- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
- 313
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.901
Benimde ayni canm sagdaki biraz ust tarafa yerleşmis oglum masallah o baya hareketliMerhaba, günaydın bende sağdaki bebişi hep aktif hareketlerini hissediyorum ama soldaki öyle değil kasıklarımda hareketlenme yapıyor bazen. Dün bende bunu sordum kendime normal mi diye şimdi daha çok merak ettimacaba onun yeri mi dar tecrübeli anneler bizi aydınlatsın
Benim de aynısı canımmm :)Gunaydin kizceler sizde de ikizlerden birinin hareketi az oluyrmu benin kizm aşağıya yerlesmis yeri sanki dar gibi düşünüyorm oglum yukarda cok hareketli masallah bazen tedirgin oluyrm birsey mi oldu diye
Ohhh maşallah yavaş yavaş toparlanıyorlar. Umarım en kısa zamanda artık çok iyiler evdeyiz haberlerini de alacağızDun yavrulardan deneme icin entube hortumunu cikardilar, nazal destek almaya baslamislar, hazir olunca hepsi cikacak insallah. Ilk defa bir oglumu kuvozde aglarken gordum, sesi cikmiyor tabi ama aglamasina da sevinebiliyormus insan. Solunum destegi cekilince sesini de duyabilecegiz.
Gunde 10kez 16cc besleniyorlar, simdilik sagim iyi gidiyor. Yara vb. kizimda da olmamisti, simdilik iyi durumdayim, gunde 1 kez uyumadan once lansinoh balm suruyorum rahatlatiyor hamd olsun.
E bebekten aldigim anne sutu artirici kurabiyelerden cok memnun kaldim, hem sut sagim sonrasi gelen o deli aclik hissini aliyor hem de sutu ciddi artiriyor.
Birazdan gorus saatimiz bakalim 24 saatte neler olmus?? Şu ana kadar 9kilo verdim 4300 almistim, 1 beden kuculdum bile...
Bende de benzer durum var, sağdaki bebek biraz daha aşağıda sıkışmış gibi, diğeri sol üstte rahat. Alttakinin hareketlerini diğerine göre daha az ve derinden hissediyorum. Bu da zaman zaman bende korku oluşturuyor. Dün ilk defa NST’ye girdim. Herşeye olduğu gibi buna da normal diyip eve gönderdiBenimde ayni canm sagdaki biraz ust tarafa yerleşmis oglum masallah o baya hareketli
Hayırlı kandiller, inşallah iyi olsunlar Kandilin hürmetine rabb'im bütün anneleri sevindirsin inşallah. Bol bol duayla geçsin günümüz bu gün çok kıymetli kutsal bir günDun yavrulardan deneme icin entube hortumunu cikardilar, nazal destek almaya baslamislar, hazir olunca hepsi cikacak insallah. Ilk defa bir oglumu kuvozde aglarken gordum, sesi cikmiyor tabi ama aglamasina da sevinebiliyormus insan. Solunum destegi cekilince sesini de duyabilecegiz.
Gunde 10kez 16cc besleniyorlar, simdilik sagim iyi gidiyor. Yara vb. kizimda da olmamisti, simdilik iyi durumdayim, gunde 1 kez uyumadan once lansinoh balm suruyorum rahatlatiyor hamd olsun.
E bebekten aldigim anne sutu artirici kurabiyelerden cok memnun kaldim, hem sut sagim sonrasi gelen o deli aclik hissini aliyor hem de sutu ciddi artiriyor.
Birazdan gorus saatimiz bakalim 24 saatte neler olmus?? Şu ana kadar 9kilo verdim 4300 almistim, 1 beden kuculdum bile...
Umarım normaldir üstteki bebek baya keyfi yerinde maşallah. Diğer bebeğe yer veriyor mu iyi mi diye düşünmüyor değilim poposuna vurmak istiyorumBenimde ayni canm sagdaki biraz ust tarafa yerleşmis oglum masallah o baya hareketli
Kaç haftalik oldun keşke başka doktora da görünseydin bakalım yorumu neydiKızlar benim sancılarım gece yine başladı hastaneye gitmedim daha ne yapayım yaaa1000 lira yatış parası alıyolar artık zorluyor tabii bebekler önemli para değil ama boşuna gitmek istemiyorum
Bnde kaşıntı ve yaralar yandi canm çok acıdı diye uyumadım geceUyuyamıyorum ciğer geliştirici iğnesinin yan etkisi galiba netten baktim uyku sorunu yapıyormuş
Şu saat oldu uyku yok gozlerimde
Rabbim şifa versin sabir versin az kaldı dogumunuzaBnde kaşıntı ve yaralar yandi canm çok acıdı diye uyumadım gece
Dun yavrulardan deneme icin entube hortumunu cikardilar, nazal destek almaya baslamislar, hazir olunca hepsi cikacak insallah. Ilk defa bir oglumu kuvozde aglarken gordum, sesi cikmiyor tabi ama aglamasina da sevinebiliyormus insan. Solunum destegi cekilince sesini de duyabilecegiz.
34+1 canımKaç haftalik oldun keşke başka doktora da görünseydin bakalım yorumu neydi
Bit kac yerde elektronik ana kucağı kullandıklarını okumuştum canm birini ona koyunca rahat olurmusikisi ayni anda ağladığında ne yapıyorsunuz kizlar. gaz sancilari da basladi 15 dkda bir inleyip agliyorlar. gaz damlasi alicam bugun insallah etkisi olur
Amin canm dun tekrar tarih degistirdi dr perşembe diyorduk pazartesi olduRabbim şifa versin sabir versin az kaldı dogumunuza
Bizimkilerde çok gazlı nurse harvers aldık ama sanki işe yaramadı. Bide biogaila yı deneyecegim. En istemediğim şey gazdı oğlum kolikti 6 ay boyunca 4 5 saat ağlardı. Bunlar öyle olmaz inşallah tek vaşıma yetişemem sanırım öyle olursa.ikisi ayni anda ağladığında ne yapıyorsunuz kizlar. gaz sancilari da basladi 15 dkda bir inleyip agliyorlar. gaz damlasi alicam bugun insallah etkisi olur
Birini ayağımda sallıyorum diğerini kucağımda sallıyorum canm emziklerinide veriyorum 1 2 dk susuyorlarikisi ayni anda ağladığında ne yapıyorsunuz kizlar. gaz sancilari da basladi 15 dkda bir inleyip agliyorlar. gaz damlasi alicam bugun insallah etkisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?