2022 ikiz annesi olacaklar

Çok yorucu ve zorlu bir süreç olmuş, çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası hem siz hem de bebekleriniz için çok daha güzel olur

Sezeryan yerim hala yangın var gibi yanıyor hanımlar bu normal mi ? Agri değil yangın var resmen anlayamadım oksapara devam diyorum benim sağlığım için dedi Dr. Bebeklerden biri hala kuvezde diğerini şükür verdiler kac saatte bir kaç cc besleniyor sizinkiler sonucta daha bnm bebek 2 günlük önce meme veriyorum asla yetmiyor zaten ucu hiç yok sonra hemşire 30 cc mama dedi ama galiba biz kabiz olduk kullandığım mama aptamil primatil

Tabi oldukça yüksek fiyat.
Şahin hoca ile bende görüşmüştüm.
Teşekkürler bilgi için.
Bana doktorum epidural olacak dedi.
Jimer 12 bin civarı idi. Benim de tercihim jimer olacak sanırım
Jimer’in yeri bana biraz ters kalıyor. Acıbadem gidiş gelişler için rahat olacak. Ücret, sigorta üzerinden karşılanacağı için yakın yer olsun dedik. Bizim doğumlarda en önemli faktör bebek yoğun bakım ünitesinin gelişmiş olması. Ondan sonra da sizi rahatlatacak olan bir doktor. Jimer, Acıbadem, Özel Anadolu, Medicana gibi hastaneler bu anlamda iyidir diye düşünüyorum.

Evet canım refakatcilerin ve bebeklerin durumu seni zorluyor yoksa senlik birşey yok. Gözün aydın herkese her şeye rağmen bebeklerini sağlıkla buyuteceksin sen güçlü bir annesin. Onlar utansın annen ve eşin

Suan iki bebeğimle kuvezde nolur dua edin biri doğduğu gün alındı dugeri bugun cok kötüyüm çok mutsuzum çok garip şeyler hissediyorum doktorumla konuşup taburcu olmak istemediğimi söyledim onlari koyup gidemem birinde enfeksiyon çıktıbobrekleri sorunluyum diğerinin daha sonuçları çıkmadı

Evet öleymıs aradım sordum fılm çeken yere 20. Haftayı gecsın dedı bı dw ıkız olunca

Evet evet bebek yoğun bakım ünitesininin iyi olması gerektiğini söyledi bana da doktorum.
Hayırlısı bakalım.

Canım öncelikle gözün Aydın olsun. Sağlıkla büyüt evlatlarını inşallah
Sen kendini hiç üzme bak bebeklerin emin ellerde herşey yoluna girer inşallah allah daha büyük dertler vermesin. Sen kendine dikkat et sen iyi olacaksın ki bebeklerinde iyi olsun. Dualarımız sen ve bebeklerinle

Allah yardımcın olsun canım merak etme Allahın izniyle iyi olup çıkacaklar. Rabbim şifasını versin bebeklerinin dualarımız sizinle.moralini yüksek tut bebeklerinin sana ihtiyacı var unutma.

Kızlar bebeklerine rop muyanesi yaptıran oldu mu?
Bizim kuvözde yapılmış 2 kere çıkınca da götürmeye devam edin dediler geçen hafta ve bu hafta götürdük doktor haftalarına uygun iyiye gidiyor son hallerini de bir göreyim 3 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin de oldu mu canım?

Bizde bugün olduk iyi dedi genel durumuna canım ama kontrol için 20 gün sonra tekrar çağırdı ama ağladı bayağı çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…