2022 ikiz annesi olacaklar

Şükür ki öyle kaynama olmadı tedavi olur hemencik ben bu korkularım yüzünden eşimi doğuma sokucam iste zaten iğne fobim de var o sirttan spinal olacak iğne beni çok ürkütüyor
Çok şükür tabi erken fark ettik Sezeryan olduğu için benim eşimi doğuma almadılar. İnşallah senin eşini alırlar çünkü çok büyülü anlar şahit olsun o anlara Spinalden hiç korkma benide tedirgin etmişti ama hiç korktuğum gibi olmadı bir aksilik olmazsa maksimum 1 dakikalık işlem. Tarihinizi belirlediniz mi ?

Kizla merhaba size danismak istedim. Regli gunumde kan verdim hcg 206 cikti. 4 gun sonra verdim 800lerde cikmasi lazim iki gunde iki katina ciksaydi o civarda bekliyodum 1665 çıkmış. Sizce bu normal mi ikiz olabilir mi çok yüksek degil mi 4 gun arayla bana mi oyle geliyo

Keselerin görünmesi lazım canım ultrasonda net belli olur... benim hep 2 kat arttı mesela

Inan suan da bende öyleyim belki 3 saat bile yok uykum kasinmalarim var karnim harita oldu kaşıya kaşıya özlemem bence kuzum gerçekten zor cnku cennet annelerin ayakları altındadır sözünü anlamaya başladım

Canim gozun aydin olsun masallah ins seninkilerde tez zamanda cikacak artik emmeye baslamislarsa bu arada hediyeliklerde cok guzel masallah gule gule kullan dagit canim yaptirdigin dagitmaliklar ozelikle acacak ne kadar tuttu kuzum ?
Amin canım inşallah teşekkür ederim üçünden de yirmişer tane yaptırdım hepsi 323 lira tuttu.
Açacak 4,90
Tohum kalem 4,75
Ahşap mumluk 6,50 TL canım

2 3 4 mart bunlardan biri dedi canm tabi daha erken dogurmazsan dedi

Oyle bebğim haklısın ama insan üzülüyor ister istemez
Haklısın kuzum ama ne yapabiliriz ki ikizlerde son aylarda kilo alımı bayağı yavaşlıyor Benim ben 3 e yakın doğar diyordum bayağı ilerdeydi şimdi hafta ile orantılı hatta düşüşe geçer bence sancılarımın da yavaş yavaş başladığını hissediyorum

Kızlar sanırım benim kasılmalar başladı karnımın altı sabah bi iki kere kasıldı gündüz de belim ağrıyor uzun süreli değil kısa süreli hastaneye gideyim mi acaba??
Canim bendr dun aksam gittm karnimda birsey toplanıyor gibiydi sık sık olmaya baslayinca gittik acilmam yoktu herhangi kanama suyum vs de gelmedi nstye bagladilar ara ara sancılar göründü sonra gece eve geldik bugün de kontrolüm vardı dr um iyi yapmışsın o hissettign sanci yine olursa gel ikizler de erken doğum olmasi yuksek bekledigimiz birsey dedi. Insallah dayanirlar ya cok küçükler ben sancimi yoksa hareket mi yorumlayamamistm ilk gebelik olunca anlamak zor ama dr um olsun riske atma riskli gebelik sonucta hissedersen gel dedi. Senin haftan nasil biz kucuguz daha ins dayanirlar

Canim nst de sanci cikinca , bir de ikizlerde erken dogum ihtimali yuksek olunca ciger gelistirici yapiyolat

Evet işte bnmde öyleydi 1 hafta önden gidiyorlardı snra durdular

Canim bence dr a gir hiç bekleme nst ye bir gir tehlikeye atma kendini nolur nolmaz

Geçmiş olsun canım benim... ya açık ve net belli benim de yalancı kasılma pazartesi randevum kötü hissedersem erken giderim şu an bi sıkıntı yok... 33+3

Hepsi çok güzel hayirla sağlıkla kullan canm benm gerçekten ikiz anneliginin hamileleigi de doğumu da zor büyütmek nasl bilmem ama hamislik bizim zor gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…