- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.481
Kuzum dua edin nolur çok korkuyorum dr eti sütü yumurtayı baharat kızartma herseyi kestirdi ne yiceksemAynen canm insan evlatları için herşeye katlanıyor bnde yaptırmıştım tahlil sıkıntı çıkmamıştı sende de çıkmaz büyük ıhtimal çatlamadan dolayı kaşınıyor çünkü. Aynen 3 hafta daha inşallah
Beklerler tabikide sen kendine hep soyle hatta bebislerinede soyle babalari beklemeleri icin guzel dusenelim oyle olsun ins canim benim hayirlisiyla guzel haftanda dogumunu yap insumarım dediğin gibi olur canımSözlerin umut verdi bana. Eşim de iş için yurt dışına çıkmak zorunda kaldı bu hafta yanımızda olmayacak. Biz annemle tek kaldık. inşallah babalarını bekler yavrularım
Suan iki annemde benimle canim benim daha sonra annem memleketime donecek kayinvalidem olur oda gunduzleri gece esimle bakiyoruz biraz zorlaniyor basta ama alisiyorsun herhalde oyle oyle buyucekler umudum uyku surelerinin biraz uzamasibebeklere tek mi bakıyorsun canim eşin mi yardım ediyor sadece
Aminnn kuzum benim hepimize ins hayirlisiyla diyelimDoktor ilk 2 hafta olmaz demisti oglumun tam 16.gun basladi kizimin biraz daha gec basladi. Hatta ilk 2 hafta o be dedim ne guzel uyuyan bebekler bunlar ama 2 hafta sonra belli olur dediler ve oyle oldu.
Cok sukur kuzum aminn sizlere de kolayliklar insallah
Coook sevindim buna canim benim masallah size ins hayirlisiyla oglunada olur sonra eve gecersiniz ins kuzumKuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuşinşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh
Oglumda da var ama gene o arada kendi basina cikrabiliyor kiz cok zorlaniyor yuzu oluyor kirmizi baya zorlandigini belli ediyor bana dr verdi 10 gun kullan ise yaramazsa yeni damla veririz dedi biogaia damlasiBnm ikisindede var cnm hipp kullanıyordum bıraktım sma aldım.Bnmkilerde seninki gibi damla kullanıyorum çıkarıyorlar ama gaz bitmiyo. Ben gündüzleri hiç Mama vermiyorum emziriyorum hep ama yinede gaz oluyor mamayla alakası yok gibi geliyor bana canm. Damla olarak ne kullanıyorsun?
benim yanimda annem var bir de gündüzleri bakici. annem gidecek anca çok ihtiyacım olursa gelir. geceleri napıcam bilmiyorum. yanda bir cocuk daha var. gece aynı anda ağladıklarinda çözüm bulmam lazim emmiyorlar bir de susturucum yok yani. otomatik anakucagi bakıyorum simdi belki faydası olurSuan iki annemde benimle canim benim daha sonra annem memleketime donecek kayinvalidem olur oda gunduzleri gece esimle bakiyoruz biraz zorlaniyor basta ama alisiyorsun herhalde oyle oyle buyucekler umudum uyku surelerinin biraz uzamasisen tek mi bakacaksin canim nasil olacak senin ?
Bugun de haftaya alacam dedi can inan artık stresten ne uykum kaldi ne gecem ne gündüzüm aha oldu aha olacak aha noldu korkusuyla bu adam beni cildirtacak ben daha önce rahim ameliyatı olduğum için biraz size nazaran rahathissediyirum kendimi kasılma falan oluyor ama rahimim genişletildi gelelim boyuna bana asla rahim boyundan bahsetmedi hiç sadece 1 kere eliyle ölçüm yapti 20 li haftalarda tamam gideriz daha dedi ölçüyü demedi
Hayırlı olsun. Ben ikisinin de kalp atışını 8. Haftada duymuştum. Ne heyecanlı günlerdiDoğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlıkla darısı bekleyen herkese
Arkadaşlarım sat.a göre 5+4ten gidiyorum vajinal muayenede ikizlerden birinin kalp atışını net aldık diğeri için belli belirsiz ama yolc sac var haftaya tekrar gel dedi. Net olarak kalp atışı yok demedi..
Siz de bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mi? Benim bebeklerim aşılama sonucunda ikiz oldu. Acaba biri daha mı geç dollendi. Tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz bana
Sağlıkla gelsinler canım bence kiloları çok iyiGeldim zurnanın zırt dediği yere kizlar haftaya hazır ol doğum var dedilerbebeklerim kilo alımını bırakmış 1 hafta daha bekleyip hemen snra spinal anestezi ile doğum yapılacakmisim çok korktuğumu söylesem de genel de bebekler etkilenir özellikle ikinci çıkan bebek dedi ve beni dinlemeden onlari tehlikeye sokamam dedi bu arada kilolarını söyledi 2400 müş sizce nasıl? Doğum yapan hanımlar kuveze girer mi benm findiklarim tecrubeleriniz nasıl
Yolc sac gördüğünü söyledi. Çok şükür inşallah onun da kalp atışını duymak nasip olur. Birini ötekinden ayırıp sevinemiyorum bile cok garip. Haftaya anca rahatlayacagim kısmet olursa. Allah hayırlısını nasip etsin.Hayırlı olsun. Ben ikisinin de kalp atışını 8. Haftada duymuştum. Ne heyecanlı günlerdiBiri daha geç döllenmiş olabilir ikizlerde genelde biri daha küçük oluyor zaten. Yolc sac görülmesi çok önemli doktor bana yolc sac bi gebeliğin %70 sağlıklı ilerleyeceğinin işaretidir demişti.
Gebelik kesintisi basladi kuzum bende karnim resmen harita oldu kasinmaktan korku stres hiç tad alamıyorum aman çocuklar iyi mi korkusundan uyku zaten yok kasinmaktan dolayı ev desen bebek gelecek ama temiz değilSağlıkla gelsinler canım bence kiloları çok iyiMacera başlıyor, karnındaki son günlerin tadını çıkart
Canm bnm direk dr ilk tek kese gördü tup bebek olduğu için çok sevindik tuttu diye snra 1 hafta snra başka dr a gittim orda öğrendim ikiz olduğunu 2 kese varmış düşün yani görmemiş adam keseyiDoğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlıkla darısı bekleyen herkese
Arkadaşlarım sat.a göre 5+4ten gidiyorum vajinal muayenede ikizlerden birinin kalp atışını net aldık diğeri için belli belirsiz ama yolc sac var haftaya tekrar gel dedi. Net olarak kalp atışı yok demedi..
Siz de bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mi? Benim bebeklerim aşılama sonucunda ikiz oldu. Acaba biri daha mı geç dollendi. Tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz bana
haftan kac oluyor tam olarak? benim bebisler 2400 dogdu kuvozluk bir durum oluşmadı şükürGeldim zurnanın zırt dediği yere kizlar haftaya hazır ol doğum var dedilerbebeklerim kilo alımını bırakmış 1 hafta daha bekleyip hemen snra spinal anestezi ile doğum yapılacakmisim çok korktuğumu söylesem de genel de bebekler etkilenir özellikle ikinci çıkan bebek dedi ve beni dinlemeden onlari tehlikeye sokamam dedi bu arada kilolarını söyledi 2400 müş sizce nasıl? Doğum yapan hanımlar kuveze girer mi benm findiklarim tecrubeleriniz nasıl
Simdilik entubeler, surfaktan aldilar. Ciger tepki verdi, sismeye basladi. Bugun eko cekilecek. Her beslenmede hortumla 2cl besleniyorlar, 20şer gr almislar, cis kaka yapiyorlar. Durum stabil, gorunum olumlu.Bebişlerin durumu nasıl?
Cok zor kuzum ikisi ayni anda aglayinca yani ikisi ayni anda aglamadikca ben kendim hep yapiyorum alt acip emzirip sonra mama verip yatiriyorum obur turlu cok zor rabbim yardimcin olsun ins ayni anda aglamazlarda oyle oyle buyurlerbenim yanimda annem var bir de gündüzleri bakici. annem gidecek anca çok ihtiyacım olursa gelir. geceleri napıcam bilmiyorum. yanda bir cocuk daha var. gece aynı anda ağladıklarinda çözüm bulmam lazim emmiyorlar bir de susturucum yok yani. otomatik anakucagi bakıyorum simdi belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?