- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.201
Kullanışlı olarak konfor olarak ta böyle tercih ediliyor ben bunu aldım. yan yana olanlardan çok şikayet var avm ve gezmeye giderken rahat değiller kapıdan girmiyor.Ikiz annelerim merhaba. Herkese bebeklerini saglikla kucagina almasini dilerim.
21 haftalik ikizlere hamileyim. Bebek arabasına karar veremiyorum. Çift yönlü kullanim olan , tentesi tam kapanan hafif bi bebek arabası ariyorum
Birde besik ne önerirsiniz? Park beşik mi olsun mobilya mi olsa? Deneyimli annelerden önerileri bekliyorum.
Beşik olarak bunu düşünüyorum hem hafif hemde taşınması kolay getir götürIkiz annelerim merhaba. Herkese bebeklerini saglikla kucagina almasini dilerim.
21 haftalik ikizlere hamileyim. Bebek arabasına karar veremiyorum. Çift yönlü kullanim olan , tentesi tam kapanan hafif bi bebek arabası ariyorum
Birde besik ne önerirsiniz? Park beşik mi olsun mobilya mi olsa? Deneyimli annelerden önerileri bekliyorum.
Cok guzel toparlaniyorlar canim. Her sey yolunda gidiyor. Su an cok guzel bakim goruyorlar. En kısa zamanda kuvozden çıkıp sana teslim edecekler. Anneciginin yaninda olacak kuzucuklarKendi kendilerine nefes alabiliyorlar cok sukur, gunde 8 kez 35cc sut aliyorlar. Beslenme sondasi devam. 1900 dogmuslardi, odemleri gitti 1700civari simdi kilolari. Kilo almalari ve biraz daha buyumelerini bekliyoruz biberona ve memeye gecis icin.. Bugun 34 haftaliklar, 2 haftamiz daha var...
Gun gun daha iyi olacak insallah.
Benim de karnim geriliyor. Inanilmaz bir gaz var sanki. Aksam yemeği yemedim bu yuzden. Korkuyorum. Bu karnin gergin olmasi erken dogum belirtisi diye okumuştum. Allah yardımcımız olsun valla ya.Pembe Lotus bende idrar yaparken resmen inlemeli yapıyorum sanki idrar kanallarım kapanmış gibi. Dr yazdım manurol saşe ve parol iç demiş. Ben parol içmek istemiyorum ya sana verdiler mi parol? Senin yanmada vardı değil mi? İlaçlar işe yaradı mı?
Geçmiş olsun canım monural işe yaradı agrilarim geçti ama yine hamile kalmadan önceki gibi yapamıyorum idrararimi tam bosaltamiyorumPembe Lotus bende idrar yaparken resmen inlemeli yapıyorum sanki idrar kanallarım kapanmış gibi. Dr yazdım manurol saşe ve parol iç demiş. Ben parol içmek istemiyorum ya sana verdiler mi parol? Senin yanmada vardı değil mi? İlaçlar işe yaradı mı?
Dün ben duştan sonra karnım daraldı sanki yürümekte zorluk çekiyordum Dr yazdım korkma rahmin büyüyor ikiz olduğu için daha da ağrı yapar dedi rahatladım. Ama bir aydır nerdeyse idrarı kabusum oldu sürekli wc gitme ihtiyacı duyuyorum bide ağrı eşlik ediyorBenim de karnim geriliyor. Inanilmaz bir gaz var sanki. Aksam yemeği yemedim bu yuzden. Korkuyorum. Bu karnin gergin olmasi erken dogum belirtisi diye okumuştum. Allah yardımcımız olsun valla ya.
Her gun yeni bir maceraya atılıyor gibi hissediyorum kendimi
Sana da geçmiş olsun canım, zâten idrar yapmalar eski halimiz gibi olamaz iki tane bebek taşıyoruz idrar torbasına baskı gidiyorGeçmiş olsun canım monural işe yaradı agrilarim geçti ama yine hamile kalmadan önceki gibi yapamıyorum idrararimi tam bosaltamiyorum
Paroldan korkma ben içiyorum Dr içebilirsin dedi
Bi kaç gün sonra idrar kültürü yapılacak çünkü benimki sürekli tekrarliyor
Canim enfeksiyon varsa antibiyotik veriyorlar geciyor, endiselenme. Bende de her gun bjr sey oluyor iste. Ciger geliştirici igne oldum 2 gun once, o igneden sonra bebeklerin hareketlerini hissetmemeye basladim. Acaba bebeklere zarar vermiş olabilir mi?Dün ben duştan sonra karnım daraldı sanki yürümekte zorluk çekiyordum Dr yazdım korkma rahmin büyüyor ikiz olduğu için daha da ağrı yapar dedi rahatladım. Ama bir aydır nerdeyse idrarı kabusum oldu sürekli wc gitme ihtiyacı duyuyorum bide ağrı eşlik ediyorinşallah ilaç işe yarar napalım doğuma kadar şükür edicez
Sen nasıl oldun canım?
Şifa olsun inşallah, yok korkma ciğer geliştiri vurulanların hepside aynı şeyler oldu kaç güne düzelir. Hatta tetanoz aşısı vurulanlar bile bebek hareketini az hissetmeye başladı yine düzeldiCanim enfeksiyon varsa antibiyotik veriyorlar geciyor, endiselenme. Bende de her gun bjr sey oluyor iste. Ciger geliştirici igne oldum 2 gun once, o igneden sonra bebeklerin hareketlerini hissetmemeye basladim. Acaba bebeklere zarar vermiş olabilir mi?
Zaten bir bebek cok hareketleydi digeri hic hareket etmiyordu. Bu ciger geliştirici sonrasinda hareketli bebegin de hareketleri durdu artik.Şifa olsun inşallah, yok korkma ciğer geliştiri vurulanların hepside aynı şeyler oldu kaç güne düzelir. Hatta tetanoz aşısı vurulanlar bile bebek hareketini az hissetmeye başladı yine düzeldi
Ciğer geliştirici vurulmasaydın bile bebekler bazı günler sakin olabiliyor zaten endişe etme
Benimde sağdaki bebek hep hareketli soldaki arada kasık bölgemi vuruyor zâten ikizlerden bir tanesi uslu oluyormuşZaten bir bebek cok hareketleydi digeri hic hareket etmiyordu. Bu ciger geliştirici sonrasinda hareketli bebegin de hareketleri durdu artik.
Bir hafta sonra doktor kontrolu olacak umarim her sey yolundadır canim valla hepimiz için.
Yaa besik bizde buna karar verdik simdi düşündükte cok mantıklı geldi. 2 tane aliriz rahat rahat yatar bebeler 6-7 ayBeşik olarak bunu düşünüyorum hem hafif hemde taşınması kolay getir götür
Kesinlikle öyle aynı ortamda birbirlerine rahat vermezler zaten fiyatıda uygun onları idare etsin yeterli fazla para dökmeye gerek yokYaa besik bizde buna karar verdik simdi düşündükte cok mantıklı geldi. 2 tane aliriz rahat rahat yatar bebeler 6-7 ay
Ya cok rahatladımKesinlikle öyle aynı ortamda birbirlerine rahat vermezler zaten fiyatıda uygun onları idare etsin yeterli fazla para dökmeye gerek yok
Insallah canim. Benim de haftaya pazar olacak kontrol. Doktor kongreye gitti. Pazar günleri calisiyor haftaici bazi gunler calismiyor. Su 28 haftayı geçsem biraz daha rahat hissetcem kendimi.Benimde sağdaki bebek hep hareketli soldaki arada kasık bölgemi vuruyor zâten ikizlerden bir tanesi uslu oluyormuşbelki diğer yavrumuz ona yer vermiyor. Benimde haftaya perşembe kontrol var inşallah herşey yolundadır sende korkma canım düzelir hem tehlikeli olsaydı doktorun vurdurmazdı bile
Allah yar ve yardımcımız olsun. Elbet o günlerde gelecek nerden nereye geldik düne kadar 3 aylıktım acabalarla geçti inşallah artık rahatla geçiririzInsallah canim. Benim de haftaya pazar olacak kontrol. Doktor kongreye gitti. Pazar günleri calisiyor haftaici bazi gunler calismiyor. Su 28 haftayı geçsem biraz daha rahat hissetcem kendimi.
Guzel haberlerini bekliyorum senin
doktorla ilerliyorum kuzum kana bakıldı iyi çıktı şükür. pazartesiye kadar gecmezse idrar bakicak işte. mama değişikliği yapmadan önce ishal oldu maalesef. biogaia ve nurse harveys baslamistim iki gün onlari da kestik nbl probiyotik verdi. smanin fiyati cok uygun bu arada prematile 170 vermistim en son, sma optipronun 300 grami 45 tl imiş.Bir doktoruna danış istersen başka bir belirtisi olmadan enfeksiyon olabilir mi ? Acaba ishali mama değişikliğinden mi ? Benim bebeklerde iki günde bir yapıyor kakalarını ama bir rahatsızlıkları olmadığı için çok dert etmedim. Bende haftaya aptamil 1 numaraya geçeceğim kabız olacaklar mı diye çok tedirginim. Bu beslenme işi çok zormuş yahu
merhaba benim yatak odamda yer olmadigi icin mecburen bebeklere oda yapmak durumunda kaldim. cilek mobilyadan montes dolap ve iki sallanir besik aldim onlarin da modeli montes. memnunum suanYa cok rahatladımbütün gün düşündüm durdum . Teşekkür ederim kuzus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?