2022 ikiz annesi olacaklar

Ayyy neler yaşamışsın canımm bebişlerini kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah kuzum valla ara ara sancılarım beni de yokluyor şükür bugünlere geldik

Enjektor, EDS,... Kucagima almak, Emzirmek kismet olacak mi? Nasil ogrenecegim bunlari... Allah cumlemizin yardimcisi olsun
Tabiki de olacak canım benim hiç merak etme. Bak bizlere ben 6. Haftada emzirmeye başladım muhtemelen haftaya taburcu edecek gibiler ama kesin bişey demiyorlar. Bildiğim kadarıyla entübe uzun sürecek ve korkacak bir durum değil. Normale döndüklerinde öyle hızlı toparlayıp büyüyecekler ki şaşıracaksın. Rabbim sabrını veriyor emin ol. Allah'ım acılarını göstermesin başka ayrılıklar vermesin yeter ki buna dayanırız evelallah. Biz güçlü oldukça onlarda güçlü oluyor ve hızlı toparlıyorlar

Benim doktor da perinatolog bende bişey diyince aaa gerçekten mi hamile olmayasın diye kahkaha atıyor

Bilgiler için tşk ederiz canım nasılsın bebişlerin nasıl

Ayyy neler yaşamışsın canımm bebişlerini kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah kuzum valla ara ara sancılarım beni de yokluyor şükür bugünlere geldik
Yoklamaya beni hep yokluyor kuzum ona takilma sen geçen nst de sancim da çıktı benm ama mühim olan sıklığı nedir ve sen ne hissediyorsun

Insallah güzel sağlıklı hayirla doğum yaparız canm bnm korku hep var ikiz olunca ×2 okuyor bende korku

Yoklamaya beni hep yokluyor kuzum ona takilma sen geçen nst de sancim da çıktı benm ama mühim olan sıklığı nedir ve sen ne hissediyorsun
Hastaneye yattığım gün çoktu canım 5 dk da bir geliyordu ilaçlar serumlar iyi geldi 2 gündür günde 4 5 kez hissediyorum ama çok zor durdu o gün hastanede... senin sancın ne kadar şiddetteydi benim 80

Hastaneye yattığım gün çoktu canım 5 dk da bir geliyordu ilaçlar serumlar iyi geldi 2 gündür günde 4 5 kez hissediyorum ama çok zor durdu o gün hastanede... senin sancın ne kadar şiddetteydi benim 80
Inan bize bise demedi bile doktor kendi bakti aaa büyük 3 sanci görmezden gelinmez dedi ebe dr da bise demedi muayenehane ye geçtik usg yapti sen daha gidersin bise olmaz dedi yolladi beni

Doğum için israrla gün vermiyor. Her seferinde bir sonraki haftayı görmeyi hedefletiyor. Bu haftaki gidişimde ağlayip gün isteyecektim ama yine beni haftaya muayeneye gün al diye paketledi. Haftaya kesin ağlayacağım sezeryana gün vermesi icin. Kendileri gelsin istiyor sanırım. Mukusu takip et, suyun gelirse takip et, doğum başlarsa gel modunda. Hic tarih vermeden ben ölüyorum artık alın bebekleri diye gitmeyi düşünüyorum. Serviks 1.4e düşmüş ama mukus tikacim ordaymiş, hiç açılma da yokmuş. Depotu birak dedi ama geçen haftasonu bir vurdurmuştum. Bugün de vurdursam mi en azindan agrilarimi hafifletir birkaç gün daha dayanirim diyorum. Bir yandan da iğneye gidecek gücüm yok. Evde wc ye mutfağa zor gider oldum, bebek çok altta inanilmaz kasığımı yarıp gelecek gibi ağırlığını hisseder oldum.

Devlet ve üni hastanesinde aynen öyle kanama ya da suyu bekletiyorlar resmen. Onlar için her şey normal. Alip bavulumu kapilarina dayanacagim birgün. Haftam ilerliyor da dr tarih vermiyor israrla. 1.4cm serviksle bana bu haftalarimda nasil tarih vermez anlamıyorum

Her gittiğimde farkli bir şey söylüyor. Bi dönem bebekleri cok iyi besliyorsun 34gibi aliriz bile diyordu. Heyecanla gittim. 36yi gorelim dedi. En son mukusu takip et, suyun gelirse takip et filan diye anlattı. Ben anlamam doğumun başladığını diye söyledim ama hep kötü seyler düşünüyorsun diye kizdi. 37 38i görelim der gibi oldu bir cümle arasında içim fenalaşti. Ama doğum başlarsa gel diyor. İki arkadasimin kesesi tepeden patlamış, rahim agzinda da bebek kafasi olunca sizinti yapmış sadece, bizde progesteron fitil yüzünden o renksiz akıntı hep var. Su mu akıntı mi ayirt etmem zor. Mukus da herkeste gelmiyormuş, annem iki doğumda da nişan gelmedi bende diye anlatir hep. Biri normal doğum iken hem de. O nişan geldiyse bile ben hiç görmedim diyordu. İki hafta once 3.7, sonraki hafta 2.9, bu haftaici de 1.4 ölçütuğü serviks haftaya muayeneye kadar dayanir mi akil var mantik var. Ver şu ameliyat gününü kurtulalim. Küveze gireceklerini ben kabullenmişim, prematureler için hazirligimi yapmışım sal artik bi beni de huzurla ameliyata gireyim. Panikle travmatik doğum yaptiracaklar illa. Sanki bizden çok düşünüyor gibi davraniyorlar bebekleri, içerde ne kadar tutarsak o kadar iyi biz de biliyoruz ama olmuyor artık hasta sağlığı elden gidiyor, bıktım dayanamıyorum, acı çekmek istemiyorum. Doktorlardan iyice soğudum. Karnımın içi bile aciyor. Özel hastane olsa benim de acılarımı önemserdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…