2022 ikiz annesi olacaklar

Taze anneler beze 0 numara ile mi basladiniz 1 mi??
0 derseniz alacagim 1-2 paket; soruyorum malum ikizlerin boyu posu bi baska oluyor, (masallah ) tek bebekli tosun anneleri anlamaz halimi
Kuzum dogacak haftan cok onemli benim suan bebisler 2.50 ustu oldu ama genede haftalari erken oldugundan 0 numara buyuk geliyor ama elinin altinda olsun bir tane ondan sonra 1 gecersin zaten

Masallah size artik vuslat yakin cok sukur annesi senin sicakligin ve kokunla onlar daha cabuk toparlanacak ins ve sen onlarin o kokularini cektikce daha guclu biri oldugunu hissedeceksin baslarda cok yoruluyordum uzuluyordum nasil olacak diye simdi onlarin kokulariyla hersey geciyor ins artik burdaki her anne icin guzel zamanlar geliyor

Bende durum guncellemesi yapayim guzel annelerime bebisler cok sukur kilo almis cok sevindim simdi memede durmada suremiz artti 20 dk ama benim kuzular 15 dk sonra yoruluyor ama memeden cikarmiyorum kokumu alsinlar diye sonra tabi gene mama takviyesi artik ins oyle oyle sut artik meme emme sureleri uzayacak hayirlisiyla
Dun ayni zamanda noroloji randevumuz vardi beyin ult birsey yok ama 3 ay sonra tekrar dedi belli olmaz kucuk dogduklari icin kizimda kasilma varmis yarin fizik tedavj dr gorusecegim ins egzersiz verecekmis yaptikca duzelir dedi dr suan icin dedi bebekler yasitlari gibi hareket kaslari yok dediler erken dogduklari icin kontrol altinda olacaklarmis duzene giren kadar sirada rop muayanesi ve kardiyoloji var ins onlar iyi gecer erken dogum ikiz riski hep ama allah onlara can sagligi versin ins nr diyelim hayirlisiyla saglikla buyusunler bebislerimiz ins Masalim01

0 derseniz alacagim 1-2 paket; soruyorum malum ikizlerin boyu posu bi baska oluyor, (masallah ) tek bebekli tosun anneleri anlamaz halimi
Ben sadece 1 paket prima 1 numara aldim canm bnm nolur nolmaz diye çok almadım hani alerji falan yaparsa hemen değiştiririm

Çok şükür canım kilo almışlar ne güzel yavaş yavaş arttıracaklar demek ki emzirme olayını işe yaramasına sevindim o ağrı azaldığına göre kanal açılmıştır kuzum merak etme açılmasa asla geçmezdi kötüye giderdi ateşin çıkardı çok geçmiş olsun Kasılma nasıl oluyor ki hemen geçer inşallah canım Kalça çıkığı muayenesi için ne zaman götüreceksin bebişleri yoksa orada mı farkettiler?
Benim bebişler iyi görünüyor bugün yine foto video geldi 2200 2400 gram olmuşlar. Emzirmeye çağırmıyorlar maalesef. Sana söylediklerini söylüyorlar erkenmiş emerken fazla çaba sarfedip kilo kaybederler diyorlar. Biberon kullanılmadığı ve mama verilmediği için bebişleri bize de vermiyorlar siz emdi zannedersiniz ama o çok az içer anlamazsınız diyor. Sağıp sağıp göndermeye devam. Meme reddi olmasın diye boru gibi şeyle direk olarak verdikleri için onlar miktarı ayarlıyorlar. Baya sıkıldım ama artık bu durumdan verin çocuklarımı tamam ben sağıp sağıp biberonla veririm gerekirse demek istiyorum

Benim bebişler henüz çok küçükler 1650 ve 1700 gramlar iki kilo olunca verecekler sanırım. devlet diye mi öyle bilmiyorum. Perşembe günü 35+0 olacaklar. 2kg çıkarırlarsa nasıl bakacağımı düşünüyorum çok küçükler. Sadece emzirsem kilo almazlar mı mama da mı vermem gerekiyor. Uzun süre emzirince kilo almazlar mı diye milyon tane soru geçiyor aklımdan. Aslında senin bebeklerinin kilosu iyiymiş maşşalah ne zaman verecekler acaba. Hayırlısı olsun inşallah ama bu bekleme süreci de yorucuymuş.

Bilmiyorum ki canım ya bana da kiloları iyi geliyor evet özeldeyim medical park ama onunla alakalı mı bilmiyorum pimpirikli çıktı bizim doktor iyi bir şey mi kötü mü anlamadım çok sıkıldım 2 kiloyken emzirmek sıkıntı anladığım kadarıyla kuzum mama vermiceksen sağıp sütünü verirsin çünkü uzun süre ememiyorlarmış kilo kaybı oluyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun

evet 0 numara sleepy ile basladim iyi ki almisim daha da alcam. benimkiler 2400 dogdu

Amin. Şükür atlatmissin o zamanları, yaşanılan unutulmaz ama sağlıkla başka bebeklerin olacak.Sırtüstü yatarken omurgama inanılmaz baskı oluşmaya başladı, katur kutur omurgadan ses geliyor hareket ettikçe. Yastiklarla sağa sola dönüp yatmaya calisinca da bebekleri eziyorum,kimin üstüne dönersem o cirpinmaya başlıyor. karnim cok sert olduğu için aciyor uyandigimda. Bebeklere giden kan akışıni kesivercem diye aklım gidiyor valla artik.

Aynen canim dr yavas yavas memeye agirlik verecegiz dedi hani 25 gunlukler ama duzeltilmis 35 haftalik bebek ne kadar emebilir aslinda gogus ucuyla veriyorum mesala gogsumu direk tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yoruyor onlari ama bende sansizlik oldu covid olunca malasef bebislerim erken cikti ama ins toparlayacaklar aynen cok sukur agrim gecti suan da hafif emiyorlar iyi geldi ama genede tam bosaltamadiklarindan arada sagim yapiyorum seninde aslinda iyi birsey yapiyorlar inanki kuzum biliyorum cok zor hasret var ama kucuk bebek heleki efor sarfedecek bebek cok zor yani o kadar korkuyla yaklasiyorum ki ama oyle oylr toparlayacaklar benimkilerdr sende kucagina alinca daha rahat bakacaksin onlara ins annesi hic uzulme kasilma soyle kuzum ayak bilegi el bilegi tam kaslari acilmis degil hareket yapamiyor bu yuzden fizik tedaviyle actiracaklar ins kalca cikikligi 2 ay sonra benim randevum ona daha var guzel sonuc gelir ondan da ins ama oyle boyle bebislerimiz saglikla buyuyecek hayirlisiyla bunlarin hepside gececek ins

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…