipi sevmedim diye cidden bende sevmedim Şimdiye kadar iyiydi ama 30dan sonrası cidden zorlayacak gibi
Kizlar doğum gerçekten rahatlik yani düşünün uykusuzluk inanilmaz var üstelik 1 haftadır hastanede kalıyorum bebegin biri bende biri kuvezde ama onu koyup gidemedim zaten benm doğum sırasında da sorunlar olmus yatış verildi bana da iyi oldu bebeklerimden ayrı olmadım suan beni zorlayan şeyler annem . Evet annem sürekli şikayetçi herseyden keşke getirmeseydim oyle pişman oldum anlatamam size esim beni ve bebeğin biri yanımda bizi koyuyor ben zaten sezeryanliyim boydan boya yarilmisim zor hareket ediyorum annemi eve götürüp getiriyor sıkılmasın da bize catmasin diye resmen bizi perişan eden annem oldu

Selam herkeze kizlar çarşamba dan beri hastanede yatiyorum yazamadım inanın sinir stres gözyaşı resmen Pembe diziye döndü hayatım bebeklerden biri bende biri kuvezde böbrekleri enfeksiyonu kapmış akciğer de de solunum sıkıntısı varmis yavrumda. Size tavsiyelerim asla ciğer geliştirici işini şansa bırakmayın vurulun bana dr yapmadi. Diğer tavsiyem bebrklerimiz kabiz olmasın derseniz humana mama kullanın ben fayda gördüm dr onu kullan dedi ve lütfen sizi geren insanları getirmeyin benm annem geldi ve beni dr eşimi dr perişan etti hastanede yatiyorum bebegim kuvezde canm çok sıkkın hala annemin dertleriyle uğraşıyorum neymiş hastane cok sıkıcıymış çok bunalmış neymiş o zaten kimsede bu kadar zaman kalmamış daha geçen çarşamba doğum yaptım o da salı günü geldi bizi resmen eşimle beni maymuna çevirdi yani esim beni ameliyatlı halimle hastanede bebekle koyuyor onu hergun bir eve götürüyor aman bağırmasn ağlamasın diye götür getir yapiyor ama o hep mutsuz karar verdim zaten çıkar çıkmaz onu eve yollayacam

Yemin ediyorum, Allah sahidim sana yardima gelmek istedim. Anneni eve yollasan, sen evi hazir et desen... Hastanede hemsire var esin yapamazsa onlar yardim ederler.
Benim annem de oldukca fena, coculara mi uzuleyim, evdeki strese mi dayanayim bilmiyorum. Haftasonu temizlik sirketi cagirdim 3 kadin, dun eve yemek yaptim, camasiri esim yikiyor, ben utuluyorum; bulasiktan baska annem neye yardim ediyor bilmiyorum!!! Her gun bir seans agliyorum.. Bugun esim de ise basladi, cocuklara da kendim gidecegim, yani soforluk de basa dustu.
Bebeklere gelince; enfeksiyon gecer antibiyotikle insallah, en kolayi o. Solunum zorlugu ceken ne durumda nazal destek mi, fanusta mi yoksa ortam oksijen destegi mi aliyor? Haftan iyiydi, surfaktan bile gerkmeyecektir, entubeden basladik biz, adim adim 2-3 gunde bir kademe ilerliyorlar, cabucak gelir yanina azcik sabir insallah..

Bebislerle hayata adepte olmaya calisiyorum kizim sanirim kolik bebek sen daha iyi bilirsin bu durumlari bide disari cikamiyor diye surekli bir bagiris halinde kendimi cok yorgun hissediyorum surekli kuzum yani bilmiyorum cok sukur allahim iki evlat verdi bana tekde bakmiyorum ama surekli kucak surekli bi dongu degisim giremiyorum sayfayada ve sanirim evde durmaya bu kadar aliskin degilim sordugun icin sagol canim benim ama genede bebislerim iyi kontrolleri var surekli herhalde azcik gulucukler ve uyku surelero artarsa daha guzel olacak sanirim sen nasilsin iyimisin senin nasil gidiyor canim benim

Merhaba guzel annelerim umarim herkes iyidir epeydir giremiyordum dogum yapan arkadaslarim olmus allahim saglikla buyutmenizi nasip etsin ins kuvozde olup kavusmayi bekleyenlar ins hemen kavusursunuz kavusan arkadaslarimida gozunuz aydin olsun ☺ bende tuhafin sanirim bebisli olmaya alisiyorum kendimi ve birazcik anneligimi sorgulamaya basladim bazen cok agladiklarimda ozellikle artik uykusuzluk durumum kotuyse sinirleniyorum ama hemen geciyor tabi bide suan annem yanimda herseyime el atiyor gidince ne yapacagim diye sanirim bu durumdayim ama cok sukur bebislerin durumu iyi allahima sukur kizim sanirim kolik bebek surekli agliyor gececek umut ediyorum surekli kontroller var onlari hallediyoruz bende durum boyle ins bunlarin hepsi gececek allahin izniyle

Canim benm oyle haklısın ki annem ne ise yarıyor?!?!? Hastaneye gelip uyuyor sadece suan bebekler stabilize imiş canim benm gerçekten sinirlerim çok bozuk bende ağlıyorum sürekli annem hep şikayetçi hep böyle esime beğenmez laflar sokuyor adam da şaşırdı ben de sezeryan sirasinda kanım durmamış dr bir igne yapmış o yüzden emboli riski oluşmasın diye bende hastanedeyim kan sulandırıcı kullanıyorum hala spinal diye girdim her acısını çektim bele iğne olayını falan genel anestezi ile açtım gözümü her yerim.delik deşik serum için takılan flaster bile alerji yapti beni her yerim yara bere içinde dikişler falan ama en kötüsü de yanik olan karnim ve kasinmasi yanık iyileşirsin kaşınma yaparmış bu da bana çabası oldu kizlar hamileligimi ozlemiycem demiştim hala aynı karardayim:)

Mesajının yarısında anne madem rahatsızsın gidebilirsin de diyecektim zaten son cümlede yollayacağını söylemişsin inan seni en çok yoran o olmuş lohusa halinle senin psikilojini iyice bozmuşlar... merak etme bebeklerin iyi olacak sen güçlü bir annesin ikiz bebeklere tek başına bakan bir sürü anne var inan baksam yapabiliyorum tek bakarım ben de her şey güzel olacak...

tek bakmak cok zor bir sey bebeklerin uslu olmasi lazim ikisi ayni anda ağladığında ayni anda beslenmek istediğinde ya da gazlari oldugunda caresiz kaliyor insan. 4-5 aydan sonra belki ama oncesinde hic yardim almamak aglayan bebeklerle imkansiz. ha gazsiz olurlar veya aynı anda meme emiyorlardir güzelce veya mamanin gelmesini ağlamadan bekleyebiliyorlardir oyle bakilir

Ben de aynı durumdayım valla altına imzamı atarım kuzum

Darlandum canım nasılsın doğurdun mu? Sesin çıkmadı iyisindir umarım
Cuma günü sezeryana girdim. Atoni geçirmişim. Her şeyi denemisler kanamam durmamış. Rahmimi aldilar. Kan değerlerim duzelmeyince ve hala kanama devam edince bi daha ameliyata alindim, yumurtaliklarimi filan da almislar.hala direnden kan geliyor. Trombosit kan takviyesi hala hastanedeyiz. Karnimda hareketsiz kum torbasıyla yatiyorum. Ciğerlerimde de anesteziden biriken balgami atmaya calisiyorum ama olmuyor.

Benim annem şu an kanser tedavisi görüyor k.validem de gelemeyecek. Ben kendim bakacağım siz böyle söyleyince baya acaba diyorum umarım altından kalkabilirim eşim ilk 3 hafta yanımızda olacak, sonra baş başa kalacağız kısmetse

Ah canım çok geçmiş olsun neler yasamassin tez zamanda sagligina kavusursun insallah bebeklerin durumu nasıl peki?

Ay canım benim çok geçmiş olsun Bir an önce iyileşirsin inşallah Bebişlerin nasıl sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun analı babalı inşallah Bu atoni olayını ikiz gebelerde daha çok duydum valla rahim ikiz gebelikte fazla büyüdüğü için kaldıramıyor kendini toparlayamıyormuş o yüzden ileri haftalardan korkuyordum ben de açıkçası kıyamam canım benim büyük bir şey atlatmışsın

Benim annemde gelemedi kardeşim kaza geçirdi kayınvalidemde vefat etti. 2 hafta eşimle baktık bayağı yardımcı oldu. bugün eşim işe gitti ilk tek başıma baktığım gün ayrıca benim 5 yaşında oğlum var. O da bebeklerden zor açıkcası. Zor oluyor bayağı ama şuan için başka çarem yok. İnşallah sizin için herşey kolay olur.

Canım çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah. Bebişlerin nasıl iyidirler inşallah. Allah analalı babalı büyütsün inşallah.

Bizimkilerin huzursuzlukları gece ve akşam olduğu için eşim oluyor Allahtan yanımda yoksa aynı anda ağlayınca insan çaresiz kalıyor gerçekten ikiz bebek büyütmek gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…