- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.781
Nasil onemseyecekler ben anlamıyorum. Doğumun geldiğini nasıl anlayacağız. Dün nst de 99lara ciktim, alttaki bebek 25-40-99 üzerinde geziyordu, diğer bebek sakin sayilirdi ona göre max 45 olmuştur onun seviyesi ki evde yaşadığım sancilarin kasilmalarin yanında hiçbir şeydi hastanede yaşadığım. Buna bile normal dediler. Serviks 1.4e düşmüş ona da normal dedi, tıkaç hala ordaymiş açılma yokmuş eve gönderdiler beni. Kafayı yemek üzereyim, ben doğumun geldiğini nasil anlayacağım, çevremde birçok kişinin suyu gelmemiş, nişan gelmeden de doğuran var. Zaten aylardir sanci çekiyorum, çok sık araliklarla sancım kasilmam olduğu da oldu. Anlayamazsam ne olacak? İçerde havasiz kalmalarindan beyin felci gecirmelerinden, onları içimde öldürmekten çok korkuyorum. Ne zaman hastaneye gidecegimi bilmemenin çaresizliğini yasiyorumkasilma o canim genelde düzenli olmadığı surece veya rahim agzinda açılma yapmadığı sürece önemsemiyorlar
Bence yaradi canım ilk haftalar humana ve malt içecek günde 3 4 tane hep içtim. Mama vermedim. Şimdi de otomatik sütüm geliyor vücut alıştı herhalde.İse yaradı mı can
Her gün 10 kere 10 15 dk sağıyorum nasıl kesilsin süt. Iki memeyi aynı anda sağıyorum aynı miktar bir seferde geliyor. Emmekten daha da iyi sütü getiriyor bence. Benim düzen oturdu böyle emzirdigim gün düzen anında şaşıyor. Herkes birşey söylüyor mesela veriyorum sütleri 1 saat sonra sağacak oluyorum sütün toplamamıştır sağma diyorlar hiç alakası yok kimseyi dinlemiyorum valla çektikçe geliyorKesinlikle katılıyorum sana ne uykusuzluk ne başka birşey sadece şu beslenme olayı yoruyor beniBenimde en çok kaygı duyduğum konu emzirirken doyduğunu nasıl anlayacağız sonuç itibari ile midesine ne kadar gidiyor bilmiyoruz. Dediğin gibi sağmak daha mantıklı ama bir yerden sonra sağmak yeterli olmaz sütün kesilir diyorlar bilemiyorum yani zor iş gerçekten
Cok iyi kuzum bende o zaman herhangi marka fark etmeyen malt içeceği alayim kahve aromalı olsun hem spinali de atarmBence yaradi canım ilk haftalar humana ve malt içecek günde 3 4 tane hep içtim. Mama vermedim. Şimdi de otomatik sütüm geliyor vücut alıştı herhalde.
Beni dr nst ye bile almıyor canm bak senle haftamız aynı üstelik bak bu saatte daha uyumadım kasinmaktan onu da dikkate almıyor artık dr değiştirmek istiyorum çığlık atacamNasil onemseyecekler ben anlamıyorum. Doğumun geldiğini nasıl anlayacağız. Dün nst de 99lara ciktim, alttaki bebek 25-40-99 üzerinde geziyordu, diğer bebek sakin sayilirdi ona göre max 45 olmuştur onun seviyesi ki evde yaşadığım sancilarin kasilmalarin yanında hiçbir şeydi hastanede yaşadığım. Buna bile normal dediler. Serviks 1.4e düşmüş ona da normal dedi, tıkaç hala ordaymiş açılma yokmuş eve gönderdiler beni. Kafayı yemek üzereyim, ben doğumun geldiğini nasil anlayacağım, çevremde birçok kişinin suyu gelmemiş, nişan gelmeden de doğuran var. Zaten aylardir sanci çekiyorum, çok sık araliklarla sancım kasilmam olduğu da oldu. Anlayamazsam ne olacak? İçerde havasiz kalmalarindan beyin felci gecirmelerinden, onları içimde öldürmekten çok korkuyorum. Ne zaman hastaneye gidecegimi bilmemenin çaresizliğini yasiyorum
evet online aliyorum. uygulayabilirim diyorsan al faydasi olur muhakkak. sagim yapabiliyor musun mesela benim vaktim olmuyoEvet canım o bende bugün aldım. Ya bende emzirme danışmanından yardım mı alsam diye düşündüm bugünama önce süt gelmesi lazım sanırım online danışmanlık mı alıyorsun ?
Allah korusun canim anliyorum seni ayni endişeleri yaşadık. sanci ile oksijensiz kalmanin bir ilgisi var mi çok bilmiyorum açıkçası. plasenta ayrilmadan bebek oksijensiz kalmiyor. ikiz gebelikte de sanci surekli var kesemiyoruz durdugu kadar dursun diyorlar. cok az kaldi az daha sabır sana doğum icin tarih verdiler miNasil onemseyecekler ben anlamıyorum. Doğumun geldiğini nasıl anlayacağız. Dün nst de 99lara ciktim, alttaki bebek 25-40-99 üzerinde geziyordu, diğer bebek sakin sayilirdi ona göre max 45 olmuştur onun seviyesi ki evde yaşadığım sancilarin kasilmalarin yanında hiçbir şeydi hastanede yaşadığım. Buna bile normal dediler. Serviks 1.4e düşmüş ona da normal dedi, tıkaç hala ordaymiş açılma yokmuş eve gönderdiler beni. Kafayı yemek üzereyim, ben doğumun geldiğini nasil anlayacağım, çevremde birçok kişinin suyu gelmemiş, nişan gelmeden de doğuran var. Zaten aylardir sanci çekiyorum, çok sık araliklarla sancım kasilmam olduğu da oldu. Anlayamazsam ne olacak? İçerde havasiz kalmalarindan beyin felci gecirmelerinden, onları içimde öldürmekten çok korkuyorum. Ne zaman hastaneye gidecegimi bilmemenin çaresizliğini yasiyorum
masallah sana biraz yapısal bu süt isi heralde ya ben sagdigimda dinlenmis halimle bile 20 cc çıkıyor ilk cocugumda da ayni böyleydi. simdi kucağım sürekli dolu uykusuzluktan basim dönüyor ne ara nasil sagcam bilmiyorum eds deniyorum bebekler memeye alışırsa sagmasam da olur diyeBence yaradi canım ilk haftalar humana ve malt içecek günde 3 4 tane hep içtim. Mama vermedim. Şimdi de otomatik sütüm geliyor vücut alıştı herhalde.
Bence de yapısal çok zor biliyorum kendini helak etme çıkanı ver sonuçta anne sütü almış olacaklar. Sağarken 20cc çıkıyorsa emzirmek süre olarak sana eziyet. Tek bebek olsa yapılır da ıkizde zamanı yettirmek çok zor. Allah hepimize güç kuvvet versinmasallah sana biraz yapısal bu süt isi heralde ya ben sagdigimda dinlenmis halimle bile 20 cc çıkıyor ilk cocugumda da ayni böyleydi. simdi kucağım sürekli dolu uykusuzluktan basim dönüyor ne ara nasil sagcam bilmiyorum eds deniyorum bebekler memeye alışırsa sagmasam da olur diye
Al canım. Sade nescafe de içtim ilk iki gün aynı zamanda:) içtiğim içeceğin haddi hesabı yoktu :) hiç baş ağrım olmadı.Cok iyi kuzum bende o zaman herhangi marka fark etmeyen malt içeceği alayim kahve aromalı olsun hem spinali de atarm
Aynı endişeleri yaşıyoruz. Gerçekten bende ne olursa gitmem gerekiyor artık asla bilmiyorum. Illa ki kanama veya suyu mu bekleyeceğiz. Yine senin haftan iyi yakında alırlar diye düşünüyorum. Vallahi çöktüm, yoruldum.Nasil onemseyecekler ben anlamıyorum. Doğumun geldiğini nasıl anlayacağız. Dün nst de 99lara ciktim, alttaki bebek 25-40-99 üzerinde geziyordu, diğer bebek sakin sayilirdi ona göre max 45 olmuştur onun seviyesi ki evde yaşadığım sancilarin kasilmalarin yanında hiçbir şeydi hastanede yaşadığım. Buna bile normal dediler. Serviks 1.4e düşmüş ona da normal dedi, tıkaç hala ordaymiş açılma yokmuş eve gönderdiler beni. Kafayı yemek üzereyim, ben doğumun geldiğini nasil anlayacağım, çevremde birçok kişinin suyu gelmemiş, nişan gelmeden de doğuran var. Zaten aylardir sanci çekiyorum, çok sık araliklarla sancım kasilmam olduğu da oldu. Anlayamazsam ne olacak? İçerde havasiz kalmalarindan beyin felci gecirmelerinden, onları içimde öldürmekten çok korkuyorum. Ne zaman hastaneye gidecegimi bilmemenin çaresizliğini yasiyorum
Ay maşallah sana can dur bende alacamAl canım. Sade nescafe de içtim ilk iki gün aynı zamanda:) içtiğim içeceğin haddi hesabı yoktu :) hiç baş ağrım olmadı.
Kizlar ben ne yapayım agri sanciyi geçtim sabah aksam kaşınıyorum surekli son zamanlarda normal diyor doktor agliycam kasinmaktanAynı endişeleri yaşıyoruz. Gerçekten bende ne olursa gitmem gerekiyor artık asla bilmiyorum. Illa ki kanama veya suyu mu bekleyeceğiz. Yine senin haftan iyi yakında alırlar diye düşünüyorum. Vallahi çöktüm, yoruldum.
Canımm o kadar haklısın kiNasil onemseyecekler ben anlamıyorum. Doğumun geldiğini nasıl anlayacağız. Dün nst de 99lara ciktim, alttaki bebek 25-40-99 üzerinde geziyordu, diğer bebek sakin sayilirdi ona göre max 45 olmuştur onun seviyesi ki evde yaşadığım sancilarin kasilmalarin yanında hiçbir şeydi hastanede yaşadığım. Buna bile normal dediler. Serviks 1.4e düşmüş ona da normal dedi, tıkaç hala ordaymiş açılma yokmuş eve gönderdiler beni. Kafayı yemek üzereyim, ben doğumun geldiğini nasil anlayacağım, çevremde birçok kişinin suyu gelmemiş, nişan gelmeden de doğuran var. Zaten aylardir sanci çekiyorum, çok sık araliklarla sancım kasilmam olduğu da oldu. Anlayamazsam ne olacak? İçerde havasiz kalmalarindan beyin felci gecirmelerinden, onları içimde öldürmekten çok korkuyorum. Ne zaman hastaneye gidecegimi bilmemenin çaresizliğini yasiyorum
Çok çok teşekkürlerCanım normalde 48 saat kalınıyor. Ama ben bende ve bebeklerde bir problem olmadığı için doktorum bu hastalıkta daha fazla kalmana gerek yok istersen çıkabilirsin deyince doğumun ertesi günü çıktım.
Doğum çantasında olmayıp ihtiyaç duyduğum birşey olmadı ama depend iyiki koymuşum dedim. Çünkü bazı arkadaşlarım o kadar kanama olmuyor ped yeterli demişlerdi iyiki dinlememişim çok rahat ettim.
Gozun aydin olsun kuzum ya cok sevindim buna rabbim bir daha ayirmasin insCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Maşallah sütüne canım ne güzel emzirme işi çok zor gerçekten bebeğin me kadar içtiğini görmediğimiz için doyup duymadığını bilemiyoruz. Bende sütüm geri gelse keşke gerçi dün bir video izledim hiç süt olmasa bile geri gelmesi için iki saatte bir sağın diyordu. Bugün itibari ile hem aldığım takviyeye başlayıp hemde düzenli bir şekilde sağacağım bakalım umarım faydası olurHer gün 10 kere 10 15 dk sağıyorum nasıl kesilsin süt. Iki memeyi aynı anda sağıyorum aynı miktar bir seferde geliyor. Emmekten daha da iyi sütü getiriyor bence. Benim düzen oturdu böyle emzirdigim gün düzen anında şaşıyor. Herkes birşey söylüyor mesela veriyorum sütleri 1 saat sonra sağacak oluyorum sütün toplamamıştır sağma diyorlar hiç alakası yok kimseyi dinlemiyorum valla çektikçe geliyor
Canım işte ondan tereddüt ediyorum uygulayabilir miyim ? Neler talep ettiğinede bağlı gerçi. Sağım yapabiliyorum ben sağolsun annem ve kayınvalidem benimle bebeklerimde hala sürekli uyuduğu için şimdilik vaktim oluyor. Sen tek başına mı bakıyorsunevet online aliyorum. uygulayabilirim diyorsan al faydasi olur muhakkak. sagim yapabiliyor musun mesela benim vaktim olmuyo
İnan koyduğum birçok şeyi hiç dokunmadan geri getirdim. Birde şey ilk gün emzirirken göğüs ucu çok hassaslaşıyor göğüs ucu kapağı koyabilirsin.Çok çok teşekkürlerNameless Warrior ! Dependleri attım çantaya. Çok fazla eşya götürmeye gerek yok o zaman. Tekrardan teşekkürler
Valla bende de ayni sorunlar olmaya basladi guzel emiyorlardi ancak emme suresi bana azaltinca dr biberona alistilar istemiyorlar pek bide gogus ucu basta kullandim simdi gogus ucumu almiyorlar nasil yapacagim bilemedim bende ama sagim yapsak mesala cocuk emdikten sonra gelirmi ki sut gene yada sagdik diyelim onlar istedi meme versek gene gelirmi bunu bilmiyorum kafamda karisik valla ne yapayim diyeMaşallah sütüne canım ne güzel emzirme işi çok zor gerçekten bebeğin me kadar içtiğini görmediğimiz için doyup duymadığını bilemiyoruz. Bende sütüm geri gelse keşke gerçi dün bir video izledim hiç süt olmasa bile geri gelmesi için iki saatte bir sağın diyordu. Bugün itibari ile hem aldığım takviyeye başlayıp hemde düzenli bir şekilde sağacağım bakalım umarım faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?