- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.181
Kuzum dogacak haftan cok onemli benim suan bebisler 2.50 ustu oldu ama genede haftalari erken oldugundan 0 numara buyuk geliyorTaze anneler beze 0 numara ile mi basladiniz 1 mi??
0 derseniz alacagim 1-2 paket; soruyorum malum ikizlerin boyu posu bi baska oluyor, (masallah ) tek bebekli tosun anneleri anlamaz halimi
Masallah sizeKızlar o kadar heyecanlı ve mutluyum ki bugün kanguru bakımı yaptıkgün aşırı yapılacakmış ona ayrıca mutluyum. kızımı sol oğlumu sağ göğsümün üzerine yatırdılar 30 dk uyudular koynumda. Normalde uyurken bile kıpır kıpır olan çocuklarım koynumda resmen hareketsiz bir şekilde mışıl mışıl uyudular. O kadar güzel bir duyguydu ki anlatılabilecek bişey değil gerçekten. Sonsuza kadar o anda kalmak isterdim. Eve geldim ama sanki hâlâ göğsümde yatıyorlar öyle bir his kaldı bende. Rabbime binlerce şükürler olsun bugünlere gelebildik. İnşallah vuslat yaklaşıyor. Hasret bitsin artık hayırlısıyla
Ciğerleri gelişiyormuş ondan kuzummm çokk tatlışlarrrBenimkilerden hickiriyor
Ben sleppy 2 aldım kuzum vallaTaze anneler beze 0 numara ile mi basladiniz 1 mi??
0 derseniz alacagim 1-2 paket; soruyorum malum ikizlerin boyu posu bi baska oluyor, (masallah ) tek bebekli tosun anneleri anlamaz halimi
Insallah kuvezsiz sarılıksiz sağlıkla hayirla hepimiz eve gelirizCiğerleri gelişiyormuş ondan kuzummm çokk tatlışlarrr
Ben sadece 1 paket prima 1 numara aldim canm bnm nolur nolmaz diye çok almadım hani alerji falan yaparsa hemen değiştiririmTaze anneler beze 0 numara ile mi basladiniz 1 mi??
Çok şükür canım kilo almışlar ne güzel yavaş yavaş arttıracaklar demek ki emzirme olayınıKuzum gittim yorgunluktan firsat bulamadim sayfaya yazmaya cok sukur bebekler kilo almis tabi mamaya agirlik verincesimdi 2.50 kg ustu olduklarindan 20 anne sutu alistirmak icin mememde duracaklar sonra mama ile takviye yapacagim sutum iyi arttikce ve bebisler iyi cektikce mama takviyesi azalacakmis yavrular zaten 15dk sonra yoruluyorlar bende gogus bosalsin diye 10 dk sagma yapiyorum bu arada yontemin icin sagol en azindan baya baya azaldi agrim gitti ins daha olmaz bunlar sagol kuzum bebislerin noroloji randevulari vardi kizda kasilma varmis fizik tedavi dr egzersiz programi ogrenecegiz daha sonra tekrar 3 ay randevu yani bebek erken dogmasi baya risk getiriyormus ama bunada gene sukur allahima senin bebisler nasil iyimi emzirmeye cagirdilarmi ne oldu ?
Benim bebişler henüz çok küçükler 1650 ve 1700 gramlar iki kilo olunca verecekler sanırım. devlet diye mi öyle bilmiyorum. Perşembe günü 35+0 olacaklar. 2kg çıkarırlarsa nasıl bakacağımı düşünüyorum çok küçükler. Sadece emzirsem kilo almazlar mı mama da mı vermem gerekiyor. Uzun süre emzirince kilo almazlar mı diye milyon tane soru geçiyor aklımdan. Aslında senin bebeklerinin kilosu iyiymiş maşşalah ne zaman verecekler acaba. Hayırlısı olsun inşallah ama bu bekleme süreci de yorucuymuş.Çok şükür canım kilo almışlar ne güzel yavaş yavaş arttıracaklar demek ki emzirme olayınıişe yaramasına sevindim o ağrı azaldığına göre kanal açılmıştır kuzum merak etme açılmasa asla geçmezdi kötüye giderdi ateşin çıkardı çok geçmiş olsun Kasılma nasıl oluyor ki hemen geçer inşallah canım Kalça çıkığı muayenesi için ne zaman götüreceksin bebişleri yoksa orada mı farkettiler?
Benim bebişler iyi görünüyor bugün yine foto video geldi 2200 2400 gram olmuşlar. Emzirmeye çağırmıyorlar maalesef. Sana söylediklerini söylüyorlar erkenmiş emerken fazla çaba sarfedip kilo kaybederler diyorlar. Biberon kullanılmadığı ve mama verilmediği için bebişleri bize de vermiyorlar siz emdi zannedersiniz ama o çok az içer anlamazsınız diyor. Sağıp sağıp göndermeye devam. Meme reddi olmasın diye boru gibi şeyle direk olarak verdikleri için onlar miktarı ayarlıyorlar. Baya sıkıldım ama artık bu durumdan verin çocuklarımı tamam ben sağıp sağıp biberonla veririm gerekirse demek istiyorum
Bilmiyorum ki canım ya bana da kiloları iyi geliyor evet özeldeyim medical park ama onunla alakalı mı bilmiyorum pimpirikli çıktı bizim doktor iyi bir şey mi kötü mü anlamadım çok sıkıldımBenim bebişler henüz çok küçükler 1650 ve 1700 gramlar iki kilo olunca verecekler sanırım. devlet diye mi öyle bilmiyorum. Perşembe günü 35+0 olacaklar. 2kg çıkarırlarsa nasıl bakacağımı düşünüyorum çok küçükler. Sadece emzirsem kilo almazlar mı mama da mı vermem gerekiyor. Uzun süre emzirince kilo almazlar mı diye milyon tane soru geçiyor aklımdan. Aslında senin bebeklerinin kilosu iyiymiş maşşalah ne zaman verecekler acaba. Hayırlısı olsun inşallah ama bu bekleme süreci de yorucuymuş.
evet 0 numara sleepy ile basladim iyi ki almisim daha da alcam. benimkiler 2400 dogduTaze anneler beze 0 numara ile mi basladiniz 1 mi??
İnşallah canım benim yarın randevum var sanki bu ara sancılarım var gibi nst de çıkar heralde demi benim doktorum artık rahim ağzı uzunluğuna falan bakmıyorInsallah kuvezsiz sarılıksiz sağlıkla hayirla hepimiz eve geliriz
Tesekkur ederimevet 0 numara sleepy ile basladim iyi ki almisim daha da alcam. benimkiler 2400 dogdu
2 ile baslamak ikizde mumkun olmaz herhalde, her ne kadar 3-6kg dese de bize buyuk olur, bilhassa yenidogan asamasinda...Ben sleppy 2 aldım kuzum valla
İkisini de ayni kiloya getirmeyi nasıl başardın tebriklerevet 0 numara sleepy ile basladim iyi ki almisim daha da alcam. benimkiler 2400 dogdu
Amin. Şükür atlatmissin o zamanları, yaşanılan unutulmaz ama sağlıkla başka bebeklerin olacak.Sırtüstü yatarken omurgama inanılmaz baskı oluşmaya başladı, katur kutur omurgadan ses geliyor hareket ettikçe. Yastiklarla sağa sola dönüp yatmaya calisinca da bebekleri eziyorum,kimin üstüne dönersem o cirpinmaya başlıyor. karnim cok sert olduğu için aciyor uyandigimda. Bebeklere giden kan akışıni kesivercem diye aklım gidiyor valla artik.Benim için çok zor bir süreçti aylarca psikolojik tedavi gördüm 2.kez hamile kaldığımda haftada 2 kez hastanelerdeydim en ufacık bir şeyde solugu hastanede aliyorduk ilki 37.hafta öldüğü için 2.hamileligimde 37.haftada alındı
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Cikar canm bnmkide nstye sadece 1 kere aldi baska yokİnşallah canım benim yarın randevum var sanki bu ara sancılarım var gibi nst de çıkar heralde demi benim doktorum artık rahim ağzı uzunluğuna falan bakmıyor
Ben her hafta canım aşırı sıkıcıCikar canm bnmkide nstye sadece 1 kere aldi baska yok
Aynen canim dr yavas yavas memeye agirlik verecegiz dedi hani 25 gunlukler ama duzeltilmis 35 haftalik bebek ne kadar emebilir aslinda gogus ucuyla veriyorum mesala gogsumu direk tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yoruyor onlari ama bende sansizlik oldu covid olunca malasef bebislerim erken cikti ama ins toparlayacaklarÇok şükür canım kilo almışlar ne güzel yavaş yavaş arttıracaklar demek ki emzirme olayınıişe yaramasına sevindim o ağrı azaldığına göre kanal açılmıştır kuzum merak etme açılmasa asla geçmezdi kötüye giderdi ateşin çıkardı çok geçmiş olsun Kasılma nasıl oluyor ki hemen geçer inşallah canım Kalça çıkığı muayenesi için ne zaman götüreceksin bebişleri yoksa orada mı farkettiler?
Benim bebişler iyi görünüyor bugün yine foto video geldi 2200 2400 gram olmuşlar. Emzirmeye çağırmıyorlar maalesef. Sana söylediklerini söylüyorlar erkenmiş emerken fazla çaba sarfedip kilo kaybederler diyorlar. Biberon kullanılmadığı ve mama verilmediği için bebişleri bize de vermiyorlar siz emdi zannedersiniz ama o çok az içer anlamazsınız diyor. Sağıp sağıp göndermeye devam. Meme reddi olmasın diye boru gibi şeyle direk olarak verdikleri için onlar miktarı ayarlıyorlar. Baya sıkıldım ama artık bu durumdan verin çocuklarımı tamam ben sağıp sağıp biberonla veririm gerekirse demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?