2022 ikiz annesi olacaklar

Kullanışlı olarak konfor olarak ta böyle tercih ediliyor ben bunu aldım. yan yana olanlardan çok şikayet var avm ve gezmeye giderken rahat değiller kapıdan girmiyor.

Yatakta mobilya tercih etmedim park beşik alacağım ayrı olarak örneğin biri yatak odasında uyursa diğerini salona getiririm ağlarken rahatsız edip uyandırmasınlar diye. Çocuklar ilerde biraz büyüdü mü odalarını kuracağım mobilyayla zaten :))

Eklentiler

• 20220304_141217.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 63
Beşik olarak bunu düşünüyorum hem hafif hemde taşınması kolay getir götür

Eklentiler

• Screenshot_20220304-193701_Trendyol.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 71
Pembe Lotus bende idrar yaparken resmen inlemeli yapıyorum sanki idrar kanallarım kapanmış gibi. Dr yazdım manurol saşe ve parol iç demiş. Ben parol içmek istemiyorum ya sana verdiler mi parol? Senin yanmada vardı değil mi? İlaçlar işe yaradı mı?

Cok guzel toparlaniyorlar canim. Her sey yolunda gidiyor. Su an cok guzel bakim goruyorlar. En kısa zamanda kuvozden çıkıp sana teslim edecekler. Anneciginin yaninda olacak kuzucuklar

Benim de karnim geriliyor. Inanilmaz bir gaz var sanki. Aksam yemeği yemedim bu yuzden. Korkuyorum. Bu karnin gergin olmasi erken dogum belirtisi diye okumuştum. Allah yardımcımız olsun valla ya.
Her gun yeni bir maceraya atılıyor gibi hissediyorum kendimi

Geçmiş olsun canım monural işe yaradı agrilarim geçti ama yine hamile kalmadan önceki gibi yapamıyorum idrararimi tam bosaltamiyorum
Paroldan korkma ben içiyorum Dr içebilirsin dedi
Bi kaç gün sonra idrar kültürü yapılacak çünkü benimki sürekli tekrarliyor

Dün ben duştan sonra karnım daraldı sanki yürümekte zorluk çekiyordum Dr yazdım korkma rahmin büyüyor ikiz olduğu için daha da ağrı yapar dedi rahatladım. Ama bir aydır nerdeyse idrarı kabusum oldu sürekli wc gitme ihtiyacı duyuyorum bide ağrı eşlik ediyor inşallah ilaç işe yarar napalım doğuma kadar şükür edicez

Sen nasıl oldun canım?

Sana da geçmiş olsun canım, zâten idrar yapmalar eski halimiz gibi olamaz iki tane bebek taşıyoruz idrar torbasına baskı gidiyor bazen tekme atarken idrar torbama vuruyorlar altıma kaçıracak gibi oluyorum. Bende pazartesi sağlık ocağına idrar tahlili yapayim 10 mart'ta randevum var gitmeden enfeksiyon varmı öğrenmiş oluruz

Canim enfeksiyon varsa antibiyotik veriyorlar geciyor, endiselenme. Bende de her gun bjr sey oluyor iste. Ciger geliştirici igne oldum 2 gun once, o igneden sonra bebeklerin hareketlerini hissetmemeye basladim. Acaba bebeklere zarar vermiş olabilir mi?

Şifa olsun inşallah, yok korkma ciğer geliştiri vurulanların hepside aynı şeyler oldu kaç güne düzelir. Hatta tetanoz aşısı vurulanlar bile bebek hareketini az hissetmeye başladı yine düzeldi
Ciğer geliştirici vurulmasaydın bile bebekler bazı günler sakin olabiliyor zaten endişe etme

Zaten bir bebek cok hareketleydi digeri hic hareket etmiyordu. Bu ciger geliştirici sonrasinda hareketli bebegin de hareketleri durdu artik.
Bir hafta sonra doktor kontrolu olacak umarim her sey yolundadır canim valla hepimiz için.

Zaten bir bebek cok hareketleydi digeri hic hareket etmiyordu. Bu ciger geliştirici sonrasinda hareketli bebegin de hareketleri durdu artik.
Bir hafta sonra doktor kontrolu olacak umarim her sey yolundadır canim valla hepimiz için.
Benimde sağdaki bebek hep hareketli soldaki arada kasık bölgemi vuruyor zâten ikizlerden bir tanesi uslu oluyormuş belki diğer yavrumuz ona yer vermiyor. Benimde haftaya perşembe kontrol var inşallah herşey yolundadır sende korkma canım düzelir hem tehlikeli olsaydı doktorun vurdurmazdı bile

Insallah canim. Benim de haftaya pazar olacak kontrol. Doktor kongreye gitti. Pazar günleri calisiyor haftaici bazi gunler calismiyor. Su 28 haftayı geçsem biraz daha rahat hissetcem kendimi.
Guzel haberlerini bekliyorum senin

Insallah canim. Benim de haftaya pazar olacak kontrol. Doktor kongreye gitti. Pazar günleri calisiyor haftaici bazi gunler calismiyor. Su 28 haftayı geçsem biraz daha rahat hissetcem kendimi.
Guzel haberlerini bekliyorum senin
Allah yar ve yardımcımız olsun. Elbet o günlerde gelecek nerden nereye geldik düne kadar 3 aylıktım acabalarla geçti inşallah artık rahatla geçiririz inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz

doktorla ilerliyorum kuzum kana bakıldı iyi çıktı şükür. pazartesiye kadar gecmezse idrar bakicak işte. mama değişikliği yapmadan önce ishal oldu maalesef. biogaia ve nurse harveys baslamistim iki gün onlari da kestik nbl probiyotik verdi. smanin fiyati cok uygun bu arada prematile 170 vermistim en son, sma optipronun 300 grami 45 tl imiş.

Ya cok rahatladım bütün gün düşündüm durdum . Teşekkür ederim kuzus.
merhaba benim yatak odamda yer olmadigi icin mecburen bebeklere oda yapmak durumunda kaldim. cilek mobilyadan montes dolap ve iki sallanir besik aldim onlarin da modeli montes. memnunum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…