2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzum dua edin nolur çok korkuyorum dr eti sütü yumurtayı baharat kızartma herseyi kestirdi ne yiceksem

Beklerler tabikide sen kendine hep soyle hatta bebislerinede soyle babalari beklemeleri icin guzel dusenelim oyle olsun ins canim benim hayirlisiyla guzel haftanda dogumunu yap ins

bebeklere tek mi bakıyorsun canim eşin mi yardım ediyor sadece
Suan iki annemde benimle canim benim daha sonra annem memleketime donecek kayinvalidem olur oda gunduzleri gece esimle bakiyoruz biraz zorlaniyor basta ama alisiyorsun herhalde oyle oyle buyucekler umudum uyku surelerinin biraz uzamasi sen tek mi bakacaksin canim nasil olacak senin ?

Aminnn kuzum benim hepimize ins hayirlisiyla diyelim

Coook sevindim buna canim benim masallah size ins hayirlisiyla oglunada olur sonra eve gecersiniz ins kuzum nasil guzel birsey degilmi bu arada kac kilo olmus kizin cagirdilar emme surene ne dediler ?

Oglumda da var ama gene o arada kendi basina cikrabiliyor kiz cok zorlaniyor yuzu oluyor kirmizi baya zorlandigini belli ediyor bana dr verdi 10 gun kullan ise yaramazsa yeni damla veririz dedi biogaia damlasi
Kuzum 30 gunlukde olsa bebislerim erken dogduklarindan hala memede yorulup nefes nefese kaliyorlar dr ondan max 30 dk tut dedi pesine mama verki takviye olsun ondan oyle yapiyorum ama sen verdiginde oluyorsa demekki onla alakasi yok ins max 3 ay diyorlar sonra duzene giriyormus ins bizim de oyle olur

benim yanimda annem var bir de gündüzleri bakici. annem gidecek anca çok ihtiyacım olursa gelir. geceleri napıcam bilmiyorum. yanda bir cocuk daha var. gece aynı anda ağladıklarinda çözüm bulmam lazim emmiyorlar bir de susturucum yok yani. otomatik anakucagi bakıyorum simdi belki faydası olur

K Kapikulpu canım sende rahim kısalığı varmıydı doktor seni neden erken doğumdan korkutuyordu
Bugun de haftaya alacam dedi can inan artık stresten ne uykum kaldi ne gecem ne gündüzüm aha oldu aha olacak aha noldu korkusuyla bu adam beni cildirtacak ben daha önce rahim ameliyatı olduğum için biraz size nazaran rahathissediyirum kendimi kasılma falan oluyor ama rahimim genişletildi gelelim boyuna bana asla rahim boyundan bahsetmedi hiç sadece 1 kere eliyle ölçüm yapti 20 li haftalarda tamam gideriz daha dedi ölçüyü demedi

Geldim zurnanın zırt dediği yere kizlar haftaya hazır ol doğum var dediler bebeklerim kilo alımını bırakmış 1 hafta daha bekleyip hemen snra spinal anestezi ile doğum yapılacakmisim çok korktuğumu söylesem de genel de bebekler etkilenir özellikle ikinci çıkan bebek dedi ve beni dinlemeden onlari tehlikeye sokamam dedi bu arada kilolarını söyledi 2400 müş sizce nasıl? Doğum yapan hanımlar kuveze girer mi benm findiklarim tecrubeleriniz nasıl

Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlıkla darısı bekleyen herkese

Arkadaşlarım sat.a göre 5+4ten gidiyorum vajinal muayenede ikizlerden birinin kalp atışını net aldık diğeri için belli belirsiz ama yolc sac var haftaya tekrar gel dedi. Net olarak kalp atışı yok demedi..

Siz de bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mi? Benim bebeklerim aşılama sonucunda ikiz oldu. Acaba biri daha mı geç dollendi. Tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz bana

Hayırlı olsun. Ben ikisinin de kalp atışını 8. Haftada duymuştum. Ne heyecanlı günlerdi Biri daha geç döllenmiş olabilir ikizlerde genelde biri daha küçük oluyor zaten. Yolc sac görülmesi çok önemli doktor bana yolc sac bi gebeliğin %70 sağlıklı ilerleyeceğinin işaretidir demişti.

Sağlıkla gelsinler canım bence kiloları çok iyi Macera başlıyor, karnındaki son günlerin tadını çıkart

Yolc sac gördüğünü söyledi. Çok şükür inşallah onun da kalp atışını duymak nasip olur. Birini ötekinden ayırıp sevinemiyorum bile cok garip. Haftaya anca rahatlayacagim kısmet olursa. Allah hayırlısını nasip etsin.

Sağlıkla gelsinler canım bence kiloları çok iyi Macera başlıyor, karnındaki son günlerin tadını çıkart
Gebelik kesintisi basladi kuzum bende karnim resmen harita oldu kasinmaktan korku stres hiç tad alamıyorum aman çocuklar iyi mi korkusundan uyku zaten yok kasinmaktan dolayı ev desen bebek gelecek ama temiz değil yani doğum korkusu ayrı sardı demem o ki hamileligini ozleyengillerden olmam heralde inşallah kuvez sarılık falan bise olmadan evimize geliriz

Canm bnm direk dr ilk tek kese gördü tup bebek olduğu için çok sevindik tuttu diye snra 1 hafta snra başka dr a gittim orda öğrendim ikiz olduğunu 2 kese varmış düşün yani görmemiş adam keseyi

haftan kac oluyor tam olarak? benim bebisler 2400 dogdu kuvozluk bir durum oluşmadı şükür

Nameless Warrior nasilsin canim doktorla mama isini konustun mu? bugun kontrolde 2500u gectikleri icin prematili birak artik dedi doktor. zaten başka bulamayıp sabah normal aptamil 1e basladim. B beyaz_lale sen hangi mamayi kullanıyorsun konusmus muyduk

Bebişlerin durumu nasıl?
Simdilik entubeler, surfaktan aldilar. Ciger tepki verdi, sismeye basladi. Bugun eko cekilecek. Her beslenmede hortumla 2cl besleniyorlar, 20şer gr almislar, cis kaka yapiyorlar. Durum stabil, gorunum olumlu.
Henuz sagip verecek gibi sut inmedi, kolostrum hala damla damla, seker ignesi getirdim bugun 2-3 damla bile olsa verecegim zaten o kadar tuketiyorlar.
Her gun sapka-corap- muslin ve battaniye degisiyoruz.
Yatagin tabanina battaniye seriyorlar, muslini cift tarafli rulo yapip ortaya bebegi yatiriyorlar, ısiyi ayarlayip bazen corap giydirip bazen komple soyuyorlar.
Hastane 3 gun yatis verdi, bugun gece de 2.kez gorus izni verdiler sevindim

Cok zor kuzum ikisi ayni anda aglayinca yani ikisi ayni anda aglamadikca ben kendim hep yapiyorum alt acip emzirip sonra mama verip yatiriyorum obur turlu cok zor rabbim yardimcin olsun ins ayni anda aglamazlarda oyle oyle buyurler ben genede anakucagi bakiyorum bende alacagim ikiz olan tanidiklarim hep al dediler cok faydasi varmis tabi cocuk severse ben simdi bir tane alacagim ikiside severse bir tane daha alacagim ins ne kadar oyalanirlarsa o kadar iyi bizler icin ins hayirlisiyla buyusunler sut icinde hic uzulme daha cok yeni benimde bir ara gitti sonra geldi az daha olsa ver agizlarina bos daha olsa ceksinler oyle oyle gelir kafana takma su ic maden suyu ic bize sut artirici caylar ic kuzum benim ins gelir benimde cok yok ama bir iki damlada agizlarina gitse ben iyi diyorum sende doyurucu olarak degil sifa olarak yesinler diye hep dusun gelir allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…